alexiskara Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:34 μμ 1 ώρα πριν, Blackbusa είπε Καλημέρα και συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση...ουσιαστικά είναι δευτερη σύνδεση gigamax unlimited με τηλέφωνο sms και data... ειναι τα ίδια λεφτά (+1ευρω) και το προτίμησα σε περίπτωση ξαναλλαξουν την πολιτική για την extra sim....αρα και σε εμένα πάμε στα 66 γιουρο Και όλα αυτά επειδή κάποιοι ή και πολλοί κάνανε abuse με τις extra sim...δεν έκαναν κάτι παράνομο αλλά ήταν λογικό κάποια στιγμή να μην συμφέρει την εταιρεία να το κρατήσει έτσι....παντως είναι καλό ότι παρέχει unlimited χωρις κοφτές μετά από κάποια GB όπως κάνουν άλλες εταιρίες... Είναι πολλααααα… εκτός αν όντως στο βασικό σου τηλέφωνο χρειάζεσαι άπεριοριστα….αλλιως μια κοσμοκαρτα το μήνα με 13,5 ευρώ συν ακόμη μια να εχεις στο ρουτερ του σπιτιού σου με 26 αγοράζοντας καθε εβδομάδα το πακέτο με τα απεριόριστα… συνολο 39,5 και αν βάζεις κάθε μήνα στη βασική σου γραμμή…εγώ πχ θα βάζω το 2 μηνο… πιο κάτω ακόμα.…. δεν συμφέρει με τίποτα …:
arvacon Δημοσ. Πέμπτη στις 01:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:48 μμ 14 λεπτά πριν, dream21 είπε Εκοψα την extra sim και πήρα στα 25€ unlimited συμβολαιο 24μηνο τελικη τιμή και εχω το κεφαλι μου ησυχο διοτι με τις extra sims απο τα 3€ πηγαμε στα 5€ τον Απριλιο και μετα το unlimited εγινε 40GB. ...και το 40 έγινε τελικά 20... 1
Damned7 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:53 μμ 3 minutes ago, arvacon said: ...και το 40 έγινε τελικά 20... 40GB είναι η extra sim άπλα δεν έχει ανανεωθεί το σύστημα σε όλους ακόμα.
arvacon Δημοσ. Πέμπτη στις 01:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:53 μμ Τελικά πήγε κάνεις σε κατάστημα να κάνει διακοπή συμβολαίου ολοκληρωτικά (όχι μόνο της έξτρα Sim) κ αν ναι, τι του είπαν, γίνεται ή αφορά τελικά μόνο την έξτρα Sim το δικαίωμα για σπάσιμο συμβολαίου;
Blackbusa Δημοσ. Πέμπτη στις 02:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:10 μμ 22 λεπτά πριν, alexiskara είπε Είναι πολλααααα… εκτός αν όντως στο βασικό σου τηλέφωνο χρειάζεσαι άπεριοριστα….αλλιως μια κοσμοκαρτα το μήνα με 13,5 ευρώ συν ακόμη μια να εχεις στο ρουτερ του σπιτιού σου με 26 αγοράζοντας καθε εβδομάδα το πακέτο με τα απεριόριστα… συνολο 39,5 και αν βάζεις κάθε μήνα στη βασική σου γραμμή…εγώ πχ θα βάζω το 2 μηνο… πιο κάτω ακόμα.…. δεν συμφέρει με τίποτα Φίλε μου για μένα προσωπικά το θέμα είναι τα απεριόριστα δεδομένα χωρις κοφτές μετά από κάποια GB...φανταζομαι το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους που ψαχνόμασταν στο πως θα καταφέρουμε να έχουμε την ίδια υπηρεσία με την καλύτερη δυνατόν τιμή...και πριν γίνουν οι ανατιμήσεις πληρώναμε παραπάνω (46 ευρω )από τα 39,5 που αναφέρεις ότι κάνεις/θα κάνεις εσύ... αρα μιλάμε για τελείως διαφορετικά δεδομένα καταστάσεις και ανάγκες...να είσαι καλά 52 λεπτά πριν, alexiskara είπε Είναι πολλααααα… εκτός αν όντως στο βασικό σου τηλέφωνο χρειάζεσαι άπεριοριστα….αλλιως μια κοσμοκαρτα το μήνα με 13,5 ευρώ συν ακόμη μια να εχεις στο ρουτερ του σπιτιού σου με 26 αγοράζοντας καθε εβδομάδα το πακέτο με τα απεριόριστα… συνολο 39,5 και αν βάζεις κάθε μήνα στη βασική σου γραμμή…εγώ πχ θα βάζω το 2 μηνο… πιο κάτω ακόμα.…. δεν συμφέρει με τίποτα …: Και επειδή πολλοί για να μην πω όλοι δεν διαβάζουν τα μικρά γράμματα... • Μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο 2 πακέτα UNLIMITED GIGA WEEK εντός 1 μήνα. Αρα αυτό που λες δεν είναι εφικτό...φιλικά πάντα
alexiskara Δημοσ. Πέμπτη στις 03:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:12 μμ 1 ώρα πριν, Blackbusa είπε Φίλε μου για μένα προσωπικά το θέμα είναι τα απεριόριστα δεδομένα χωρις κοφτές μετά από κάποια GB...φανταζομαι το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους που ψαχνόμασταν στο πως θα καταφέρουμε να έχουμε την ίδια υπηρεσία με την καλύτερη δυνατόν τιμή...και πριν γίνουν οι ανατιμήσεις πληρώναμε παραπάνω (46 ευρω )από τα 39,5 που αναφέρεις ότι κάνεις/θα κάνεις εσύ... αρα μιλάμε για τελείως διαφορετικά δεδομένα καταστάσεις και ανάγκες...να είσαι καλά Και επειδή πολλοί για να μην πω όλοι δεν διαβάζουν τα μικρά γράμματα... • Μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο 2 πακέτα UNLIMITED GIGA WEEK εντός 1 μήνα. Αρα αυτό που λες δεν είναι εφικτό...φιλικά πάντα Αλήθεια δεν το γνώριζα αυτό…ευχαριστώ θα το κοιτάξω..
arvacon Δημοσ. Πέμπτη στις 03:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:32 μμ 1 ώρα πριν, Blackbusa είπε Φίλε μου για μένα προσωπικά το θέμα είναι τα απεριόριστα δεδομένα χωρις κοφτές μετά από κάποια GB...φανταζομαι το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους που ψαχνόμασταν στο πως θα καταφέρουμε να έχουμε την ίδια υπηρεσία με την καλύτερη δυνατόν τιμή...και πριν γίνουν οι ανατιμήσεις πληρώναμε παραπάνω (46 ευρω )από τα 39,5 που αναφέρεις ότι κάνεις/θα κάνεις εσύ... αρα μιλάμε για τελείως διαφορετικά δεδομένα καταστάσεις και ανάγκες...να είσαι καλά Και επειδή πολλοί για να μην πω όλοι δεν διαβάζουν τα μικρά γράμματα... • Μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο 2 πακέτα UNLIMITED GIGA WEEK εντός 1 μήνα. Αρα αυτό που λες δεν είναι εφικτό...φιλικά πάντα Νομίζω αυτό έχει αλλάξει πλέον, οι όροι που αναφέρεσαι ίσχυαν παλιά, τώρα δεν έχει τέτοιο περιορισμό.
Blackbusa Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, arvacon είπε Νομίζω αυτό έχει αλλάξει πλέον, οι όροι που αναφέρεσαι ίσχυαν παλιά, τώρα δεν έχει τέτοιο περιορισμό. Αν καποιος το χρησιμοποιεί βεβαια και λειτουργεί θα βοηθούσε πολυ για οσους σκέφτονται τετοια λυση...αλλα https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=69a8d84b-0baf-479b-95aa-5219c8110b84 Απο 3/1/2024 Φιλικά πάντα 😀 Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:59 μμ από Blackbusa
surveyor81 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ 39 λεπτά πριν, alexiskara είπε Αλήθεια δεν το γνώριζα αυτό…ευχαριστώ θα το κοιτάξω.. αντι να βάλεις στο ρουτερ whatsup με το week unlimited δες μηπως μπορεις να βρεις μια προσφορα για συμβολαιο unlimited στα 25€ το μηνα που παίζει αυτές τις μέρες. θα βγει πιο φτηνα απο το να βάζεις πακετα κάθε βδομάδα. 1 ώρα πριν, Blackbusa είπε • Μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο 2 πακέτα UNLIMITED GIGA WEEK εντός 1 μήνα. Αρα αυτό που λες δεν είναι εφικτό...φιλικά πάντα φανταζομαι αν για καποιον είναι λύση θα γινεται αν εχεις 2-3 διαφορετικες σιμ αλλα θα πρεπει να αλλαζεις καρτα στο ρουτερ καθε 2 βδομαδες 1
Blackbusa Δημοσ. Πέμπτη στις 04:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:06 μμ 7 λεπτά πριν, surveyor81 είπε αντι να βάλεις στο ρουτερ whatsup με το week unlimited δες μηπως μπορεις να βρεις μια προσφορα για συμβολαιο unlimited στα 25€ το μηνα που παίζει αυτές τις μέρες. θα βγει πιο φτηνα απο το να βάζεις πακετα κάθε βδομάδα. Βασικά αν δεν τον νοιάζει να αλλάξει αριθμό τηλεφώνου ισως να μπορεί να γίνει αυτό που προτείνεις...1 gigamax unlimited για το router 1 gigamax 2,5GB στο κινητο...αν βέβαια παίζουν οι ανάλογες εκπτώσεις... 12 λεπτά πριν, surveyor81 είπε αντι να βάλεις στο ρουτερ whatsup με το week unlimited δες μηπως μπορεις να βρεις μια προσφορα για συμβολαιο unlimited στα 25€ το μηνα που παίζει αυτές τις μέρες. θα βγει πιο φτηνα απο το να βάζεις πακετα κάθε βδομάδα. φανταζομαι αν για καποιον είναι λύση θα γινεται αν εχεις 2-3 διαφορετικες σιμ αλλα θα πρεπει να αλλαζεις καρτα στο ρουτερ καθε 2 βδομαδες Δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορείς να αγοράσεις bundles χωρις να ενεργοποιηθεί πρώτα το πακέτο κινητής που έχεις...δηλαδή βάζω 13.5 για να ενεργοποιηθεί το πακέτο με την ομιλία sms και data (που εχει διάρκεια 1 μηνα) και μετά αλλά 2χ6.5 για τα unlimited data...αρα και λογικά είσαι 27 συν 26 ίσον 53 γιούργια... ξανατονιζω ότι δεν γνωρίζω αν μπορείς να αγοράσεις bundles χωρις να είναι ενεργό το βασικο πακέτο... αν κάποιος ενδιαφέρεται να το κάνει καλά θα κάνει να ρωτήσει γενικά και αόριστα στο CS Φιλικά πάντα
gkat2829 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:16 μμ 2 ώρες πριν, Blackbusa είπε Φίλε μου για μένα προσωπικά το θέμα είναι τα απεριόριστα δεδομένα χωρις κοφτές μετά από κάποια GB...φανταζομαι το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους που ψαχνόμασταν στο πως θα καταφέρουμε να έχουμε την ίδια υπηρεσία με την καλύτερη δυνατόν τιμή...και πριν γίνουν οι ανατιμήσεις πληρώναμε παραπάνω (46 ευρω )από τα 39,5 που αναφέρεις ότι κάνεις/θα κάνεις εσύ... αρα μιλάμε για τελείως διαφορετικά δεδομένα καταστάσεις και ανάγκες...να είσαι καλά Και επειδή πολλοί για να μην πω όλοι δεν διαβάζουν τα μικρά γράμματα... • Μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο 2 πακέτα UNLIMITED GIGA WEEK εντός 1 μήνα. Αρα αυτό που λες δεν είναι εφικτό...φιλικά πάντα Καλησπέρα. Μπορείς να βάλεις το Link που γράφει στους όρους στο WHATS UP ότι επιτρέπονται 2 UNLIMITED GIGA WEEK πακέτα εντός 1 μήνα γιατί έχω διαβάσει πριν το κάνω αρκετές φορές τους όρους και δεν το βρίσκω. Αν το βρίσκεις κάπου ενημέρωσε μας για να το αλλάξουμε σε COSMOTE NEO όσοι το έχουμε.
Blackbusa Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ 1 λεπτό πριν, gkat2829 είπε Καλησπέρα. Μπορείς να βάλεις το Link που γράφει στους όρους στο WHATS UP ότι επιτρέπονται 2 UNLIMITED GIGA WEEK πακέτα εντός 1 μήνα γιατί έχω διαβάσει πριν το κάνω αρκετές φορές τους όρους και δεν το βρίσκω. Αν το βρίσκεις κάπου ενημέρωσε μας για να το αλλάξουμε σε COSMOTE NEO όσοι το έχουμε. Το έβαλα και πιο πάνω αν δεν δουλεύει αυτό https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=69a8d84b-0baf-479b-95aa-5219c8110b84
surveyor81 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:27 μμ 18 λεπτά πριν, Blackbusa είπε Δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορείς να αγοράσεις bundles χωρις να ενεργοποιηθεί πρώτα το πακέτο κινητής που έχεις. απ' ότι ξέρω δε χρειάζεται να αγοράσεις πακέτο ομιλίας για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το πακέτο με τα δεδομένα.
Blackbusa Δημοσ. Πέμπτη στις 04:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:29 μμ Και για να σταματήσω με το συνεχόμενο "σπαμ" 😜 θέλω να επισημάνω ότι δεν βρίσκω λογική να σου παρέχεται φτηνότερα μία υπηρεσία χωρις περιορισμούς ( ανανεώσιμη κάρτα) σε σύγκριση με κάποια με δέσμευση (συμβόλαιο). Αρα για όποιον έχει ανάγκη συνεχόμενα απεριόριστα data ο μόνος δρόμος για πιο φτηνότερα ( όχι φτηνά) είναι να κάνει συμβόλαιο. Το πώς που και τιμές είναι καλύτερα να μεταβείτε σε ένα κατάστημα (όπως έκανα και εγώ) και να μιλήσετε με έναν υπάλληλο. Υπάρχουν διαφορετικοί παροχοι με τις δικές τους προσφορές και ότι συμφέρει τον καθένα... Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται... Φιλικά πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα