rufous Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ Δημοσ. χθες στις 12:58 μμ Οπότε κάποιος που χρειάζεται γρήγορο οικιακό ίντερνετ και δεν έχει πρόβλημα με το σήμα 5g στο σπίτι του, εφόσον δε χρειάζεται σταθερό τηλέφωνο, βάζει μία κάρτα sim σε ένα 5g router και "κάνει παιχνίδι", σωστά; χωρίς να χρειαστεί να προβεί σε FTTH κτλ. Μου διαφεύγει κάτι;
arvacon Δημοσ. χθες στις 01:21 μμ Δημοσ. χθες στις 01:21 μμ 21 λεπτά πριν, rufous είπε Οπότε κάποιος που χρειάζεται γρήγορο οικιακό ίντερνετ και δεν έχει πρόβλημα με το σήμα 5g στο σπίτι του, εφόσον δε χρειάζεται σταθερό τηλέφωνο, βάζει μία κάρτα sim σε ένα 5g router και "κάνει παιχνίδι", σωστά; χωρίς να χρειαστεί να προβεί σε FTTH κτλ. Μου διαφεύγει κάτι; Σου διαφεύγουν πολλά... Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες αυτού του τοπικ και θα καταλάβεις.
bymas Δημοσ. χθες στις 01:24 μμ Δημοσ. χθες στις 01:24 μμ 24 λεπτά πριν, rufous είπε Οπότε κάποιος που χρειάζεται γρήγορο οικιακό ίντερνετ και δεν έχει πρόβλημα με το σήμα 5g στο σπίτι του, εφόσον δε χρειάζεται σταθερό τηλέφωνο, βάζει μία κάρτα sim σε ένα 5g router και "κάνει παιχνίδι", σωστά; χωρίς να χρειαστεί να προβεί σε FTTH κτλ. Μου διαφεύγει κάτι; Σε γενικές γραμμές σωστά τα λες αρκεί να βρεις κάρτα που σε καλύπτει σε όριο gb επίσης αν θες σταθερό χρησιμοποιεις κάποια voip υπηρεσία με έξτρα χρέωση πχ modulus
rufous Δημοσ. χθες στις 01:27 μμ Δημοσ. χθες στις 01:27 μμ (επεξεργασμένο) @bymas το ξέρω ότι είμαι σε νήμα για Cosmote, αλλά από τη δουλειά που προσφέρουν Vodafone Business Unlimited Ultra, που λόγω business πακέτου ξέρω ότι δεν έχει κόφτη ή περιορισμό και σκεφτόμουν να το πάρω για να το βάλω σε router στο σπίτι και να καταργήσω εντελώς το σταθερό. Φαντάζομαι κάπως έτσι δουλεύει και της Cosmote ή έστω με περιορισμό στα 300tb που προαναφέρθηκε. Επεξ/σία χθες στις 01:29 μμ από rufous
bymas Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ 27 λεπτά πριν, rufous είπε @bymas το ξέρω ότι είμαι σε νήμα για Cosmote, αλλά από τη δουλειά που προσφέρουν Vodafone Business Unlimited Ultra, που λόγω business πακέτου ξέρω ότι δεν έχει κόφτη ή περιορισμό και σκεφτόμουν να το πάρω για να το βάλω σε router στο σπίτι και να καταργήσω εντελώς το σταθερό. Φαντάζομαι κάπως έτσι δουλεύει και της Cosmote ή έστω με περιορισμό στα 300tb που προαναφέρθηκε. Ο περιορισμός 300τβ είναι αρκετός για το 99,9% των σπιτιών.αν έχεις ενδοιασμούς προσπάθησε να δεις πόσα γίγα χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή από το πάνελ του ρουτερ που έχεις στο σπίτι και υπολόγισε το 1
Arkin Δημοσ. χθες στις 02:52 μμ Δημοσ. χθες στις 02:52 μμ 51 λεπτά πριν, bymas είπε Ο περιορισμός 300τβ είναι αρκετός για το 99,9% των σπιτιών.αν έχεις ενδοιασμούς προσπάθησε να δεις πόσα γίγα χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή από το πάνελ του ρουτερ που έχεις στο σπίτι και υπολόγισε το Τα 300tb παιδιά το μήνα καλύπτουν το 100%. Δεν υπάρχει κάποιος να καταναλώσει τόσα απλά δεν γίνετε και να θέλει. 10tb τη μέρα μιλάμε ότι πρέπει να τερματίζεις στα 1.2gb ταχύτητα download όλη μέρα όλο το μήνα και πάλι είσαι οριακά στα 300tb το μήνα. Απλά ακατόρθωτο θα έχει πάρει φωτιά το ρουτερ. Για αυτό λέμε απεριόριστα πραγματικά. Παλιότερα ήταν 100tb το μήνα που αυτά γίνετε να καταναλωθούν με μια ταχύτητα σταθερή 400mb την ώρα δηλαδή 40mb το δευτερόλεπτο για όλο το μήνα πάλι τρελό σενάριο. Δεν υπαρχει κόφτης μην σας ανησυχεί. Οι περισσότεροι αντε να καταναλώσουν 1 2 3tb το μήνα και αυτό ένα 5% αν είναι. 1
georgerov Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 56 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα 300tb παιδιά το μήνα καλύπτουν το 100%. Δεν υπάρχει κάποιος να καταναλώσει τόσα απλά δεν γίνετε και να θέλει. 10tb τη μέρα μιλάμε ότι πρέπει να τερματίζεις στα 1.2gb ταχύτητα download όλη μέρα όλο το μήνα και πάλι είσαι οριακά στα 300tb το μήνα. Απλά ακατόρθωτο θα έχει πάρει φωτιά το ρουτερ. Για αυτό λέμε απεριόριστα πραγματικά. Παλιότερα ήταν 100tb το μήνα που αυτά γίνετε να καταναλωθούν με μια ταχύτητα σταθερή 400mb την ώρα δηλαδή 40mb το δευτερόλεπτο για όλο το μήνα πάλι τρελό σενάριο. Δεν υπαρχει κόφτης μην σας ανησυχεί. Οι περισσότεροι αντε να καταναλώσουν 1 2 3tb το μήνα και αυτό ένα 5% αν είναι. Έτσι ακριβώς, ένα νοικοκυριό με περίπου 90 συσκευές (ομολογουμένως οι περισσότερες είναι ΙοΤ) και γενικά τηλεργασία + browsing + streaming (σε νορμαλ επίπεδα) δεν περνάμε τα 1.2 TB, για 4 άτομα.
bymas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 ώρες πριν, Arkin είπε Τα 300tb παιδιά το μήνα καλύπτουν το 100%. Δεν υπάρχει κάποιος να καταναλώσει τόσα απλά δεν γίνετε και να θέλει. 10tb τη μέρα μιλάμε ότι πρέπει να τερματίζεις στα 1.2gb ταχύτητα download όλη μέρα όλο το μήνα και πάλι είσαι οριακά στα 300tb το μήνα. Απλά ακατόρθωτο θα έχει πάρει φωτιά το ρουτερ. Για αυτό λέμε απεριόριστα πραγματικά. Παλιότερα ήταν 100tb το μήνα που αυτά γίνετε να καταναλωθούν με μια ταχύτητα σταθερή 400mb την ώρα δηλαδή 40mb το δευτερόλεπτο για όλο το μήνα πάλι τρελό σενάριο. Δεν υπαρχει κόφτης μην σας ανησυχεί. Οι περισσότεροι αντε να καταναλώσουν 1 2 3tb το μήνα και αυτό ένα 5% αν είναι. Μη με μαλώνεις για 0.1% φίλε μου 😂 1
johnal_21 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Παιδια ολοι εσεις που κοιταζετε για frog κτλ και εχετε συμβολαιο με κοσμοτε unlimited τι θα κανετε? θα το σπασετε? εμενα ενας υπαλληλος μ ειπε οτι πρεπει να πληρωθουν οι υπολοιποι μηνες συμβολαιου αν θελω να το σταματησω ενω μια αλλη υπαλληλος μ ειπε οτι μπορω να διακοψω χωρις καποιο πεναλτυ αρκει να το γυρισω σε καρτοσυμβολαιο και να μην αλλαξω εταιρεια.. Γνωριζει καποιος τι ισχυει πραγματικα?
arvacon Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 18 λεπτά πριν, johnal_21 είπε Παιδια ολοι εσεις που κοιταζετε για frog κτλ και εχετε συμβολαιο με κοσμοτε unlimited τι θα κανετε? θα το σπασετε? εμενα ενας υπαλληλος μ ειπε οτι πρεπει να πληρωθουν οι υπολοιποι μηνες συμβολαιου αν θελω να το σταματησω ενω μια αλλη υπαλληλος μ ειπε οτι μπορω να διακοψω χωρις καποιο πεναλτυ αρκει να το γυρισω σε καρτοσυμβολαιο και να μην αλλαξω εταιρεια.. Γνωριζει καποιος τι ισχυει πραγματικα? Εννοειται ότι θα το σπάσω. Δεν παίζει να πάρουν φράγκο, θα φύγω τελείως αν ζητήσουν και ταρίφα από πάνω!
johnal_21 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 10 λεπτά πριν, arvacon είπε Εννοειται ότι θα το σπάσω. Δεν παίζει να πάρουν φράγκο, θα φύγω τελείως αν ζητήσουν και ταρίφα από πάνω! Και εγω εκει θελω να στηριχθω, οτι στην ανανεωση του συμβολαιου που εκανα πριν κατι μηνες δεν αναφεροταν καποια πιθανη αυξηση τιμης στην εξτρα σιμ αλλα δεν ξερω αν ειναι τοσο απλο να κανεις διακοπη χωρις να πληρωσεις την οποια ρητρα.. Μακαρι να το καταφερουμε παντως
arvacon Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 24 λεπτά πριν, johnal_21 είπε Και εγω εκει θελω να στηριχθω, οτι στην ανανεωση του συμβολαιου που εκανα πριν κατι μηνες δεν αναφεροταν καποια πιθανη αυξηση τιμης στην εξτρα σιμ αλλα δεν ξερω αν ειναι τοσο απλο να κανεις διακοπη χωρις να πληρωσεις την οποια ρητρα.. Μακαρι να το καταφερουμε παντως Εμένα ευτυχώς έχουν μείνει μόνο δύο μήνες ακόμα, οπότε στη χειρότερη θα κόψω την έξτρα σιμ και θα περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο, εκτός κ αν βγαίνει μια ή άλλη. 1
georgerov Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Θα το καταφέρετε αζημίως. Το λέει η ανακοίνωση που έβγαλαν. 1
arvacon Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 λεπτά πριν, georgerov είπε Θα το καταφέρετε αζημίως. Το λέει η ανακοίνωση που έβγαλαν. Το λέει αλλά δε διευκρινίζει αν εννοεί μόνο για την έξτρα σιμ ότι δίνει αυτό το δικαίωμα, ή γενικά για το συμβόλαιο.
georgerov Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 24 λεπτά πριν, arvacon είπε Το λέει αλλά δε διευκρινίζει αν εννοεί μόνο για την έξτρα σιμ ότι δίνει αυτό το δικαίωμα, ή γενικά για το συμβόλαιο. Δεν μπορεί να εννοεί την Έξτρα σιμ καθώς δεν έχει δέσμευση, είναι αορίστου χρόνου η σύμβαση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα