gorge18 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ναι αλλα τοσα χρονια ηταν 5 ευρω. Όλα αλλάζουν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 7 hours ago, noFEARgr said: Eως 100mbps ( που απορω αν πιανει τα μισα στην επαρχια ) Δυστυχως 300αρια + της cosmote μονο με extra unlimited πλεον . Και έχει και throttle (αν και σε διπλανό φόρουμ αναφέρουν πως τα όρια αυτά έχουν αυξηθεί πλέον , αλλά γιατί δε τα αλλάζουν στο site;) Mobile internet on the go και Mobile Ηοme Internet 4G, Mobile Ηοme Internet 5G και Βusiness Mobile, Βusiness Mobile Internet 5G. Ειδικότερα, στους στους συνδρομητές των εν λόγω εμπορικών πακέτων παρέχονται 100GB (για τα προγράμματα 4G) και 200GB (για τα προγράμματα 5G) αντίστοιχα χρήσης κάθε μήνα στη μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα, μετά την κατανάλωση οποίων, συνεχίζεται η πρόσβαση στο Internet χωρίς περιορισμό, με μειωμένη όμως ταχύτητα στα 6 Mbps και 12 Mbps αντίστοιχα. https://nova.gr/politikes-oroi/politiki-anoiktou-diadiktyou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 hour ago, ipal said: Και έχει και throttle (αν και σε διπλανό φόρουμ αναφέρουν πως τα όρια αυτά έχουν αυξηθεί πλέον , αλλά γιατί δε τα αλλάζουν στο site;) Mobile internet on the go και Mobile Ηοme Internet 4G, Mobile Ηοme Internet 5G και Βusiness Mobile, Βusiness Mobile Internet 5G. Ειδικότερα, στους στους συνδρομητές των εν λόγω εμπορικών πακέτων παρέχονται 100GB (για τα προγράμματα 4G) και 200GB (για τα προγράμματα 5G) αντίστοιχα χρήσης κάθε μήνα στη μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα, μετά την κατανάλωση οποίων, συνεχίζεται η πρόσβαση στο Internet χωρίς περιορισμό, με μειωμένη όμως ταχύτητα στα 6 Mbps και 12 Mbps αντίστοιχα. https://nova.gr/politikes-oroi/politiki-anoiktou-diadiktyou Στην περιοχη μου ξεκιναμε με αυτες τις ταχυτητες απο το πρωτο gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Εγώ βολευτηκα με τη Vodafone με 2 συνδέσεις, μια του κινητού και μία για το ZTE, χωρίς κόφτες χωρίς όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, dandri είπε Εγώ βολευτηκα με τη Vodafone με 2 συνδέσεις, μια του κινητού και μία για το ZTE, χωρίς κόφτες χωρίς όριο. Με τι πάγια ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, bymas είπε Με τι πάγια ;; Vodafone Giga Business Unlimited Ultra με 17,34 € η κάθε γραμμή Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από dandri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 15 ώρες πριν, dandri είπε Εγώ βολευτηκα με τη Vodafone με 2 συνδέσεις, μια του κινητού και μία για το ZTE, χωρίς κόφτες χωρίς όριο. Το χεις πάρει χαμπάρι όμως ότι δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα επιχειρηματίες ή επαγγελματίες, οπότε αφορά ελάχιστους αυτό που αναφέρεις, ή μπα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, arvacon said: Το χεις πάρει χαμπάρι όμως ότι δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα επιχειρηματίες ή επαγγελματίες, οπότε αφορά ελάχιστους αυτό που αναφέρεις, ή μπα; Το έχεις πάρει χαμπάρι όμως ότι σε ένα ανοιχτό φόρουμ που δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι είτε για ιδιώτες μόνο είτε για επαγγελματίες, έχει το δικαίωμα ο καθένας να γράφει την γνώμη του ή μπα; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από prefuse 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 23 λεπτά πριν, prefuse είπε Το έχεις πάρει χαμπάρι όμως ότι σε ένα ανοιχτό φόρουμ που δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι είτε για ιδιώτες μόνο είτε για επαγγελματίες, έχει το δικαίωμα ο καθένας να γράφει την γνώμη του ή μπα; Ε, άμα είναι από φτουνο που λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, arvacon είπε Το χεις πάρει χαμπάρι όμως ότι δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα επιχειρηματίες ή επαγγελματίες, οπότε αφορά ελάχιστους αυτό που αναφέρεις, ή μπα; Ποιος σου είπε ότι το φόρουμ αφορά μόνο ιδιώτες ; Αφορά τους πάντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, dandri είπε Ποιος σου είπε ότι το φόρουμ αφορά μόνο ιδιώτες ; Αφορά τους πάντες Ναι αλλά εδώ μιλάμε για ένα πρόγραμμα που αφορούσε ιδιώτες μέχρι τώρα, μιας και οι επαγγελματίες είχαν πάντα την επιλογή να κάνουν προνομιακα προγράμματα business σε σύγκριση με τους ιδιώτες, και δεν έχουν ανάγκη να κυνηγάνε τις έξτρα σιμ με το τουφέκι. Αλλά και να είχαν ανάγκη για κάτι τέτοιο, σιγά μην καθόταν ο άλλος να ασχοληθεί αν η έξτρα σιμ θα πάει 25€ αντί για 5€, όταν απ αυτή τη γραμμή εξαρτάται η δουλειά του. Οπότε θεωρώ ότι οι περισσότεροι στο τοπίκ αυτό, είμαστε ιδιώτες και όταν πετάς ένα " εγώ έχω business unlimited Και ειμαι κομπλέ", δε νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα σε κάτι. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από arvacon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου ΌΛ 1 λεπτό πριν, arvacon είπε Ναι αλλά εδώ μιλάμε για ένα πρόγραμμα που αφορούσε ιδιώτες μέχρι τώρα, μιας και οι επαγγελματίες είχαν πάντα την επιλογή να κάνουν προνοιακά προγράμματα business σε σύγκριση με τους ιδιώτες, και δεν έχουν ανάγκη να κυνηγάνε τις έξτρα σιμ με το τουφέκι. Αλλά και να είχαν ανάγκη για κάτι τέτοιο, σιγά μην καθόταν ο άλλος να ασχοληθεί αν η έξτρα σιμ θα πάει 25€ αντί για 5€, όταν απ αυτή τη γραμμή εξαρτάται η δουλειά του. Οπότε θεωρώ ότι οι περισσότεροι στο τοπίκ αυτό, είμαστε ιδιώτες και όταν πετάς ένα " εγώ έχω business unlimited Και ειμαι κομπλέ", δε νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα σε κάτι. Η Vodafone μου δίνει την δυνατότητα, ως ελεύθερος επαγγελματίας που είμαι, αυτής της λύσης. Έφυγα από την Cosmote όχι γιατί η Extra Sim πήγε 25€, αφού την ήθελα για τη δουλειά μου, αλλά γιατί είχα χαμηλή ταχύτητα σε 5G και στην κύρια κατοικία μου και στο εξοχικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 17 minutes ago, arvacon said: Ναι αλλά εδώ μιλάμε για ένα πρόγραμμα που αφορούσε ιδιώτες μέχρι τώρα, μιας και οι επαγγελματίες είχαν πάντα την επιλογή να κάνουν προνομιακα προγράμματα business σε σύγκριση με τους ιδιώτες, και δεν έχουν ανάγκη να κυνηγάνε τις έξτρα σιμ με το τουφέκι. Αλλά και να είχαν ανάγκη για κάτι τέτοιο, σιγά μην καθόταν ο άλλος να ασχοληθεί αν η έξτρα σιμ θα πάει 25€ αντί για 5€, όταν απ αυτή τη γραμμή εξαρτάται η δουλειά του. Οπότε θεωρώ ότι οι περισσότεροι στο τοπίκ αυτό, είμαστε ιδιώτες και όταν πετάς ένα " εγώ έχω business unlimited Και ειμαι κομπλέ", δε νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα σε κάτι. Κατανοείς ότι 1) θεωρείς και 2) κάνεις αντικειμενική τη δική σου θεωρία. Είτε οι περισσότεροι είναι ιδιώτες, είτε επαγγελματίες, δεν μπορεί να εκφράσει κάποιος την άποψη του; Οπότε όταν πετάς σχόλια σαν τα παραπάνω, δε νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα σε κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 5 hours ago, dandri said: Vodafone Giga Business Unlimited Ultra με 17,34 € η κάθε γραμμή 70€ τη χρεώνουν την κάθε business κανονικά. Μη γράφετε προσφορές που πήρατε μέσω φίλων / γνωστών κλπ και ταλαιπωρείται ο κόσμος που δεν έχει άκρες να ψάχνει συνδέσεις με 17€. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, ipal είπε 70€ τη χρεώνουν την κάθε business κανονικά. Μη γράφετε προσφορές που πήρατε μέσω φίλων / γνωστών κλπ και ταλαιπωρείται ο κόσμος που δεν έχει άκρες να ψάχνει συνδέσεις με 17€. Αυτό ακριβώς προσπαθω να πω κ εγώ εμμεσως παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα