Arkin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, fb28 είπε Έκανα το λάθος (που να το ήξερα) και ανανέωσα πάλι τον Απρίλιο (συν 4 κάρτες unlimited gb). Δεν ξέρω πως μπορώ να φύγω, ειδικά τώρα που χρησιμοποίησα και επιδότηση για την αγορά ενός Ιpad. Απ΄ότι κοίταξα στο συμβόλαιο δεν αναφέρονται πουθένα οι unlimited κάρτες οπότε δεν ξέρω που μπορώ να πατήσω , νιώθω κάπως εγκλωβισμένος. Έχω βρει unlimited business mobile , σε άλλο πάροχο, στα μισά χρήματα και θέλω να φύγω τρέχοντας. Με πήραν σήμερα τηλ από το 18888 και πρέπει να πληρώσω ποινή 270 ευρώ. Και ερωτόμαι, εγώ φταίω που εις γνώση μου πλήρωνα παραπάνω το unlimited mobile από τον ανταγωνισμό, μόνο και μόνο για αυτές τις κάρτες?Kαι γιατί να μην υπάρχουν αυτές οι 4 κάρτες στο συμβόλαιο εφόσον τις πληρώνεις, δεν είναι καταχρηστικό αυτό?Μήπως πρέπει να απευθυνθώ στο Συνήγορο του Καταναλωτή που απ΄όσο έψαξα λίγο υπάρχει ακριβώς τέτοιο θέμα?Μια βοήθεια βρε παιδιά... Δεν φταις εσυ οχι πιστευω οτι θα εφευγες χωρις πεναλτυ εφοσον δεν επερνες το ipad με εκπτωση λογο συμβολαιου. Εκει πατανε λογικα και δεν σε κανουν μειωση στο πεναλτυ. Αν γλιτωσες πανω απο 270 ευρω πληρωσε το και στειλτους απο εκει που ηρθαν πανε στο αλλο συμβολαιο της εταιριες που σε προτειναν. Ειναι απαραδεκτοι πολλοι την πατησαν ετσι αλλα τους αφηνουν να φυγουν αζημιως. Εσυ εισαι αλλη περιπτωση λογο οτι επωφεληθηκες και πηρες αρκετα φθηνοτερα το ipad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fb28 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν φταις εσυ οχι πιστευω οτι θα εφευγες χωρις πεναλτυ εφοσον δεν επερνες το ipad με εκπτωση λογο συμβολαιου. Εκει πατανε λογικα και δεν σε κανουν μειωση στο πεναλτυ. Αν γλιτωσες πανω απο 270 ευρω πληρωσε το και στειλτους απο εκει που ηρθαν πανε στο αλλο συμβολαιο της εταιριες που σε προτειναν. Ειναι απαραδεκτοι πολλοι την πατησαν ετσι αλλα τους αφηνουν να φυγουν αζημιως. Εσυ εισαι αλλη περιπτωση λογο οτι επωφεληθηκες και πηρες αρκετα φθηνοτερα το ipad. To συμβόλαιο λέει 58,91 προ ΦΠΑ (24+μήνες) με τελικό πάγιο στα 80.35. Εφόσον δεν αναφέρονται ρητά οι unlimited gb κάρτες μέσα σε αυτό, όπως υποστηρίζουν και φαίνεται, δε γίνεται να πληρώνεις ένα τέτοιο ποσό μόνο για το unlimited mobile (αισχροκέρδια), άρα εμπεριέχονται και οι unlimited κάρτες εμμέσως μέσα στο συμβόλαιο, όπου το αποδεικνύεις και με πληρωμή τελευταίων λογαριασμών. Έχει φύγει για Συνήγορο του Καταναλωτή. Θα το πάω μέχρι τέλους, αυτοί αποφάσισαν να αλλάξουν τους όρους, ας επωμιστούν οποιοδήποτε κόστος. Θέμα: Μονομερής τροποποίηση συμβατικών όρων σε συμβάσεις παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών https://www.synigoroskatanaloti.gr/el/parembasi-toy-synigoroy-toy-katanaloti-shetika-me-ti-monomeri-tropopoiisi-symbatikon-oron-se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, fb28 είπε To συμβόλαιο λέει 58,91 προ ΦΠΑ (24+μήνες) με τελικό πάγιο στα 80.35. Εφόσον δεν αναφέρονται ρητά οι unlimited gb κάρτες μέσα σε αυτό, όπως υποστηρίζουν και φαίνεται, δε γίνεται να πληρώνεις ένα τέτοιο ποσό μόνο για το unlimited mobile (αισχροκέρδια), άρα εμπεριέχονται και οι unlimited κάρτες εμμέσως μέσα στο συμβόλαιο, όπου το αποδεικνύεις και με πληρωμή τελευταίων λογαριασμών. Έχει φύγει για Συνήγορο του Καταναλωτή. Θα το πάω μέχρι τέλους, αυτοί αποφάσισαν να αλλάξουν τους όρους, ας επωμιστούν οποιοδήποτε κόστος. Κατσε για ενα gigamax unlimited δινεις 59 ευρω? Αυτο ειναι καθαρο κλεψιμο μιας και τιμη καταλογου στο site εχουν 41.90 ευρω οχι 59. Εσυ δινεις 59+ 20 ευρω οι 4 extra sim πας στα 80. Σε εκλεψαν με λιγα λογια σου εδωσαν 50% κοντα πανω τιμη απο τον επισημο καταλογο. Εννοειται καταγγελια αυτο ειναι κλεψιμο ξεκαθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart82 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου On 20/10/2024 at 20:06, arvacon said: Σας πήραν κ εσάς τηλέφωνο να σας ρωτήσουν πως σας φάνηκε η αλλαγή της έξτρα σιμ, ή είστε τίποτα τρίτοτέταρτοι; 🙃 Καλεσανε εν τέλη και τους ενημέρωσα πως είναι απαράδεκτοι, και για το γάμωτο και μόνο δεν πρόκειται να συνεχίσω,8 φορές πάνω το κόστος από τότε που υπογράψαμε το συμβόλαιο ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, lionheart82 είπε Καλεσανε εν τέλη και τους ενημέρωσα πως είναι απαράδεκτοι, και για το γάμωτο και μόνο δεν πρόκειται να συνεχίσω,8 φορές πάνω το κόστος από τότε που υπογράψαμε το συμβόλαιο ... Μαλλον ολοι τα ιδια τους ειπαμε απ οτι φαινεται... Ας ελπισουμε οτι θα τους ταρακουνησει λιγο οτι δεν αποφασισαμε απλα να το καταπιουμε κ αυτο. Εγω παντως μετα τις 20-11 εχω φυγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, arvacon είπε Μαλλον ολοι τα ιδια τους ειπαμε απ οτι φαινεται... Ας ελπισουμε οτι θα τους ταρακουνησει λιγο οτι δεν αποφασισαμε απλα να το καταπιουμε κ αυτο. Εγω παντως μετα τις 20-11 εχω φυγει. @arvacon τα επόμενα βήματά σου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, dandri είπε @arvacon τα επόμενα βήματά σου ; Το σκέφτομαι για vodafone wifi on home, με τα 300 γιγα και την πτώση ταχύτητας στα 12Mbit, αλλά θα είναι 12, ή θα σέρνεται χειρότερα κ από το χαλκό, που σε εμάς δεν πάει πάνω από 4-5Μbit? Μετα μένει μόνο η frog με το giga week, αλλα ειναι φασαρία να βάζεις πρόγραμμα κάθε λίγο και ποιος ξέρει και για πόσο θα κρατήσει κ αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, arvacon είπε Το σκέφτομαι για vodafone wifi on home, με τα 300 γιγα και την πτώση ταχύτητας στα 12Mbit, αλλά θα είναι 12, ή θα σέρνεται χειρότερα κ από το χαλκό, που σε εμάς δεν πάει πάνω από 4-5Μbit? Μετα μένει μόνο η frog με το giga week, αλλα ειναι φασαρία να βάζεις πρόγραμμα κάθε λίγο και ποιος ξέρει και για πόσο θα κρατήσει κ αυτο... Για κοίταξε μήπως πάρεις προσφορά με 2 γραμμές κινητής, που τη μία θα τη βάλεις σε ασύρματο router. Είτε από Vodafone είτε από Cosmote. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από dandri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Αυτό με τις διπλές sim (ίδιο νούμερο) πως λειτουργεί; Πχ μπορώ να έχω μια σε ένα κινητό για τηλέφωνα και μια αλλη σε άλλο κινητό μόνο για data? Όταν θα υπάρχει κλήση στο ένα κινητό θα μπορεί το άλλο να χρησιμοποιήσει δεδομένα (όχι κλήση); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, prefuse είπε Αυτό με τις διπλές sim (ίδιο νούμερο) πως λειτουργεί; Πχ μπορώ να έχω μια σε ένα κινητό για τηλέφωνα και μια αλλη σε άλλο κινητό μόνο για data? Όταν θα υπάρχει κλήση στο ένα κινητό θα μπορεί το άλλο να χρησιμοποιήσει δεδομένα (όχι κλήση); Μιλας για multi sim ετσι. Γινεται να δουλευουν ταυτοχρονα και να εχεις σε 2 συσκευες ταυτοχρονα δεδομενα. Το προβλημα ειναι με τις κλησεις/sms που δεν ξερει σε πιο κιητο να παει οποτε εδω υπαρχει ενα θεμα. Δεν ξερω αν γινεται να υπαρξει διαχωρισμος ωστε στο ενα να εχεις μονο δεδομενα και στο αλλο κλησεις sms δεδομενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 58 λεπτά πριν, Arkin είπε Μιλας για multi sim ετσι. Γινεται να δουλευουν ταυτοχρονα και να εχεις σε 2 συσκευες ταυτοχρονα δεδομενα. Το προβλημα ειναι με τις κλησεις/sms που δεν ξερει σε πιο κιητο να παει οποτε εδω υπαρχει ενα θεμα. Δεν ξερω αν γινεται να υπαρξει διαχωρισμος ωστε στο ενα να εχεις μονο δεδομενα και στο αλλο κλησεις sms δεδομενα. Χρησιμοποιώ Multisim. Χτυπάνε και τα 2 κινητά ταυτόχρονα. Δεδομένα έχεις και στα 2 ταυτόχρονα. Όμως από την Multisim δεν μπορείς να στείλεις SMS και το βασικότερο είναι ενεργοποιημένη μόνο σε 4G. Δεν γίνεται να σου ενεργοποιήσουν το 5G. Στην ενεργοποιούν μονο στα προγράμματα συμβολαίου και όχι στα COSMOTE ΝΕΟ και WHATS UP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Χρησιμοποιώ Multisim. Χτυπάνε και τα 2 κινητά ταυτόχρονα. Δεδομένα έχεις και στα 2 ταυτόχρονα. Όμως από την Multisim δεν μπορείς να στείλεις SMS και το βασικότερο είναι ενεργοποιημένη μόνο σε 4G. Δεν γίνεται να σου ενεργοποιήσουν το 5G. Στην ενεργοποιούν μονο στα προγράμματα συμβολαίου και όχι στα COSMOTE ΝΕΟ και WHATS UP. Οποτε σε ρουτερ αν κουμπωσει multi sim δεν θα χτυπαει ετσι θα πηγαινει μονο στο κανονικο κινητο. Αυτο με το 4G ισως ειναι θεμα αν και δινει καλες ταχυτητες και αυτο αλλα ενδιαφερον που το ανεφερες μιας και ειναι στα ψηλα γραμματα πρωτη φορα το ακουω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 3 hours ago, gkat2829 said: Χρησιμοποιώ Multisim. Χτυπάνε και τα 2 κινητά ταυτόχρονα. Δεδομένα έχεις και στα 2 ταυτόχρονα. Όμως από την Multisim δεν μπορείς να στείλεις SMS και το βασικότερο είναι ενεργοποιημένη μόνο σε 4G. Δεν γίνεται να σου ενεργοποιήσουν το 5G. Στην ενεργοποιούν μονο στα προγράμματα συμβολαίου και όχι στα COSMOTE ΝΕΟ και WHATS UP. Πόσο κοστίζει η multisim το μήνα; Φαντάζομαι σου στέλνουν φυσική sim card και δεν είναι μόνο για esim. Δεν με απασχολεί το 5G, πάνω από 15-20mbit να πιάνει μου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, prefuse είπε Πόσο κοστίζει η multisim το μήνα; Φαντάζομαι σου στέλνουν φυσική sim card και δεν είναι μόνο για esim. Δεν με απασχολεί το 5G, πάνω από 15-20mbit να πιάνει μου κάνει. Αν εχεις απεριοριστο gigamax κοστιζει 25 αν εχεις συμβολαιο με 20gb κοστιζει 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkat2829 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Ότι θες σου στέλνουν είτε φυσική είτε βγάζεις eSIM. Επίσης στην αρχική πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και το WI-FI CALLING. Εγώ την έχω βάλει σε δεύτερο IPHONE σαν φυσική SIM και το αφήνω μόνιμα στο αυτοκίνητο για να το χρησιμοποιώ με το CARPLAY. Επίσης όπως είπα είναι μόνο 4G. Δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί το 5G στην extra κάρτα Multisim όπως και σε όλες τις υπόλοιπες ( μέχρι 4 μπορείς να βγάλεις). Και φυσικά δεν μπορείς να στείλεις SMS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα