Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα παιδί μιας συγγενικής οικογένειας κλώτσησε τον σκύλο του και κουτσαίνει/κλαίει αν του ακουμπήσεις το πόδι.

Το θέμα είναι πως εντάξει είναι παιδάκι, αν ήταν ενήλικας θα είχα πολύ διαφορετικές σκέψεις και αντιδράσεις, αλλά δεν το έχουν πάει ακόμη στον γιατρό για το πόδι του. 

Να ανακατευτώ ή όχι; 

Επίσης βγαίνει πολύ πολύ πολύ σπάνια βόλτα. 

Με προβληματίζει επίσης προηγούμενη συμπεριφορά, όπου άφησαν το παπαγαλάκι να πεθάνει από την πείνα επειδή είχε κουραστεί να το φροντίζει και δεν το ήθελε άλλο. Όταν τελείωσε η τροφή, δεν πήγε να του πάρει άλλη και δεν του έδωσε ούτε ψωμάκι. 

Αλλά υποθέτω έχουν την αντίληψη ότι το πουλί δεν έχει αξία ζωής, ακριβώς το ίδιο βλέμμα που παίρνω όταν λέω πως θέλω να πάω το χάμστερ μου στον κτηνίατρο. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα. 

• Sad 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, paoke9 είπε

Ένα παιδί μιας συγγενικής οικογένειας κλώτσησε τον σκύλο του και κουτσαίνει/κλαίει αν του ακουμπήσεις το πόδι.

Το θέμα είναι πως εντάξει είναι παιδάκι, αν ήταν ενήλικας θα είχα πολύ διαφορετικές σκέψεις και αντιδράσεις, αλλά δεν το έχουν πάει ακόμη στον γιατρό για το πόδι του. 

Να ανακατευτώ ή όχι; 

Με προβληματίζει επίσης προηγούμενη συμπεριφορά, όπου άφησαν το παπαγαλάκι να πεθάνει από την πείνα επειδή είχε κουραστεί να το φροντίζει και δεν το ήθελε άλλο. Όταν τελείωσε η τροφή, δεν πήγε να του πάρει άλλη και δεν του έδωσε ούτε ψωμάκι. 

το παιδάκι δεν ειναι και στα πολύ σωστά του αν κλωτσάει τον σκύλο του και αφήνει το παπαγαλάκι να ψοφήσει.Δεν είναι τίποτα απο όλα όσα γράφεις φυσιολογικά για το παιδάκι και την οικογένεια του.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 9
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

το παιδάκι δεν ειναι και στα πολύ σωστά του αν κλωτσάει τον σκύλο του και αφήνει το παπαγαλάκι να ψοφήσει.Δεν είναι τίποτα απο όλα όσα γράφεις φυσιολογικά για το παιδάκι και την οικογένεια του.

Η μαμά άφησε το πουλάκι να πεθάνει. Ήταν η μόνη που το φρόντιζε και δεν το ήθελε άλλο. 

Το παιδάκι κλώτσησε τον σκύλο. 

• Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paoke9 είπε

Η μαμά άφησε το πουλάκι να πεθάνει. Ήταν η μόνη που το φρόντιζε και δεν το ήθελε άλλο. 

Το παιδάκι κλώτσησε τον σκύλο. 

Και ο σκύλος θα ακολουθήσει την μοίρα του παπαγάλου.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paoke9 είπε

Να ανακατευτώ ή όχι; 

Αλλά υποθέτω έχουν την αντίληψη ότι το πουλί δεν έχει αξία ζωής, ακριβώς το ίδιο βλέμμα που παίρνω όταν λέω πως θέλω να πάω το χάμστερ μου στον κτηνίατρο. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα. 

Πρέπει να ενημερώσεις την πρόνοια.... οι <<γονείς>> είναι το θέμα το παιδί όπως το μάθεις. Τους λες και επικινδύνους....

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ενοχές στο να ανακατευτω επειδή ξέρω πως περνάνε πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας αυτόν τον καιρό. 

Αλλά εν πάση περιπτώσει,πού πρέπει να πάρω τηλέφωνο;  

Δημοσ.

Δυστυχώς όπως φαίνεται η οικογένεια είναι προβληματική και οι γονείς απαθείς και δεν έχουν καμία φιλοζωική συναίσθηση.

Το να αφήσεις το κατοικίδιο σου να πεθάνει από την πείνα παίζει να είναι ο πιο τραγικός τρόπος να το ξεφορτωθείς, τουλάχιστον ας το αφήνανε να πετάξει αλλού.

Το σκυλί δεν παίζει να το πάνε γιατρό. Επίσης για να έπαθε μυοσκελετική ζημιά από την κλωτσιά το παιδί μάλλον είναι μαντράχαλος 12+ (με κακή ανατροφή ήδη) ή το σκυλί μικροσκοπικό.

Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αρχικά μπορείς να τους μιλήσεις μπας και ευαισθητοποιηθούν και να τους πεις να φροντίσουν το σκυλί.

Αν αυτό δεν πιάσει, πας αστυνομία να καταγγείλεις κακοποίηση του ζώου. Το πως θα στοιχειοθετηθεί αυτό και πόσο θα ασχοληθούν τα όργανα επαφίεται στον Κύριο

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, paoke9 είπε

Έχω ενοχές στο να ανακατευτω επειδή ξέρω πως περνάνε πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας αυτόν τον καιρό. 

τοτε να μην ανακατευτεις. Αν θες να ανακατευτεις, ζητα τον σκυλο να τον παρεις να τον πας εσυ στον γιατρο και κρατησε τον.

Μην τους δημιουργησεις και αλλα προβλημα, και ας πρατουν λαθος σε ενα τετοιο θέμα.

• Like 4
Δημοσ.

Να κάνεις καταγγελία στην φιλοζωική της περιοχής και στο οικείο αστυνομικό τμήμα.  Σύμφωνα με το νόμο υπεύθυνοι είναι οι γονείς για όλη την κατάσταση. Το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι να τους πάρουν τον σκύλο και να πληρώσουν και τα πρόστιμα που ορίζει ο νόμος, για να μάθουν οικογενειακός ότι πρέπει να τηρούν τους νόμους και να σέβονται τις ζωές των ζωών.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην κάνεις καμιά ενέργεια. Όχι γτ είναι συγγενείς αλλά για να μην μπλέξεις με αυτούς. Το ίδιο θα κάνες αν το παιδί τους χτύπαγε ένα συμμαθητή του? Θα ρωτούσες τι να κάνεις σε αυτό το φόρουμ? Δες το και ετσι

Επεξ/σία από alexvi
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Να κάνεις καταγγελία στην φιλοζωική της περιοχής και στο οικείο αστυνομικό τμήμα.  Σύμφωνα με το νόμο υπεύθυνοι είναι οι γονείς για όλη την κατάσταση. Το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι να τους πάρουν τον σκύλο και να πληρώσουν και τα πρόστιμα που ορίζει ο νόμος, για να μάθουν οικογενειακός ότι πρέπει να τηρούν τους νόμους και να σέβονται τις ζωές των ζωών.  

εχουν τα πολυ σοβαρα θεματα υγειας, πρεπει να παρουν και μαθηματα απο τον fmarkos για την φιλοζωιια. Ενσυναισθηση λέγεται.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreaspA είπε

εχουν τα πολυ σοβαρα θεματα υγειας, πρεπει να παρουν και μαθηματα απο τον fmarkos για την φιλοζωιια. Ενσυναισθηση λέγεται.

Και εγώ αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, έχω και μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, μπορώ να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι; Αν ναι πες μου γιατί είναι κάποιες φάτσες που μου την σπάνε. 

• Like 5
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, andreaspA είπε

τοτε να μην ανακατευτεις. Αν θες να ανακατευτεις, ζητα τον σκυλο να τον παρεις να τον πας εσυ στον γιατρο και κρατησε τον.

Μην τους δημιουργησεις και αλλα προβλημα, και ας πρατουν λαθος σε ενα τετοιο θέμα.

Όλο λάθος. Έχουν κακοποιήσει ζώο πριν πάθουν το πρόβλημα υγείας και θα το κάνουν πάλι και στο μέλλον όταν περάσει το θέμα υγείας και θα τους ανοίξει η όρεξη για επόμενο κατοικίδιο, μέχρι να το βαρεθούν και αυτό.

Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν και καλό θα ήταν να μην μείνει ο σκύλος άλλο εκεί γιατί μέχρι να περάσει το θέμα υγείας παίζει να ξεσπάσουν πάνω του και να πάει άκλαυτος και αυτός

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fmarkos είπε

Και εγώ αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, έχω και μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, μπορώ να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι; Αν ναι πες μου γιατί είναι κάποιες φάτσες που μου την σπάνε. 

Αν αντιμετωπιζες , δεν θα καταδικαζες ενα παιδακι γιατι κλωτσησε εναν σκυλο, προφανως χωρις καμια θεληση να του κανει ζημια, ενω οπως μας λεει ο TS αντιμετωπιζουν και σοβαρα θεματα υγειας. Εχω κουραστει με τους μισανθρωπους-φιλοζωους. 
Και εγω πιτσιρικας κυνηγαγα τις γατες με φυσοκαλαμο και γρομπαλακια κοκκινα , πολλες φορες και με καρφιτσα, αλλα δεν εγινα ουτε δολοφορος , ουτε ληστης , ούτε βιαστής. Την γνωστη δηλαδη ηλιθια καραμελα που ακουω και διαβαζω καθημερινα απο την παραπανω κατηγορια ανθρωπων.
Αντιθετα υιοθετησα αδεσποτη γατα, και κοντευει να μας διωξει απο το σπιτι για να μεινει μονη της.
Κουραστηκα εν ολιγοις με τους συνανθρωπους μου που δεν μπορουν να ιεραρχησουν στα σημαντικα της ζωης, και μπερδευουν τα ζωα με τους ανθρωπους.
Αν θελει ο φιλος, ας παει να ζητησει τον σκυλο να τον κρατησει. Εναλλακτικα μπορεις να πας και εσυ να τον παρεις, αφου εχεις τοσο καημο για τον σκυλο , αλλα δεν ρωτας και δεν ασχολεισαι με το τι θεματα εχουν οι ανθρωποι.

Και να στο πω και αλλιως. Και εμενα με ενδιαφερει τι εχει ο σκυλος, αλλα σε καμια των περιπτωσεων δεν θα τους δημιουργουσα και αλλα προβληματα με την αθλια , ελεεινη και ξανα τρισαθλια συγχρονη νομοθεσια , με μοναδικο σκοπο να χαιδεψει τα αυτια μειονοτητων, που οχι απλα εχει εξομειωσει την ζωη ενος ζωου με εναν ανθρωπο, αλλα συμφωνα με τις επιπτωσεις που μπορει να εχει ενας παραβατης, καλυτερα να σκοτωσει ανθρωπο παρα γάτα!

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Αυτοί οι «άνθρωποι» να μάθουν στο παιδί να συνπεριφερεται.

Το ζωάκι δεν τους φταίει σε τίποτα.

Αλλα τι περιμένει από πιθηκάνθρωπους των σπηλαίων.

Αν έχουν προβλήματα και δεν μπορούν γιατί περνούν σκύλο; 

• Like 2
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...