Προς το περιεχόμενο

Cosmote gigamax unlimited+ extra sim 4sharing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Δεν βγάζει νέες εδώ και 3 μήνες κοντά ναι. Όσοι έχουν βγάλει δεν έχουν επηρεαστεί. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στις λήξεις των συμβολαίων όμως. Και λογικά θα ξανά βγάλουν extra Sim απλά πιο ακριβές σίγουρα από τα 3 ευρώ που τις είχαν. 

Μου κάνει εντύπωση ότι πάρα πολλοί συνδρομητές ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣ να κυκλοφορήσουν ξανά οι Extra Sim για το Gigamax Unlimited και η Cosmote δεν εχει προβεί σε κάποια κίνηση μέχρι στιγμής.

Η μόνη λύση, ελλείψει Extra Sim, είναι το Gigamax Family Unlimited για 2 μέλη, το οποίο όμως κοστίζει 58 ευρώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα. Έχουμε κανένα νέο από το μέτωπο των extra sim; Πρόλαβα να βγάλω μια, αλλα σταμάτησαν την υπηρεσία πριν προλάβω δεύτερη με αποτέλεσμα να μου έχει μείνει ένα router στο χέρι. 

Αξίζει λέτε να περιμένω; 

• Like 1

2 ώρες πριν, MadMike7 είπε

Καλημέρα. Έχουμε κανένα νέο από το μέτωπο των extra sim; Πρόλαβα να βγάλω μια, αλλα σταμάτησαν την υπηρεσία πριν προλάβω δεύτερη με αποτέλεσμα να μου έχει μείνει ένα router στο χέρι. 

Αξίζει λέτε να περιμένω; 

Δεν υπάρχει κάτι νεότερο μέχρι στιγμής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/5/2024 στις 11:06 ΜΜ, ANAGNPANA είπε

Οποίος δεν πρόλαβε να βγάλει έξτρα σιμ και την ήθελε μόνο για Ίντερνετ 

υπαρχει λύση με το FROG που είναι της κοσμοτε παλι

δινεις 120 ευρώ μια φορά και έχεις απεριόριστο Ίντερνετ για ένα χρόνο 

καρτοκινητο αλλά δεν χρειάζεται ενδιάμεσα ανανεώσεις πληρώνεις μόνο μια φορά 120 ευρώ 

απλα μπορείς να το ενεργοποιήσεις και να το πάρεις από κατάστημα FROG Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

εγω σήμερα πηγα και το πήρα Αθήνα στην σταδίου 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1) Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

2) Όποιος/όποια προμηθευτεί κάρτα sim της FROG για απεριόριστο internet, να γνωρίζει ότι δεν δίνει 120 ευρώ και ξεμπερδεύει, αλλά ανά 2 μήνες πρέπει να κάνει ανανέωση, για να μην μπει φραγή. Διότι προκειται για καρτοκινητό. Εκτός από το απεριόριστο internet, το πακέτο περιλαμβάνει και χρόνο ομιλίας.

Επεξ/σία από dandri

15 λεπτά πριν, dandri είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ:

2) Όποιος/όποια προμηθευτεί κάρτα sim της FROG για απεριόριστο internet, να γνωρίζει ότι δεν δίνει 120 ευρώ και ξεμπερδεύει, αλλά ανά 2 μήνες πρέπει να κάνει ανανέωση, για να μην μπει φραγή. Διότι προκειται για καρτοκινητό. Εκτός από το απεριόριστο internet, το πακέτο περιλαμβάνει και χρόνο ομιλίας.

απο οτι ξερω δεν ισχυει αυτο για την ανανεωση 

Παιδια εγώ θέλω μόνο  sim για ιντερνετ δεν θέλω να  κάνω τηλεφωνικές κλήσεις, δεν θα τηνν χρησιμοποιώ στο κινητό αλλά σε μόντεμ. Τι παίζει γιαυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, dandri είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Δεν ισχύει. Παραπληροφορείς. 

Επεξ/σία από motoboots
  • Like 1

6 ώρες πριν, villasg είπε

5 ώρες πριν, motoboots είπε

Αυτό μου μετέφεραν από την εξυπηρέτηση πελατών Καρτοκινητής τηλεφωνίας FROG τηλ 6971001299

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dandri είπε

Αυτό μου μετέφεραν από την εξυπηρέτηση πελατών Καρτοκινητής τηλεφωνίας FROG τηλ 6971001299

Δεν κατάλαβες ίσως. Είμαστε πολλοί εδώ που δεν πληρώνουμε τίποτα εδώ και μήνες. 

Επεξ/σία από motoboots
  • Like 1

Στις 13/5/2024 στις 1:01 ΠΜ, dandri είπε

Μου κάνει εντύπωση ότι πάρα πολλοί συνδρομητές ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣ να κυκλοφορήσουν ξανά οι Extra Sim για το Gigamax Unlimited και η Cosmote δεν εχει προβεί σε κάποια κίνηση μέχρι στιγμής.

Αιτιολόγησε μου το ΔΙΚΑΙΩΣ σου.

Γιατι ηταν κατι υπερβολικά φθηνο για αυτο που προαφαιρεί και βολευτήκαμε και τωρα που μπούκωσαν τα δίκτυα το εκοψαν;;  

Θα κυκλοφορήσουν ξανα. Σε τιμη "συμφερουσα" για την εταιρεια βεβαιως βεβαιως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/5/2024 στις 4:56 ΜΜ, dandri είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Στις 13/5/2024 στις 5:09 ΜΜ, villasg είπε

Στις 13/5/2024 στις 5:55 ΜΜ, motoboots είπε

Στις 13/5/2024 στις 11:47 ΜΜ, dandri είπε

23 ώρες πριν, motoboots είπε

Δεν κατάλαβες ίσως. Είμαστε πολλοί εδώ που δεν πληρώνουμε τίποτα εδώ και μήνες. 

ΑΝΑΚΑΛΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 6971001299.

4 ώρες πριν, gorge18 είπε

Αιτιολόγησε μου το ΔΙΚΑΙΩΣ σου.

Γιατι ηταν κατι υπερβολικά φθηνο για αυτο που προαφαιρεί και βολευτήκαμε και τωρα που μπούκωσαν τα δίκτυα το εκοψαν;;  

Θα κυκλοφορήσουν ξανα. Σε τιμη "συμφερουσα" για την εταιρεια βεβαιως βεβαιως...

ΔΙΚΑΙΩΣ γιατί ο καθένας και η καθεμία που έχει πρόγραμμα Gigamax Unlimited στο κινητό, θέλει να μοιράζεται τα δεδομένα του προγράμματος και σε άλλες συσκευές.

Η Vodafone έχει την internet 4 sharing κάρτα, που για εμένα πχ που δεν έχω σταθερή τηλεφωνία στο εξοχικό μου, είναι μεγαλο πλεονέκτημα, γιατί έχω απεριόριστο internet. 

Και εγώ αυτό θέλω. Να κυκλοφορήσουν ξανά.

Αν κυκλοφορήσουν ξανά, δεν θα μπουκώσει το δίκτυο ;

Είχα μια ελπίδα ότι θα κυκλοφορήσουν ξανά τώρα το Πάσχα. Αλλά δυστυχώς.

Επεξ/σία από dandri

7 ώρες πριν, dandri είπε

Η Vodafone έχει την internet 4 sharing κάρτα, που για εμένα πχ που δεν έχω σταθερή τηλεφωνία στο εξοχικό μου, είναι μεγαλο πλεονέκτημα, γιατί έχω απεριόριστο internet. 

Και εγώ αυτό θέλω. Να κυκλοφορήσουν ξανά.

Αν κυκλοφορήσουν ξανά, δεν θα μπουκώσει το δίκτυο ;

Είχα μια ελπίδα ότι θα κυκλοφορήσουν ξανά τώρα το Πάσχα. Αλλά δυστυχώς.

Ποσο την εχει η voda?
Ποσο την εχει η nova?
και με τι ορους; 

Γιαυτο λεω γιαιτ λες δικαιως
απλα λεμε δικαιως επιδη ηταν κατι που μας συμφαιρε 

Αν κυκλοφορήσουν παλι στα 3 ευρω, ναι θα μπουκώσει χειρότερα... 
Απο τα 300mbps που ειχε οταν το εβαλαν εδω που ειμαι το 5g εχει πεσει στα 120

Ασε που μπορει να τους έκραξαν και οι αλλες εταιριες λογο αθεμιτου ανταγωνισμου.

Ηταν κατι περιορισμενου χρονου για να κανουν ολοι gigamax, τελειωσε. Παμε παρακατω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Ποσο την εχει η voda?
Ποσο την εχει η nova?
και με τι ορους; 

Γιαυτο λεω γιαιτ λες δικαιως
απλα λεμε δικαιως επιδη ηταν κατι που μας συμφαιρε 

Αν κυκλοφορήσουν παλι στα 3 ευρω, ναι θα μπουκώσει χειρότερα... 
Απο τα 300mbps που ειχε οταν το εβαλαν εδω που ειμαι το 5g εχει πεσει στα 120

Ασε που μπορει να τους έκραξαν και οι αλλες εταιριες λογο αθεμιτου ανταγωνισμου.

Ηταν κατι περιορισμενου χρονου για να κανουν ολοι gigamax, τελειωσε. Παμε παρακατω... 

Για την internet 4 sharing κάρτα της Vodafone εγώ δεν πληρώνω τίποτα, γιατί έχω και σταθερό στη Vodafone.

Εάν δεν είχα σταθερό στην Vodafone, για την internet 4 sharing θα πλήρωνα 1 ευρώ το μήνα.

Με την internet 4 sharing έχω απεριόριστη χρήση GB σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχω το Business Red Unlimited

Επεξ/σία από dandri
  • Like 1

1 ώρα πριν, dandri είπε

Για την internet 4 sharing κάρτα της Vodafone εγώ δεν πληρώνω τίποτα, γιατί έχω και σταθερό στη Vodafone.

Εάν δεν είχα σταθερό στην Vodafone, για την internet 4 sharing θα πλήρωνα 1 ευρώ το μήνα.

Με την internet 4 sharing έχω απεριόριστη χρήση GB σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχω το Business Red Unlimited

Ισχύει. Αλλά....

Μετα τα 300giga στην Extra Sim τρως κόφτη στα 4mbps.. 

• Like 1

Μια διευρίνηση παιδια

Εχω εταιρικο πακέτο κινητά και σταθερά στην vodafone ισχύουν καποιες προνομιακές συνθήκες  για να πάρω

καρτα sim απεριόριστα για internet;

Αν  γνωρίζετε πείτε μας ποιά διδικασία μπορουμε να ακολουθήσουμε.

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...