bymas Δημοσ. Σάββατο στις 07:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:55 μμ ξερουμε αν υπαρχει τροπος να εκμεταλευτουμε τα δωρεαν λεπτα ομιλιας απο τη σιμ με καποιο ρουτερ η καπως αλλιως;το mc889 εχω αυτη τη στιγμη
Alekos1304 Δημοσ. Κυριακή στις 07:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:45 μμ Καλά , δεν μπορώ να το καταλάβω, μας πουλάνε συμβόλαια 35 - 50 € , αναρωτιούνται γιατί θελουμε να τα κόψουμε Και Ίδιοι το πουλάνε 25€ Χωρίς συμβόλαια 🫤🫤🫤🫤🫤🫤 1
arvacon Δημοσ. Κυριακή στις 08:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:04 μμ 18 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Καλά , δεν μπορώ να το καταλάβω, μας πουλάνε συμβόλαια 35 - 50 € , αναρωτιούνται γιατί θελουμε να τα κόψουμε Και Ίδιοι το πουλάνε 25€ Χωρίς συμβόλαια 🫤🫤🫤🫤🫤🫤 Μακαρι να μεινει αυτο το πακετο για καιρο τοτε, να γλυτωσουμε με τις εβδομαδιαιες πιπες των 6.5 ευρω... 1
odys03 Δημοσ. Κυριακή στις 08:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:15 μμ Φίλοι υπάρχουν κόφτες αν φτασετε σε κάποια μισο κρυφά μισο φανερά όρια χρήσης δεδομένων λειτουργούν κόφτες. τα αναφέρουν οι εταιρίες ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ σε ψιλά γράμματα στους όρους. έχω ανοίξει νήμα και εδώ για αυτό το θέμα δείτε τι γράφει το άρθρο:
gkat2829 Δημοσ. Κυριακή στις 11:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:36 μμ 3 ώρες πριν, odys03 είπε Φίλοι υπάρχουν κόφτες αν φτασετε σε κάποια μισο κρυφά μισο φανερά όρια χρήσης δεδομένων λειτουργούν κόφτες. τα αναφέρουν οι εταιρίες ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ σε ψιλά γράμματα στους όρους. έχω ανοίξει νήμα και εδώ για αυτό το θέμα δείτε τι γράφει το άρθρο: Καλησπέρα. Προς ενημέρωση σου τα απεριόριστα του WHATS UP και του COSMOTE NEO επειδή δουλεύω στην COSMOTE και τυχαίνει να γνωρίζω έχουν κόφτη στα 300TB. Από τα 300TB και πάνω αν έχεις ανεβοκατεβάσει υπάρχει κόφτης και πέφτει η ταχύτητα στα 15. 1
arvacon Δημοσ. Κυριακή στις 11:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:47 μμ 10 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Καλησπέρα. Προς ενημέρωση σου τα απεριόριστα του WHATS UP και του COSMOTE NEO επειδή δουλεύω στην COSMOTE και τυχαίνει να γνωρίζω έχουν κόφτη στα 300TB. Από τα 300TB και πάνω αν έχεις ανεβοκατεβάσει υπάρχει κόφτης και πέφτει η ταχύτητα στα 15. Εισαι σιγουρος οτι ειναι 300ΤΒ και οχι GB?
xameleon7 Δημοσ. Κυριακή στις 11:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:54 μμ Και gb ναναι...έχω family gigamax unlimited 4 γραμμές + datasim Και τα 5 νούμερα μαζί δεν ξεπερνάμε τα 600gb το μηνα
arvacon Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 πμ 12 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Και gb ναναι...έχω family gigamax unlimited 4 γραμμές + datasim Και τα 5 νούμερα μαζί δεν ξεπερνάμε τα 600gb το μηνα Ναι αλλα ειμαστε κ εμεις εδω, που τα ξεπερναμε κατα πολυ!
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 12:07 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:07 πμ 3 ώρες πριν, odys03 είπε Φίλοι υπάρχουν κόφτες αν φτασετε σε κάποια μισο κρυφά μισο φανερά όρια χρήσης δεδομένων λειτουργούν κόφτες. τα αναφέρουν οι εταιρίες ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ σε ψιλά γράμματα στους όρους. έχω ανοίξει νήμα και εδώ για αυτό το θέμα δείτε τι γράφει το άρθρο: Τον προηγουμενο μηνα ειχα καταναλωση 32TB και δεν ειχα κανενα κοφτη πουθενα. Ο κοφτης οπως λεει ο φιλος ειναι 300TB τα οποια απλα δεν μπορεις να φας με τιποτα μιλαμε για 10TB τη μερα που απλα δεν γινεται οποτε μην ανησυχειτε. Ειναι πραγματικα απεριοριστα κυριολεκτικα. Το πακετο με τα 25 ευρω στη whats up ειναι οτι πρεπει. Ουτε extra sim ουτε τιποτα μονο αυτο να μεινει ειναι μια χαρα για ιντερνετ στο σπιτι για να μην τρωμε στη μαπα τις αθλιες adsl/vdsl στην επαρχια. 1
gkat2829 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:25 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:25 πμ Καλημέρα. Μέχρι στιγμής έχω φάει 6TB και δεν έχει τελειώσει ακόμη ο μήνας. Δεν υπάρχει κόφτης στην COSMOTE. Έχω ρωτήσει στα εργαστήρια μας. Δουλεύω στον όμιλο και γνωρίζω. Αυτήν την στιγμή είμαι στα Χανιά έχω κατεβάσει 6TB και η ταχύτητα που κατεβάζω αυτήν την στιγμή είναι στα 797 με 126 στο Upload.
skoulas Δημοσ. Δευτέρα στις 09:27 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:27 πμ 9 ώρες πριν, gkat2829 είπε Καλησπέρα. Προς ενημέρωση σου τα απεριόριστα του WHATS UP και του COSMOTE NEO επειδή δουλεύω στην COSMOTE και τυχαίνει να γνωρίζω έχουν κόφτη στα 300TB. Από τα 300TB και πάνω αν έχεις ανεβοκατεβάσει υπάρχει κόφτης και πέφτει η ταχύτητα στα 15. 1 λεπτό πριν, gkat2829 είπε Καλημέρα. Μέχρι στιγμής έχω φάει 6TB και δεν έχει τελειώσει ακόμη ο μήνας. Δεν υπάρχει κόφτης στην COSMOTE. Έχω ρωτήσει στα εργαστήρια μας. Δουλεύω στον όμιλο και γνωρίζω. Αυτήν την στιγμή είμαι στα Χανιά έχω κατεβάσει 6TB και η ταχύτητα που κατεβάζω αυτήν την στιγμή είναι στα 797 με 126 στο Upload. Διπλή προσωπικότητα; 2
rufous Δημοσ. Δευτέρα στις 12:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:58 μμ Οπότε κάποιος που χρειάζεται γρήγορο οικιακό ίντερνετ και δεν έχει πρόβλημα με το σήμα 5g στο σπίτι του, εφόσον δε χρειάζεται σταθερό τηλέφωνο, βάζει μία κάρτα sim σε ένα 5g router και "κάνει παιχνίδι", σωστά; χωρίς να χρειαστεί να προβεί σε FTTH κτλ. Μου διαφεύγει κάτι;
arvacon Δημοσ. Δευτέρα στις 01:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:21 μμ 21 λεπτά πριν, rufous είπε Οπότε κάποιος που χρειάζεται γρήγορο οικιακό ίντερνετ και δεν έχει πρόβλημα με το σήμα 5g στο σπίτι του, εφόσον δε χρειάζεται σταθερό τηλέφωνο, βάζει μία κάρτα sim σε ένα 5g router και "κάνει παιχνίδι", σωστά; χωρίς να χρειαστεί να προβεί σε FTTH κτλ. Μου διαφεύγει κάτι; Σου διαφεύγουν πολλά... Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες αυτού του τοπικ και θα καταλάβεις.
bymas Δημοσ. Δευτέρα στις 01:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:24 μμ 24 λεπτά πριν, rufous είπε Οπότε κάποιος που χρειάζεται γρήγορο οικιακό ίντερνετ και δεν έχει πρόβλημα με το σήμα 5g στο σπίτι του, εφόσον δε χρειάζεται σταθερό τηλέφωνο, βάζει μία κάρτα sim σε ένα 5g router και "κάνει παιχνίδι", σωστά; χωρίς να χρειαστεί να προβεί σε FTTH κτλ. Μου διαφεύγει κάτι; Σε γενικές γραμμές σωστά τα λες αρκεί να βρεις κάρτα που σε καλύπτει σε όριο gb επίσης αν θες σταθερό χρησιμοποιεις κάποια voip υπηρεσία με έξτρα χρέωση πχ modulus
rufous Δημοσ. Δευτέρα στις 01:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:27 μμ (επεξεργασμένο) @bymas το ξέρω ότι είμαι σε νήμα για Cosmote, αλλά από τη δουλειά που προσφέρουν Vodafone Business Unlimited Ultra, που λόγω business πακέτου ξέρω ότι δεν έχει κόφτη ή περιορισμό και σκεφτόμουν να το πάρω για να το βάλω σε router στο σπίτι και να καταργήσω εντελώς το σταθερό. Φαντάζομαι κάπως έτσι δουλεύει και της Cosmote ή έστω με περιορισμό στα 300tb που προαναφέρθηκε. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:29 μμ από rufous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα