dandri Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) Με κάλεσε εκπρόσωπος από το τμήμα προσφορών της Cosmote, τηλέφωνο 2106292442 και μου πρότειναν φορητότητα του κινητού από τη Vodafone στο Gigamax Unlimited. Τον ρώτησα με ποιο τρόπο μπορώ να μοιράζομαι τα δεδομένα του προγράμματος στον υπολογιστή μου και μου πρότεινε την Multi Sim κάρτα, η οποία, όπως είπε, κοστίζει 5,50 ευρώ. Όταν του είπα ότι στα Προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστα data, η αντίστοιχη χρέωση είναι 25€/μήνα, κάτι το οποίο γράφει το site της Cosmote, μου απάντησε οτι αυτό δεν ισχύει, καθώς υπερισχύει η προσφορά. Για την ενεργοποίηση της Multi Sim κάρτας μου είπε ότι απαιτείται επισκεψη σε κατάστημα Cosmote ή Γερμανός. Πως να τον πιστέψω ; Επεξ/σία 24 Μαϊου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 6 λεπτά πριν, dandri είπε Με κάλεσε εκπρόσωπος από το τμήμα προσφορών της Cosmote, τηλέφωνο 2106292442 και μου πρότειναν φορητότητα του κινητού από τη Vodafone στο Gigamax Unlimited. Τον ρώτησα με ποιο τρόπο μπορώ να μοιράζομαι τα δεδομένα του προγράμματος στον υπολογιστή μου και μου πρότεινε την Multi Sim κάρτα, η οποία, όπως είπε, κοστίζει 5,50 ευρώ. Όταν του είπα ότι στα Προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστα data, η αντίστοιχη χρέωση είναι 25€/μήνα, κάτι το οποίο γράφει το site της Cosmote, μου απάντησε οτι αυτό δεν ισχύει, καθώς υπερισχύει η προσφορά. Για την ενεργοποίηση της Multi Sim κάρτας μου είπε ότι απαιτείται επισκεψη σε κατάστημα Cosmote ή Γερμανός. Πως να τον πιστέψω ; Στο στέλνει γραπτώς στο email σου ότι το unlimited θα έχει αυτή τη χρέωση. Αυτά για να πιάσουν πελάτες τα ακούω λόγια του αέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Στο στέλνει γραπτώς στο email σου ότι το unlimited θα έχει αυτή τη χρέωση. Αυτά για να πιάσουν πελάτες τα ακούω λόγια του αέρα. Αναφέρεσαι προφανώς στην Multi Sim κάρτα. Και εγώ τα ακούω λόγια του αέρα αυτά που μου είπε. Επεξ/σία 24 Μαϊου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 46 λεπτά πριν, dandri είπε Αναφέρεσαι προφανώς στην Multi Sim κάρτα. Και εγώ τα ακούω λόγια του αέρα αυτά που μου είπε. Ναι σε αυτό αναφέρομαι. Αν στο στείλει γραπτώς, που δεν, το συζητάμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis3 Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 7 ώρες πριν, papaleole είπε Πιο ακριβώς είναι το ερώτημα σου? Αν λήξει το συμβόλαιο που εχω 24μηνο θα μου το ανανεώσουν με τις ίδιες υπηρεσίες ή οχί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 3 λεπτά πριν, themis3 είπε Αν λήξει το συμβόλαιο που εχω 24μηνο θα μου το ανανεώσουν με τις ίδιες υπηρεσίες ή οχί . Αν ισχύει η προσφορά, ναι. 3 ώρες πριν, dandri είπε Αναφέρεσαι προφανώς στην Multi Sim κάρτα. Και εγώ τα ακούω λόγια του αέρα αυτά που μου είπε. 3 ώρες πριν, ppmarkos είπε Ναι σε αυτό αναφέρομαι. Αν στο στείλει γραπτώς, που δεν, το συζητάμε. Μίλησα με υπεύθυνο καταστήματος Γερμανός και μου είπε επί λέξει «Υπάρχει όντως η multi sim το θέμα είναι ότι σε χρήση που το έχει δοκιμάσει συνάδελφος για data του κολλαγε». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 3 ώρες πριν, dandri είπε Αν ισχύει η προσφορά, ναι. Μίλησα με υπεύθυνο καταστήματος Γερμανός και μου είπε επί λέξει «Υπάρχει όντως η multi sim το θέμα είναι ότι σε χρήση που το έχει δοκιμάσει συνάδελφος για data του κολλαγε». Καλά ότι υπάρχει το γνωρίζουμε, αλλά δεν είναι 5€ η χρέωση. Στα απεριόριστα προγράμματα είναι 25€. Μου το επιβεβαίωσαν και στο chat της cosmote. Θα ρωτήσω και σε φυσικό κατάστημα και θα επανέλθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 11 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Κ αλά ότι υπάρχει το γνωρίζουμε, αλλά δεν είναι 5€ η χρέωση. Στα απεριόριστα προγράμματα είναι 25€. Μου το επιβεβαίωσαν και στο chat της cosmote. Θα ρωτήσω και σε φυσικό κατάστημα και θα επανέλθω. Τότε σε αυτή την περίπτωση, η μόνη λύση είναι η Gigamax Family Unlimited σύνδεση με τελική τιμή 58 ευρώ. Too much. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 16 λεπτά πριν, dandri είπε Τότε σε αυτή την περίπτωση, η μόνη λύση είναι η Gigamax Family Unlimited σύνδεση με τελική τιμή 58 ευρώ. Too much. Υπάρχουν λύσεις για πραγματικά απεριόριστα Cosmote neo 4 ενεργοποιήσεις το μήνα με 6.5 ευρώ whats up απεριόριστα γη βδομάδα. Βγαίνει 26 ευρώ ο μήνας. Λύσεις υπάρχουν απλά όχι τόσο φθηνές όπως η extra Sim που έβγαζαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 1 ώρα πριν, Arkin είπε Υπάρχουν λύσεις για πραγματικά απεριόριστα Cosmote neo 4 ενεργοποιήσεις το μήνα με 6.5 ευρώ whats up απεριόριστα γη βδομάδα. Βγαίνει 26 ευρώ ο μήνας. Λύσεις υπάρχουν απλά όχι τόσο φθηνές όπως η extra Sim που έβγαζαν. Τα πραγματικά απεριόριστα υπάρχουν στην Cosmote. Η internet 4 sharing λύση δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Το πλεονέκτημα της Vodafone στο Unlimited πρόγραμμα είναι internet 4 sharing κάρτα. Η Cosmote δεν έχει αυτό το πλεονέκτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 2 minutes ago, dandri said: Το πλεονέκτημα της Vodafone στο Unlimited πρόγραμμα είναι internet 4 sharing κάρτα. Η Cosmote δεν έχει αυτό το πλεονέκτημα. Η βοντα έχει όριο μετά το οποίο οι ταχύτητες είναι χειρότερες από adsl. Επίσης είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που πιάνει καλύτερα η βοντα σήμα. Εγώ πχ στο σπίτι μου μέσα δεν έχω καν σήμα για τηλέφωνο με βοντα και νόβα ενώ με κοσμοτε πιάνω 5g αλλά πολύ μικρή ταχύτητα. Μπαλκόνι σκουπίδια οι άλλες και κοσμοτε 1000. οποτε η λύση πλέον είναι να κανείς οικογενειακό που βγαίνει 26€ νομίζω στις 4 συνδέσεις ή σε περίπτωση ανανέωσης που έχω δει σε πολλούς φίλους προσφορά unlimited 24€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε Η βοντα έχει όριο μετά το οποίο οι ταχύτητες είναι χειρότερες από adsl. Επίσης είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που πιάνει καλύτερα η βοντα σήμα. Εγώ πχ στο σπίτι μου μέσα δεν έχω καν σήμα για τηλέφωνο με βοντα και νόβα ενώ με κοσμοτε πιάνω 5g αλλά πολύ μικρή ταχύτητα. Μπαλκόνι σκουπίδια οι άλλες και κοσμοτε 1000. οποτε η λύση πλέον είναι να κανείς οικογενειακό που βγαίνει 26€ νομίζω στις 4 συνδέσεις ή σε περίπτωση ανανέωσης που έχω δει σε πολλούς φίλους προσφορά unlimited 24€ Στο προάστιο της Αττικής που μένω, εντός του σπιτιού το σήμα της Cosmote ανύπαρκτο. Internet ευτυχώς έχω οπτική ίνα. Ως προς το θέμα το κλήσεων με Cosmote έβάζα το κινητό σε κατάσταση πτήσης και άνοιγα τον διακόπτη WiFi, για να έχω WiFi Calling. Όταν λες «οποτε η λύση πλέον είναι να κάνεις οικογενειακό που βγαίνει 26€ νομίζω στις 4 συνδέσεις ή σε περίπτωση ανανέωσης που έχω δει σε πολλούς φίλους προσφορά unlimited 24€», εννοείς ανά σύνδεση 26€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 16 minutes ago, dandri said: Όταν λες «οποτε η λύση πλέον είναι να κάνεις οικογενειακό που βγαίνει 26€ νομίζω στις 4 συνδέσεις ή σε περίπτωση ανανέωσης που έχω δει σε πολλούς φίλους προσφορά unlimited 24€», εννοείς ανά σύνδεση 26€. φυσικα και εννοω ανα συνδεση. εννοειται πως το τριευρω που προλαβαν πολλοι ηταν η ευκαιρια του αιώνα , αλλα όπως ξανα ειπα, οταν παιρνουν 3 φιλοι και βαζουν στα σπιτια τους και η καταναλωση φαινεται ανω των 50TB ειναι λογικο να στο κοψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε φυσικα και εννοω ανα συνδεση. εννοειται πως το τριευρω που προλαβαν πολλοι ηταν η ευκαιρια του αιώνα , αλλα όπως ξανα ειπα, οταν παιρνουν 3 φιλοι και βαζουν στα σπιτια τους και η καταναλωση φαινεται ανω των 50TB ειναι λογικο να στο κοψουν. Θέλω να κάνω φορητότητα στην Cosmote του κινητού μου και, με δεδομέμνο ότι δεν υπάρχει η extra sim, προσανατολίζομαι στην επιλογή Gigamax Family Unlimited. Ο δεύτερος αριθμός δηλαδή καινούριος, τον οποίο θα βάλω σε ασύρματο ρούτερ 5G. Τελική τιμή 58 € Τσούζει. Αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα