soundou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 καλησπερα ειμαι ενοικιαστης.κατα την εισοδο μου στο ασανσερ ειδα αυτο το χαρτι.ποιος επιβαρύνεται τα εξοδα (μεριδιο που αναλογει)εγω η ο ιδιοκτητης?
fmarkos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Αυτά είναι του ιδιοκτήτη, πες του να τα αφαιρέσει από το επόμενο ενοίκιο.
soundou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, fmarkos είπε Αυτά είναι του ιδιοκτήτη, πες του να τα αφαιρέσει από το επόμενο ενοίκιο. σιγουρα ετσι?μην μας λενε κατσιβελους
fmarkos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, soundou είπε σιγουρα ετσι?μην μας λενε κατσιβελους Ότι έχει να κάνει με συντήριση πιστοποίηση αντικατάσταση υλικού και πιστοποιήσεις κτλ στην πολυκατοικία είναι του ιδιοκτήτη. Στον ενοικιαστή είναι το κόστος χρήσης (ρεύμα, νερό, συντήρηση καυστήρα, καθαριότητα, απολύμανση, συντήρηση ανελκυστήρα, φυσικό αέριο ή πετρέλαιο). 1
Joshua21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 29 minutes ago, soundou said: σιγουρα ετσι?μην μας λενε κατσιβελους Σίγουρα, εκτός και εάν προβλέπει κάτι διαφορετικό το μισθωτήριο. 1
constantinosjj Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Εγω νοικιαζω κατι θεσεις παρκινγκ παντως , επαθε βλαβη η πορτα , και τα χρεωνει στους ενοικιαστες.
fmarkos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 20 λεπτά πριν, constantinosjj είπε Εγω νοικιαζω κατι θεσεις παρκινγκ παντως , επαθε βλαβη η πορτα , και τα χρεωνει στους ενοικιαστες. Κακώς.
andreaspA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Στον ενοικιαστή είναι το κόστος χρήσης (ρεύμα, νερό, συντήρηση καυστήρα, καθαριότητα, απολύμανση, συντήρηση ανελκυστήρα, φυσικό αέριο ή πετρέλαιο). Φυσικα και η μηνιαια συντηρηση ειναι του ενοικιαστη, γιατι αυτος κανει χρηση. 1
fmarkos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, andreaspA είπε Φυσικα και η μηνιαια συντηρηση ειναι του ενοικιαστη, γιατι αυτος κανει χρηση. Έγραψα κάτι διαφορετικό; 1
andreaspA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, fmarkos είπε Έγραψα κάτι διαφορετικό; οχι. Εχεις δικιο. Δεν ειναι το συντηρηση ανελκυστηρα. 1 ώρα πριν, soundou είπε σιγουρα ετσι?μην μας λενε κατσιβελους σιγουρα.
constantinosjj Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Γενικα ειναι τι εχει δηλωθει στο συμβολαιο... εμενα ελεγε οτι οτι βλαβη γινει την πληρωνουν οι ενοικιαστες. Και οτι βρηκα τις θεσεις σε αψογη κατασταση, κ εχει αραχνες παντου και ειναι πενταβρωμικα. Δυστυχως δεν υπαρχει κατι αλλο οποτε καθομαι.
JakeKaufman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Πάντως η εταιρία συντήρησης δεν μας τα λέει και πολύ καλά. «150 ευρώ για κάποιες εργασίες που πρέπει να γίνουν» και το ίδιο κείμενο το χρησιμοποιεί παντού. Τι διάολο όλοι οι ανελκυστήρες τις ίδιες εργασίες χρειάζονται στη συντήρηση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις