Blackbusa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Μια βοήθεια για όποιον ξέρει...Σήμερα πήγα cosmote και τελικά αντι να κάνω επέκταση την extra sim σε unlimited έκανα νέο συμβόλαιο gigamax unlimited με νέο αριθμό (τωρα θα εχω 2) γιατί μου έκαναν προσφορά στα 25ευρω λόγω black friday. Η νέα κάρτα δουλεύει οκ στο κινητο αλλά στο 5g router (Tenda 5g03) ενώ βρίσκει δίκτυο 4G και 5G δεν κάνει σύνδεση. Μίλησα με cosmote και περιμένω ενημέρωση από τους τεχνικούς της αλλά δεν θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Alekos1304 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, Blackbusa είπε Μια βοήθεια για όποιον ξέρει...Σήμερα πήγα cosmote και τελικά αντι να κάνω επέκταση την extra sim σε unlimited έκανα νέο συμβόλαιο gigamax unlimited με νέο αριθμό (τωρα θα εχω 2) γιατί μου έκαναν προσφορά στα 25ευρω λόγω black friday. Η νέα κάρτα δουλεύει οκ στο κινητο αλλά στο 5g router (Tenda 5g03) ενώ βρίσκει δίκτυο 4G και 5G δεν κάνει σύνδεση. Μίλησα με cosmote και περιμένω ενημέρωση από τους τεχνικούς της αλλά δεν θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το pin έβγαλες; 2
bymas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Blackbusa είπε Μια βοήθεια για όποιον ξέρει...Σήμερα πήγα cosmote και τελικά αντι να κάνω επέκταση την extra sim σε unlimited έκανα νέο συμβόλαιο gigamax unlimited με νέο αριθμό (τωρα θα εχω 2) γιατί μου έκαναν προσφορά στα 25ευρω λόγω black friday. Η νέα κάρτα δουλεύει οκ στο κινητο αλλά στο 5g router (Tenda 5g03) ενώ βρίσκει δίκτυο 4G και 5G δεν κάνει σύνδεση. Μίλησα με cosmote και περιμένω ενημέρωση από τους τεχνικούς της αλλά δεν θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νομίζω αν θυμάμαι καλά ότι πρέπει να στείλεις ένα σμς για ενεργοποίηση 5g 1 ώρα πριν, Blackbusa είπε Μια βοήθεια για όποιον ξέρει...Σήμερα πήγα cosmote και τελικά αντι να κάνω επέκταση την extra sim σε unlimited έκανα νέο συμβόλαιο gigamax unlimited με νέο αριθμό (τωρα θα εχω 2) γιατί μου έκαναν προσφορά στα 25ευρω λόγω black friday. Η νέα κάρτα δουλεύει οκ στο κινητο αλλά στο 5g router (Tenda 5g03) ενώ βρίσκει δίκτυο 4G και 5G δεν κάνει σύνδεση. Μίλησα με cosmote και περιμένω ενημέρωση από τους τεχνικούς της αλλά δεν θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Νομίζω αν θυμάμαι καλά ότι πρέπει να στείλεις ένα σμς για ενεργοποίηση 5g H 5G συσκευή σου θα μεταβεί αυτόματα στο δίκτυο COSMOTE 5G, εναλλακτικά μπορείς να στείλεις δωρεάν SMS με το λεκτικό “5G” στο 1333.
kwstasps Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν έχεις κ θύρα τηλεφώνου στο ρούτερ με ένα μνμ στο 1333 γράφοντας WIFICALL έχεις κ τηλέφωνο... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2024 από kwstasps
Blackbusa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Alekos1304 είπε Το pin έβγαλες; Ναι χωρις pin και για κάποιον που έγραψε για μήνυμα να ενεργοποιηθεί το 5g έχει σταλεί (άλλωστε θα δουλευε το 4g αλλά ούτε αυτό) Υ.γ. δοκίμασα και με την άλλη κάρτα συμβολαίου gigamax που έχω στο κινητό και πάλι το ίδιο πρόβλημα... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2024 από Blackbusa
kwstasps Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δοκίμασε reset στο ρούτερ με την κάρτα μέσα..
Blackbusa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Προτελευταίο update...δοκίμασα με κάρτα vodafone 4G και του ρουτερ δουλεύει κανονικά...έχουν γίνει κιολλας 2 επισημάνσεις στο τεχνικό τμήμα και αναμένω να δούμε τι μαλακια έχουν κάνει με τις κάρτες η τα apn profiles...ξαναπήγα στο κατάστημα να πιάσουν και αυτοί λίγο γιατί αύριο λήγει η προθεσμία...η το διορθώνουν η περνούν πίσω την νέα σύνδεση και δίνω τα 25 για την έξτρα sim που δουλεύει κανονικά...προς ενημέρωση αν τύχει και σε κανένα άλλον....σας ευχαριστώ για την βοήθεια 1
Blackbusa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Blackbusa είπε Προτελευταίο update...δοκίμασα με κάρτα vodafone 4G και του ρουτερ δουλεύει κανονικά...έχουν γίνει κιολλας 2 επισημάνσεις στο τεχνικό τμήμα και αναμένω να δούμε τι μαλακια έχουν κάνει με τις κάρτες η τα apn profiles...ξαναπήγα στο κατάστημα να πιάσουν και αυτοί λίγο γιατί αύριο λήγει η προθεσμία...η το διορθώνουν η περνούν πίσω την νέα σύνδεση και δίνω τα 25 για την έξτρα sim που δουλεύει κανονικά...προς ενημέρωση αν τύχει και σε κανένα άλλον....σας ευχαριστώ για την βοήθεια Μόλις με κάλεσαν από cosmote, κάποια ρύθμιση έκαναν στην κάρτα φαντάζομαι και τώρα όλα καλά...ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια... 3
kotsonatos04 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 τελικά η cosmote επέβαλε τη νέα πολιτική μια μέρα πριν και τα 40 GB έγιναν......20 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/extra-sim.html 1 1 1
bymas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε τελικά η cosmote επέβαλε τη νέα πολιτική μια μέρα πριν και τα 40 GB έγιναν......20 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/extra-sim.html σε αυτο το σημειο νομιζω οτι απλα κανουν επιδειξη δυναμης και θελουν να μας δειξουν οτι δε χαμπαριαζουν 1
kotsonatos04 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Στην εξυπηρέτηση πελατών υποστηρίχουν ότι από αύριο ξεκινάει η νέα πολιτική. Εγώ τους λέω, ξεκίνησε από σήμερα. Για τα 20 αντι των 40 gb, δεν πήραν θέση.
flyer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, kotsonatos04 said: τελικά η cosmote επέβαλε τη νέα πολιτική μια μέρα πριν και τα 40 GB έγιναν......20 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/extra-sim.html Στις δικές μου, πάντως, extra sim βλέπω κανονικά 40… Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από flyer
arvacon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Εμένα έγινε 20!!! Χαζή ερώτηση, αλλά δεν πιστεύω να σε χρεώνει μόλις τελειώσουν τα 20?? Πρέπει να κάνουμε κάποιου είδους ρυθμίση για να σταματήσει όταν φτάσει στο μηδέν ή απλά δε θα παίζει μετά; Ικανούς τους έχω για όλα πια...
flyer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Και εμένα στην αρχή έδειχνε 20 το οποίο άλλαξε, κάποια στιγμή, μόνο του. Φαντάζομαι ότι είναι συστημικό και γίνονται σταδιακά enroll τα νέα πακέτα…
arvacon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, flyer είπε Και εμένα στην αρχή έδειχνε 20 το οποίο άλλαξε, κάποια στιγμή, μόνο του. Φαντάζομαι ότι είναι συστημικό και γίνονται σταδιακά enroll τα νέα πακέτα… εμενα τωρα δειχνει 18.2! Μεσα σε ενα μισαωρο επεσε ενα γιγα με 2 τηλεορασεις να stremαρουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα