ghostaki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν είναι μόνο για κατσαβίδι, έχω αυτό εδώ και πολλά χρόνια και είναι φανταστικό! Η μπαταρία κρατάει πολύ, και μάλιστα το έχω αφήσει πάνω από χρόνο χωρίς χρήση και η μπαταρία ήταν ακόμη φορτισμένη. Μου έχει λύσει τα χέρια με συναρμολογήσεις επίπλων κλπ https://www.amazon.co.uk/Bosch-Cordless-Screwdriver-Integrated-Lithium-Ion/dp/B00XI610R0/ref=mp_s_a_1_4_maf_1?crid=2UVD58VC8RX9N&keywords=bosch+screwdriver&qid=1708269209&sprefix=bosche+scr%2Caps%2C124&sr=8-4 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από ghostaki
Metoo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Γενικά οι λιθίου είναι μεγαλύτερης αντοχής σε αυτόν τον τομέα σε σχέση με τις ni-cad. Μπορεί να σου κρατήσουν και 13 χρόνια και βάλε χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Αλλά σε κάθε περίπτωση σαν ερασιτέχνης δεν έχει πολύ νόημα να πας σε κάτι ακριβότερο από Lidl/total αν μιλάμε για μπαταρίας.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 15 λεπτά πριν, ghostaki είπε Αν είναι μόνο για κατσαβίδι, έχω αυτό εδώ και πολλά χρόνια και είναι φανταστικό! Η μπαταρία κρατάει πολύ, και μάλιστα το έχω αφήσει πάνω από χρόνο χωρίς χρήση και η μπαταρία ήταν ακόμη φορτισμένη. Μου έχει λύσει τα χέρια με συναρμολογήσεις επίπλων κλπ https://www.amazon.co.uk/Bosch-Cordless-Screwdriver-Integrated-Lithium-Ion/dp/B00XI610R0/ref=mp_s_a_1_4_maf_1?crid=2UVD58VC8RX9N&keywords=bosch+screwdriver&qid=1708269209&sprefix=bosche+scr%2Caps%2C124&sr=8-4 Το έχει ο μηχανικός που πάω το αμάξι,για να ξεβιδώνει τις βίδες στους πλαστικούς θόλους καλό είναι.Για κάτι παραπάνω μου έχει πει ότι δεν κάνει.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Πάρε το 20βολτο του Lidl όταν το φέρει και τελείωσε το θέμα. Κάτι πράγματα που ακούγονται εδώ ότι αν δεν το δουλεύεις συνέχεια η μπαταρία θα είναι ξεφόρτιστη ή ότι μετά από 2 χρόνια θα χαλάσουν είναι απόψεις που ίσχυαν πριν 15 χρόνια, στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα 2
andreaspA Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 50 λεπτά πριν, ghostaki είπε Αν είναι μόνο για κατσαβίδι, έχω αυτό εδώ και πολλά χρόνια και είναι φανταστικό! Η μπαταρία κρατάει πολύ, και μάλιστα το έχω αφήσει πάνω από χρόνο χωρίς χρήση και η μπαταρία ήταν ακόμη φορτισμένη. Μου έχει λύσει τα χέρια με συναρμολογήσεις επίπλων κλπ https://www.amazon.co.uk/Bosch-Cordless-Screwdriver-Integrated-Lithium-Ion/dp/B00XI610R0/ref=mp_s_a_1_4_maf_1?crid=2UVD58VC8RX9N&keywords=bosch+screwdriver&qid=1708269209&sprefix=bosche+scr%2Caps%2C124&sr=8-4 Λιγο χειροτερο απο το 20€ Parkside. Το parkside εχει και μυλο με μυτες μπροστα. Αυτα ειναι για να βιδωνεις-ξεβιδωσεις pc. Οτι για να κανεις τρυπες σε μελαμινες με βιδες.
Black Demis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Για ερασιτέχνες καλύτερα να πάρεις κάτι από το lidl καθος με παρόμοιες τημες στα επώνυμο παίρνεις σκουπίδια, από την άλλη αν τριπλασιάσεις το κόστος απόκτησης (δλδ το 40 να το κάνεις 120) τότε επώνυμο καλύτερη λύση. Ανάλογα τι θες να κάνεις είναι και πόσα διαθέτεις 1
nickol-us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Πάρε το 20βολτο του Lidl όταν το φέρει και τελείωσε το θέμα. Κάτι πράγματα που ακούγονται εδώ ότι αν δεν το δουλεύεις συνέχεια η μπαταρία θα είναι ξεφόρτιστη ή ότι μετά από 2 χρόνια θα χαλάσουν είναι απόψεις που ίσχυαν πριν 15 χρόνια, στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα Δηλαδή δε μπορεί κάποιος να το μαζέψει μετά από χρήση και να το έχει αφόρτιστο; Όταν θα το χρειαστεί μετά από 6μήνες δε θα πρέπει να το φορτίσει πρώτα; Επίσης αυτό που λες οτι ίσχυε πριν από 15 χρόνια, έχω τύχει, σε parkside μάλιστα, να πέφτει σε λίθαργο η μπαταρία όταν μένει αδρανής για μεγάλο διάστημα. Δεν ξέρω αν ήταν ελαττωματική η παρτίδα πάντως έχει τύχει(προφανώς η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας). Ο ερασιτέχνης, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, δεν έχει ανάγκη από εργαλεία μπαταρίας. Επίσης στα ίδια επίπεδα τιμής, πάντα, παίρνεις καλύτερο εργαλείο σε ηλεκτρικό καθώς η μπαταρία αυξάνει το κόστος. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2024 από nickol-us 1
Maurikycli Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Αν είναι μόνο για βίδωμα στα ξύλα κάνεις προ-τρύπημα με λεπτό τρυπάνι και μετά βιδώνεις χαλαρά με δραπανοκατσάβιδο. Μειώνεις και την πιθανότητα σκισίματος του ξύλου. 1
tzotzo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Πρόσφατα έβγαλε το lidl ένα κρουστικο που το τσοκ ήταν ελαττώματικο σχεδόν σε όλους. Στο γκρουπ του fb που ποσταρε κάποιος παραπάνω θα το δεις. Τώρα γενικά με τα εργαλεία του lidl τι παίζει: Αρχικά πωλούνται χωρίς μπαταρίες και φορτιστή. Μιλάμε για τα εργαλεία 20v, που είναι 18v, και απλά το προμοταρουν ως 20v Αν θες μπαταρία με φορτιστή πωλούν πακέτο 2ah με τον αντίστοιχο φορτιστή γύρω στα 25€. Σκέτη δεν πωλείται(τουλάχιστον όσο έψαχνα εγώ στα καταστήματα). Αν κάποιος χρειάζεται 8ah η μπαταρία κοστιζει γύρω στα 70€. Ο ταχυφορτιστης κοστίζει περίπου 40€ Αν χρειαστεί κάποιος ανταλλακτική μπαταρία πρέπει να παραγγείλει από το e shop και να έρθει από Γερμανία. Κόστος μπαταρίας + μεταφορικά. Αφού πρώτα προηγηθεί τηλεφωνο σε τηλεφωνική γραμμή για να δοθεί το link του eShop. Διαθέσιμες στο eShop είναι μόνο η 2ah και η 4ah. Όχι η 8 ah. Αν χρειαστεί αντικατάσταση το εργαλείο έρχεται από Γερμανία, στην περίπτωση που έχει περάσει η εβδομάδα που είναι διαθέσιμο στα καταστήματα. Επίσης στην εξίσωση πρέπει να βάλεις και τους hoarders και λοιπούς απατεωνισκους που πάνε και φορτώνουν όλο το κατάστημα και μετά τα μετά πωλούν στο car και fb marketplace. Ένα δράπανο μπαταρίας 20v parkside, με ταχυφορτιστη και μπαταρία 8ah, κοστίζει γύρω στα 150€. Αντίστοιχα έχει προσφορές διάφορες από ελληνικά καταστήματα στα ίδια περίπου χρήματα σε DeWalt Milwaukee κλπ. Πολλές φορές και με δύο μπαταρίες. Συνεπώς αν θες να έχεις ένα "αξιοπιστο' εργαλείο για να κάνεις την δουλεια σου, ανά πάσα ώρα και στιγμή, συνυπολογίζοντας προφανώς και το After sales και την περιορισμένη διαθεσιμότητα τα εργαλεία του lidl δεν είναι και πολύ έξυπνη επιλογή. Όπως λέει και το γνωστό ρητό. Αγόρασε φθηνά, πλήρωσε διπλά
spooker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 17 hours ago, Silverage said: Έχει χρειαστεί πολλές φορές να βιδώσω σε ξύλο ή να χρειαστεί να ενώσω 2 ξύλα μαζί με βίδες αλλά με το χέρι μου έχει φύγει η πίστη χωρίς πάντα να καταφέρνω να βιδώσω τη βίδα μέχρι τέρμα. Οπότε αποφάσισα να αγοράσω ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι για να γίνει η ζωή μου πιο εύκολη. Επειδή είμαι άσχετος με τα εργαλεία, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό ηλεκτρικό κατσαβίδι μέχρι 100€ περίπου. Πριν βιδώσεις τη βίδα είχες κάνει τρύπα οδηγό ή βιδωσες απευθείας?
nickol-us Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, tzotzo είπε Πρόσφατα έβγαλε το lidl ένα κρουστικο που το τσοκ ήταν ελαττώματικο σχεδόν σε όλους. Στο γκρουπ του fb που ποσταρε κάποιος παραπάνω θα το δεις. Τώρα γενικά με τα εργαλεία του lidl τι παίζει: Αρχικά πωλούνται χωρίς μπαταρίες και φορτιστή. Μιλάμε για τα εργαλεία 20v, που είναι 18v, και απλά το προμοταρουν ως 20v Αν θες μπαταρία με φορτιστή πωλούν πακέτο 2ah με τον αντίστοιχο φορτιστή γύρω στα 25€. Σκέτη δεν πωλείται(τουλάχιστον όσο έψαχνα εγώ στα καταστήματα). Αν κάποιος χρειάζεται 8ah η μπαταρία κοστιζει γύρω στα 70€. Ο ταχυφορτιστης κοστίζει περίπου 40€ Αν χρειαστεί κάποιος ανταλλακτική μπαταρία πρέπει να παραγγείλει από το e shop και να έρθει από Γερμανία. Κόστος μπαταρίας + μεταφορικά. Αφού πρώτα προηγηθεί τηλεφωνο σε τηλεφωνική γραμμή για να δοθεί το link του eShop. Διαθέσιμες στο eShop είναι μόνο η 2ah και η 4ah. Όχι η 8 ah. Αν χρειαστεί αντικατάσταση το εργαλείο έρχεται από Γερμανία, στην περίπτωση που έχει περάσει η εβδομάδα που είναι διαθέσιμο στα καταστήματα. Επίσης στην εξίσωση πρέπει να βάλεις και τους hoarders και λοιπούς απατεωνισκους που πάνε και φορτώνουν όλο το κατάστημα και μετά τα μετά πωλούν στο car και fb marketplace. Ένα δράπανο μπαταρίας 20v parkside, με ταχυφορτιστη και μπαταρία 8ah, κοστίζει γύρω στα 150€. Αντίστοιχα έχει προσφορές διάφορες από ελληνικά καταστήματα στα ίδια περίπου χρήματα σε DeWalt Milwaukee κλπ. Πολλές φορές και με δύο μπαταρίες. Συνεπώς αν θες να έχεις ένα "αξιοπιστο' εργαλείο για να κάνεις την δουλεια σου, ανά πάσα ώρα και στιγμή, συνυπολογίζοντας προφανώς και το After sales και την περιορισμένη διαθεσιμότητα τα εργαλεία του lidl δεν είναι και πολύ έξυπνη επιλογή. Όπως λέει και το γνωστό ρητό. Αγόρασε φθηνά, πλήρωσε διπλά Επιχειρήματα από τα....lidl. Δεν σε υποχρεώνει τίποτα να πάρεις ταχυφορτιστή... δεν είναι απαραίτητη η 8ah μπαταρία, πόσο μάλλον σε ένα ερασιτέχνη... τα εργαλεία του lild έχουν 3 έτη εγγύησης και πολλές φορές αντικαθίστανται με καινούργια... Θα ήθελα πολύ να δώσεις link από Dewalt - Milwaukee στα 150€, με 1 μπαταρία και τα ίδια όμως χαρακτηριστικά (8ah, ταχυφορτιστή, κρούση κλπ) (προφανώς ποιοτικός τα parkside δεν είναι εφάμιλλά με τα παραπάνω, δεν είναι αυτός ο σκοπός του ποστ) 4
dpolal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ως συνήθως υπερβολικοί σε όλα. Για απλές εργασίες στο σπίτι 1 ή 2 φορές τον χρόνο οποιοδήποτε εργαλείο θα μας καλύψει. Τονίζω το απλές και το 1 ή 2 φορές. Προσωπικά είχα αγοράσει κάτι σαν αυτό https://www.praktiker.gr/p/bosch-easyimpact-600-kroustiko-drapano-600w-136810, όχι το ποιό φθηνό που υπάρχει αλλά ούτε και «επαγγελματικού επιπέδου» αλλά το έχω εδώ και 20 χρόνια και λειτουργεί μια χαρά για τα βασικά, να τρυπάει και να βιδώνει. Στο μόνο που δεν βολεύει, κυρίως λόγο μεγέθους, είναι για βίδωμα σε μικροέπιπλα ή ευαίσθητα αντικείμενα. Πριν χρόνια είχα πάρει και ένα απλό, φθηνό κατσαβίδι BOSCH μπαταρίας αλλά λόγο αχρηστίας τελικά χάλασαν οι μπαταρίες του και αφού τις αντικατέστησα 2 φορές στο τέλος το πέταξα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2024 από dpolal
andreaspA Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, tzotzo είπε Αν θες μπαταρία με φορτιστή πωλούν πακέτο 2ah με τον αντίστοιχο φορτιστή γύρω στα 25€ 24€ και σε προσφορα 15€ 5 ώρες πριν, tzotzo είπε Σκέτη δεν πωλείται(τουλάχιστον όσο έψαχνα εγώ στα καταστήματα). 19.90€ 5 ώρες πριν, tzotzo είπε ν χρειαστεί αντικατάσταση το εργαλείο έρχεται από Γερμανία, στην περίπτωση που έχει περάσει η εβδομάδα που είναι διαθέσιμο στα καταστήματα. Αν χρειαστει αντικατασταση ερχεται απο τον Περισσο. Με ενα τηλεφωνημα 30" που θα περιγραψεις τι προβλημα εχει, και κρατας και το παλιο. 5 ώρες πριν, tzotzo είπε Ένα δράπανο μπαταρίας 20v parkside, με ταχυφορτιστη και μπαταρία 8ah, κοστίζει γύρω στα 150€ 8ah μπαταρια στο κατσαβιδι δεν παιρνεις, γιατι δεν υπαρχει λογος και απλα βαρενει. Εκτος και αν θελεις να βιδωσεις ολη την γειτονια. 5 ώρες πριν, tzotzo είπε Αντίστοιχα έχει προσφορές διάφορες από ελληνικά καταστήματα στα ίδια περίπου χρήματα σε DeWalt Milwaukee κλπ. Πολλές φορές και με δύο μπαταρίες. Για στειλε μου κανενα Link με προσφορα με 2 μπαταριες 8ah οπως λες. 5 ώρες πριν, tzotzo είπε Συνεπώς αν θες να έχεις ένα "αξιοπιστο' εργαλείο για να κάνεις την δουλεια σου, ανά πάσα ώρα και στιγμή, συνυπολογίζοντας προφανώς και το After sales και την περιορισμένη διαθεσιμότητα τα εργαλεία του lidl δεν είναι και πολύ έξυπνη επιλογή. Η επιλογη Parkside ειναι με διαφορα οτι πιο VFM θα βρεις στην αγορά. Το after sales δε, απο αλλο πλανήτη! νομιζεις οτι σου κανουν πλάκα!
The_Judas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για το parkside δεν κατάλαβα, πως τον παίρνουμε τον φορτιστή και την μπαταρία; Δεν τον βγάζει προσφορά μαζί; Πρέπει να τον παραγγείλει κάποιος από αλλού; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2024 από The_Judas
pavloa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ είχα πάρει το καλοκαίρι αυτό τις φωτογραφίας. Πραγματικά του έχω βγάλει τα μάτια στην ανακαίνιση που κάναμε στο σπίτι. Το συγκεκριμένο έχει και κρούση οπότε άνετα μπορείς να τρυπήσεις σε τούβλο. Το είχε στα 25 ευρώ και αγόρασα έξτρα την μπαταρία 2ah μαζί με τον φορτιστή 25 ευρώ. Σύνολο 50 ευρώ. Το συγκεκριμένο αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του. Φυσικά αν θέλεις μπορείς να πάρεις την 4αρα μπαταρία για να σου κρατάει περισσότερη ώρα και θα έχει πιο πολύ δύναμη. Και φυσικά ότι και να πάθει έχει εγγύηση με άμεση αλλαγή.. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2024 από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις