Προς το περιεχόμενο

FUPS Λήξη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά

Χρησιμοποιώ εδω και πολύ καιρό την fups για διάφορες συνδρομές αλλα αρχές Μαρτίου λήγει η κάρτα που είχα και πρέπει να βρώ μια λύση. Ο,τι και να πατησω στην εφαρμογή μου ζηταει παλι sms επιβεβαίωσης που προφανως μετα απο τοσο καιρο δεν εχω προσβαση σε αυτον τον τουρκικο αριθμό. Πηγα στο site (5σιμ) που αγόρασα το sms και πλεον λεει δεν υποστηρίζει την FUPS.

Γνωρίζω πως πλεον με τον νέο νόμο στην Τουρκία, τέτοιες εφαρμογές ειναι υποχρεωμένες απο τον νόμο να ζητούν επιβεβαίωση με ταυτότητα οπότε φαντάζομαι το να φτιαξω νεο λογαριασμό fups ειναι out of question.

Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη

Επεξ/σία από iAmAlexandros
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, iAmAlexandros είπε

Καλησπέρα παιδιά

Χρησιμοποιώ εδω και πολύ καιρό την fups για διάφορες συνδρομές αλλα αρχές Μαρτίου λήγει η κάρτα που είχα και πρέπει να βρώ μια λύση. Ο,τι και να πατησω στην εφαρμογή μου ζηταει παλι sms επιβεβαίωσης που προφανως μετα απο τοσο καιρο δεν εχω προσβαση σε αυτον τον τουρκικο αριθμό. Πηγα στο site (5σιμ) που αγόρασα το sms και πλεον λεει δεν υποστηρίζει την FUPS.

Γνωρίζω πως πλεον με τον νέο νόμο στην Τουρκία, τέτοιες εφαρμογές ειναι υποχρεωμένες απο τον νόμο να ζητούν επιβεβαίωση με ταυτότητα οπότε φαντάζομαι το να φτιαξω νεο λογαριασμό fups ειναι out of question.

Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη

Μετακομίζεις ή "παντρεύεσαι" Τουρκάλα 🙃

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...