michalis412 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, γνωρίζετε μετά από ποσο καιρό αφου κανεις αμφισβήτηση συναλλαγής σου απαντά ητραπεζα και περνεις τα χρηματα πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, michalis412 είπε Καλησπέρα, γνωρίζετε μετά από ποσο καιρό αφου κανεις αμφισβήτηση συναλλαγής σου απαντά ητραπεζα και περνεις τα χρηματα πισω? Συνήθως και 30 εργάσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis412 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, kormos είπε Συνήθως και 30 εργάσιμες ευχαριστω,ηκορη μου εχει κανει μια αμφισβήτηση απο 28/12/23 και ακομα καμία ενημέρωση απο τη τράπεζα θα πρεπει να ανησυχεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση kostasbm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Λύση Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, michalis412 said: ευχαριστω,ηκορη μου εχει κανει μια αμφισβήτηση απο 28/12/23 και ακομα καμία ενημέρωση απο τη τράπεζα θα πρεπει να ανησυχεί ? μπορεί ν κάνει και παραπάνω....αν όλα οκ θα πιστωθεί ο λογαριασμός της.....ανάλογα με τη περίπτωση και το ποσό η καθυστερηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, michalis412 είπε ηκορη μου εχει κανει μια αμφισβήτηση απο 28/12/23 Η αμφισβήτηση αφορά αγορά με πιστωτική? 4 ώρες πριν, michalis412 είπε και ακομα καμία ενημέρωση απο τη τράπεζα θα πρεπει να ανησυχεί ? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis412 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, Nabuko είπε Η αμφισβήτηση αφορά αγορά με πιστωτική? Ναι οχι με χρεωστικη καρτα αλφα χωρις να ερθει οτπ επιβεβαίωσης και μαλιστα την πηραν αμεσως απο τη τραπεζα γιατί την ειδαν υποπτη συναλλαγή και της ακυρωσαν τη καρτα και της ειπαν να κανει αμφισβήτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα