aristagoras1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Για διαφορα τσαγια και μπαχαρικα που προτεινετε στο κεντρο της Αθηνας σε καλη ποιοτητα, ποικιλια και νορμαλ τιμες? Σκεφτομαι προς Ευρυπιδου αλλα δεν εχει τυχει να παρω ποτε απο εκει. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από aristagoras1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Το πιο γνωστό μάλλον είναι το https://www.facebook.com/people/Μπαχάρ-Bahar/100064403181094/ 1
fmarkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Αυτόν προτιμώ εγώ. Στην Ευριπίδου είναι, έχει μερικά γύρω γύρω. 1
Dante80 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παίζουν διάφορα. Προσωπικά έχοντας αγοράσει από όλα στην Αθηνάς, προτιμώ με διαφορά τον Χατζηγεωργίου στην Ευριπίδου (δίπλα στον Φώτση). Καλό σχετικά είναι και το Batavia στην Καλλιθέα. Για τσάγια συγκεκριμένα, προτείνω και τον Δρόμο του Τσαγιού στο Κολωνάκι, μπορείς να βρεις ιδιαίτερες ποικιλίες και συνδυασμούς εκεί. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από Dante80 1
fmarkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, Dante80 είπε Παίζουν διάφορα. Προσωπικά έχοντας αγοράσει από όλα στην Αθηνάς, προτιμώ με διαφορά τον Χατζηγεωργίου στην Ευριπίδου (δίπλα στον Φώτση). Καλό σχετικά είναι και το Batavia στην Καλλιθέα. Για τσάγια συγκεκριμένα, προτείνω και τον Δρόμο του Τσαγιού στο Κολωνάκι, μπορείς να βρεις ιδιαίτερες ποικιλίες και συνδυασμούς εκεί. Ο δρόμος του τσαγιού έχει ωραία τσάγια, αλλά έχω βρει αντίστοιχα και στον Φώτση σε καλύτερες τιμές. Εμένα μου αρέσει πολύ το πράσινο τσάι. Συγκεκριμένο αυτό εδώ. Κι ο δρόμος του Τσαγιού είναι σούπερ αλλά αρκετά πιο ακριβός. 2
Rebelos2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τσάγια ωραία έχει το Βανίλια - Κανέλα στην Πανόρμου. Και νορμάλ τιμές. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από Rebelos2018 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα