crtt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Σε ένα κτίριο 3 διαμερισμάτων του 1980, το οποίο βρίσκεται σε εξ αδιαιρέτου οικόπεδο, σκέφτομαι να φτιάξω μια κεραμοσκεπή, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη ή ακόμη και ως στούντιο. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορεί να γίνει νόμιμα και με ποιον τρόπο; Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, crtt είπε Σε ένα κτίριο 3 διαμερισμάτων του 1980, το οποίο βρίσκεται σε εξ αδιαιρέτου οικόπεδο, σκέφτομαι να φτιάξω μια κεραμοσκεπή, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη ή ακόμη και ως στούντιο. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορεί να γίνει νόμιμα και με ποιον τρόπο; Σας ευχαριστώ. Που να την φτιαξεις την κεραμοσκεπή. θελεις πλήρη αδεια οικοδομης, μηχανικο, εφκα, ηλεκτρολογους, υδραυλικους, δήμο κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Έχεις το δικαίωμα να φτιάξεις την σκεπή ή ο αέρας ανήκει σε κάποιο ιδιοκτήτη; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από mary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Και ο τιτλος οπως και ολο τα σκεπτικο σου ειναι λαθος, εδω δεν μιλας και κεραμοσκεπή αλλα για κλειστό διαμέρισμα το τι θα εχει απο πανω κεραμυδια, πλάκα ή δεν ξέρω και εγω τι ειναι αδιάφορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crtt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Φίλε μου, αν θέλεις να μου εξηγήσεις, στη γειτονιά μου, όλοι έχουν πέργκολες, κανονικά σπίτια με κεραμοσκεπές, πιλότές που τα έκαναν διαμερίσματα... Εγώ μιλάω για κεραμοσκεπή, η οποία και αισθητικά αναβαθμίζει και μονώνει, και θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί ως στούντιο με ένα παράθυρο μπροστά. 2 ώρες πριν, mary είπε Έχεις το δικαίωμα να φτιάξεις την σκεπή ή ο αέρας ανήκει σε κάποιο ιδιοκτήτη; Είναι 2 όροφοι, 3 διαμερίσματα, όλα σε 1 ιδιοκτήτη. Τι άλλο πρέπει να ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, crtt είπε Φίλε μου, αν θέλεις να μου εξηγήσεις, στη γειτονιά μου, όλοι έχουν πέργκολες, κανονικά σπίτια με κεραμοσκεπές, πιλότές που τα έκαναν διαμερίσματα... τα παλια τα χρονια. Αργησες! Ρωτα μηχανικο. θα δει αν και τι μπορεις να φτιαξεις. Οτι διαβασεις εδω μεσα θα ειναι λογια του αερα. Η καθε περιπτωση ειναι μοναδική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercator84 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Πάνε σε έναν μηχανικό με συμβόλαια, άδειες, τακτοποιήσεις και ότι άλλο έχεις για το ακίνητο και θα σε ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, crtt είπε Είναι 2 όροφοι, 3 διαμερίσματα, όλα σε 1 ιδιοκτήτη. Τι άλλο πρέπει να ισχύει; Εσύ τι σχέση έχεις με το οίκημα; Γιατί αυτό που θες να κάνεις είναι ουσιαστικά να δημιουργήσεις νέο χώρο για εκμετάλλευση, είτε προσωπική είτε επαγγελματική. Δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνεις αν δεν είσαι ιδιοκτήτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorilas13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Προχωράς ελεύθερα...δεν θέλει ούτε άδεια, ούτε τίποτα. Είναι μια απλή αισθητική αναβάθμιση κτιρίου. Λογικά μπορείς να μπεις και σε πρόγραμμα και να το κάνεις δωρεάν, το Αναβαθμίζω την Ταράτσα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από gorilas13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 8 hours ago, crtt said: Σε ένα κτίριο 3 διαμερισμάτων του 1980, το οποίο βρίσκεται σε εξ αδιαιρέτου οικόπεδο, σκέφτομαι να φτιάξω μια κεραμοσκεπή, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη ή ακόμη και ως στούντιο. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορεί να γίνει νόμιμα και με ποιον τρόπο; Σας ευχαριστώ. παίρνεις την οικοδομική άδεια παραμάσχαλα και πηγαίνεις σε μηχανικό. Εκει θα μάθεις τα πάντα, που σίγουρα δε μπορεις να τα μάθεις απ'το φόρουμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα