kwstasps Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Χθες πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός της περιοχής μου κ μου έκαναν προσφορα το Gigamax unlimited με 25 ευρώ μέχρι τέλος του μήνα που ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά...την ρώτησα δύο φορές αν είναι σίγουρη γτ μου φάνηκε πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς ότι δίνω στο cosmote neo 33 για νετ στο σπίτι...παίζει να ισχύει όντως; Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από kwstasps 1
bymas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 17 λεπτά πριν, kwstasps είπε Χθες πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός της περιοχής μου κ μου έκαναν προσφορα το Gigamax unlimited με 25 ευρώ μέχρι τέλος του μήνα που ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά...την ρώτησα δύο φορές αν είναι σίγουρη γτ μου φάνηκε πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς ότι δίνω στο cosmote neo 33 για νετ στο σπίτι...παίζει να ισχύει όντως; Παίζει γιατί τόσο πάει και το red business της βοντα οπότε ίσως αναγκάστηκαν να ρίξουν τιμές επίσης 29 έχω το Gigamax αυτή τη στιγμή
surveyor81 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες εγω είχα το gigamax unlimited στα 37€ το οποίο λήγει και με πήραν τηλεφωνο για ανανέωση στα 48€. τους έβρισα και πήρα τη vodafone 1 1
bymas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 37 λεπτά πριν, surveyor81 είπε εγω είχα το gigamax unlimited στα 37€ το οποίο λήγει και με πήραν τηλεφωνο για ανανέωση στα 48€. τους έβρισα και πήρα τη vodafone Είχες δηλώσει σταθερό της κοσμοτε ;ίσως από εκεί είναι η διαφορά στην έκπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα