Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, ipal said:

70€ τη χρεώνουν την κάθε business κανονικά. Μη γράφετε προσφορές που πήρατε μέσω φίλων / γνωστών κλπ και ταλαιπωρείται ο κόσμος που δεν έχει άκρες να ψάχνει συνδέσεις με 17€. 

Δεν είναι κακό να το αναφέρουν, απλά καλο είναι να γίνεται σαφές ότι η συγκεκριμένη τιμή, ήταν μέσω γνωστών/φίλων για να γνωρίζει κάποιος μέχρι πόσο μπορεί να διαπραγματευτεί ή πόσο το δίνουν σε άλλους.

5 minutes ago, arvacon said:

Αυτό ακριβώς προσπαθω να πω κ εγώ εμμεσως παραπάνω...

Με τον χειρότερο εμμέσως τρόπο...

Σου απαντάω οπως γράφεις.

Δεν χρειάζονται οι αντιπαραθέσεις, ο καθένας εκφέρει την γνώμη του. Απλά όταν είναι προσωποποιημένη προσφορά καλό είναι να αναφέρεται, για τον λόγο που σωστά αναφέρθηκε από τον ipal

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
  • Απαντ. 705
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ipal είπε

70€ τη χρεώνουν την κάθε business κανονικά. Μη γράφετε προσφορές που πήρατε μέσω φίλων / γνωστών κλπ και ταλαιπωρείται ο κόσμος που δεν έχει άκρες να ψάχνει συνδέσεις με 17€. 

3 ώρες πριν, arvacon είπε

Αυτό ακριβώς προσπαθω να πω κ εγώ εμμεσως παραπάνω...

Δεν την πήρα ούτε μέσω φίλων ούτε μεσω γνωστών. Απλά έκανα φορητότητα αποό Cosmote σε Vodafone, σε συνδυασμό με οπτική ίνα 1 Gbps που ήδη έχω πάνω από χρόνο.

Επεξ/σία από dandri
Δημοσ.

Οδός Αριστοτέλους στην Αθήνα

Δίκτυο Cosmote

Κάρτα Sim στο κινητό

Ταχύτητα Download 945 Mbps

Ταχύτητα Upload 31,1 Mbps

unnamed1.jpg.ce08946942f826ef47fbb7838be9185b.jpg

Δίκτυο Cosmote

Κάρτα Extra Sim

Ταχύτητα Download 116 Mbps

Ταχύτητα Upload 70,4 Mbps

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΗΝ EXTRA SIM ;

unnamed2.jpg.9a2313473f1c1bc29b2eba2507e1de93.jpg

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dandri είπε

Δίκτυο Cosmote

Κάρτα Sim στο κινητό

Δίκτυο Cosmote

Κάρτα Extra Sim

Από τη δικιά μου εμπειρία δεν υπάρχει κόφτης. Η πρώτη σου συσκευή πιάνει 5G, η δεύτερη όχι.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dandri είπε

Δίκτυο Cosmote

Κάρτα Sim στο κινητό

Δίκτυο Cosmote

Κάρτα Extra Sim

Από ότι καταλαβαίνω από το δεύτερο screenshot, έχεις βάλει την extra sim σε κάποιο router και κάνεις speedtest από το κινητό σου μέσω WiFi.

Πρώτον μέσω WiFi δεν θα πιάσεις 900 mbps εκτός αν έχεις συγκριμενα access points, δευτερον υπαρχει προφανώς απώλεια. Δεν δικαιολογεί την διαφορά στο speedest ωστόσο.  

Είναι πολλοί οι παράγοντες γενικά, κατα την εμπειρία μου τα 5G router που έχω αλλάξει ανά τα χρόνια δεν πιάνουν ποτέ τόσο πολύ όσο το κινητό (ακόμα και με κατευθυντική κεραία). Προσωπικά στο σπίτι μου το ρουτερ κυμαίνεται από 400-700 mbps με κατευθυντική και οπτική επαφή στην κεραία (αν και σχετικά μακριά). Το κινητό από την άλλη δεν έχει πρόβλημα να πάει 800-900-1000, ανάλογα και τον φόρτο του δικτύου.  

Δημοσ.

μπορούμε να διακόψουμε απλά την extra sim  στο δίμηνο(και να γλιτώσουμε το έξτρα 5ευρω; ή πρέπει να διακόψουμε την σύνδεση γενικώς;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dandri είπε

Είτε υπάρχει είτε όχι αυτές οι ταχύτητες στην περιοχή μου είναι όνειρο απατηλό 😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Australidis είπε

Είτε υπάρχει είτε όχι αυτές οι ταχύτητες στην περιοχή μου είναι όνειρο απατηλό 😂😂😂

Αγαπητε συμφωνώ μαζί σου. Στην περιοχή που μένω είναι άπιαστο όνειρο οι ταχύτητες. 40 Mbps download. Τραγικό. 

3 ώρες πριν, yiamaha είπε

μπορούμε να διακόψουμε απλά την extra sim  στο δίμηνο(και να γλιτώσουμε το έξτρα 5ευρω; ή πρέπει να διακόψουμε την σύνδεση γενικώς;

Μπορείς να διακόψεις την Extra Sim και να παραμείνει η κύρια σύνδεση.

Εάν διακόψεις την κύρια σύνδεση, διακόπτεται και η Extra Sim.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 08/10/2024 at 14:40, Witcher1st said:

Ναι αλλα τοσα χρονια ηταν 5 ευρω.

Ήταν 3, μετά έγινε 5 ... Αρχικά έδιναν 2 extra SIM στα unlimited και μετά το πήγαν στα 4 μέγιστο, εγώ είχα πάρει 3 όσα χρειάζομαι δλδ...

Πάντως για να πω και εγώ τον πόνο μου καθώς παρακολουθώ το thread εδώ και καιρό, αν και τις 2 μου extra SIM θα ήθελα να τις κρατήσω (συναγερμός και extra router στα πεθερικά) με την 3η στο εξοχικό δεν έχω άλλη επιλογή παρά να επιλέξω κάτι άλλο καθώς τα 40 δεν επαρκούν ούτε για πλάκα. Το θέμα λοιπόν είναι ότι σε βάζουν σε μια λογική να επιλέξεις ένα πρόγραμμα και υπογράφεις και μετά για οποιοδήποτε λόγο επί της ουσίας σπάνε την συμφωνία , για αυτό και μόνο δεν θα ήθελα να παραμείνω και να τους χαιρετίσω... Επίσης σκέφτομαι πολύ σοβαρά σε οποιοδήποτε συμβόλαιο υπογράφω που με δεσμεύει για 2 έτη να ζητάω εγγύηση ότι δεν θα αλλάξει το κόστος.  Τώρα για το πού πάμε , δεν έχω καθαρή εικόνα και εγώ αλλά ξέρω το εξής. Βάση SMS από 21-11 έχουμε 2 μήνες για σπάσιμο, για καλή μας τύχη στις 29-11 είναι black Friday οπότε και πιστεύω κάτι καλό θα παίξει...  

Επεξ/σία από lionheart82
  • Like 1
Δημοσ.

Με πήραν σήμερα τηλ από 13888, δειλά δειλά μου είπαν ότι όσον αφορά το συμβόλαιο, δεν μπορώ να αποχωρήσω δίχως να πληρώσω το αντίστοιχο penalty και ότι οι extra sim δεν υπάγονται στο παρόν unlimited συμβόλαιο και συνεπώς μόνο η κατάργηση αυτών δεν έχει penalty. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, blueangel3 είπε

Με πήραν σήμερα τηλ από 13888, δειλά δειλά μου είπαν ότι όσον αφορά το συμβόλαιο, δεν μπορώ να αποχωρήσω δίχως να πληρώσω το αντίστοιχο penalty και ότι οι extra sim δεν υπάγονται στο παρόν unlimited συμβόλαιο και συνεπώς μόνο η κατάργηση αυτών δεν έχει penalty. 

Το σπάσιμο του συμβολαίου το πετυχαίνεις χωρις penalty, αν αποδείξεις έλλειψη κάλυψης, την οποία να δεχθεί το τεχνικό τμήμα της Cosmote στο 13888.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dandri είπε

Το σπάσιμο του συμβολαίου το πετυχαίνεις χωρις penalty, αν αποδείξεις έλλειψη κάλυψης, την οποία να δεχθεί το τεχνικό τμήμα της Cosmote στο 13888.

Εγώ κατάλαβα ότι χωρίς Κάποιο πρόβλημα μας επιτρέπουν να γίνει σπάσω το συμβόλαιο μετά την ομιλία με εκπρόσωπο .

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, arvacon είπε

Πάτησα στον παρακάτω σύνδεσμο για να δω τα όρια σε GB, της πολιτικής ορθής χρήσης για κάθε πρόγραμμα. Αν είναι όντως αυτά τα όρια, τότε δεν υπάρχει πια απεριόριστο πραγματικό;

https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/Site-Table-2024-FUP.pdf

Δεν λεει καπου τα ορια. Τα cosmote neo με τα 33 ευρω το giga week απο whats up και το gigamax unlimited συμβολαιο ειναι πραγματικα απεριοριστα μπορεις να φας και 500TB που λεει ο λογος το μηνα δεν εχουν οριο. Το ειχαν στα 100TB το μηνα παλιοτερα αλλα το αφαιρεσαν τωρα ειναι απειρα που λεμε. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...