Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητησα διακοπη του συμβολαιου και μετατροπη του αριθμου σε καρτοκινητο και μου ειπαν οτι επειδη ειμαι δεσμευμενος (???????) θα πρεπει να καταργηθει ο αριθμος αλλιως θα πρεπει να πληρωσω ρητρα

Θα προχωρήσω σε αιτηση φορητοτητας σε vodafone για να δουμε πως θα παει

• Απαντ. 837
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dnikos είπε

Ζητησα διακοπη του συμβολαιου και μετατροπη του αριθμου σε καρτοκινητο και μου ειπαν οτι επειδη ειμαι δεσμευμενος (???????) θα πρεπει να καταργηθει ο αριθμος αλλιως θα πρεπει να πληρωσω ρητρα

Θα προχωρήσω σε αιτηση φορητοτητας σε vodafone για να δουμε πως θα παει

Το ίδιο θα πάει, αν έχεις ενεργό συμβόλαιο, πάλι θα πρέπει να πληρώσεις 

Δημοσ.

Καλησπέρα, δηλαδή μπορούμε να κόψουμε τις έξτρα σιμ αλλά δεν μπορούμε να σπάσουμε το συμβόλαιο ατελώς; Κατάλαβα καλά;

Δημοσ.
Στις 22/11/2024 στις 5:27 ΜΜ, arvacon είπε

Έχω update απ το τμήμα διακοπής. Με ενημέρωσαν σήμερα, ότι τελικά θα γίνει κατ εξαίρεση μετατροπή σε καρτοκινητο, με πρόωρη διακοπή συμβολαίου, ατελώς. Από Δευτέρα θα μου το γυρίσουν σε whatsup και μετά θα γίνει εκκαθάριση στον τελευταίο λογαριασμό, για επιστροφή της αρχικής εγγύησης των 100€ που είχαν ζητήσει.

Ιδανικα θα καταληξουμε εδω, αλλα απο οτι φαινεται θα πρεπει να χασουμε και εμεις σαν τον φιλο arcvacon 2-3 μερες με τηλεφωνα κτλ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dnikos είπε

Ιδανικα θα καταληξουμε εδω, αλλα απο οτι φαινεται θα πρεπει να χασουμε και εμεις σαν τον φιλο arcvacon 2-3 μερες με τηλεφωνα κτλ!

Ναι πράγματι, μονο αυτή είναι η λύση, οπότε οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή!

Μια μικρή ενημέρωση,γιατι  είχα μια εξέλιξη σήμερα. Μου είχαν πει ότι η διακοπή και μετατροπή του αριθμού σε καρτοκινητο, θα γινόταν Δευτέρα βράδυ, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη, οπότε κάλεσα πριν λίγο την εξυπηρέτηση, όπου το αυτοματοποιημενο με ρώτησε "έχετε καλέσει για το αίτημα διακοπής που έχετε υποβάλει;", οπότε λέγοντας ναι, με σύνδεσε με υπάλληλο και ρώτησα τι έχει συμβεί και δεν προχώρησε.

Τότε η υπάλληλος με ενημέρωσε, ότι η διαδικασία έχει κολλήσει γιατί περιμένει το σύστημα λέει να δει ότι έκανα την πληρωμή του τελευταίου λογαριασμού πρώτα, οπότε όταν λέει τον πληρώσετε, απόψε θα συνεχίσει η διαδικασία. Μόλις τώρα όμως μου ήρθε ένα μήνυμα, αφού πληρώσα το λογαριασμό πριν δέκα λεπτα, ότι η διακοπή θα γίνει τελικά στις 28-11 στις 12 το βράδυ, οπότε για την ώρα όλα βαίνουν καλώς...

Θα σας κρατάω ενήμερους.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιρνει σοβαρα κανεις το Techmaniacs?? Πολυ μπαφο πρεπει να καπνιζουν. Το οτι το γυρισαν ολοι σε Starlink και φοβηθηκε η Cosmote ειναι απλα στην σφαιρα της φαντασιας τους…

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα. Εχεις κανεις εικονα απο frog σταδιου; Υπαρχουν διαθέσιμες σιμ; Παιρνω απο χθες τηλ αλλα ουτε που το σηκώνουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ατελώς είναι υποχρεωμένοι (σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους : https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/COSMOTE_MOBILE_INTERNET_EXTRA_SIM.pdf)

Ατελώς το έκανα και εγώ προχτές(μετατροπή σε καρτοκινητό), παρά την μπουδολογία της εξυπηρέτησης πελατών που μου έλεγε για κατάργηση αριθμού και ότι θα πάρει καποιες μέρες λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου τους(για τις οποίες θα έπρεπε να πληρώσω κανονικά την τιμή συμβολαίουυ) και κάτι τέτοιες παπάντζες.

Μάλιστα άμεσα έκανα και αίτημα φορητότητας γιατί είναι πολύ εκνευριστικοί οι τύποι και τα ψέμματα που λένε, χτες παρέλαβα sim απο vodafone.

Επεξ/σία από lazar0s
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, dnikos είπε

Σε καρτοκινητό με τι πακέτο ; Ρωτάω ιδιαίτερα ως προς τα data.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, dandri είπε

Σε καρτοκινητό με τι πακέτο ; Ρωτάω ιδιαίτερα ως προς τα data.

Εγώ έκανα νέα σύνδεση unlimited, ίδια με αυτή που διέκοψα, με νέο νούμερο στα 24.90€ τελικά, μιας και είναι προσφορά που τρέχει αυτες τις μέρες λόγω επαγγελματικου σταθερού. Διαφορετικά το πρόγραμμα έχει 27.50€ αν θυμάμαι καλά. Το νούμερο αυτό θα μπει στην mikrotik μόνο για ίντερνετ, κ ας ελπίσουμε ότι δε θα μας επιφυλάσσουν κ άλλες εκπλήξεις στο μέλλον τα φιλαράκια μας στην cosmopote...

Επεξ/σία από arvacon
Δημοσ.
10 ώρες πριν, arvacon είπε

Εγώ έκανα νέα σύνδεση unlimited, ίδια με αυτή που διέκοψα, με νέο νούμερο στα 24.90€ τελικά, μιας και είναι προσφορά που τρέχει αυτες τις μέρες λόγω επαγγελματικου σταθερού. Διαφορετικά το πρόγραμμα έχει 27.50€ αν θυμάμαι καλά. Το νούμερο αυτό θα μπει στην mikrotik μόνο για ίντερνετ, κ ας ελπίσουμε ότι δε θα μας επιφυλάσσουν κ άλλες εκπλήξεις στο μέλλον τα φιλαράκια μας στην cosmopote...

24.90€ πολλααααααααα. Άλλη λύση ;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, dandri είπε

24.90€ πολλααααααααα. Άλλη λύση ;

Μα και με κάρτα να πας, αν δίνεις 6.5€ τη βδομαδα για το gigaweek, περισσότερα θα σου βγαίνει (4*6.5=26€). Δεν υπάρχει άλλη λύση για εμάς στην επαρχία. Μια σύνδεση adsl τόσο θα έβγαινε έτσι κ αλλιώς, οπότε...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, arvacon είπε

Μα και με κάρτα να πας, αν δίνεις 6.5€ τη βδομαδα για το gigaweek, περισσότερα θα σου βγαίνει (4*6.5=26€). Δεν υπάρχει άλλη λύση για εμάς στην επαρχία. Μια σύνδεση adsl τόσο θα έβγαινε έτσι κ αλλιώς, οπότε...

Frog unlimited με 109 το μήνα. 9 το μήνα. Αυτό έκανα και ησύχασα. Επαρχία είμαι και εγώ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...