Προς το περιεχόμενο

Cosmote gigamax unlimited+ extra sim 4sharing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα φορητότητα στην vodafone και με πήραν σήμερα από την κοσμοτε να μου πουν οτι επειδή είμαστε μερικές μέρες πριν την αλλαγή δεν μπορώ να κάνω την κάνω αζημίως 

Τους είπα ότι είναι επαγγελματικές οι γραμμές και δεν μπορούσα να τα αφήσω τελευταία στιγμή ούτε να πληρώνω γα%$@#τικα

Μου κάναν αντιπροσφορά του κώλου 🤡

Δεν πληρώνω τίποτα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στον εεττ και όπου φτάσει .

Αν ήθελαν να είναι σωστοί ας τιμούσαν τα συμβόλαια μέχρι το τέλος και ας τα έκοβαν τις extra sim μετά ....

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 616
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, grouspen είπε

Αν ήθελαν να είναι σωστοί ας τιμούσαν τα συμβόλαια μέχρι το τέλος και ας τα έκοβαν τις extra sim μετά ....

Αυτό ακριβώς! 💪💪💪

• Like 2

On 06/11/2024 at 18:38, arvacon said:

ναι αλλά έτσι μπορεί να χάνεις κλήσεις, να δουλεύει ποτέ το ένα, ποτέ το άλλο, γενικά να σου σπάει τα νεύρα...

Οχι φιλε δεν παει ετσι,το ιδιο παραμενει απλα η δευτερη που ειναι για δεδομενα και μονο αντι για απεριοριστα παιρνεις 40gb και thats all

Την δευτερη την ειχα ρουτερ με τα δεδομενα αλλα πλεον επειδη 40 στο ρουτερ δεν φτανουν φυσικα θα παρω την πρωτη που ειναι απεριοριστα και θα μπει ρουτερ και η αλλη στο κινητο...

27 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Οχι φιλε δεν παει ετσι,το ιδιο παραμενει απλα η δευτερη που ειναι για δεδομενα και μονο αντι για απεριοριστα παιρνεις 40gb και thats all

Την δευτερη την ειχα ρουτερ με τα δεδομενα αλλα πλεον επειδη 40 στο ρουτερ δεν φτανουν φυσικα θα παρω την πρωτη που ειναι απεριοριστα και θα μπει ρουτερ και η αλλη στο κινητο...

Οκ, όταν το κάνεις πες μας πως θα πάει, μήπως το κάνουμε κ εμείς τοτε.

2 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Αφού είναι άλλος αριθμός…πως θα δέχεσαι κλήσεις ;δεν γίνετε αυτό…κάπου κάνεις λάθος…

1 hour ago, alexiskara said:

Αφού είναι άλλος αριθμός…πως θα δέχεσαι κλήσεις ;δεν γίνετε αυτό…κάπου κάνεις λάθος…

Μα δεν ειπα οτι θα δεχεται κλησεις

Εγω ιντερνετ στο σπιτι εχω με ρουτερ ,οποτε την κυρια θα την βαλω εκει και την αλλη καρτουλα στο δευτερο σλοτ του κινητου να εχω 40gb δεδομενα,δεν μιλησα για κλησεις

• Confused 1

41 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Μα δεν ειπα οτι θα δεχεται κλησεις

Εγω ιντερνετ στο σπιτι εχω με ρουτερ ,οποτε την κυρια θα την βαλω εκει και την αλλη καρτουλα στο δευτερο σλοτ του κινητου να εχω 40gb δεδομενα,δεν μιλησα για κλησεις

Μα ετσι αχρηστεύεις την  κυρία σύνδεση σου ….δηλαδη δεν χρειάζεσαι τηλέφωνο ;; Μα το προβάλεις σαν λύση και μπερδευόμαστε όλοι μας… δεν είναι λύση αυτό στο θέμα μας… 

τώρα αν έχεις 2-3 νούμερα αλλά ,πάω πάσο…

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερουμε τπτ για frog black friday η ειναι νωρις ακομα?

επισης το κανανε περιορισμενα 100gb απ οτι βλεπω, κριμα.

οποτε μονοδρομος τα 25 ευρω , οποιος εχει πραγματικα αναγκη τα απεριοριστα χωρις κοφτη 

Επεξ/σία από XristosGr2015
  • Like 1

1 hour ago, alexiskara said:

Μα ετσι αχρηστεύεις την  κυρία σύνδεση σου ….δηλαδη δεν χρειάζεσαι τηλέφωνο ;; Μα το προβάλεις σαν λύση και μπερδευόμαστε όλοι μας… δεν είναι λύση αυτό στο θέμα μας… 

τώρα αν έχεις 2-3 νούμερα αλλά ,πάω πάσο…

Εγραψα

Με παιρνουν τηλ αλλα ουτε καν το σηκωνω ,τους γραφω

Θα βαλω την κυρια καρτα με τον αριθμο στο ρουτερ και το αλλο θα το κρατησω για το κινητο σαν δευτερη για data[φτανουν για κινητο τα 40]

εχω και αλλο αριθμο οποτε δεν καιγομαι

Πως το προβαλω σαν λυση ?

5 ώρες πριν, XristosGr2015 είπε

Ξερουμε τπτ για frog black friday η ειναι νωρις ακομα?

επισης το κανανε περιορισμενα 100gb απ οτι βλεπω, κριμα.

οποτε μονοδρομος τα 25 ευρω , οποιος εχει πραγματικα αναγκη τα απεριοριστα χωρις κοφτη 

Αυτή την προσφορά της frog που την βρίσκουμε;

1 ώρα πριν, kotsonatos04 είπε

Αυτή την προσφορά της frog που την βρίσκουμε;

δυστυχως δεν γνωριζω , ισως το αναρτησει στην επισημη σελιδα της η τηλ στο καταστημα για περεταίρω πληροφοριες ( Αθηνα - Θεσσαλονικη) 

αν και κραταω μικρο καλαθι, για τις υποτιθεμενες προσφορες τους.......

Στις 7/11/2024 στις 1:57 ΜΜ, grouspen είπε

Πολύ σωστό το σχόλιο. Η συνέχεια του σχολίου στο 2

1) λειτουργεί όπως πρέπει η Ανεξάρτητη (λέμε τώρα) Αρχή Τηλεπικοικωνιών...

2) εάν η εταιρεία αποφάσιζε να κόψει τα συμβόλαια με τις extra sim πριν την λήξη τους, τότε πληρώνει στους χρήστες το πέναλτυ που ζητά από αυτούς όταν προβαίνουν σε πρόωρη διακοπή του συμβολαίου τους

• Like 1

Αν βάλει προσφορά η frog παρακαλώ ενημερώστε για να ξέρουμε και εμείς από επαρχία μήπως μπορέσουμε να τη πάρουμε γιατί αξίζει αν έχουν απεριόριστα για 1 χρόνο και όχι μόνο 100gb το μήνα.

• Like 1

2 ώρες πριν, georgerov είπε

Σε γειτονικό forum γράψανε ότι ξεκίνησε πάλι χθες. 

Γνωρίζεις λεπτομέρειες? στείλε λινκ αν μπορείς...!

Επεξ/σία από antonistsip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...