Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_3942.png.1c30a461595a84b00dfe99a0bad42fec.png

IMG_3944.png.eba7010ca90e52c72d84c91d8cf5d0e9.png

βλεκειες λένε στο τηλέφωνο. Αποδεσμεύτηκα ατελώς με μετατροπή σε cosmoκάρτα

16 ώρες πριν, sv8iik είπε

δεν δέχεται static ip ...

Κανένα οικιακό δεν θα δέχεται static ip με τη νέα τους πολιτική 

Επεξ/σία από Vesouvious
  • Like 1
  • Απαντ. 750
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνεχίζω το σίριαλ και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Με κάλεσαν σήμερα το πρωί, κλασικά μου είπαν ατελώς μόνο κατάργηση και 90+€ για μετατροπή σε καρτοκινητή. Εννοείται ότι δεν πήρα κάποια απάντηση στο ερώτημα γιατί υπάρχει αυτό το νταβατζιλίκι. Τέλος πάντων της λέω ότι χθες το βράδυ με ενημέρωσαν μέσω τσατ ότι γίνεται ατελώς, πριν 20 μέρες το ίδιο και συνεχίζουν να ζητάνε ρήτρες. Με βάζει αναμονή για να  ελέγξει τη συνομιλία και μου λέει ότι εφόσον σας το είπαν θα γίνει ατελώς. Μετά μου ήρθε email+sms για το αίτημα. (Βέβαια η μετατροπή θα γίνει στην ημερομηνία που κλείνει μήνας στο συμβόλαιο προφανώς για να χρεώσουν μισό μήνα ακόμα αλλά τέλος πάντων, το θέμα ήταν να γίνει η δουλειά)
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα έστω κ έναν 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Asvos21 είπε

Συνεχίζω το σίριαλ και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Με κάλεσαν σήμερα το πρωί, κλασικά μου είπαν ατελώς μόνο κατάργηση και 90+€ για μετατροπή σε καρτοκινητή. Εννοείται ότι δεν πήρα κάποια απάντηση στο ερώτημα γιατί υπάρχει αυτό το νταβατζιλίκι. Τέλος πάντων της λέω ότι χθες το βράδυ με ενημέρωσαν μέσω τσατ ότι γίνεται ατελώς, πριν 20 μέρες το ίδιο και συνεχίζουν να ζητάνε ρήτρες. Με βάζει αναμονή για να  ελέγξει τη συνομιλία και μου λέει ότι εφόσον σας το είπαν θα γίνει ατελώς. Μετά μου ήρθε email+sms για το αίτημα. (Βέβαια η μετατροπή θα γίνει στην ημερομηνία που κλείνει μήνας στο συμβόλαιο προφανώς για να χρεώσουν μισό μήνα ακόμα αλλά τέλος πάντων, το θέμα ήταν να γίνει η δουλειά)

Είναι απίστευτα και θλιβερά αυτά που συμβαίνουν στην COSMOTE 👎

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Asvos21 είπε

Μάλλον ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Πρέπει να το κάνουν αυτό σε όλους κ επειδή δυστυχώς οι περισσότεροι δεν αντιδρούν, απλά θα τα πληρώσουν και θα βγει ένα καλό μερίδιο απ αυτούς, για να καλύψουν τη χασούρα για τους υπόλοιπους που θα γκρινιάξουν και θα τη γλυτώσουν...

Ελλαδισταν το μεγαλείο σου...

Εμένα πάντως μου είπε η υπάλληλος ότι δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να εκδοθεί ο λογαριασμός για να γίνει η μετατροπή σε καρτοκινητο, και με ρώτησε ποτέ θα ήθελα να γίνει η αλλαγή. Λέω τι θα γίνει αν αργήσει να γίνει; Λέει θα χρεωθείτε για όσο παραμείνετε στο πρόγραμμα που έχετε, ενώ όταν διακοπεί σταματάει εκεί. Οκ λέω, το συντομότερο δυνατό τότε, οπότε το κανονίσαμε για τη Δευτέρα, ενώ ο λογαριασμός θα εκδοθει σε δύο βδομάδες.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Στην Cosmote Ειναι Ελευθερα. Οπως εχω γραψει παραπανω με COSMOTE NEO τον Σεπτεμβριο και WHATS UP φοιτητικο τον Οκτωβριο εχω ανεβοκατεβασει 6TB και 5TB με 12 συσκευες καθημερινα συνδεδεμενες πανω σε ROUTER φορητο 5G.

Να προσθεσω και με PS5 συνδεδεμενο καθως και με τηλεργασια και torrent ταυτοχρονα. Κατεβαζα με περιπου 750 - 800 και τους 2 μηνες και ανεβαζα απο 115 - 165. 

Δεδομένου ότι την  Whats Up sim την έχεις βάλει στο router, πως βάζεις χρήματα για ανανέωση ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dandri είπε

Δεδομένου ότι την  Whats Up sim την έχεις βάλει στο router, πως βάζεις χρήματα για ανανέωση ;

Μπορείς και από το my cosmote αλλά μπορείς και από εφαρμογή whats up έχοντας τον αριθμό αυτό. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dandri είπε

Την έχεις ενεργοποιήσει πρώτα σε κινητό. Έχεις στείλει και το απαραίτητο SMS για την ενεργοποίηση του 5G και έχεις κατεβάσει και την εφαρμογή του WHATS UP από όπου βάζεις και χρήματα. Υπάρχει βέβαια και το κατάστημα αν θέλεις να βάλεις χρήματα. Και φυσικά έχεις την δυνατότητα μπαίνοντας στην εφαρμογή του ROUTER να διαβάσεις και ότι SMS σου έχουν έρθει. Παράδειγμα για τα δωρεάν DATA που σου δίνει σε κάθε ανανέωση.

Το βάζω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται. Υπάρχει μια πληροφορία ότι η FROG θα βάλει τα απεριόριστα DATA για 1 χρόνο 110€. Φυσικά θα δημιουργηθούν απίστευτες ουρές όπως και πέρσι και στα 2 καταστήματα. Σήμερα τα έχει 144€ για ένα χρόνο. Λέω και πάλι οτι έτσι ακούστηκε, Οπότε μην πέσετε να με φάτε αν δεν γίνει.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, prefuse είπε

Στο comsote app φαίνεται η νέα αλλαγή από απεριόριστα σε 40Gb για τις extra sim?

21/11 δεν έγινε η αλλαγή από απεριόριστα;

Φαίνεται κανονικά η μία 40 η άλλη απεριόριστα μιας και είχα μιλήσει στο chat πριν μια βδομάδα και έγινε άμεσα Advanced unlimited η μία κάρτα που έχω σπίτι μόνιμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Arkin said:

Φαίνεται κανονικά η μία 40 η άλλη απεριόριστα μιας και είχα μιλήσει στο chat πριν μια βδομάδα και έγινε άμεσα Advanced unlimited η μία κάρτα που έχω σπίτι μόνιμα. 

Επειδη πάλι το ξέχασα, αν δεν κάνουμε/κάναμε τίποτα, μας πάνε αυτόματα στα 40gb με 5€ ή στο unlimited με 25€?

Στο cosmote app έχει καμία διαφορά (πχ γράφει κάτι άλλο) το πώς ήταν πριν την αλλαγή η unlimited, με τώρα που έγινε advanced unlimited?

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prefuse είπε

Επειδη πάλι το ξέχασα, αν δεν κάνουμε/κάναμε τίποτα, μας πάνε αυτόματα στα 40gb με 5€ ή στο unlimited με 25€?

Στο cosmote app έχει καμία διαφορά (πχ γράφει κάτι άλλο) το πώς ήταν πριν την αλλαγή η unlimited, με τώρα που έγινε advanced unlimited?

Αυτόματα πάνε όλες στα 40gb μένουν ως 5ευρες δηλαδή όπως πριν απλά με όριο. 

Στο cosmote app πέρα από unlimited η 40gb στα αναλυτικά του συμβολαίου τις έχει ως Advanced και basic standard. Η πρώτη απεριόριστα η δεύτερη με το όριο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ΕΕΤΤ το λέει ξεκάθαρα στη σελίδα της όπως επίσης και η επίσημη ανακοίνωση της Cosmote που βγήκε αρχές Οκτωβρίου περί καταγγελίας σύμβασης λόγω μονομερούς αλλαγής των όρων.Οπότε μπορείτε να διακόψετε ατελώς (φορητότητα σε άλλο πάροχο η μετατροπή σε καρτοκινητό ή διαγραφή αριθμού).Το τι λένε οι άσχετοι/μιλημένοι στα call center/chat δε μας απασχολεί.Αίτημα για ακύρωση μπορείτε να καταθέσετε και εδώ εκτός από το 13888. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/katagelia_simvasis_form.html

Προσωπικά με πήραν χθες το πρωί και εμένα μετά από αίτημα ακύρωσης να μου κάνουν την εκπληκτική προσφορά των 39 ευρώ από 41 που πλήρωνα για τη κύρια γραμμή και δώρο 1 extra με 20-40-10-60 (ένας θεός ξέρει) GB...
Εννοείται τους ευχαρίστησα λέγοντας τους οτι "θείε,δεν έχω ρέστα να σας δώσω" και τους ενημέρωσα ότι το απόγευμα έρχεται αίτηση απ' τη κόκκινη όπως και έγινε.
Άρχισαν τα τροπάρια περι penalty πρόωρης διακοπής,παίχτηκε ενα δυνατό μάτς διαβάζοντας τους κατα γράμμα την παράγραφο 5 του κανονισμού της EETT (αυτή που έχω επισυνάψει) όπως και την επίσημη ανακοίνωση της Cosmote,εκεί γύρισε το τροπάριο λέγοντας οτι εάν έρθει penalty να επικοινωνήσω μαζί τους για να γίνει η αποχρέωση.Φυσικά θα ρίξω και μια καταγγελία σε ΕΕΤΤ & Συνήγορο του Καταναλωτή εάν στείλουν το οτιδήποτε.

Εν τέλει τους χαιρέτησα ανεξαρτήτως προσφοράς γιατί δε γουστάρω όλη αυτή την αντιμετώπιση και πήγα στη κόκκινη η οποία μου έκανε πολύ καλή προσφορά και λόγω σταθερής με 42 και κάτι ψιλά για 2 συμβόλαια unlimited (1 κινητό & 1 για το modem).

image.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-11-23 141115.png

Επεξ/σία από Niko Bellic
  • Thanks 3
Δημοσ.

Εγω που ειχα κανει την διακοπη με το που εγιναν οι αλλαγες με τις εξτρα sim μου το εκαναν απευθειας.

Μαλιστα ειχα ζητησει φορητοτητα και με πηραν τηλ και ειπαν οτι θα το κανουν ατελως σε whatsup αρκει να μην φυγω και μου εδωσαν και προσφορα 1000 λεπτα προς ολους ή 10 ευρω το μηνα (πηρα τα 1000 λεπτα) για ΕΝΑ χρονο.

Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν οτι μπλοκαρε η υπηρεσια my.internet και δεν ανοιγαν τα mb για καμια βδομαδα(μαλωναμε στο τηλ) και το εφτιαξαν.

Πλεον εχω το whats up για κλησεις και το FROG για internet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...