pavloa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Σε λίγους μήνες έρχεται το πρώτο μας παιδάκι και σιγά σιγά αρχίσαμε να αγοράζουμε πραγματάκια. Τώρα είμαι στην φάση που ψάχνω ενδοεπικοινωνία για το μωρό, θέλω να έχει μόνο ήχο επειδή η γυναίκα μου δεν θέλει κάμερα μέσα στο σπίτι... (δεν ξέρω τι κόλλημα έχει φάει αλλά είναι κάθετη) Έχω ρίξει μια ματιά στο skroutz αλλά δεν ξέρω πιο να πάρω. Έχω κολλήσει λίγο με αυτό https://www.skroutz.gr/s/4909753/Philips-Asyrmati-Endoepikoinonia-Morou-Avent-SCD501-00.html#reviews αλλά αξίζει τα λεφτά του? Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο ?
fmarkos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, pavloa είπε Τώρα είμαι στην φάση που ψάχνω ενδοεπικοινωνία για το μωρό, θέλω να έχει μόνο ήχο επειδή η γυναίκα μου δεν θέλει κάμερα μέσα στο σπίτι... (δεν ξέρω τι κόλλημα έχει φάει αλλά είναι κάθετη) Τελικά δεν ήταν μόνο η δικιά μου... Εγώ πάντως πήρα μία και τελικά δεν χρειάστηκε ποτέ, βέβαια το δωμάτιο της κόρης μου είναι δίπλα στο δικό μας, όποτε την ακούγαμε. Τα προϊόντα της Philips γενικά είναι καλά και θα κάνεις δουλειά με αυτό. Βέβαια υπάρχουν και ενδοεπικοινωνίες με κάμερα, που δεν πατάνε πάνω σε δίκτυο και κάνει ζεύξη δέκτης με λήπτη μόνο, όποτε δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής της εικόνας προς τα έξω μέσω internet. Αν το δεχτεί αυτό η σύζυγος (η δικιά μου όταν της εξήγησα πως λειτουργεί και πως δεν υπάρχει κίνδυνος να βγουν εικόνες εκτός σπιτιού το δέχτηκε) βρες καμμιά τέτοια.
pavloa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, fmarkos είπε Τελικά δεν ήταν μόνο η δικιά μου... Εγώ πάντως πήρα μία και τελικά δεν χρειάστηκε ποτέ, βέβαια το δωμάτιο της κόρης μου είναι δίπλα στο δικό μας, όποτε την ακούγαμε. Τα προϊόντα της Philips γενικά είναι καλά και θα κάνεις δουλειά με αυτό. Βέβαια υπάρχουν και ενδοεπικοινωνίες με κάμερα, που δεν πατάνε πάνω σε δίκτυο και κάνει ζεύξη δέκτης με λήπτη μόνο, όποτε δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής της εικόνας προς τα έξω μέσω internet. Αν το δεχτεί αυτό η σύζυγος (η δικιά μου όταν της εξήγησα πως λειτουργεί και πως δεν υπάρχει κίνδυνος να βγουν εικόνες εκτός σπιτιού το δέχτηκε) βρες καμμιά τέτοια. Το ξέρω και έχω βρει τέτοιες κάμερες, ης το έχω εξηγήσει ότι δεν θα έχει σχέση με το ιντερνετ μπλα μπλα... αλλά δεν θέλει κάμερα μέσα στο σπίτι... έχω πόσες μέρες προσπαθώ μπας και αλλάξει γνώμη αλλά τίποτα.. Και εμάς κολλητά είναι το δωμάτιο οπότε θα το ακούμε το μωρό .. Το θέμα είναι όταν θα ήμαστε στο σαλόνι ή όταν θα μαγειρεύει με απορροφητήρα κτλ.. δεν θα ακούγετε αν ξυπνήσει γιαυτό θέλω να πάρω ενδοεπικοινωνία. Οπότε λες να καταλήξω σε philips?
original911 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Αχρειαστη πληροφορία ,από την στιγμή που η γυναίκα σου δεν θέλει με τίποτα κάμερα,η Xiaomi που έχω έχει επιλογή να βάλεις pin για να ανοίξεις την κάμερα . Επίσης εμείς την χρησιμοποιούμε για να τσεκαρουμε το σπίτι όταν λείπουμε διακοπές. Όταν με το καλό μεγαλώσει το παιδί δεν θα αχρηστευτεί όπως οι περισσότερες βρεφικές συσκευές παρακολούθησης.
JakeKaufman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Ενδοεπικοινωνία χωρίς κάμερα, εμένα μου φαίνεται εντελώς άχρηστη, εκτός κι αν μένεις σε 300 τετραγωνικά . Εμάς η μόνη χρήση που κάναμε τελικά ήταν σε κάποια μάζωξη, πάρτυ κλπ που ήταν τα παιδιά κλεισμένα μέσα και κοιμόντουσαν και κοιτούσαμε την οθόνη μήπως ξυπνήσουν. Αν δεν είχε κάμερα δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουν αντιληπτά από τον ήχο. φανταζομαι η σύζυγος δεν έχει smartphone και φωτό του παιδιού θα βγάζει μόνο με φιλμ; 2
tzotzo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Μόνο εμένα μου φαίνεται ύποπτο μια σύζυγος να μην θέλει κάμερα στο σπίτι; 1
fmarkos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, tzotzo είπε Μόνο εμένα μου φαίνεται ύποπτο μια σύζυγος να μην θέλει κάμερα στο σπίτι; Ναι.
panosno1com Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Στις 18/2/2024 στις 8:31 ΠΜ, tzotzo είπε Μόνο εμένα μου φαίνεται ύποπτο μια σύζυγος να μην θέλει κάμερα στο σπίτι; Ναι ,λες την κουτσουκέλα να την κάνει (οχι του TS , γενικα εννοω) στο παιδικο δωμάτιο? 😄
slaughter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 δική μου γνώμη αν δεν έχει κάμερα δεν αξίζει εκτός αν έχεις πολύ μεγάλο σπίτι. Το νόημα είναι να μην πας στο δωμάτιο του παιδιού εκτός αν υπάρχει ανάγκη και χωρίς κάμερα αυτό δεν το ξέρεις. Γνώμη μου πες στην γυναίκα σου είτε πάτε με κάμερα είτε με αφτί δεν αξίζει να δώσεις λεφτά σε αυτό. Μην σου πω εμείς κλείναμε και τον ήχο και είχαμε μόνο κάμερα και βλέπαμε κ τα φωτάκια όταν ανέβαιναν στο κόκκινο.
tzotzo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 43 minutes ago, panosno1com said: Ναι ,λες την κουτσουκέλα να την κάνει (οχι του TS , γενικα εννοω) στο παιδικο δωμάτιο? 😄 Ευτυχώς ξέρω να διαβάζω. Τα σχόλια λένε δεν θέλουν κάμερα στο "σπίτι".
giwfys Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Αυτο με την καμερα τη φαση? Γιατι μπορει να μην το θελει? Να διαρευσει πχ ενα μωρο να κοιμαται στην κουνια του στο νταρκ γουεμπ?
pavloa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Μερικοί πως το φτάσατε στο άλλο άκρο δεν μπορώ να το καταλάβω... Τέσπαα δεν θα δώσω συνέχεια. Δεν θα πάρω κάτι ακόμη, θα το αφήσω λίγο καιρό μπας και αλλάξει γνώμη για πάρω κάμερα με οθόνη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, εκτός μερικών. 1
arisermpo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2024 Κ εγώ είμαι της λογικής όχι κάμερες στο σπίτι (ακόμα και σε δικό τους VLAN χωρίς internet). Εμείς έχουμε αυτήν https://www.skroutz.gr/s/14132201/Philips-Asyrmati-Endoepikoinonia-Morou-Avent-SCD502-26.html δύο χρόνια τώρα. Μια χαρά δουλεύει, είναι αρκούντος ευαίσθητη και μετά από λίγο καιρό καταλαβαίνεις πότε χρειάζεται να πας στο δωμάτιο και πότε είναι φυσιολογικοί θόρυβοι στον ύπνο. Στο δικό μας, δε θυμάμαι αν είχε η συσκευασία μετασχηματιστή για τη συσκευή του γονέα ή αν πετάχτηκε κατά λάθος. Πάντως είναι απαραίτητη η σύνδεση με το ρεύμα και οι μπαταρίες επικουρικά όταν θέλεις να παίρνεις το δέκτη μαζί σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα