dandri Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, monoxromos είπε Μια διευρίνηση παιδια Εχω εταιρικο πακέτο κινητά και σταθερά στην vodafone ισχύουν καποιες προνομιακές συνθήκες για να πάρω καρτα sim απεριόριστα για internet; Αν γνωρίζετε πείτε μας ποιά διδικασία μπορουμε να ακολουθήσουμε. Ευχαριστω Έχω το Business Red Unlimited. Μου έδωσαν και την Internet 4 Sharing κάρτα. Μπορείς να καλέσεις το 1399 από το κινητό σου δωρεάν για να σε ενημερώσουν. Επεξ/σία 16 Μαϊου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Στις 15/5/2024 στις 3:14 ΜΜ, monoxromos είπε Μια διευρίνηση παιδια Εχω εταιρικο πακέτο κινητά και σταθερά στην vodafone ισχύουν καποιες προνομιακές συνθήκες για να πάρω καρτα sim απεριόριστα για internet; Αν γνωρίζετε πείτε μας ποιά διδικασία μπορουμε να ακολουθήσουμε. Ευχαριστω υπάρχει η προσφορά από τα κατάστηματα της FROG Αθήνα Θεσσαλονίκη δινεις 120 ευρώ και έχεις για ένα χρόνο απεριόριστο Ίντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 4 ώρες πριν, ANAGNPANA είπε υπάρχει η προσφορά από τα κατάστηματα της FROG Αθήνα Θεσσαλονίκη δινεις 120 ευρώ και έχεις για ένα χρόνο απεριόριστο Ίντερνετ Όσοι το έχετε πάρει, έχετε βάλει την κάρτα στο κινητό ή σε pocket modem ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 9 ώρες πριν, dandri είπε Όσοι το έχετε πάρει, έχετε βάλει την κάρτα στο κινητό ή σε pocket modem ; Δουλεύει κανονικά παντού, είτε κινητό είτε ρουτερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Και σε κινητό το έχω βάλει και σε ρουτερ της TP LINK το έχω βάλει μια χαρά δουλεύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Προς ενημέρωση: Αφού δεν υπάρχει μέχρι στιγμής η Extra Sim, Cosmote προτείνει την Multi Sim με 5€/μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 34 λεπτά πριν, dandri είπε Προς ενημέρωση: Αφού δεν υπάρχει μέχρι στιγμής η Extra Sim, Cosmote προτείνει την Multi Sim με 5€/μήνα. Στα Προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστα data, η αντίστοιχη χρέωση είναι 25€/μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskane Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 8 ώρες πριν, ppmarkos είπε Στα Προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστα data, η αντίστοιχη χρέωση είναι 25€/μήνα 9 ώρες πριν, dandri είπε Προς ενημέρωση: Αφού δεν υπάρχει μέχρι στιγμής η Extra Sim, Cosmote προτείνει την Multi Sim με 5€/μήνα. ποιο απο τα δυο ισχυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monoxromos Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Πολύ καλή πρόταση,για πόσα data γιατί αν ειναι και απεριόριστα είναι πραγματικά πολύ καλό. Επίσης μπαίνει σε καποιο ρουτερ γιατί προσωπικα θέλω μόνο τα data και όχι τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskane Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου αρα συμφερει περισσοτερο απο frog με την προσφορα unlimited data για ενα χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 13 ώρες πριν, monoxromos είπε Πολύ καλή πρόταση,για πόσα data γιατί αν ειναι και απεριόριστα είναι πραγματικά πολύ καλό. Επίσης μπαίνει σε καποιο ρουτερ γιατί προσωπικα θέλω μόνο τα data και όχι τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν παίζει απροβληματιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 23 ώρες πριν, ppmarkos είπε Στα Προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστα data, η αντίστοιχη χρέωση είναι 25€/μήνα 14 ώρες πριν, hariskane είπε ποιο απο τα δυο ισχυει; 11 ώρες πριν, hariskane είπε αρα συμφερει περισσοτερο απο frog με την προσφορα unlimited data για ενα χρονο Έχετε απόλυτο δίκιο. Δεν είδα τις ερωτήσεις-απαντήσεις. Είναι 25 €/μήνα για προγράμματα με απεριόριστα data. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Η προσφορά με την οποία δινεις 120 ευρώ και έχεις για ένα χρόνο απεριόριστο Ίντερνετ από τα κατάστηματα της FROG Αθήνα Θεσσαλονίκη με πληροφόρησαν ότι έληξε. Αν μαθετε πότε θα επανέλθει, ενημερώστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
datio Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 6 ώρες πριν, dandri είπε Η προσφορά με την οποία δινεις 120 ευρώ και έχεις για ένα χρόνο απεριόριστο Ίντερνετ από τα κατάστηματα της FROG Αθήνα Θεσσαλονίκη με πληροφόρησαν ότι έληξε. Αν μαθετε πότε θα επανέλθει, ενημερώστε. Χλωμό το βλέπω να επανέλθει και ελπίζω να κάνω λάθος γι' αυτό που γράφω. Έληξε το Σάββατο η προσφορά μού είπαν από Frog και μου πρότειναν κάτι 40-70GB με 15 ευρώ, δεν αξίζει κατ'εμέ... Πριν κάποιες εβδομάδες πέρασε πωλητής της Cosmote από τη δουλειά να μας πουλήσει απεριόριστα προγράμματα (θέλαμε για backup internet σε αρκετά υποκαταστήματα) αλλά ζήτησε πάγιο άνω των 30 ευρώ / μήνα και με 2ετή δέσμευση ανά σύνδεση. Του ανέφερα για την Frog και μου απάντησε να πάρω εκείνη (!), κάπως ηττοπαθή τον έκοψα αρχικά, αλλά φαντάσου αυτόν και καμια δεκαριά άλλους τέτοιους μεγάλους πωλητές να κάνουν παράπονα στον όμιλό τους ότι χάνουν μεγάλες δουλειές και προμήθειες λόγω της φθηνής προσφοράς της Frog. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 7 λεπτά πριν, datio είπε Χλωμό το βλέπω να επανέλθει και ελπίζω να κάνω λάθος γι' αυτό που γράφω. Έληξε το Σάββατο η προσφορά μού είπαν από Frog και μου πρότειναν κάτι 40-70GB με 15 ευρώ, δεν αξίζει κατ'εμέ... Πριν κάποιες εβδομάδες πέρασε πωλητής της Cosmote από τη δουλειά να μας πουλήσει απεριόριστα προγράμματα (θέλαμε για backup internet σε αρκετά υποκαταστήματα) αλλά ζήτησε πάγιο άνω των 30 ευρώ / μήνα και με 2ετή δέσμευση ανά σύνδεση. Του ανέφερα για την Frog και μου απάντησε να πάρω εκείνη (!), κάπως ηττοπαθή τον έκοψα αρχικά, αλλά φαντάσου αυτόν και καμια δεκαριά άλλους τέτοιους μεγάλους πωλητές να κάνουν παράπονα στον όμιλό τους ότι χάνουν μεγάλες δουλειές και προμήθειες λόγω της φθηνής προσφοράς της Frog. Η Cosmote είναι ακριβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα