Klausx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Μιας που έχουμε πιάσει τον ΚΟΚ, θυμάμαι κάπου είχα δει ότι αναφέρει την ελάχιστη απόσταση από άλλο παρκαρισμένο, έχω θέμα έρχονται και κολλάνε στο πόντο με την φράση "έχω αισθητήρες" αν τους πεις και τίποτα...... τα παρατάνε ούτε άνθρωπος δεν περνάει, δεν ξέρω τι τικ είναι αυτό.... Το έχουν βρει και 4-5 φορές, ο φαναρτζής μου έχει πάρει οικόπεδο.
Mhdenistis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 11 ώρες πριν, Klausx είπε Μιας που έχουμε πιάσει τον ΚΟΚ, θυμάμαι κάπου είχα δει ότι αναφέρει την ελάχιστη απόσταση από άλλο παρκαρισμένο, έχω θέμα έρχονται και κολλάνε στο πόντο με την φράση "έχω αισθητήρες" αν τους πεις και τίποτα...... τα παρατάνε ούτε άνθρωπος δεν περνάει, δεν ξέρω τι τικ είναι αυτό.... Το έχουν βρει και 4-5 φορές, ο φαναρτζής μου έχει πάρει οικόπεδο. Δεν γνωρίζω αν τα μηχανάκια μπορούν να τα παρκάρουν φαρδιά πλατιά σε θέση πάρκινγκ, γενικά όσοι οδηγούν μηχανάκια είναι πολύ προκλητικοί ακόμα και σε αυτό εκτός από την πολύ επικίνδυνη οδήγηση.
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 33 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε Δεν γνωρίζω αν τα μηχανάκια μπορούν να τα παρκάρουν φαρδιά πλατιά σε θέση πάρκινγκ, γενικά όσοι οδηγούν μηχανάκια είναι πολύ προκλητικοί ακόμα και σε αυτό εκτός από την πολύ επικίνδυνη οδήγηση Σε θεση παρκινγκ δεν θελετε. στο πεζοδρομιο δεν θελετε που θέλετε? 1
Mhdenistis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 20 λεπτά πριν, andreaspA είπε Σε θεση παρκινγκ δεν θελετε. στο πεζοδρομιο δεν θελετε που θέλετε? Στο πεζοδρόμιο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, andreaspA είπε Σε θεση παρκινγκ δεν θελετε. στο πεζοδρομιο δεν θελετε που θέλετε? Έχοντας υπάρξει για πλέον των 30 χρόνων μοτοσικλετιστής, σου λέω ότι το θράσος περισσεύει στους σημερινούς ο Θεός να τους κάνει μηχανοβιους. Έχω έναν στο σπίτι μου συστηματικά αφήνει την μηχανή του με τέτοιο τρόπο που η μανέτα του ακουμπάει την πόρτα μου, δεν μπορώ να ανοίξω να μπω!!!! Έχω τσακωθεί 200 φορές εκεί αυτός, μιλάμε για θράσος απύθμενο Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από Linuxdude
great Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 11 hours ago, Klausx said: Μιας που έχουμε πιάσει τον ΚΟΚ, θυμάμαι κάπου είχα δει ότι αναφέρει την ελάχιστη απόσταση από άλλο παρκαρισμένο, έχω θέμα έρχονται και κολλάνε στο πόντο με την φράση "έχω αισθητήρες" αν τους πεις και τίποτα...... τα παρατάνε ούτε άνθρωπος δεν περνάει, δεν ξέρω τι τικ είναι αυτό.... Το έχουν βρει και 4-5 φορές, ο φαναρτζής μου έχει πάρει οικόπεδο. To χειροτερο μου ειναι αυτ ομε τις γωνιες, το ξερω οτι υπαρχει ΚΟΚ που απαγορευει και θελει μετρα δεν βλεπεις τιποτα σε STOP οποτε αναγκαζεσε να βγαλεις το drone! εκει βγαζω ολο τον τσαμπουκα μου και θαρρος το λιονταρι μεσα μου και.....σηκωνω υαλοκαθαριστήρα αληθεια ποιος ειναι για DRAGON'S DEN με αυτη την ιδεα ?? (STOP DRONE, SRONE, DROP, STONE(!!!)) 11 hours ago, Klausx said: ο φαναρτζής μου έχει πάρει οικόπεδο. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 1
sdikr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, Mhdenistis said: Δεν γνωρίζω αν τα μηχανάκια μπορούν να τα παρκάρουν φαρδιά πλατιά σε θέση πάρκινγκ, γενικά όσοι οδηγούν μηχανάκια είναι πολύ προκλητικοί ακόμα και σε αυτό εκτός από την πολύ επικίνδυνη οδήγηση. Και οι μηχανές είναι υποχρεωμένες να παρκάρουν παράλληλα, αν θέλεις να βγάλεις το αχτί σου να κάνεις καταγγελία σε αυτούς που παρκάρουν κάθετα στο πεζοδρόμιο, όταν όμως θα παρκάρουν και εκείνοι παράλληλα να μην φωνάζεις
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Mhdenistis είπε Στο πεζοδρόμιο. εσυ και εγω το λεμε αυτο. Ο ΚΟΚ φυσικα το απαγορευει, οπως και οι πεζοι φωναζουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, andreaspA είπε εσυ και εγω το λεμε αυτο. Ο ΚΟΚ φυσικα το απαγορευει, οπως και οι πεζοι φωναζουν. Kαι γιατί θα έπρεπε να μεταφέρεις το δικό σου πρόβλημα που δεν βρίσκεις να παρκάρεις στον πεζό που δεν σου φταίει σε τίποτα;
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kαι γιατί θα έπρεπε να μεταφέρεις το δικό σου πρόβλημα που δεν βρίσκεις να παρκάρεις στον πεζό που δεν σου φταίει σε τίποτα; Μια χαρά βρίσκω. Ο αυτοκινητάκιας δεν θα βρίσκει αν παρκάρω σαν αμάξι. Αποφασίστε τέλος πάντων και πείτε μου που να παρκάρω. Κάτω από το πεζοδρόμιο ή πάνω από το πεζοδρόμιο;
Klausx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, great είπε To χειροτερο μου ειναι αυτ ομε τις γωνιες, το ξερω οτι υπαρχει ΚΟΚ που απαγορευει και θελει μετρα δεν βλεπεις τιποτα σε STOP οποτε αναγκαζεσε να βγαλεις το drone! εκει βγαζω ολο τον τσαμπουκα μου και θαρρος το λιονταρι μεσα μου και.....σηκωνω υαλοκαθαριστήρα αληθεια ποιος ειναι για DRAGON'S DEN με αυτη την ιδεα ?? (STOP DRONE, SRONE, DROP, STONE(!!!)) 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Άστα να πάνε, πρέπει κάνεις γυμναστική σε κάθε διασταύρωση πιάνοντας το τιμόνι και βγάζοντας κεφάλι σαν την χελώνα 🤣 Έπρεπε όλα να έχουν κοφτή μούρη όπως τα φορτηγάκια και τα μικρά οχήματα στο ελλαδισταν γιατί να βγάλουν τα παρκαρισμένα από τις γωνίες δύσκολο. 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Μια χαρά βρίσκω. Ο αυτοκινητάκιας δεν θα βρίσκει αν παρκάρω σαν αμάξι. Αποφασίστε τέλος πάντων και πείτε μου που να παρκάρω. Κάτω από το πεζοδρόμιο ή πάνω από το πεζοδρόμιο; Ο μηχανόβιος πρέπει να έχει το ελάχιστο IQ και να το βάζει όπου δεν πιάνει θέση για αυτοκίνητο και φυσικά να αφήνει κάποια απόσταση μην του το ρίξουν. Τώρα αν το πεζοδρόμιο σου έχει 10000 δέντρα 10000 κολώνες δεν θα τους πειράξει ένα μηχανάκι....σε εμάς που δεν παρκάρει κανείς πάνω στο πεζοδρόμιο όλοι οι πεζοί και τα καροτσάκια πάνε από τον δρόμο.... που να περάσεις μέσα από τα δέντρα και τις κολώνες. 2
theopan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 21 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Ναι, πάνω κάτω το ίδιο λέμε. Ο πεζός εφόσον βρίσκεται στο οδόστρωμα, έχει προτεραιότητα, ασχέτως αν είναι νόμιμα ή παράνομα εκεί. Αν ξαναδιαβιάσεις αυτό που έγραψες πιστεύω ότι θα εντοπίσεις τον παραλογισμό. Η προτεραιότητα προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ τη νομιμότητα. Για όλους ανεξαιρέτως, είτε πεζούς, είτε μηχανάκια, φορτηγά, ΙΧ. Είναι "υποσύνολο" αυτής (δεν βρίσκω καλύτερη λέξη αυτή τη στιγμή). Μάλλον σε όλο το thread συγχέετε κάποιοι την "προτεραιότητα" με τη "(συν)υπαιτιότητα" καταλήγω μόλις τώρα...
sdikr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, Klausx said: Ο μηχανόβιος πρέπει να έχει το ελάχιστο IQ και να το βάζει όπου δεν πιάνει θέση για αυτοκίνητο και φυσικά να αφήνει κάποια απόσταση μην του το ρίξουν. Μάλιστα, Μου αρέσουν αυτές οι απόψεις με κάνουν να αλλάζω πραγματικά άποψη και να τηρώ 100% ότι λέει ο ΚΟΚ και άστους να ψάχνουν.
andreaspA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Klausx είπε Ο μηχανόβιος πρέπει να έχει το ελάχιστο IQ και να το βάζει όπου δεν πιάνει θέση για αυτοκίνητο και φυσικά να αφήνει κάποια απόσταση μην του το ρίξουν. Ελα πες το ελευθερα. Ο μηχανοβιος πρεπει να παρκαρει στον δρομο οταν θες να περπατησεις στο πεζοδρομιο, και να παρκαρει στο πεζοδρομιο οταν θες να παρκάρεις. Ποιος ειπε οτι ο μηχανοβιος ειναι "υπο" και πρεπει να κανει τα αδυνατα δυνατα για να παρκαρουν τα αυτοκινητα? Εχει αλλα δικαιωματα στον δρόμο απο το αυτοκινητο? Ελα μην τρελαθουμε! θα ηθελα πολυ οι μηχανοβιοι να μπορουσαμε να συνεννοηθούμε μερικές χιλιαδες και να παρκαραμε σαν αυτοκινητα στην Αθηνα να εβλεπα κλαμμα που θα επεφτε! Στα πεζοδρομια λοιπον τα μηχανακια. Εχει τα λιγοτερα αρνητικα. Ετσι και αλλιως πεζοδρομια δεν υπαρχουν. 80 ποντους ειναι, και ειναι για φαναρια, κολωνες, σηματα, ζαρντινιερες, τσιμεντομπαλες, κολωνακια και οτι αλλη μαλακια σκεφτει ο καθε κρετινος δημαρχος να βαλει επανω. Οποτε ας βαλω και το μηχανακι, γιατι ουτως η αλλως στον δρομο θα περπατήσεις. Τουλαχιστον να βρεις να παρκάρεις! 1 1
sdikr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 9 minutes ago, andreaspA said: Ελα πες το ελευθερα. Ο μηχανοβιος πρεπει να παρκαρει στον δρομο οταν θες να περπατησεις στο πεζοδρομιο, και να παρκαρει στο πεζοδρομιο οταν θες να παρκάρεις. Ποιος ειπε οτι ο μηχανοβιος ειναι "υπο" και πρεπει να κανει τα αδυνατα δυνατα για να παρκαρουν τα αυτοκινητα? Εχει αλλα δικαιωματα στον δρόμο απο το αυτοκινητο? Ελα μην τρελαθουμε! θα ηθελα πολυ οι μηχανοβιοι να μπορουσαμε να συνεννοηθούμε μερικές χιλιαδες και να παρκαραμε σαν αυτοκινητα στην Αθηνα να εβλεπα κλαμμα που θα επεφτε! Στα πεζοδρομια λοιπον τα μηχανακια. Εχει τα λιγοτερα αρνητικα. Ετσι και αλλιως πεζοδρομια δεν υπαρχουν. 80 ποντους ειναι, και ειναι για φαναρια, κολωνες, σηματα, ζαρντινιερες, τσιμεντομπαλες, κολωνακια και οτι αλλη μαλακια σκεφτει ο καθε κρετινος δημαρχος να βαλει επανω. Οποτε ας βαλω και το μηχανακι, γιατι ουτως η αλλως στον δρομο θα περπατήσεις. Τουλαχιστον να βρεις να παρκάρεις! Το ξεκίνησες τόσο καλά, αλλά στην 2η παράγραφο σε έχασα! Ναι πρέπει να παρκάρουμε σαν αμάξια για να καταλάβουν όχι δεν έχουμε πρέπει να παρκάρουμε στο πεζοδρόμιο,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα