alexx Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Εμένα πάλι και στις 3 κάρτες που έχω βλέπω 40 αλλά κόκκινα!!!!!!
CptBill Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες On 19/11/2024 at 07:14, kwstasps said: Χθες πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός της περιοχής μου κ μου έκαναν προσφορα το Gigamax unlimited με 25 ευρώ μέχρι τέλος του μήνα που ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά...την ρώτησα δύο φορές αν είναι σίγουρη γτ μου φάνηκε πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς ότι δίνω στο cosmote neo 33 για νετ στο σπίτι...παίζει να ισχύει όντως; Η προσφορά ισχύει για αυτούς που έχουν συνδυαστικά κ σταθερή τηλεφωνία?
kwstasps Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 32 λεπτά πριν, CptBill είπε Η προσφορά ισχύει για αυτούς που έχουν συνδυαστικά κ σταθερή τηλεφωνία? Φαντάζομαι παίρνεις απλά την έκπτωση αν δηλώσεις σταθερό...εγώ να σου πω την αλήθεια δήλωσα συγγενικού προσώπου κ όλα καλά.
flyer Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 58 minutes ago, alexx said: Εμένα πάλι και στις 3 κάρτες που έχω βλέπω 40 αλλά κόκκινα!!!!!! Τα data βγαίνουν μπλε μόνο όταν είναι unlimited…. 1
Blackbusa Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 46 λεπτά πριν, CptBill είπε Η προσφορά ισχύει για αυτούς που έχουν συνδυαστικά κ σταθερή τηλεφωνία? Νομίζω ότι αυτό είναι αν μπεις στο cosmote oneπου είναι συνδιαστικο. Αν έχεις κιολλας πρόγραμμα gigamax φαντάζομαι θα στο προσφέρουν....αυτο ειναι για λίγο καιρό όσο έχουν black friday
alexx Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 18 λεπτά πριν, flyer είπε Τα data βγαίνουν μπλε μόνο όταν είναι unlimited…. Ο απο πάνω πως έχει 19 σε μπλέ κύκλο?🙄 1 ώρα πριν, arvacon είπε Εμένα έγινε 20!!! Χαζή ερώτηση, αλλά δεν πιστεύω να σε χρεώνει μόλις τελειώσουν τα 20?? Πρέπει να κάνουμε κάποιου είδους ρυθμίση για να σταματήσει όταν φτάσει στο μηδέν ή απλά δε θα παίζει μετά; Ικανούς τους έχω για όλα πια... Έιχαν πεί στην αρχή ότι θα σταματάνε τα δεδομένα όταν τελειώνουν. Τώρα τι θα ισχύει.... Ίδωμεν
johnal_21 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Blackbusa είπε Νομίζω ότι αυτό είναι αν μπεις στο cosmote oneπου είναι συνδιαστικο. Αν έχεις κιολλας πρόγραμμα gigamax φαντάζομαι θα στο προσφέρουν....αυτο ειναι για λίγο καιρό όσο έχουν black friday Η προσφορα με τα 25 ευρω τον μηνα συνολο τι περιεχει ακριβως; Απεριόριστα ντατα στην εξτρα σιμ; Η και απεριόριστες κλησεις μνματα στην βασικη σιμ; Απ οτι καταλαβα κ τα 2. Αρα για καποιον που κανει νεο συμβολαιο με αλλαγη αριθμου ειναι συνολο 25 ευεω ο μηνας κ για εμας που απλα θα ανανεωσουμε την εξτρα σιμ απο 40 σε απεριόριστα giga ειναι 55 ευρω περιπου ο μηνας. Τελειο! Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από johnal_21
Arkin Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 15 λεπτά πριν, johnal_21 είπε Η προσφορα με τα 25 ευρω τον μηνα συνολο τι περιεχει ακριβως; Απεριόριστα ντατα στην εξτρα σιμ; Η και απεριόριστες κλησεις μνματα στην βασικη σιμ; Απ οτι καταλαβα κ τα 2. Αρα για καποιον που κανει νεο συμβολαιο με αλλαγη αριθμου ειναι συνολο 25 ευεω ο μηνας κ για εμας που απλα θα ανανεωσουμε την εξτρα σιμ απο 40 σε απεριόριστα giga ειναι 55 ευρω περιπου ο μηνας. Τελειο! Οχι. Παραμενει 41 ευρω το βασικο συμβολαιο + 25 η extra sim αρα 66 ευρω συνολο.
johnal_21 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Ναι σωστα. Απλα εβαλα κ την έκπτωση απο το cosmote one, για αυτο ειπα 55
kwstasps Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Όχι το βασικό συμβόλαιο 25...για έξτρα σιμ ούτε ανέφερα ούτε μου ανέφεραν...κ δώρο ο πρώτος μήνας.Σημερα το έκανα! εννοείται όλα αυτά μέσα σε cosmote one.
pcos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) εγω περιμενω να βγαλει καμια προσφορα η σταρλινκκ τα απεριοριστα στην κοσμοτε δεν εχουν πολιτικη "ορθης χρησης" οπως τι λενε? βλεπω σε αλλους 300GB και μετα σε γυρνανε σε modemaki Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από pcos
Damned7 Δημοσ. πριν από 48 λεπτά Δημοσ. πριν από 48 λεπτά (επεξεργασμένο) On 05/10/2024 at 16:59, dandri said: Σε ποια περιοχή Σωκράτη 700 mbps; Γιατί στην επαρχία δεν υπάρχει αυτή η ταχύτητα Επαρχία είμαι και εγώ 10 χιλιόμετρα έξω από το Αίγιο,σημερινό τεστ με cosmote και ZTE 5G router Επεξ/σία πριν από 46 λεπτά από Damned7
kotsonatos04 Δημοσ. πριν από 33 λεπτά Δημοσ. πριν από 33 λεπτά (επεξεργασμένο) Η εξυπηρέτηση πελατών έχει καταρρεύσει από χθες και αφού κατάφερα να επικοινωνήσω μέσω chat, μου λένε πως δεν μπορούν να καταργήσουν τις extra sim λόγω συστημικού προβλήματος. Επεξ/σία πριν από 32 λεπτά από kotsonatos04
Blackbusa Δημοσ. πριν από 33 λεπτά Δημοσ. πριν από 33 λεπτά (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, johnal_21 είπε Η προσφορα με τα 25 ευρω τον μηνα συνολο τι περιεχει ακριβως; Απεριόριστα ντατα στην εξτρα σιμ; Η και απεριόριστες κλησεις μνματα στην βασικη σιμ; Απ οτι καταλαβα κ τα 2. Αρα για καποιον που κανει νεο συμβολαιο με αλλαγη αριθμου ειναι συνολο 25 ευεω ο μηνας κ για εμας που απλα θα ανανεωσουμε την εξτρα σιμ απο 40 σε απεριόριστα giga ειναι 55 ευρω περιπου ο μηνας. Τελειο! Καλημέρα και συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση...ουσιαστικά είναι δευτερη σύνδεση gigamax unlimited με τηλέφωνο sms και data... ειναι τα ίδια λεφτά (+1ευρω) και το προτίμησα σε περίπτωση ξαναλλαξουν την πολιτική για την extra sim....αρα και σε εμένα πάμε στα 66 γιουρο Και όλα αυτά επειδή κάποιοι ή και πολλοί κάνανε abuse με τις extra sim...δεν έκαναν κάτι παράνομο αλλά ήταν λογικό κάποια στιγμή να μην συμφέρει την εταιρεία να το κρατήσει έτσι....παντως είναι καλό ότι παρέχει unlimited χωρις κοφτές μετά από κάποια GB όπως κάνουν άλλες εταιρίες... Επεξ/σία πριν από 28 λεπτά από Blackbusa 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα