Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Blackbusa είπε

Και για να σταματήσω με το συνεχόμενο "σπαμ" 😜 θέλω να επισημάνω ότι δεν βρίσκω λογική να σου παρέχεται φτηνότερα μία  υπηρεσία χωρις περιορισμούς ( ανανεώσιμη κάρτα) σε σύγκριση με κάποια με δέσμευση (συμβόλαιο). 

Αρα για όποιον έχει ανάγκη συνεχόμενα  απεριόριστα data ο μόνος δρόμος για πιο φτηνότερα ( όχι φτηνά) είναι να κάνει συμβόλαιο. Το πώς που και τιμές είναι καλύτερα να μεταβείτε σε ένα κατάστημα (όπως έκανα και εγώ) και να μιλήσετε με έναν υπάλληλο. Υπάρχουν διαφορετικοί παροχοι με τις δικές τους προσφορές και ότι συμφέρει τον καθένα...

Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται...

Φιλικά πάντα 

Φιλικά και ξεφιλικα, η λογική της κάρτας είναι, ότι δεν εμπιστευομαστε πια το καρτέλ των σκατοπαρόχων, γιατί αλλάζουν στα συμβόλαια τους όρους μονομερώς οπότε τους κ@υλωσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει πια, οπότε πως να τους εμπιστευτείς για δέσμευση δύο χρονων...

Επεξ/σία από arvacon
  • Like 4
  • Απαντ. 837
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Blackbusa είπε

Το έβαλα και πιο πάνω αν δεν δουλεύει αυτό

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=69a8d84b-0baf-479b-95aa-5219c8110b84

Ευχαριστώ πολύ. Είναι περίεργο πάντως γιατί το γράφει μόνο στους όρους της Frog και όχι στους όρους του What’s  Up. Εγω έχω βρει αυτήν την λύση ως εγκατάσταση σε ρουτερ 5G στο σπίτι του ανιψιού μου στα Χανιά που τελειώνει ως φοιτητής. Μόλις έληξαν τον Σεπτέμβριο τα 2 χρόνια της οπτικής δεν τον συνέφερε να κάνει για άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο χωρίς να μπορεί να το σπασει νωρίτερα αφού τελειώνει. Έχει στο κινητο COSMOTE NEO με 15€ τον μήνα και 15GB τον μήνα και τον φτάνουν. Στο σπίτι είναι το πρόβλημα και βρήκαμε την λύση με WHATS UP φοιτητικό και GIGA UNLIMITED WEEK με 6.5€ την εβδομάδα και πραγματικά απεριόριστα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, surveyor81 είπε

απ' ότι ξέρω δε χρειάζεται να αγοράσεις πακέτο ομιλίας για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το πακέτο με τα δεδομένα.

Αυτό και τέλος γιατί πιο κάτω έγραψα τέλος το σπαμ 😀

Σαν παλιός χρήστης κάρτας,  όταν την αγοράζεις έχει μέσα ένα πρόγραμμα (εστω έτσι θυμάμαι)...αυτο σημαίνει ότι όταν κάνεις ανανέωση ποσού τα λεφτά θα μπούνε αυτόματα στο πρόγραμμα που έχει εκείνη την στιγμή η κάρτα (πχ 300 λεπτά,100 sms, 2GB)...αν δεν την ανανεώσεις στον μηνα, συνεχίζεις να δέχεσαι τηλεφωνα και μηνυματα αλλά δεν μπορείς να πάρεις η να στείλεις εσύ (παλιά έπαιζε η αναπάντητη/δεν έχω μονάδες αλλά κόπηκε 😜)... μολις βάλεις λεφτά ας πουμε μετα απο 2 μήνες,  τα τραβάει αμέσως για να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα που έχει....οπως ειπα δεν γνωρίζω,  αν κάποιος ξέρει και το κάνει ας δώσει τα φώτα του ,αλλιώς κατάστημα ή τηλέφωνο για πληροφορίες στο πως λειτουργεί...

Φιλικά πάντα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Ευχαριστώ πολύ. Είναι περίεργο πάντως γιατί το γράφει μόνο στους όρους της Frog και όχι στους όρους του What’s  Up. Εγω έχω βρει αυτήν την λύση ως εγκατάσταση σε ρουτερ 5G στο σπίτι του ανιψιού μου στα Χανιά που τελειώνει ως φοιτητής. Μόλις έληξαν τον Σεπτέμβριο τα 2 χρόνια της οπτικής δεν τον συνέφερε να κάνει για άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο χωρίς να μπορεί να το σπασει νωρίτερα αφού τελειώνει. Έχει στο κινητο COSMOTE NEO με 15€ τον μήνα και 15GB τον μήνα και τον φτάνουν. Στο σπίτι είναι το πρόβλημα και βρήκαμε την λύση με WHATS UP φοιτητικό και GIGA UNLIMITED WEEK με 6.5€ την εβδομάδα και πραγματικά απεριόριστα.

Έχεις δίκιο, στο αντίστοιχο πεδίο των όρων του Wu, δεν αναφέρει περιορισμό στην αγορά των πακέτων.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Ξανακοιταξα το link και στο WhatsApp αναφέρει ότι για το δεύτερο πακέτο πρέπει να έχει λήξει το πρώτο αλλα αν από τον Σεπτέμβριο μπορεί και αγοράζει 4 Weeks με την ιδια κάρτα τότε όλα μια χαρά και έκανα λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις, αποφασίστε, τελικά δύο ή τέσσερις φορές το μήνα μπορείς να βάλεις το πρόγραμμα και με τι κάρτα τελικα, whatsup ή frog?

Επεξ/σία από arvacon
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, arvacon είπε

Φιλικά και ξεφιλικα, η λογική της κάρτας είναι, ότι δεν εμπιστευομαστε πια το καρτέλ των σκατοπαρόχων, γιατί αλλάζουν στα συμβόλαια τους όρους μονομερώς οπότε τους κ@υλωσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει πια, οπότε πως να τους εμπιστευτείς για δέσμευση δύο χρονων...

Δεν θα διαφωνήσω ότι η απόφαση ανατιμήσεων στο ξαφνικά δεν είναι σοβαρό αλλά κάποιος πριν είπε ότι έσπασε όλο το συμβόλαιο χωρίς ρήτρα.

Προσωπικά σήμερα με πήραν για να προχωρήσουμε στην ακύρωση τις extra sim , αλλά στην αρχή με ρώτησαν αν θέλω να κόψω όλο το συμβόλαιο.Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες αφού είχα κιολλας κάνει τις ενέργειες μου με την δεύτερη σύνδεση,  αλλά έχοντας ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο δεν γνωρίζω αν θα είχε ρήτρα.

Ο καθένας κάνει ότι νομίζει ότι τον συμφέρει καλύτερα,  εγώ απλά ανάφερα ότι λογικά το κόστος μιας συνδρομής δεν μπορεί να είναι ακριβότερη από μια κάρτας . Βέβαια κάποιος από τα Χανιά έδωσε τα φώτα του και εν τέλει η κάρτα πρέπει να είναι φτηνότερα.

Αυτά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Blackbusa είπε

Δεν θα διαφωνήσω ότι η απόφαση ανατιμήσεων στο ξαφνικά δεν είναι σοβαρό αλλά κάποιος πριν είπε ότι έσπασε όλο το συμβόλαιο χωρίς ρήτρα.

Προσωπικά σήμερα με πήραν για να προχωρήσουμε στην ακύρωση τις extra sim , αλλά στην αρχή με ρώτησαν αν θέλω να κόψω όλο το συμβόλαιο.Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες αφού είχα κιολλας κάνει τις ενέργειες μου με την δεύτερη σύνδεση,  αλλά έχοντας ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο δεν γνωρίζω αν θα είχε ρήτρα.

Ο καθένας κάνει ότι νομίζει ότι τον συμφέρει καλύτερα,  εγώ απλά ανάφερα ότι λογικά το κόστος μιας συνδρομής δεν μπορεί να είναι ακριβότερη από μια κάρτας . Βέβαια κάποιος από τα Χανιά έδωσε τα φώτα του και εν τέλει η κάρτα πρέπει να είναι φτηνότερα.

Αυτά 

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά τα ποστ σου μου θυμίζουν το βίντεο με τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκου... Μια έτσι, μια γιουβέτσι. 🙃

Επεξ/σία από arvacon
Δημοσ.

16 λεπτά πριν, arvacon είπε

Ρε σεις, αποφασίστε, τελικά δύο ή τέσσερις φορές το μήνα μπορείς να βάλεις το πρόγραμμα και με τι κάρτα τελικα, whatsup ή frog?

Ο φιλος απο τα Χανιά επιβεβαιώσε 4 για Whatsup φοιτητικό (σε συνδιασμο με σύνδεση Neo ) από τον Σεπτέμβριο,  η μπόμπα για τις τιμές τις extra sim έπεσε Οκτωβρίο , στον τιμοκατάλογο η frog λέει 2 φορές, το  whatsup για δεύτερο πακέτο (όχι επόμενο) , θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις απευθείας την Cosmote.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Blackbusa είπε

Ο φιλος απο τα Χανιά επιβεβαιώσε 4 για Whatsup φοιτητικό (σε συνδιασμο με σύνδεση Neo ) από τον Σεπτέμβριο,  η μπόμπα για τις τιμές τις extra sim έπεσε Οκτωβρίο , στον τιμοκατάλογο η frog λέει 2 φορές, το  whatsup για δεύτερο πακέτο (όχι επόμενο) , θα σε συμβούλευα να ρωτήσεις απευθείας την Cosmote.

Κ ο σκοπός αυτού του τοπικ, ποιος είναι τελικά;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, arvacon είπε

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά τα ποστ σου μου θυμίζουν το βίντεο με τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκου... Μια έτσι, μια γιουβέτσι. 🙃

Χωρίς παρεξήγηση...εγω το πρόβλημα μου το έλυσα (προβλημα τις καρτα με το router )και συγχρόνως μετέφερα τι προσφορά μου έκαναν και τι έπραξα.

Προσπάθησα να επισημάνω κάποια πράγματα από επίσημο site της Cosmote και τι μου είπαν σήμερα για να βοηθήσω...μαλλον έκανα λάθος...

Καλή συνέχεια σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους στην αρχή  προσπάθησαν να με βοηθήσουν για το router...

1 ώρα πριν, gkat2829 είπε

Ρε φιλε μολις κατάλαβα ότι είσαι αυτός που δουλεύει στην cosmote...αντί να με ρωτάς εμένα που ειναι τι,  και πως δουλεύει δεν ρωτάς κανένα συναδέλφο σου να δώσει τα φώτα του?η να επιβαιβεωσεις ότι είναι έτσι για όλους και όχι μόνο τους φοιτητές?

Όχι τίποτα άλλο,  για να έχει και νόημα το τοπικ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dream21 είπε

Εκοψα την extra sim και πήρα στα 25€ unlimited συμβολαιο 24μηνο τελικη τιμή και εχω το κεφαλι μου ησυχο διοτι με τις extra sims απο τα 3€ πηγαμε στα 5€ τον Απριλιο και μετα το unlimited εγινε 40GB. 

Με ποια διαδικασία το έκανες. Σήμερα τρεις φορές έχω πάρει στο 13 888 και μου λένε ότι δε γίνεται Μετατροπή σε καρτοκινητό και μετά καινούριο ,  Για διακοπή συμβολαίου χωρίς πέναλτι μόνο κατάργηση αριθμό μου λένε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, arvacon είπε

Όσες θέλεις και με τα δύο. Δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί, απλά έχουν ξεχάσει να ανανεώσουν κάποια κείμενα. Δοκιμασμένο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Blackbusa είπε

Χωρίς παρεξήγηση...εγω το πρόβλημα μου το έλυσα (προβλημα τις καρτα με το router )και συγχρόνως μετέφερα τι προσφορά μου έκαναν και τι έπραξα.

Προσπάθησα να επισημάνω κάποια πράγματα από επίσημο site της Cosmote και τι μου είπαν σήμερα για να βοηθήσω...μαλλον έκανα λάθος...

Καλή συνέχεια σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους στην αρχή  προσπάθησαν να με βοηθήσουν για το router...

Ρε φιλε μολις κατάλαβα ότι είσαι αυτός που δουλεύει στην cosmote...αντί να με ρωτάς εμένα που ειναι τι,  και πως δουλεύει δεν ρωτάς κανένα συναδέλφο σου να δώσει τα φώτα του?η να επιβαιβεωσεις ότι είναι έτσι για όλους και όχι μόνο τους φοιτητές?

Όχι τίποτα άλλο,  για να έχει και νόημα το τοπικ 

Αυτη την στιγμη για καποιον ο οποιος δεν θελει να κανει συμβολαιο ειτε σε κινητη ειτε σε σταθερη απο την μερια της Cosmote (Για την Frog δεν ξερω παρολο που παταει πανω στην Cosmote) τα 2 καλυτερα και φθηνοτερα προγραμματα για απεριοριστα (πληρως απεριοριστα) και που δουλευουν δοκιμασμενα εδω και 2 μηνες και σε Router 5G ειναι τα WHATS UP GIGA UNLIMITED WEEK (6,5€x4 εβδομαδες=26€) και το COSMOTE ΝΕΟ με τα 33€ τον μηνα. Επισης υπαρχει και η FROG με τα 144€ για 1 χρονο αλλα θα πρεπει να πας να παρεις την SIM και να πληρωσεις στα 2 καταστηματα της ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Στο κομματι του Συμβολαιου δεν μπορω να πω τι τιμη θα πετυχεις διοτι ειναι πολλοι οι παραγοντες που επηρεαζουν στην προσφορα που θα σου κανουν. Τα 2 παραπανω προγραμματα τα εχω δοκιμασει προσωπικα (εκτος της FROG) και εχω ανεβοκατεβασει τον Σεπτεμβριο 6TB και τον Οκτωβριο 5TB με 12 συσκευες καθημερινα συνδεδεμενες πανω σε ROUTER φορητο 5G. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...