Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό ΣΚ σε όλους.

Έχω μερικές μέρες που  έψαχνα που πήγαν οι ρυθμίσεις συγχρονισμού που υπήρχαν στο itoons (πριν τη διάσπασή του σε ξεχωριστές εφαρμογές) σε υπολογιστές windows. Τελικά το βρήκα.. H apple έχει εκδώσει επίσημη εφαρμογή που λέγεται "Apple Devices" και μπορείτε να τη βρείτε στο Microsoft store δωρεάν.

Το γράφω εδώ για να βοηθήσω όποιο δεν το γνώριζε μέχρι σήμερα..

https://apps.microsoft.com/detail/9NP83LWLPZ9K?hl=el-gr&gl=GR

Υ.Γ. Σε MAC ισχύουν ακόμη τα ίδια που ξέραμε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nurse είπε

Καλό ΣΚ σε όλους.

Έχω μερικές μέρες που  έψαχνα που πήγαν οι ρυθμίσεις συγχρονισμού που υπήρχαν στο itoons (πριν τη διάσπασή του σε ξεχωριστές εφαρμογές) σε υπολογιστές windows. Τελικά το βρήκα.. H apple έχει εκδώσει επίσημη εφαρμογή που λέγεται "Apple Devices" και μπορείτε να τη βρείτε στο Microsoft store δωρεάν.

Το γράφω εδώ για να βοηθήσω όποιο δεν το γνώριζε μέχρι σήμερα..

Υ.Γ. Σε MAC ισχύουν ακόμη τα ίδια που ξέραμε.

Η εφαρμογή υπάρχει σχεδόν 2 χρόνια 🙂

• Λύση
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Σε ευχαριστώ για την επισήμανση φίλε μου, η ανάγκη όμως για τη χρήση της εφαρμογής προκύπτει ειδικά τώρα που τους τελευταίους μήνες που οι λειτουργίες της δεν ενσωματώνονται στο itoons. Αλλάζω το νέα εφαρμογή σε "μπαγιάτικη".. για να είσαι και εσύ ικανοποιημένος. 🙂

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nurse είπε

Σε ευχαριστώ για την επισήμανση φίλε μου, η ανάγκη όμως για τη χρήση της εφαρμογής προκύπτει ειδικά τώρα που τους τελευταίους μήνες που οι λειτουργίες της δεν ενσωματώνονται στο itoons. Αλλάζω το νέα εφαρμογή σε "μπαγιάτικη".. για να είσαι και εσύ ικανοποιημένος. 🙂

Α μην αγχώνεσαι δε με αφορά γιατί οι υπολογιστές μου είναι μόνο με macOS.

Λογικά εννοείς iTunes με το itoons που αναφέρεις ή είναι άλλη εφαρμογή;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kormos είπε

Α μην αγχώνεσαι δε με αφορά γιατί οι υπολογιστές μου είναι μόνο με macOS.

Λογικά εννοείς iTunes με το itoons που αναφέρεις ή είναι άλλη εφαρμογή;

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

Ορίστε το έγραψα 10 φορές για να το θυμάμαι. Σε ευχαριστώ για τα επιμορφωτικά σχόλιά σου. Καλή συνέχεια σε θέματα που σε αφορούν.

Παρακαλώ τους διαχειριστές να κλειδώσουν το θέμα. Ενημέρωση ήταν για αυτούς που πιθανώς να τους χρειάζεται. 😚

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nurse είπε

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

iTunes

Ορίστε το έγραψα 10 φορές για να το θυμάμαι. Σε ευχαριστώ για τα επιμορφωτικά σχόλιά σου. Καλή συνέχεια σε θέματα που σε αφορούν.

Παρακαλώ τους διαχειριστές να κλειδώσουν το θέμα. Ενημέρωση ήταν για αυτούς που πιθανώς να τους χρειάζεται. 😚

Μπράβο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kormos είπε

Όχι για windows. Όπως ανέφερε ο ts για windows βγήκε πρόσφατα. Καλό θα ήταν να το αναφέρει στο windows thread.

Δημοσ.

Το release date στο Microsoft Store αφορά το πότε μπήκε το app στο store σαν alpha / beta, όχι πότε έγινε διαθέσιμο στο κοινό. Τα πρώτα previews (beta) εμφανίστηκαν ένα χρόνο πριν…

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Νέα επίσημη εφαρμογή (apple devices) για συγχρονισμό των συσκευών σας σε pc από την apple
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...