nurse Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Καλό ΣΚ σε όλους. Έχω μερικές μέρες που έψαχνα που πήγαν οι ρυθμίσεις συγχρονισμού που υπήρχαν στο itoons (πριν τη διάσπασή του σε ξεχωριστές εφαρμογές) σε υπολογιστές windows. Τελικά το βρήκα.. H apple έχει εκδώσει επίσημη εφαρμογή που λέγεται "Apple Devices" και μπορείτε να τη βρείτε στο Microsoft store δωρεάν. Το γράφω εδώ για να βοηθήσω όποιο δεν το γνώριζε μέχρι σήμερα.. https://apps.microsoft.com/detail/9NP83LWLPZ9K?hl=el-gr&gl=GR Υ.Γ. Σε MAC ισχύουν ακόμη τα ίδια που ξέραμε. 1
kormos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, nurse είπε Καλό ΣΚ σε όλους. Έχω μερικές μέρες που έψαχνα που πήγαν οι ρυθμίσεις συγχρονισμού που υπήρχαν στο itoons (πριν τη διάσπασή του σε ξεχωριστές εφαρμογές) σε υπολογιστές windows. Τελικά το βρήκα.. H apple έχει εκδώσει επίσημη εφαρμογή που λέγεται "Apple Devices" και μπορείτε να τη βρείτε στο Microsoft store δωρεάν. Το γράφω εδώ για να βοηθήσω όποιο δεν το γνώριζε μέχρι σήμερα.. Υ.Γ. Σε MAC ισχύουν ακόμη τα ίδια που ξέραμε. Η εφαρμογή υπάρχει σχεδόν 2 χρόνια 🙂
Λύση nurse Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, kormos είπε Η εφαρμογή υπάρχει σχεδόν 2 χρόνια 🙂 Σε ευχαριστώ για την επισήμανση φίλε μου, η ανάγκη όμως για τη χρήση της εφαρμογής προκύπτει ειδικά τώρα που τους τελευταίους μήνες που οι λειτουργίες της δεν ενσωματώνονται στο itoons. Αλλάζω το νέα εφαρμογή σε "μπαγιάτικη".. για να είσαι και εσύ ικανοποιημένος. 🙂
kormos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 46 λεπτά πριν, nurse είπε Σε ευχαριστώ για την επισήμανση φίλε μου, η ανάγκη όμως για τη χρήση της εφαρμογής προκύπτει ειδικά τώρα που τους τελευταίους μήνες που οι λειτουργίες της δεν ενσωματώνονται στο itoons. Αλλάζω το νέα εφαρμογή σε "μπαγιάτικη".. για να είσαι και εσύ ικανοποιημένος. 🙂 Α μην αγχώνεσαι δε με αφορά γιατί οι υπολογιστές μου είναι μόνο με macOS. Λογικά εννοείς iTunes με το itoons που αναφέρεις ή είναι άλλη εφαρμογή;
nurse Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 43 λεπτά πριν, kormos είπε Α μην αγχώνεσαι δε με αφορά γιατί οι υπολογιστές μου είναι μόνο με macOS. Λογικά εννοείς iTunes με το itoons που αναφέρεις ή είναι άλλη εφαρμογή; iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes Ορίστε το έγραψα 10 φορές για να το θυμάμαι. Σε ευχαριστώ για τα επιμορφωτικά σχόλιά σου. Καλή συνέχεια σε θέματα που σε αφορούν. Παρακαλώ τους διαχειριστές να κλειδώσουν το θέμα. Ενημέρωση ήταν για αυτούς που πιθανώς να τους χρειάζεται. 😚
kormos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, nurse είπε iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes iTunes Ορίστε το έγραψα 10 φορές για να το θυμάμαι. Σε ευχαριστώ για τα επιμορφωτικά σχόλιά σου. Καλή συνέχεια σε θέματα που σε αφορούν. Παρακαλώ τους διαχειριστές να κλειδώσουν το θέμα. Ενημέρωση ήταν για αυτούς που πιθανώς να τους χρειάζεται. 😚 Μπράβο
atheatos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, kormos είπε Η εφαρμογή υπάρχει σχεδόν 2 χρόνια 🙂 Όχι για windows. Όπως ανέφερε ο ts για windows βγήκε πρόσφατα. Καλό θα ήταν να το αναφέρει στο windows thread.
kormos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 34 λεπτά πριν, atheatos είπε Όχι για windows. Όπως ανέφερε ο ts για windows βγήκε πρόσφατα. Καλό θα ήταν να το αναφέρει στο windows thread. https://apps.microsoft.com/detail/9NP83LWLPZ9K?hl=el-gr&gl=GR
J0hn82 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Το release date στο Microsoft Store αφορά το πότε μπήκε το app στο store σαν alpha / beta, όχι πότε έγινε διαθέσιμο στο κοινό. Τα πρώτα previews (beta) εμφανίστηκαν ένα χρόνο πριν…
Προτεινόμενες αναρτήσεις