Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Asvos21 είπε

καλησπέρα μια βοήθεια, εκανα αιτημα ακύρωσης της extra sim και τη μετατροπη του συμβολαιου σε καρτοκινητό. Με κάλεσαν τώρα να με ενημερώσουν οτι μπορούν να κάνω διακοπή του συμβολαίου αλλά θα ακυρώσουν τελείως το συμβόλαιο και τον αριθμό. Για να το κάνω καρτοκινητό θα πρέπει να χρεωθώ τη ρήτρα. Πρίν ένα μήνα περιπου μέσω τσατ με είχαν ενημερώσει οτι γίνεται η αλλαγή δωρεάν και μου λένε τώρα οτι έκανε λάθος η συνάδελφος τους και οτι δεν ισχύει αυτο. Της είπα να μου το στείλει γραπτα αυτο και μου λεει οτι δεν μπορει να μου στειλει κατι. Τι πρέπει να τους ζητήσω και που πρέπει να κάνω καταγγελία;

Το ίδιο μου είπε κ εμένα, ότι αυτός στο κατάστημα λέει θα έκανε λάθος, κ ότι ισχύουν αλλά. Καλή σκέψη να το ζητήσεις εγγράφως,  θα το κάνω κ εγώ. Αν έχεις νεότερα, στείλε εδώ για ενημέρωση.

• Απαντ. 837
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε γειτονικό φόρουμ πολλές αναφορές ότι η COSMOTE δεν δέχεται μετατροπή κινητού σε καρτοκινητό ή φορητότητα χωρίς ποινή. 

Ενώ μέχρι 20/11 έλεγαν από την COSMOTE αλλά. 

Στο twitter τους την είπα και περιμένω αν θα γράψουν κάτι δημόσια. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε

Και σε γειτονικό φόρουμ πολλές αναφορές ότι η COSMOTE δεν δέχεται μετατροπή κινητού σε καρτοκινητό ή φορητότητα χωρίς ποινή. 

Ενώ μέχρι 20/11 έλεγαν από την COSMOTE αλλά. 

Στο twitter τους την είπα και περιμένω αν θα γράψουν κάτι δημόσια. 

Αντε μετά απ όλα αυτά να τους εμπιστευτείς ξανά για συμβόλαιο...

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κανένα. 

32 λεπτά πριν, sv8iik είπε

δεν δέχεται static ip ...

για πολιτική ορθής χρήσης ρωτάω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dandri είπε

για πολιτική ορθής χρήσης ρωτάω.

Δεν υπάρχει στο What’s Up ούτε στο COSMOTE πολιτική ορθής χρήσης. Στα πάνω από 300TB θεωρητικά θα σε κόψει. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sv8iik είπε

ΠΟΧ ειναι ελεύθερο . 

Το CU MONO SCROLL WEEK έχει ΠΟΧ 300 GB.

7 €

τιμή πακέτου

για 7 μέρες έχεις
Απεριόριστα data

• Το πακέτο CU MONO SCROLL WEEK προσφέρει απεριόριστα data για 7 ημέρες.
  • Η τιμή του πακέτου είναι 7€ και περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
  • Το πακέτο ισχύει για χρήση εντός Ε.Ε.(συμπεριλαμβάνεται η Μ.Βρετανία) με όριο πολιτικής ορθής χρήσης 7.2GB .
  • Το πακέτο δεν ισχύει για χρήση εκτός Ε.Ε.
  • Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα data από κάποιο ενεργό πακέτο ή προσφορά, τότε προτεραιτότητα έχουν τα δεδομένα του Unlimited παkέτου.
  • Για ενεργοποίηση του πακέτου μέσω SMS, στέλνεις UW με δωρεάν SMS στο 1252.
Δημοσ.

Έχω update απ το τμήμα διακοπής. Με ενημέρωσαν σήμερα, ότι τελικά θα γίνει κατ εξαίρεση μετατροπή σε καρτοκινητο, με πρόωρη διακοπή συμβολαίου, ατελώς. Από Δευτέρα θα μου το γυρίσουν σε whatsup και μετά θα γίνει εκκαθάριση στον τελευταίο λογαριασμό, για επιστροφή της αρχικής εγγύησης των 100€ που είχαν ζητήσει.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dandri είπε

Το CU MONO SCROLL WEEK έχει ΠΟΧ 300 GB.

7 €

τιμή πακέτου

για 7 μέρες έχεις
Απεριόριστα data

• Το πακέτο CU MONO SCROLL WEEK προσφέρει απεριόριστα data για 7 ημέρες.
  • Η τιμή του πακέτου είναι 7€ και περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
  • Το πακέτο ισχύει για χρήση εντός Ε.Ε.(συμπεριλαμβάνεται η Μ.Βρετανία) με όριο πολιτικής ορθής χρήσης 7.2GB .
  • Το πακέτο δεν ισχύει για χρήση εκτός Ε.Ε.
  • Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα data από κάποιο ενεργό πακέτο ή προσφορά, τότε προτεραιτότητα έχουν τα δεδομένα του Unlimited παkέτου.
  • Για ενεργοποίηση του πακέτου μέσω SMS, στέλνεις UW με δωρεάν SMS στο 1252.

Στην Cosmote Ειναι Ελευθερα. Οπως εχω γραψει παραπανω με COSMOTE NEO τον Σεπτεμβριο και WHATS UP φοιτητικο τον Οκτωβριο εχω ανεβοκατεβασει 6TB και 5TB με 12 συσκευες καθημερινα συνδεδεμενες πανω σε ROUTER φορητο 5G.

Μόλις τώρα, gkat2829 είπε

Στην Cosmote Ειναι Ελευθερα. Οπως εχω γραψει παραπανω με COSMOTE NEO τον Σεπτεμβριο και WHATS UP φοιτητικο τον Οκτωβριο εχω ανεβοκατεβασει 6TB και 5TB με 12 συσκευες καθημερινα συνδεδεμενες πανω σε ROUTER φορητο 5G.

Να προσθεσω και με PS5 συνδεδεμενο καθως και με τηλεργασια και torrent ταυτοχρονα. Κατεβαζα με περιπου 750 - 800 και τους 2 μηνες και ανεβαζα απο 115 - 165. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, arvacon είπε

Έχω update απ το τμήμα διακοπής. Με ενημέρωσαν σήμερα, ότι τελικά θα γίνει κατ εξαίρεση μετατροπή σε καρτοκινητο, με πρόωρη διακοπή συμβολαίου, ατελώς. Από Δευτέρα θα μου το γυρίσουν σε whatsup και μετά θα γίνει εκκαθάριση στον τελευταίο λογαριασμό, για επιστροφή της αρχικής εγγύησης των 100€ που είχαν ζητήσει.

Τηλεφωνικά σε ενημέρωσαν η γραπτός ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, arvacon είπε

Το πρωί όταν κλείσαμε υποτίθεται ότι θα με έπαιρνε εντός της ημέρας ο προϊστάμενος του τμήματος, πράγμα που δεν έγινε ποτέ. Επικοινώνησα ΞΑΝΑ μέσω chat και με διαβεβαίωσαν 2η φορά ότι εννοείται ότι μπορεί να γυρίσει σε καρτοκινητό ατελώς και ότι θα προωθήσουν το αίτημα μου για μετατροπή στο αρμόδιο τμήμα. Ζήτησα αντίγραφο του τσατ στο email μου, αρχικά μου είπε ότι παραμένει στο ιστορικό του τσατ αλλά επειδή επέμενα μου έστειλε ένα «σεντόνι» με το τι πρέπει να κάνω για να μου το στείλουν. Αν το χρειαστεί κανείς μου λέει να του το στείλω (για να μην σπαμαρω εδώ) 

Θα επανέλθω τη Δευτέρα (ελπίζω) 

Επεξ/σία από Asvos21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dev1l είπε

Τηλεφωνικά σε ενημέρωσαν η γραπτός ; 

Τηλεφωνικως. Βασικα περασα απο καταστημα Γερμανος αρχικα, το οποιο εκανε καταχωρηση αιτηματος διακοπης της συνδεσης και μου ειπαν θα σας καλεσουν στις επομενες 3 μερες. Περασε μια μερα και με πηραν απ το 13888, απ το τμημα διακοπων, οπου μιλησα με μια συγκεκριμενη υπαλληλο και αφου μου ειπε αρχικα δε γινεται κλπ, της ειπα να ψαξει να δει τι παιζει με την εγγυηση που ειχα δωσει στην αρχη και μου ειπε θα σας καλεσω οταν εχω νεοτερα. Με καλεσε σημερα, και μου ανακοινωσε τελικα οτι θα γινει ατελως η μετατροπη σε καρτοκινητο και για την αποζημειωση με συνδεσε με την εξυπηρετηση πελατων, απ οπου το τσεκαραν κ αυτοι και ειπαν οτι να μην ανησυχω και οτι θα γινει συμψηφισμος στον εκκαθαριστικο λογαριασμο που θα εκδοθει σε κανα 15αρι μερες, οποτε θα επιστραφει η οποια διαφορα προκυψει.

Κρατησα ονοματα των υπαλληλων εννοειται και ευχομαι να βγει ακρη οταν ερθει η ωρα... Αν δε βγει, υπαρχει και ο συνηγορος καταναλωτη.

Επεξ/σία από arvacon
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...