monoxromos Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Ποιός έχει με 3 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, monoxromos είπε Ποιός έχει με 3 ευρώ; Όσοι έχουν extra sim ληρώνουν 3 ευρώ το μήνα. Παρεπιπτόντως στην Vodafone η internet for sharing κάρτα είναι δωρεάν αν συνδυάζεται και με σταθερή γραμμή. Επεξ/σία 2 Μαϊου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εγω εχω ενα πιο ιδιαιτερο θεμα.. εχω unlimited cosmote και ειχα 2 extra sim.. την 1 την εβγαλα προχτες απο ενα κινητο που ειχα και την αφησα πανω στο τραπεζι.. δεν την βρηκα ξανα, η την σκουπισε καποιος ή την εφαγε ο σκυλος.. μιας και υπαρχει ηδη νουμερο κανονικα υποθετω θα μου βγαλουν καινουρια σιμ με το ιδιο νουμερο ε? Επεξ/σία 2 Μαϊου από emperor4her Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 12 ώρες πριν, emperor4her είπε Εγω εχω ενα πιο ιδιαιτερο θεμα.. εχω unlimited cosmote και ειχα 2 extra sim.. την 1 την εβγαλα προχτες απο ενα κινητο που ειχα και την αφησα πανω στο τραπεζι.. δεν την βρηκα ξανα, η την σκουπισε καποιος ή την εφαγε ο σκυλος.. μιας και υπαρχει ηδη νουμερο κανονικα υποθετω θα μου βγαλουν καινουρια σιμ με το ιδιο νουμερο ε? Απανταω μονος μου, πηγα σημερα και χωρις κανενα προβλημα μου εβγαλε καινουρια καρτουλα η κοσμοτε με κοστος 7Ε. Παλι καλα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου 21 ώρες πριν, monoxromos είπε Ποιός έχει με 3 ευρώ; Εγω εχω extra sim απο περσι Μαρτιο μεχρι μαρτιο 2025. Καταναλωνω απο 5 μεχρι 20tb το μηνα ειχαν οριο 100tb αλλα το εβγαλαν τελειως. Αναμενουμε για νεα extra sim και σε τι τιμη μιας και εχει καταργηθει η εκδοση νεων. Ελπιζω να συνεχισει αν οχι στα 3 ευρω εστω μεχρι 10 μιας και ησυχασα με τις αθλιες ταχυτητες της vdsl εδω και 1 χρονο εκει που ειχα 5.5mb upload τωρα ανεβαζω με 80-120mb ολη μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου Έχουμε μάθει κανένα νέο τι θα γίνει με τις extra sim με την COSMOTE ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου 22 ώρες πριν, ANAGNPANA είπε Έχουμε μάθει κανένα νέο τι θα γίνει με τις extra sim με την COSMOTE ? Αναμένουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου Οποίος δεν πρόλαβε να βγάλει έξτρα σιμ και την ήθελε μόνο για Ίντερνετ υπαρχει λύση με το FROG που είναι της κοσμοτε παλι δινεις 120 ευρώ μια φορά και έχεις απεριόριστο Ίντερνετ για ένα χρόνο καρτοκινητο αλλά δεν χρειάζεται ενδιάμεσα ανανεώσεις πληρώνεις μόνο μια φορά 120 ευρώ απλα μπορείς να το ενεργοποιήσεις και να το πάρεις από κατάστημα FROG Αθήνα και Θεσσαλονίκη εγω σήμερα πηγα και το πήρα Αθήνα στην σταδίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskane Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 2 λεπτά πριν, ANAGNPANA είπε Οποίος δεν πρόλαβε να βγάλει έξτρα σιμ και την ήθελε μόνο για Ίντερνετ υπαρχει λύση με το FROG που είναι της κοσμοτε παλι δινεις 120 ευρώ μια φορά και έχεις απεριόριστο Ίντερνετ για ένα χρόνο καρτοκινητο αλλά δεν χρειάζεται ενδιάμεσα ανανεώσεις πληρώνεις μόνο μια φορά 120 ευρώ απλα μπορείς να το ενεργοποιήσεις και να το πάρεις από κατάστημα FROG Αθήνα και Θεσσαλονίκη εγω σήμερα πηγα και το πήρα Αθήνα στην σταδίου δεν ηταν προσφορα για λιγες μερες μονο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 3 λεπτά πριν, hariskane είπε δεν ηταν προσφορα για λιγες μερες μονο; Όχι προσφορά ήταν στο black Friday που την είχε αντί για 120 στα 60 ευρώ τώρα την βγάζει ανά περιόδους κάποια πακέτα εγω σήμερα πηγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalousis Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου Στο site δεν το βρίσκω κάπου αυτό για ένα χρόνο. Γίνεται μόνο από κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου 16 ώρες πριν, xalousis είπε Στο site δεν το βρίσκω κάπου αυτό για ένα χρόνο. Γίνεται μόνο από κατάστημα; Μόνο σε καταστημά της FROG Αθήνα και Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2024 στις 11:06 ΜΜ, ANAGNPANA είπε Οποίος δεν πρόλαβε να βγάλει έξτρα σιμ και την ήθελε μόνο για Ίντερνετ υπαρχει λύση με το FROG που είναι της κοσμοτε παλι δινεις 120 ευρώ μια φορά και έχεις απεριόριστο Ίντερνετ για ένα χρόνο καρτοκινητο αλλά δεν χρειάζεται ενδιάμεσα ανανεώσεις πληρώνεις μόνο μια φορά 120 ευρώ απλα μπορείς να το ενεργοποιήσεις και να το πάρεις από κατάστημα FROG Αθήνα και Θεσσαλονίκη εγω σήμερα πηγα και το πήρα Αθήνα στην σταδίου Αναφορά σε κείμενο Μόνο σε καταστημά της FROG Αθήνα και Θεσσαλονίκη Στις 10/5/2024 στις 11:10 ΜΜ, hariskane είπε δεν ηταν προσφορα για λιγες μερες μονο; Όσοι μένουν επαρχία ; Επεξ/σία 12 Μαϊου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aquadelta Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου Καλησπέρα παιδιά!! απο ότι καταλαβαίνω πλεον η Κοσμοτε δεν βγάζει νέες κάρτες sim για να μπορει καποιος να μοιραστει τα MB του προγράμματός του σωστα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Μαϊου Share Δημοσ. 12 Μαϊου 2 ώρες πριν, Aquadelta είπε Καλησπέρα παιδιά!! απο ότι καταλαβαίνω πλεον η Κοσμοτε δεν βγάζει νέες κάρτες sim για να μπορει καποιος να μοιραστει τα MB του προγράμματός του σωστα?? Δεν βγάζει νέες εδώ και 3 μήνες κοντά ναι. Όσοι έχουν βγάλει δεν έχουν επηρεαστεί. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στις λήξεις των συμβολαίων όμως. Και λογικά θα ξανά βγάλουν extra Sim απλά πιο ακριβές σίγουρα από τα 3 ευρώ που τις είχαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα