Witcher1st Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) On 24/07/2024 at 12:20, Astros098 said: Παιδιά το έψαξα με την νέα υπηρεσία skroutz scoop και είναι 11% προμήθεια και η πιστοποίηση ζητάει την Άρτα και τα Γιάννενα οπότε μην δέχεστε παραγγελίας γιατί απλά σας τα περνει χοντρά η εταιρεία Τι εννοεις προμηθεια; Δωρεαν δε λεει οτι ειναι η ολη φαση; Υπαρχει καποιο link που να εχει πληροφοριες; ΑΦΜ για ποιο λογο ζηταει; Τα λεφτα που παιρνεις απο τις πωλησεις μετρανε ως εισοδημα για την φορολογικη; Το ιδιο ισχυει και με Vendora; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2024 από Witcher1st
DreamAxe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2024 13 ώρες πριν, Witcher1st είπε ΑΦΜ για ποιο λογο ζηταει; Τα λεφτα που παιρνεις απο τις πωλησεις μετρανε ως εισοδημα για την φορολογικη; Το ιδιο ισχυει και με Vendora; Τα διασταυρώνει η εφορία για την περίπτωση που κάνεις αδήλωτο εμπόριο. Αν πουλάς ευκαιριακά σαν ιδιώτης και για μικρά ποσά δεν είναι πρόβλημα αλλά για κάποιον που το κάνει συστηματικά είναι. Το ίδιο και με τα στοιχεία ταυτότητας που ζητάνε οι μεταφορικές, όλα αυτά τα στέλνουν στην εφορία. Έτσι έχουν πιαστεί πολλοί έξυπνοι που έκαναν εμπόριο μέσω αγγελιών σε facebook/instagram. 1
Periandros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2024 Παρεμπιπτόντως σήμερα πληρώθηκα για τη 2η πώληση μέσω scoop και δεν είχα καθόλου κρατήσεις σε καμία από τις 2. Αν ,ενδεχομένως παίζει ρόλο το ποσό, οι συναλλαγες ήταν στα 200€ περιπου η κάθε μία
Adrastus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν ξέρω αν είναι σύνηθες αλλά εμένα η everypay μου έχει κρατήσει τα λεφτά κοντά ένα μήνα τώρα από την ημέρα παραλαβής απ'τον αγοραστή. Το προιόν έχει πληρωθεί και παραληφθεί απ'τον αγοραστή, το customer support του skroutz το επιβεβαιώνει, ωστόσο η ημερομηνία πληρωμής πηγαίνει απ'τη μια μέρα στην άλλη και η απάντηση του σκρουτζ είναι πως περιμένουν απάντηση από την everypay, εδώ και πάνω από 10 ημέρες. Φυσικά και έχω ολοκληρώσει το KYC κλπ και όλα φαίνονται κομπλέ από μέρους μου. Τι είδους κομπίνα είναι αυτή να κρατάνε τα λεφτά τόσο καιρό και που μπορώ να το καταγγείλω?
lector Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Adrastus είπε Τι είδους κομπίνα είναι αυτή να κρατάνε τα λεφτά τόσο καιρό και που μπορώ να το καταγγείλω? Μην ανησυχεις, δεν καθονται απραγα τα λεφτα σου εκει που βρισκονται. Τοκιζονται. Και δε θελω να σε στεναχωρησω, αλλα δεν θα τους παρεις εσυ τους τοκους.
sortie Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Τα λεφτά σου τοκίζονται, και με τους τόκους αγοράζουν φρέσκα νεογέννητα μωρά για να πίνουν φρέσκο αίμα οι δελφίνοι της διοίκησης. Θεε μου τι διαβάζω.... Απλά ξαναστείλε στο support τους και γκρίνιαξε για να επισπεύσουν ότι διαδικασία χρειάζεται. Κάτι έχει πάει λάθος. 2
empyr3an Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2024 Για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το Skoop έναντι των αγγελιών εδώ; Έχει κάποιο πλεονέκτημα; 🤷
Billator Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 58 λεπτά πριν, empyr3an είπε Για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το Skoop έναντι των αγγελιών εδώ; Έχει κάποιο πλεονέκτημα; 🤷 Απλό, διαφορετική δυναμική και διαφορετικό κοινό. Σίγουρα το Skroutz έχει χρήστες που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει insomnia. VS
empyr3an Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, Billator είπε Απλό, διαφορετική δυναμική και διαφορετικό κοινό. Σίγουρα το Skroutz έχει χρήστες που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει insomnia. VS Skroutz επισκέπτες ≠ Skoop αγοραστές όμως. Τύχαια πήρα ένα iPhone που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του Skoop και δημοσιεύτηκε 20 Σεπ (157 views) και ένα iPhone στο insomnia που δημοσιεύτηκε χθες 26 Σεπ (2335 views). Η μέρα με τη νύχτα... Ίσως σε άλλες κατηγορίες τα πηγαίνει καλύτερα, δεν ξέρω. Και δεδομένης όλης της μανούρας γύρω από ταυτοποιήσεις και μην σε πιάσει η εφορία που έκανες ξέρω 'γω, 11 πωλήσεις αντί για 10 (που νομίζω ότι είναι το όριο για να θεωρηθείς έμπορος - μπορεί να λέω βλακείες αλλά νομίζω κάτι τέτοιο είχε παιχτεί παλαιότερα), δεν είναι προτιμότερο το insomnia; 1
Adrastus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Στις 26/9/2024 στις 3:06 ΜΜ, sortie είπε Τα λεφτά σου τοκίζονται, και με τους τόκους αγοράζουν φρέσκα νεογέννητα μωρά για να πίνουν φρέσκο αίμα οι δελφίνοι της διοίκησης. Θεε μου τι διαβάζω.... Απλά ξαναστείλε στο support τους και γκρίνιαξε για να επισπεύσουν ότι διαδικασία χρειάζεται. Κάτι έχει πάει λάθος. Για να κάνω ένα update μπας και γλιτώσει κανείς, 8000 mail μετά και με το σκρουτζ και με την everypay, το θέμα δεν έχει λύθεί, τα λεφτά (τριψήφιο ποσό) είναι ακόμα στον αέρα, και ο καθένας λέει αρλούμπες που δεν ισχύουν και πετάει το μπαλάκι, κι εμένα, στον άλλο. Τηλέφωνο προφανώς δεν έχω καταφέρει να βγάλω, το σκρούτζ έτσι κι αλλιώς πλέον δεν έχει/αρνούνται να μου δώσουν κάποιο, και στην everypay πέφτει η γραμμή μετά από Χ χρόνο. Μια βόλτα και απ'τα reviews του google αρκεί. Πρόκειται για κομπιναδόρους.
sortie Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2024 Πως γίνεται αυτό; Μήπως δεν έχεις περάσει την διαδικασία KYC που έχουν; Τι σου λένε;
gorilas13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Ξέρουμε πως γίνεται να κάνουμε παραπάνω απο μία αγορά απο τον ίδιο αγοραστή; Μόνο μεμονωμένα προϊόντα μπορούμε να αγοράσουμε;
gust Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Παιδιά πωςμπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον αγοραστή πριν την αγορά για διευκρινήσεις σχετικά με το προιόν που μας ενδιαφέρει?
Miatakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω πρόβλημα με μια παραγγελία στο skroutz απ' την ενότητα των μεταχειρισμένων (skoop).. Το ποσό είναι της τάξης των 10ε έχω κάνει την παραγγελία από τις 10/11 με εκτιμώμενο χρόνο 14-15/11 αφού ξεπέρασε το χρονικό όριο παράδοσης με πάει από αύριο σε αύριο και στο tracking βλέπω ότι είναι μόλις στο δεύτερο από τα συνολικά 5 βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας με την σημείωση "η παραγγελία σου ετοιμάζεται από τον χρήστη" προφανώς ο πωλητής δεν έχει πάει ακόμα να αφήσει στην ACS ..Το χειρότερο είναι αυτό που αναφέρουν και πιο πάνω άλλα μέλη ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσετε πια με το Σκρουτζ (θυμάμαι πριν κανένα χρόνο μπορούσες να επικοινωνήσεις και μέσω chat , και μέσω email και τηλεφωνικώς) αλλά τώρα στην υποστήριξη σε πάει σε αυτοματοποιημένες επιλογές χωρίς ουσία τύπου να αλλάξω ημερομηνία παραλαβής, διευθύνση αποστολής κτλ.. Και ενώ μπορείς να πας στο προφίλ του πωλητή ούτε και με αυτόν σου δίνει επιλογή να επικοινωνήσεις. Είχα παραγγείλει πριν κανέναν μήνα κάτι άλλο και από επίσημο μαγαζί και από ιδιοτη κάτι από τα μεταχειρισμένα/skoop και ήρθαν όλα εντός εκτιμώμενου χρόνου και σε άψογη κατάσταση και όπως έπρεπε.. Επειδή για πλάκα παρήγγειλα το προϊόν αυτό που δεν μου έχει έρθει ακόμα χωρίς να είναι κάτι που έχω ανάγκη μάλλον θα την ακύρωσω αλλά απαράδεκτη η έλλειψη επικοινωνίας Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από Miatakias 1
kostikas21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 υπάρχει κανείς που πουλησε και πηρε τα χρηματα του απο το σκοοπ και την everypay? εμενα παντως με τρολαρουν. Ο σκρουτζ λεει μιλα με everypay Και απο everypay που πηρα τηλεφωνο λεει εδω ολα οκ μιλα με σκρουτζ. μαλλον ειναι μια μεγαλη απατη και δεν βλεπω να παιρνω τα χρηματα μου απο τις πωλησεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα