dream21 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, Alekos1304 είπε Με ποια διαδικασία το έκανες. Σήμερα τρεις φορές έχω πάρει στο 13 888 και μου λένε ότι δε γίνεται Μετατροπή σε καρτοκινητό και μετά καινούριο , Για διακοπή συμβολαίου χωρίς πέναλτι μόνο κατάργηση αριθμό μου λένε 1) Κράτησα το unlimited αριθμο μου που ηταν η extra sim κουμπωμενη στο συμβολαιο και απλα την καταργησα μεσω 13888 2) Δεν μετετρεψα την συνδεση μου σε καρτοκινητο . 3) αγορασα ακομη 1 unlimited στα 25€ τελικη τιμη για 24 μηνες και την εβαλα στο 5G router μου για να εχει το σπιτι ιντερνετ.
Arkin Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Εγω πριν μια βδομαδα την μια extra sim την εκανα unlimited απο το chat στο my cosmote και σημερα ειμαι κομπλε με unlimited δεν μπηκε καθολου οριο. Η αλλη εγινε 40gb. Δεν θελει δηλαδη νεα extra sim αυτες που ειχαμε με 5ευρω γινονται αμεσα unlimited με 25 ευρω μεσω του chat η με ενα τηλεφωνο στο 13888. Μεχρι Μαρτιο παμε γερα που ληγει το gigamax μετα βλεπουμε τι τιμη θα δωσουν για το συμβολαιο.
dandri Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Στις 17/11/2024 στις 7:45 ΜΜ, Alekos1304 είπε Καλά , δεν μπορώ να το καταλάβω, μας πουλάνε συμβόλαια 35 - 50 € , αναρωτιούνται γιατί θελουμε να τα κόψουμε Και Ίδιοι το πουλάνε 25€ Χωρίς συμβόλαια 🫤🫤🫤🫤🫤🫤 Αυτό το πακέτο, όπως με ενημέρωσαν από την καρτοκινητή, ισχύει για μία ενεργοποίηση. Δεν γνωρίζουν αν θα υπάρξει δυνατότητα δεύτερης ενεργοποίησης.
gkat2829 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 2 ώρες πριν, dandri είπε Αυτό το πακέτο, όπως με ενημέρωσαν από την καρτοκινητή, ισχύει για μία ενεργοποίηση. Δεν γνωρίζουν αν θα υπάρξει δυνατότητα δεύτερης ενεργοποίησης. Ισχύει όπως τα λες έτσι είναι για ένα μήνα. Για τους φοιτητές είναι 20€. Πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 24/11. 1
dandri Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 29 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Ισχύει όπως τα λες έτσι είναι για ένα μήνα. Για τους φοιτητές είναι 20€. Πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 24/11. Ευτυχώς που πήρα την καρτοκινητή στο 13888 και μου το διευκρίνισαν, γιατί σκόπευα να πάρω το πακέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα