kotsonatos04 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Οι πρώτες 300 sim είναι με απεριόριστα δεδομένα και τιμή 144 ευρώ 2
antonistsip Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου μόλις πήρα στην frog Αθήνας υπάρχουν κανονικά unlimited κάρτες 144 ευρω.. θεσσαλονικη δεν το σηκωνουν...
spyros95 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Καλησπέρα σε όλους! Μένω Κέντρο Αθήνας τα τελευταία χρόνια, και πάντα είχα Internet στο σπίτι με extra SIM (αρχικά με Vodafone, εδώ και 1 χρόνο με COSMOTE), μιας και εδώ που μένω μέχρι πρότινος οι ταχύτητες ήταν 24mbps MAX. Επικοινώνησα με τον πάροχο και μου ανέφεραν ότι υπάρχει πλέον 200ρα VDSL (όχι οπτική) στην περιοχή μου, με συμβόλαιο στα 35,90€. Σκέφτομαι να προχωρήσω με το συμβόλαιο σταθερής, μιας και τα 5€ που έγιναν 25€ είναι τεράστιο άλμα, ενώ οι ταχύτητες που πιάνω (λόγω 4G+ router και λογικά "μπουκώματος" του δικτύου) πολύ σπάνια -έως ποτέ- πάνω από 60-70MBPS.
prefuse Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 19 hours ago, antonistsip said: μόλις πήρα στην frog Αθήνας υπάρχουν κανονικά unlimited κάρτες 144 ευρω.. θεσσαλονικη δεν το σηκωνουν... Ρώτησες αν υπάρχει περιορισμός δηλ είναι μόνο για λίγες κάρτες αν και παίζει να είναι μάρκετινγκ. 20 hours ago, kotsonatos04 said: Οι πρώτες 300 sim είναι με απεριόριστα δεδομένα και τιμή 144 ευρώ Αυτό στο είπαν σε κατάστημα; Γιατί δεν με ενημέρωσαν για κάτι τέτοιο;
XristosGr2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Πριν λιγο μιλησα με κατ φρογκ αθηνας, υπαρχει κανονικα μου ειπε την ρωτησα αν τελειωνουν και ειπε προς το παρων οχι, ουτε οριο 300ες το σκεφτομαι για προς το τελος του μηνα , μπας και βγαλει ποιο δυνατη προσφορα , αλλιως 145ε ετησιο= μονοδρομος και ουτε συμβολαια 3
toonboom Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν η frog μπλοκάρει συνδέσεις σε sip ports για voip ?
sargus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Έχει κανείς καμία ιδέα πως να προμηθευτούμε frog εμείς που είμαστε από την επαρχία;
georgerov Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 12 ώρες πριν, toonboom είπε Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν η frog μπλοκάρει συνδέσεις σε sip ports για voip ? Σε modulus με ενα Grandstream δουλεύει κανονικά. 1
JT71 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Καλησπέρα , το frog unlimited αξίζει για κύρια πηγή ινερνετ του σπιτιού; Έχει κόφτες μετά απο κάποια χρήση δεδομένων; H υπάλληλος δεν ήξερε να μου απαντήσει. Μέχρι τώρα είχα την extra sim της cosmote σε ρουτερ 4g
dreaming123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 9 ώρες πριν, sargus είπε Έχει κανείς καμία ιδέα πως να προμηθευτούμε frog εμείς που είμαστε από την επαρχία; Μόνο αν έχεις κάποιον γνωστό Αθήνα η Θεσσαλονίκη να πάει με ταυτότητα να την πάρει και να στη στείλει. Εγώ αυτό θα κάνω αν είναι 100% ότι είναι απεριόριστα δεδομένα θα πάρω να ξεμπερδευω για ένα χρόνο. 1
Alekos1304 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που χρησιμοποιεί frog. Υπάρχει ένα πακέτο ( 6gb η απεριόριστα για μία βδομάδα ) Με 4 €. Πως το καταλαβαίνω αυτό το πακέτο είναι 6 ? η απεριόριστα ; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου από Alekos1304
Innersense Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Προφανώς είναι διαφορετικά πακέτα, γι αυτό και γράφει "Από 4,00€" Πατάς πάνω και τα βλέπεις...
Alekos1304 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Επειδή σκέφτομαι να κανω μετατροπή στο frog. Το APP δε μου άνοιγε χωρίς να κάνω σύνδεση αλλά έχεις δίκιο πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τα απεριόριστα για μία βδομάδα είναι 6,50 €. 1
bymas Δημοσ. Σάββατο στις 11:55 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:55 πμ Στις 14/11/2024 στις 10:17 ΠΜ, Alekos1304 είπε Επειδή σκέφτομαι να κανω μετατροπή στο frog. Το APP δε μου άνοιγε χωρίς να κάνω σύνδεση αλλά έχεις δίκιο πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τα απεριόριστα για μία βδομάδα είναι 6,50 €. Αυτό που βλέπεις με 4 είναι κάποια γίγα αντί για απεριόριστο
fb28 Δημοσ. Σάββατο στις 06:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:07 μμ Στις 7/11/2024 στις 1:57 ΜΜ, grouspen είπε Έκανα φορητότητα στην vodafone και με πήραν σήμερα από την κοσμοτε να μου πουν οτι επειδή είμαστε μερικές μέρες πριν την αλλαγή δεν μπορώ να κάνω την κάνω αζημίως Τους είπα ότι είναι επαγγελματικές οι γραμμές και δεν μπορούσα να τα αφήσω τελευταία στιγμή ούτε να πληρώνω γα%$@#τικα Μου κάναν αντιπροσφορά του κώλου 🤡 Δεν πληρώνω τίποτα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στον εεττ και όπου φτάσει . Αν ήθελαν να είναι σωστοί ας τιμούσαν τα συμβόλαια μέχρι το τέλος και ας τα έκοβαν τις extra sim μετά .... Μία από τα ίδια. Έκανα καταγγελία και αναμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα