liakinen Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, Έχω μία Ascona C (1987) σε άριστη κατάσταση και ενώ ποτέ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα τελευταία μου κάνει νερά το Ντιστριμπιτερ. Επειδή με τον κωδικό της Bosch που έχει δεν βρίσκω ούτε στο εξωτερικό καινούργιο ή ανακατασκευή ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιος εντός Ελλάδος που να ασχολείται με το άθλημα (επισκευές). Το πρόβλημα εντοπίζεται στον άξονα (έχει κενά - τζόγο). Δεν είναι δηλαδή κάτι απλό του στυλ αλλάζω καπάκι, ράουλο κτλ. Θέλει σφάξιμο σοβαρό. Όποιος γνωρίζει ας στείλει και PM με στοιχεία συνεργείου ή μάστορα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Πάρε τηλ το Τζαβάρα στη Φραντζή. Έχει ηλεκτρολογικά αυτοκινήτου και αν του ζητήσεις καπάκι ντιστριμπιτέρ δε σε κοιτάει σαν ούφο. Θεωρώ θα ξέρει κάποιον να σου συστήσει. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, lordvec είπε Πάρε τηλ το Τζαβάρα στη Φραντζή. Έχει ηλεκτρολογικά αυτοκινήτου και αν του ζητήσεις καπάκι ντιστριμπιτέρ δε σε κοιτάει σαν ούφο. Θεωρώ θα ξέρει κάποιον να σου συστήσει. Σωστός, όπως επίσης Γκιοκας στη Μεσογείων (κοντά στο Ερρίκος Ντυνάν) ή Νιαος στον Νέο Κόσμο. Σε κάποιον από αυτούς θα βρεις θεωρώ, έχουν πολύ στοκ. Τώρα αν παρελπιδα δεν βρεις, δοκίμασε έναν ηλεκτρολόγο που σφάζει δυναμό στην Υμηττού δίπλα στο 1ο Νεκροταφείο, Τζώρτζης λέγεται. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, liakinen είπε Καλημέρα παιδιά, Έχω μία Ascona C (1987) σε άριστη κατάσταση και ενώ ποτέ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα τελευταία μου κάνει νερά το Ντιστριμπιτερ. Επειδή με τον κωδικό της Bosch που έχει δεν βρίσκω ούτε στο εξωτερικό καινούργιο ή ανακατασκευή ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιος εντός Ελλάδος που να ασχολείται με το άθλημα (επισκευές). Το πρόβλημα εντοπίζεται στον άξονα (έχει κενά - τζόγο). Δεν είναι δηλαδή κάτι απλό του στυλ αλλάζω καπάκι, ράουλο κτλ. Θέλει σφάξιμο σοβαρό. Όποιος γνωρίζει ας στείλει και PM με στοιχεία συνεργείου ή μάστορα. Κάνε ερώτηση σε αυτούς πόυ έγραψαν και πάρε και τηλέφωνο το Σταμούλη Νέος Κόσμος με Opel μόνο. Αλλιώς όπως είπε και στόν Σούλη -Νιαος χρόνια πολλά με τα ηλεκτρολογικά . Ο 2ος είναι και Σάββατο ανοικτός . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου επομενη σταση μηχανουργει για επισκευη,προτεινω στην λευκας στον πειραια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον. Μένω βόρεια Ελλάδα (Πτολεμαΐδα). Θα ψάξω στοιχεία για αυτούς που μου είπατε και θα πάρω τηλέφωνο. Ελπίζω μόνο να μην με αντιμετωπίσουν σαν ορισμένους που έχω πάρει τηλέφωνο και μόλις ακούσουν Ascona C του 87 η γραμμή κλείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, liakinen είπε Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον. Μένω βόρεια Ελλάδα (Πτολεμαΐδα). Θα ψάξω στοιχεία για αυτούς που μου είπατε και θα πάρω τηλέφωνο. Ελπίζω μόνο να μην με αντιμετωπίσουν σαν ορισμένους που έχω πάρει τηλέφωνο και μόλις ακούσουν Ascona C του 87 η γραμμή κλείνει. Τι μας θυμίζεις ντρισιπιτέρ -πλατίνες που για κάποιους είναι άγνωστα.Θυμάμαι αν έπεφτες σε λακούβα με νερά μπορούσε να πάρει νερά και να σβήσει.😜Εισαι μακριά φίλε. Εχω γείτονα με φτιαγμένο παλιό opel manta (κούκλα το έχει) και πινακίδες ΕΛΠΑ συνταξιούχο μάστορα - μηχανικό που ασχολείται συνέχεια με αυτό. Αν τον δω θα τον ρωτήσω για το πρόβλημά σου σίγουρα θα ξέρει που θα βρεις ανταλλακτικα και θα γράψω. Πάντως ψάξε στη Φραντζή όπως είπαν και άλλοι που έχει αρκετά με μεταχειρισμένα opel , αλλά κάνε και μερικά τηλέφωνα σε ανακυκλώσεις μπορεί κάπου να υπάρχει κάποιο ξεχασμένο και να βρεις το ανταλλακτικό που θέλεις. Σε ανακυκλώσεις έχω βρει πολλά πράγματα και θεωρώ ότι είναι η Νο 1 πηγη για παλιά ανταλλακτικά. Εδω κοίταξες και δεν πέτυχες κάτι;;; https://www.car.gr/parts/?ca=345&models=Opel Ascona&sort=modified Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου @papoys1 Στο Car έχω δει τα πάντα που έχει. Ψάχνω με κωδικό και δυστυχώς αυτό που φοράει η δικιά μου είναι λίγο σπάνιο. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να φορέσει και άλλο για αυτό ψάχνω μάστορα με γνώση στα παλιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καθαρά απο εγκυκλοπαιδικής μεριάς, τι συμπτώματα σου εμφανίζει; Ρημάζει γρήγορα τις πλατίνες; Επίσης αν θέλεις ανέφερε και τον κωδικό του ντριστριμπιτέρ μπας πέσει και μένα το μάτι μου σε τίποτα. 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Σε ανακυκλώσεις έχω βρει πολλά πράγματα και θεωρώ ότι είναι η Νο 1 πηγη για παλιά ανταλλακτικά. Το πρόβλημα σου σε αυτά και ειδικά τόσο παλιά πράγματα, είναι ότι υπάρχει καλή περίπτωση να πέσεις στο ίδιο πρόβλημα που έχει και το δικό σου.... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από piiii 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, piiii είπε Καθαρά απο εγκυκλοπαιδικής μεριάς, τι συμπτώματα σου εμφανίζει; Ρημάζει γρήγορα τις πλατίνες; Επίσης αν θέλεις ανέφερε και τον κωδικό του ντριστριμπιτέρ μπας πέσει και μένα το μάτι μου σε τίποτα. Το πρόβλημα σου σε αυτά και ειδικά τόσο παλιά πράγματα, είναι ότι υπάρχει καλή περίπτωση να πέσεις στο ίδιο πρόβλημα που έχει και το δικό σου.... Στην δεύτερη παράγραφο έχεις δίκιο (μου έτυχε). Δεν έχει πλατίνες. Είναι Ascona C με ηλεκτρονική. Κατά 99.9% έχει ο άξονας αποκτήσει κενά - τζόγο και σπάει το πυράκι (αυτό στην ροδέλα πάνω) που βλέπεις στην παρακάτω εικόνα και μένω στον δρόμο Από το 87 που αγοράστηκε από τον πατέρα μου και στην συνέχεια που πέρασε στα χέρια μου το αμάξι, μου έσπασε μόλις πέρσι πρώτη φορά και άλλες δύο μέσα στο τρίμηνο που μας πέρασε (άρα υπάρχει θέμα και θα με αφήσει ξανά). Ο κωδικός της Bosch είναι 0237021023. Βλέπω στο δίκτυο κάτι πατέντες (γιατί ήταν κοινό πρόβλημα) με "σιδερένια" την παραπάνω ροδέλα και το πυράκι της προφανώς σε CNC και ίσως καταφύγω αν δεν βρω άλλη λύση. Το αμάξι είναι σε κατάσταση σχεδόν καινούργιο και είναι στενάχωρο να μην μπορώ να βρω πλέον ένα βασικό για την λειτουργία του ανταλλακτικό. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από liakinen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Με τον κωδικό που έγραψες μου έβγαλε κάποια αποτελέσματα. Για κοίτα το https://www.ignitioncarparts.co.uk/PartDetails.aspx?s_pc=PPU2691&s_vid= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Τα γνωστά και breakless(χωρίς πλατίνα). Παραδόξως είχα το ίδιο θέμα με σένα, τζόγο και αυτό μου ρήμαζε τις πλατίνες σε χρόνο dt... Aναγκάστηκα και ένα έκανα μεγάλο στόκ απο πλατίνες για αυτό το λόγο. Αλλά τελικά η λύση ήταν να βρώ καινούργιο διανομέα απο ebay Γερμανίας και το πρόβλημα λύθηκε αμέσως. Τώρα απο μία αναζήτηση που έκανα έχουμε ένα τυπάκο εδώ στην Θεσσαλονίκη που εγώ προσωπικά τον χρησιμοποιώ αρκετά για ανταλλακτικά. Κάνε μια ερώτηση μπας και το έχει, δεν έχεις να χάσεις κάτι. https://www.todos.gr/bosch-dianomeas-0237021023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 8 hours ago, liakinen said: Κατά 99.9% έχει ο άξονας αποκτήσει κενά - τζόγο Πιθανότατα αν πας σε κάποιο μηχανουργείο θα μπορέσουν να σου φτιάξουν νέο άξονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Με τον κωδικό που έγραψες μου έβγαλε κάποια αποτελέσματα. Για κοίτα το https://www.ignitioncarparts.co.uk/PartDetails.aspx?s_pc=PPU2691&s_vid= Είναι τα γνωστά λάθη που υπάρχουν σε αυτές τις σελίδες. Δεν αντιστοιχούν στον δικό μου κωδικό κινητήρα και είναι ένα μικρό κιτ επισκευής ενός σένσορα. 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Πιθανότατα αν πας σε κάποιο μηχανουργείο θα μπορέσουν να σου φτιάξουν νέο άξονα. Μηχανουργείο που θα φτιάξει άξονα με σωστά αντίβαρα κτλ για ντιστριμπιτέρ δεν νομίζω να υπάρχει Ελλάδα. Και αν υπάρχει θα χρεώνει όσο στοιχίζει όλο το αμάξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Συνήθως τρώγεται το αλουμίνιο του καβουκιού και όχι ο άξονας μιας και είναι ατσαλωμένος. Ένα καλό μηχανουργείο λογικά θα μπορεί να σου κάνει δαχτυλίδια ή να περάσει κουζινέτα τριβής… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα