Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω για 2ο pc ένα παλιό υπολογιστή (q6600, 4gb ram). Έχω περάσει τον firefox και έχω περάσει μια επέκταση ώστε μπλοκάρει ανεπιθύμητο περιεχόμενο καθώς το pc το έχω για το παιδί. Σήμερα που έκανε κάποια εργασία και πατούσε αποτελέσματα στο Google, μόλις πήγαινε σε κάποια σελίδα, μετά πατώντας το βελάκι μια φορά για να πάει πάλι στα αποτελέσματα Google, αντί να πάει εκεί ξαναφορτωνε την ίδια σελίδα. Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο πρόσθετο έβαλες;

1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε

μετά πατώντας το βελάκι μια φορά για να πάει πάλι στα αποτελέσματα Google, αντί να πάει εκεί ξαναφορτωνε την ίδια σελίδα.

Αυτό το κάνει σε πολλές σελίδες ή μόνο σε συγκεκριμένη; Κάποιες σελίδες το κάνουν αυτό και πρέπει να πατήσεις δύο φορές πίσω για να πάει στην προηγούμενη ή να κάνεις δεξί κλικ στο βελάκι για πίσω και να επιλέξεις από εκεί την προηγούμενη σελίδα.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Στον άλλο υπολογιστή που έχω σπίτι δεν έχω συναντήσει τέτοιο πρόβλημα..έχω opera και Chrome. Στον παλιό υπολογιστή που έχω για το παιδί είχα.δοκιμασει.πολλα πρόσθετα για τον σκοπό αυτό αλλά μόνο αυτό δούλεψε. Τώρα δεν θυμάμαι πιο είναι, θα ανοίξω αύριο τον υπολογιστή και θα σου γράψω. Ως τώρα.δεν έκανε αυτόματο πρόβλημα.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, micos000 είπε

Όταν τον ανοίξεις δοκίμασε και σε άλλον browser στο ίδιο pc αν κάνει το ίδιο

Καλησπέρα. Το πρόβλημα το προκαλεί η επέκταση familyFriendly parental control. Όταν την αφαιρώ δουλεύει ρολόι. Και το Microsoft edge μια χαρά δουλεύει. Είχα καταλήξει σε αυτη την επέκταση γιατί μπλόκαρε τότε που την εγκατέστησα το ακαταλληλο περιεχόμενο ενώ άλλες.που είχα δοκιμάσει όχι. Βλέπω τώρα όμως ότι έχει μέτρια βαθμολογία., τοτε είχε καλή. Γνωρίζουμε καμιά σχετική επέκταση που να δουλεύει στο firefox? Στην ανάγκη περνάω και Chrome. Ο υπολογιστής δεν είναι για.πολλα πράγματα είναι αρκετά παλιός. Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα εξής (με σειρά προτεραιότητας - προσωπική άποψη):

• Αγορά ενός ανάλογου πακέτου (Π.χ. το Kaspersky Safe Kids έχει μια καλή τιμή - 22 ευρώ το χρόνο. Μπορείς να δεις περισσότερα εδώ.)

• Microsoft Family Safety (περισσότερες πληροφορίες εδώ) ή How to Set Up and Use the Microsoft Family Safety App (εδώ).

• Άλλο extension του Firefox (δυστυχώς δε γνωρίζω κάτι για να σου προτείνω). 

Γενικές Πληροφορίες - 5 Best REALLY FREE Parental Control Apps — Tested in 2024 (εδώ). 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...