naimore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 για γενικη παιδικα παιχνιδια σιγουρα, κατασκευες δεν νομιζω να κανω, δεν το χω αλλα ρωτησα αν ξερετε και κανενα που να σταματαει στο τελος, γιατι ειμαι κ ασχετος και θα χαλασω βιδες μεχρι να το μαθω εχω παραγγειλει ηδη αυτο που ποσταρα, αν μου βρειτε κατι καλυτερο να το ακυρωσω δεν το χουν στειλει ακομα
doomnx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, naimore είπε για γενικη παιδικα παιχνιδια σιγουρα, κατασκευες δεν νομιζω να κανω, δεν το χω αλλα ρωτησα αν ξερετε και κανενα που να σταματαει στο τελος, γιατι ειμαι κ ασχετος και θα χαλασω βιδες μεχρι να το μαθω εχω παραγγειλει ηδη αυτο που ποσταρα, αν μου βρειτε κατι καλυτερο να το ακυρωσω δεν το χουν στειλει ακομα Γενικά αυτόματα σταματάνε όσα έχουν συμπλέκτη (clutch). Ξεχωρίζουν από τα νούμερα που έχουν πίσω από το τσοκ. Ένα τέτοιο για παράδειγμα σταματάει, ανάλογα τη δύναμη που θα επιλέξεις: Total TDLI1232 Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας 12V 2x1.5Ah | Skroutz.gr 1
jimmy213 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 21 hours ago, doomnx said: Ένα τέτοιο για παράδειγμα σταματάει, Αμφιβάλω αν θα σταματήσει όταν μιλάμε για παιδικά παιχνίδια (=πλαστικό). 21 hours ago, naimore said: για γενικη παιδικα παιχνιδια σιγουρα, κατασκευες δεν νομιζω να κανω, δεν το χω Δεν βλέπω να χρειάζεσαι ηλεκτρικό. Πάρε ένα χειροκίνητο με διάφορες μύτες. Αν επιμένεις, δεν πρόκειται να κάνεις ζημιά με το Xiaomi. Αρκετές φορές μπορεί να χρειαστεί να το στρίψεις και χειροκίνητα για να σφίξεις κάτι. 1 1
tzotzo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μπαταρίες δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμες στα καταστήματα. Δεν έχουν στοκ, ούτε γνωρίζουν ποιο κατάστημα μπορεί να έχει διαθεσιμότητα. Ούτε το τηλεφωνικό κέντρο. Αν θες να παραγγείλεις μπαταρία από το service, η μπαταρία δεν έχει εγγύηση (μάλλον πουλάνε refurbished) και αν παραγγείλεις από το eshop που σου δίνουν από την εξυπηρέτηση πελατών που χρεώνεσαι κανονική τιμή και μεταφορικά. Τις μπαταρίες τις παίρνουν κάτι ανεκδιήγητοι τύποι για μεταπώληση όπως αυτός https://www.car.gr/xyma/view/324796722-mpataria-parkside-performance-20-v-paps-208-a1-8-ah-anaktiste-ta-dedomena-tis-batarias-kai-diamorfwste-tis-parametroys-apodosis-mesw-bluetooth και κάτι άλλοι, επίσης ανεκδιήγητοι hoarder, όπως αυτός. Έχει δώσει 600€ για μπαταρίες lidl και ένα εργαλείο της προκοπής δεν έχει. On 19/02/2024 at 07:03, andreaspA said: Αν χρειαστει αντικατασταση ερχεται απο τον Περισσο. Με ενα τηλεφωνημα 30" που θα περιγραψεις τι προβλημα εχει, και κρατας και το παλιο. Με ένα τηλεφώνημα 30 δευτερόλεπτα για να σου στείλουν ελλατωματικό ή να σου πουν οτι δεν φτιάχνεται ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ, και να πάρεις καινούριο. On 19/02/2024 at 07:03, andreaspA said: 8ah μπαταρια στο κατσαβιδι δεν παιρνεις, γιατι δεν υπαρχει λογος και απλα βαρενει. Εκτος και αν θελεις να βιδωσεις ολη την γειτονια. Η μπαταρία των 2 ah στο δραπανοκατσάβιδο το μαύρο των 50€, βγάζει βία 15 λεπτά αυτονομία. Αν το ζορίσεις δε, πάει και λιγότερο. Άρα θες τουλάχιστον μία 4 ah, αν έχεις σκοπό να κάνεις δουλειά με το εργαλείο και όχι να περιμένεις πάνω από τον φορτιστή. On 19/02/2024 at 07:03, andreaspA said: Για στειλε μου κανενα Link με προσφορα με 2 μπαταριες 8ah οπως λες. Είπα 2 μπαταρίες, όχι δύο 8ah. Αλλά στο δίνω για να νομίζεις πως δημιούργησες εντυπώσεις. Αν πάρεις το δραπανοκατσάβιδο το μαύρο με 2 μπαταρίες 2 ah, κοστίζει 100€. 50 το εργαλείο και από 25 ευρώ η μπαταρία με τον φορτιστή. Αν πάρεις το ίδιο εργαλείο με την 4ah μπαταρία θα σου κοστίζει 110€ 50 το εργαλείο 40 η μπαταρία και 20 ο φορτιστής. https://www.skroutz.gr/s/49741458/Hikoki-DS18DA-Drapanokatsavido-Mpatarias-18V-2x2Ah-DS18DA-WCZ.html Hitachi120€ με δυο μπαταρίες. https://www.skroutz.gr/s/33989447/Makita-HP488D007-Kroustiko-Drapanokatsavido-Mpatarias-18V-2x2Ah.html Makita, 158€ με τρυπάνια και μύτες 2 μπαταρίες https://www.skroutz.gr/s/320897/Ryobi-CDC-18022-N-Drapanokatsavido-Mpatarias-18V-2x1-7Ah.html Ryobi 150 € με 2 μπαταρίες 1.7ah https://www.skroutz.gr/s/18347667/Ryobi-R18DD3-213S-Drapanokatsavido-Mpatarias-18V-2x1-5Ah.html Ryobi 135€ 2 μπαταρίες 1.5ah. Και παραθέτω πακέτα, μπαίνεις σε ένα μαγαζί ή παραγγέλνεις online, και σου έρχεται το μηχάνημα έτοιμο για χρήση. Δεν ψάχνεις αλλού για μηχάνημα, αλλού για μπαταρία και αλλού για φορτιστή. Αν πάμε σε solo μηχανήματα και ξεχωριστές μπαταρίες αλλάζει άρδην το πράγμα ανάλογα με το εργαλείο που θές. Ενδεικτικά όμως θα βάλω τιμές για μπαταρίες που ουσιαστικά καθορίζουν και το τί θα πάρεις. 18v 4ah dewalt 55€ einhell 40€ skil 20v 4ah 72 € makita 5ah 72€ milwakee 5ah 82€ Για τον TS, αν βιδώνει που και που κανα έπιπλο και καμία βλακειούλα χωρίς να έχει ανάγκη να κάνει καμιά τρύπα έχει αρκετές επιλογές https://www.skroutz.gr/s/19939226/Skil-2710-GA-Katsavidi-Mpatarias-3-6V-1x1-5Ah.html 39€ με μύτες και μπαταρία 5 ah https://www.skroutz.gr/s/19939492/Skil-2842-AA-Drapanokatsavido-Mpatarias-18V-1x2Ah.html 62€ με μπαταρία και φορτιστή https://www.skroutz.gr/s/17059589/Einhell-TE-CD-12-1-Li-i-Kroustiko-Drapanokatsavido-Mpatarias-12V-2x2Ah.html#reviews 69€ με δυο μπαταρίες 2ah και φορτιστή. όλα αυτά είναι επώνυμα εργαλεία με σοβαρό σέρβις και διαθεσιμότητα σε μπαταρίες. Αν κάποιος θέλει να πετάξει 20€ μπορεί αντί να περιμένει πότε θα βγάλει το LIDL το εργαλείο και μπαταρίες, έχει και το ΙΚΕΑ αντίστοιχο σκουπίδι. https://www.ikea.gr/proioda/trixig-epanafortizomeno-katsabidi-li-ion-3-6-v/30566964?snrai_campaign=Tqsh8jXp17Wr&snrai_id=7fd419e5-43a8-491a-a99f-96acd5ede47b?snrs_cp=4efadebc-2900-4fc4-8fe1-aa3f22c176cf&snrs_var=11057789& On 19/02/2024 at 07:03, andreaspA said: Η επιλογη Parkside ειναι με διαφορα οτι πιο VFM θα βρεις στην αγορά. Το after sales δε, απο αλλο πλανήτη! νομιζεις οτι σου κανουν πλάκα! Η αλήθεια είναι ότι σου κάνουν πλάκα. Όταν χρειάζεται να στηθείς έξω από ένα κατάστημα από τις 07:30 για να προλάβεις το εργαλείο που θές, όταν ψάχνεις μπαταρία και περιμένεις πότε θα βγάλει το φυλλάδιο προσφορά και γυρίζεις όλα τα καταστήματα μπας και πετύχεις μία ξεχασμένη στου διαόλου τη μάνα. Όταν αγοράζεις ένα μηχάνημα και είναι ελλατωματικό από την αρχή, και τα επόμενα τρία που σου παίρνεις είναι επίσης ελαττωματικά, όταν το σέρβις σου λέει δεν μπορείς να αλλάξεις καρβουνάκια σου κάνουν πλάκα. Μεγαλύτερη και από τον άνθρωπο που έσπαγε πλάκα. Η αποθέωση όμως της πλάκας έρχεται όταν ένας random τύπος του Insomnia σου προτείνει ως το καλύτερο VFM προϊόν, ένα προιόν που το βρίζει. Ένας πλακατζης random τύπος του Insomnia που όχι μόνο δεν σέβεται τα λεφτά του, λέγοντας "ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΏΣΩ 120€ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟ LIDL" τελικά δεν σέβεται και των άλλων προτείνοντας τελικά αυτό που βρίζει. Για μελέτη διπολικής διαταραχής είναι και το γεγονός της διατύπωσης. Απο την μία έχουμε "η επιλογή PARKSIDE ειναι με διαφορά οτι πιο VFM θα βρεις στην αγορά" και από την αλλή "ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΏΣΩ 120€ ΓΙΑ ΤΡΟΧΟ LIDL". Μεγάλη πλάκα λέμε. BONUS πλάκα: Θα το επιστρέψει για να πάρει το 50ρικο πίσω Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2024 από tzotzo
andreaspA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αφιέρωσες ολο το βραδυ να ψαξεις να βρεις τι εχω πει και τι δεν εχω πει για τα Parkside και παλι δεν καταλαβες. Ανακοινωσες ουσιαστικα το facebook profile μου μεσα στο insomnia, μια που ειναι πολυ ευκολο για τον καθενα να κοιταξει την ομαδα Parkside και να δει το πληρες ονομα του προφιλ μου και τελικα ολα τα προσωπικα μου δεδομένα, αλλά και τα επαγγελματικά μου δεδομένα, που φυσικά δεν ειχες απολυτως κανενα δικαιωμα και φυσικα ουδεποτε έχω αναφέρει εδω μέσα τιποτα απο τα παραπάνω. Ευχομαι να υπαρχει καποιος στο κοντινο σου περιβαλλον που να αντιλαμβανεται το μέγεθος του προβληματος και να κανει κατι για αυτο. Τα υπολοιπα θα τα δεις στο αμεσο μέλλον. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2024 από andreaspA 1
tzotzo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, andreaspA said: Αφιέρωσες ολο το βραδυ να ψαξεις να βρεις τι εχω πει και τι δεν εχω πει για τα Parkside και παλι δεν καταλαβες. Ανακοινωσες ουσιαστικα το facebook profile μου μεσα στο insomnia, μια που ειναι πολυ ευκολο για τον καθενα να κοιταξει την ομαδα Parkside και να δει το πληρες ονομα του προφιλ μου και τελικα ολα τα προσωπικα μου δεδομένα, αλλά και τα επαγγελματικά μου δεδομένα, που φυσικά δεν ειχες απολυτως κανενα δικαιωμα και φυσικα ουδεποτε έχω αναφέρει εδω μέσα τιποτα απο τα παραπάνω. Ευχομαι να υπαρχει καποιος στο κοντινο σου περιβαλλον που να αντιλαμβανεται το μέγεθος του προβληματος και να κανει κατι για αυτο. Τα υπολοιπα θα τα δεις στο αμεσο μέλλον. Εντάξει φίλε μου. Δεν είχα καμια πρόθεση να σε εκθέσω, όπως βλέπεις έχω κρύψει όλα τα στοιχεία, επίσης άντλησα στοιχεία από μια ομάδα του fb που εσύ την πρότεινες σε αυτό το τοπικ. Εσύ ανακοινωσες όμως ότι είναι δικό σου το προφίλ, όχι εγώ. Όπως επίσης έχεις προσφέρει απλόχερα ατεκμηρίωτο, ανίδεο και επικίνδυνο σχολιασμό, σε αυτό το φόρουμ. Από κεραμικές επιστρώσεις μέχρι ηλιακούς θερμοσίφωνες και πρόσφατα σε ασφαλιστικά ζητήματα. Φαντάζομαι και σε άλλα θέματα θα έχεις δώσει παρομοιο ρεσιτάλ, απλά δεν εχει τύχει να με ενδιαφέρει ή να γνωρίζω καλά κάποιο από τα ζητήματα που πραγματεύεσαι. Τέλος αν έχεις ΟΛΑ σου τα προσωπικά και επαγγελματικά δεδομένα στο fb δεν φταίω εγώ. Ίσως τελικά σε ενοχλεί ότι ανέδειξα, ότι ούτε εσύ πιστεύεις ότι τα εργαλεία του lidl είναι τελικά αξιόπιστα εργαλεία. Την καλημέρα μου Ανδρέα. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2024 από tzotzo
andreaspA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, elgol είπε Αυτη την Πεμπτη εχει κατσαβιδι το lidl Ναι το πρασσινο. Και 21€ φορτιστη με μπαταρια. 46€ συνολο. Και βγαζει και 35€ τροχακι 125mm το πρασσινο παλι.
tzotzo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 13 minutes ago, andreaspA said: Ναι το πρασσινο. Και 21€ φορτιστη με μπαταρια. 46€ συνολο. Και βγαζει και 35€ τροχακι 125mm το πρασσινο παλι. Το καλό ή αυτό που βρίζεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις