Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 12 minutes ago, dandri said: Θέλω να κάνω φορητότητα στην Cosmote του κινητού μου και, με δεδομέμνο ότι δεν υπάρχει η extra sim, προσανατολίζομαι στην επιλογή Gigamax Family Unlimited. Ο δεύτερος αριθμός δηλαδή καινούριος, τον οποίο θα βάλω σε ασύρματο ρούτερ 5G. Τελική τιμή 58 € Τσούζει. Αξίζει; τα ζυγίζεις και βλεπεις. Για μενα που εχω 50αρα και πληρωνω 22€ αξιζει αν δωσω τα ιδια και να κοψω την σταθερη και να εχω 1000 down και 90 Up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε τα ζυγίζεις και βλεπεις. Για μενα που εχω 50αρα και πληρωνω 22€ αξιζει αν δωσω τα ιδια και να κοψω την σταθερη και να εχω 1000 down και 90 Up Στο εξοχικο μου στην Πελοπόννησο δεν έχω σταθερή εξαιτίας πολλών μέτρων απόστασης(800 μ.) και της παλαιότητας του χαλκού, με συνέπεια συνεχείς αποσυνδέσεις. Με Cosmote 5G κινητή που δοκίμασα έχω ταχύτητα download 150 Mbps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jlaxy Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 7 λεπτά πριν, dandri είπε Στο εξοχικο μου στην Πελοπόννησο δεν έχω σταθερή εξαιτίας πολλών μέτρων απόστασης(800 μ.) και της παλαιότητας του χαλκού, με συνέπεια συνεχείς αποσυνδέσεις. Με Cosmote 5G κινητή που δοκίμασα έχω ταχύτητα download 150 Mbps. Δεν χρειάζεσαι family pack όπως το περιγράφεις. Μια έχτρα sim θες για δεδομένα μόνο. Είχα Giga max unlimited με 1 έξτρα sim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Jlaxy είπε Δεν χρειάζεσαι family pack όπως το περιγράφεις. Μια έχτρα sim θες για δεδομένα μόνο. Είχα Giga max unlimited με 1 έξτρα sim Δεν υπάρχει πλέον η extra sim. Έχει καταργηθεί απο τον Φεβρουάριο 2024. Επεξ/σία 25 Μαϊου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 45 minutes ago, dandri said: Στο εξοχικο μου στην Πελοπόννησο δεν έχω σταθερή εξαιτίας πολλών μέτρων απόστασης(800 μ.) και της παλαιότητας του χαλκού, με συνέπεια συνεχείς αποσυνδέσεις. Με Cosmote 5G κινητή που δοκίμασα έχω ταχύτητα download 150 Mbps. Για εξωχικο αλλαζουν τα δεδομενα. Εγω αναφερομαι καθαρα για αντικατασταση σταθερης σε μονιμη κατοικια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 12 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Για εξωχικο αλλαζουν τα δεδομενα. Εγω αναφερομαι καθαρα για αντικατασταση σταθερης σε μονιμη κατοικια Στη μονιμη κατοικία έβαλα οπτική ίνα 1 Gbps. Πες την αποψή σου για το εξοχικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 4 minutes ago, dandri said: Στη μονιμη κατοικία έβαλα οπτική ίνα 1 Gbps. Πες την αποψή σου για το εξοχικό. Μακαρι να μπορουσα να βαλω και γω ινα. για το εξοχικο αν μιλαμε μονο για καλοκαιρι αν θα παιξει η προσφορα whatsup απεριοριστα 13,90€ αξιζει μονο αυτο. Αλλίως συμβόλαιο απεριοριστα voda. Εκει δεν εχει όριο απ οσο μου ειπε φιλος, το οριο ισχυει μονο για την data sim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Μακαρι να μπορουσα να βαλω και γω ινα. για το εξοχικο αν μιλαμε μονο για καλοκαιρι αν θα παιξει η προσφορα whatsup απεριοριστα 13,90€ αξιζει μονο αυτο. Αλλίως συμβόλαιο απεριοριστα voda. Εκει δεν εχει όριο απ οσο μου ειπε φιλος, το οριο ισχυει μονο για την data sim 1) Γενικά δεν έχει όριο η Vodafone στο Unlimited πρόγραμμα, αλλά πάνω απο τα 300 GB πέφτει η ταχύτητα. Δεν ξέρω τι ισχύει στην Cosmote. 2) Στο εξοχικό: η Vodafone πιάνει 4G(υποτίθεται) και κατεβάζει με 14-16 Mbps η Cosmote πιάνει 5G και κατεβάζει με 150 Mbps Επεξ/σία 25 Μαϊου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 16 minutes ago, dandri said: 1) Γενικά δεν έχει όριο η Vodafone στο Unlimited πρόγραμμα, αλλά πάνω απο τα 300 GB πέφτει η ταχύτητα. Δεν ξέρω τι ισχύει στην Cosmote. αυτο εννοω οριο και νομιζω ισχυει μονο για data sharing sim 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jlaxy Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 1 ώρα πριν, dandri είπε Δεν υπάρχει πλέον η extra sim. Έχει καταργηθεί απο τον Φεβρουάριο 2024. Αυτό δε το γνώριζα.Εξωτερικό η Voda τη χρεώνει 5€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tkorovesis Δημοσ. 26 Μαϊου Share Δημοσ. 26 Μαϊου Καλησπέρα, τι συμφέρει να κάνει κάποιος σε Cosmote για απεριόριστα σε φυσιολογική τιμή; 2 κάρτες, μια σε κινητό, μια σε iPad cellular. Τα 25€ έξτρα είναι μονόδρομος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου 8 ώρες πριν, tkorovesis είπε Καλησπέρα, τι συμφέρει να κάνει κάποιος σε Cosmote για απεριόριστα σε φυσιολογική τιμή; 2 κάρτες, μια σε κινητό, μια σε iPad cellular. Τα 25€ έξτρα είναι μονόδρομος ; Giga Family Unlimited = 58 ευρώ τελική τιμή, αν δηλώσεις και το σταθερό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike_k7 Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Ερώτηση : γιατί να μην γίνει νέα σύνδεση κινητής σε giga unlimited και αυτή την sim να την βάλεις σε 5g router και τέλος ; Σκεφτομαι κάπου λάθος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 19 λεπτά πριν, mike_k7 είπε Ερώτηση : γιατί να μην γίνει νέα σύνδεση κινητής σε giga unlimited και αυτή την sim να την βάλεις σε 5g router και τέλος ; Σκεφτομαι κάπου λάθος ; Cosmote neo με 33 ευρω το μηνα και τον πρωτο μηνα δωρο και αν εχετε cosmote one πληρωνετε 30. Κοβεις οποτε θες καμια δεσμευση. Απεριοριστα δεδομενα. Περνετε και ενα router κοβετε τη σταθερη και τελος. Το gigamax συμφερει αν μιλαμε για τιμη αρκετα κατω απο 30 ευρω γιατι σε δεσμευει. Η οταν ειχε extra sim με 3 ευρω. Μονο cosmote neo για την ωρα για οσους θελουν απεριοριστα σπιτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 6 ώρες πριν, Arkin είπε Cosmote neo με 33 ευρω το μηνα και τον πρωτο μηνα δωρο και αν εχετε cosmote one πληρωνετε 30. Κοβεις οποτε θες καμια δεσμευση. Απεριοριστα δεδομενα. Περνετε και ενα router κοβετε τη σταθερη και τελος. Το gigamax συμφερει αν μιλαμε για τιμη αρκετα κατω απο 30 ευρω γιατι σε δεσμευει. Η οταν ειχε extra sim με 3 ευρω. Μονο cosmote neo για την ωρα για οσους θελουν απεριοριστα σπιτι. Το cosmote neo δεν έχει internet 4 sharing κάρτα για διαμοιρασμό δεδομένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα