JT71 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Εχω και εγώ cosmote unlimited και με την εξτρα σιμ μοίραζα internet σε όλο το σπίτι γιατί οι ταχύτητες στην περιοχή μου είναι χάλια. Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι αν μας αφήσουν να σπάσουμε το συμβόλαιο είναι να κάνω το κινητό whats up για να μειώσω το κόστος και να πάρω έναν δεύτερο αριθμό whats up με 6,5 ευρώ την εβδομάδα για το ίντερνετ του σπιτιού . Υπάρχει καμιά άλλη ιδέα τι να κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, JT71 είπε Εχω και εγώ cosmote unlimited και με την εξτρα σιμ μοίραζα internet σε όλο το σπίτι γιατί οι ταχύτητες στην περιοχή μου είναι χάλια. Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι αν μας αφήσουν να σπάσουμε το συμβόλαιο είναι να κάνω το κινητό whats up για να μειώσω το κόστος και να πάρω έναν δεύτερο αριθμό whats up με 6,5 ευρώ την εβδομάδα για το ίντερνετ του σπιτιού . Υπάρχει καμιά άλλη ιδέα τι να κάνουμε; Καλή ιδέα, αρκεί να μην έχει πολιτική ορθή χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JT71 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, dandri είπε Η COSMOTE MULTISIM είναι μία πρόσθετη υπηρεσία, που προσφέρει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς το νούμερο σου (κύρια σύνδεση) σε περισσότερες από μία συσκευές (μέσω των SIM καρτών που προσφέρονται) στις δευτερεύουσες συνδέσεις. Με την υπηρεσία COSMOTE MULTISIM, μπορείς να χρησιμοποιείς τα λεπτά ομιλίας, τα SMS και τα ενσωματωμένα MB του Προγράμματός σου, ταυτόχρονα από όλες τις συσκευές σου. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να έχουμε μια sim κινητό με unlimited πρόγραμμα και μια δεύτερη με τον ίδιο αριθμό στο ρούτερ και να παίζουν ταυτόχρονα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, Witcher1st είπε Μισό λεπτό επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Η extra sim είναι διαφορετικός αριθμός και μπορεί να έχει unlimited data χωρις να χρειάζεται hot spot από την κυρία sim; Δλδ μπορείς να το δώσεις σε φίλους και να έχουν απεριόριστο ίντερνετ με 5 ευρώ το μήνα; Απλά τρελό, τουλάχιστον για όσο καιρό ίσχυε. Nαι ετσι το ειχα απο περσι Μαρτιο με 3 ευρω το μηνα εκοψα και τη σταθερη και ησυχασα. Απο Ιουλιο μας πηγε στα 5 το μηνα και τωρα απο Νοεμβριο 21/11 την παει στο 25αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3M3SiS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Πέριεργο που το άλλαξε. Έπρεπε με 5€ να παίρνει Internet όλο το χωριό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Πέριεργο που το άλλαξε. Έπρεπε με 5€ να παίρνει Internet όλο το χωριό. Επρεπε να το αφησει σε οσους δεν εχουμε αλλη επιλογη απο την αθλια adsl του μερους που ειμαστε. Ενας που πιανει 1gb δεν θελει κατι αλλο παιζει με 300αρες 500αρες 1gb ταχυτητες και ξενοιαζει. Οσοι ειμαστε με 50αρες και ακομα χειροτερα 24αρες μια ζωη μας αρμεγουν και δεν εχουμε υπηρεσιες μονο πληρωνουμε απλα για να εχουμε ενα αθλιο ιντερνετ αλλα ετσι πανε τα μονοπωλια και τα καρτελ στην Ελλαδα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Επρεπε να το αφησει σε οσους δεν εχουμε αλλη επιλογη απο την αθλια adsl του μερους που ειμαστε. Ενας που πιανει 1gb δεν θελει κατι αλλο παιζει με 300αρες 500αρες 1gb ταχυτητες και ξενοιαζει. Οσοι ειμαστε με 50αρες και ακομα χειροτερα 24αρες μια ζωη μας αρμεγουν και δεν εχουμε υπηρεσιες μονο πληρωνουμε απλα για να εχουμε ενα αθλιο ιντερνετ αλλα ετσι πανε τα μονοπωλια και τα καρτελ στην Ελλαδα. Έτσι είναι όπως σωστά το γράφεις φίλε @Arkin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiskara Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Πέριεργο που το άλλαξε. Έπρεπε με 5€ να παίρνει Internet όλο το χωριό. Ενώ να κονομαει 25αρια από όλο το χωριό με τις άθλιες adsl καθόλου περίεργο δεν είναι …όλα νόμιμα και καλά.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimaska Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μολις μιλησα με κοσμοτε λαυριου και δυστυχως το multisim δεν μοιραζει απεριοριστα τα δεδομενα στα προγραμματα που εχουν unlimited. Υπαρχεις περιορισμος. Και οσο για τον φιλο πιο πανω που λεει ειρωνευτικα για τα 5 ευρω που επρεπε να παιζουν ολοι στο χωριο δυστυχως ειμαστε και καποιοι που δεν υπαρχει καν δικτυο . Οποτε αναγκαστικα παιζουμε ασυρματα. Και ολα αυτα στην εξωτικη Αττικη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 3 hours ago, Arkin said: Nαι ετσι το ειχα απο περσι Μαρτιο με 3 ευρω το μηνα εκοψα και τη σταθερη και ησυχασα. Απο Ιουλιο μας πηγε στα 5 το μηνα και τωρα απο Νοεμβριο 21/11 την παει στο 25αρι. Και πως στο καλο ειχες καλη ταχυτητα μεσα στο σπιτι; Στην Αθηνα ειμαι τα τελευταια 15 χρονια εχω αλλαξει 4 σπιτια και σε ολα το σημα μεσα ειναι αθλιο, ουτε τηλεφωνο μπορω να παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε Και πως στο καλο ειχες καλη ταχυτητα μεσα στο σπιτι; Στην Αθηνα ειμαι τα τελευταια 15 χρονια εχω αλλαξει 4 σπιτια και σε ολα το σημα μεσα ειναι αθλιο, ουτε τηλεφωνο μπορω να παρω. Εχω ολες τις κεραιες καθε κινητης στα 500 μετρα απεναντι απο το σπιτι μου ειναι και μικρο μερος μολις 2500 κατοικων και πιανω μεσα στο σπιτι σε καθε δωματιο φουλ σημα ολη μερα. Ειναι σε τι αποσταση εισαι απο τις κεραιες εγω βγαινω μπαλκονι και βλεπω απεναντι τις κεραιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Είχα γράψει πιο πάνω ότι ήθελα να δοκιμάσω να βάλω Τwin sim Στο router για να δω πόσο καιρό θα λειτουργήσει αλλά τελικά σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα – και θα Δουλέψει κανένα δίμηνο και μετά άμα σταματήσουν την λειτουργία αναγκαστικά θα χρειαστεί να πληρώνω 25 € για την έξτρα sim. Πριν λίγο μίλησα με την Cosmote και ξεκάθαρα μου είπαν ότι μετά από τις 21 που θα γίνουν οι αλλαγές Μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα να κάνεις διακοπή συμβολαίου που εγώ θα το κάνω Και θα ψάξω κάποια άλλη λύση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε Είχα γράψει πιο πάνω ότι ήθελα να δοκιμάσω να βάλω Τwin sim Στο router για να δω πόσο καιρό θα λειτουργήσει αλλά τελικά σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα – και θα Δουλέψει κανένα δίμηνο και μετά άμα σταματήσουν την λειτουργία αναγκαστικά θα χρειαστεί να πληρώνω 25 € για την έξτρα sim. Πριν λίγο μίλησα με την Cosmote και ξεκάθαρα μου είπαν ότι μετά από τις 21 που θα γίνουν οι αλλαγές Μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα να κάνεις διακοπή συμβολαίου που εγώ θα το κάνω Και θα ψάξω κάποια άλλη λύση. Κ εγώ για διακοπή θα πάω τελικά. Ευτυχώς που μας δίνουν τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα και δε θα πληρώνουμε τζάμπα λεφτά, περιμένοντας να λήξει το συμβόλαιο... Η πιο συμφέρουσα λύση για εμάς που ζούμε επαρχία με 5Μbit γραμμές χαλκού, είναι πλέον μόνο η frog τελικά, εκτός κ αν συμβιβαζεσαι με τα 12Μbit της vodafone, όταν ξεπερνά τα 200 γιγα και μπαίνει ο κόφτης της χελώνας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Ήταν (πολυ) καλό όσο διήρκησε. Κακά τα ψέμματα αργά ή γρήγορα θα γινόταν γιατί αφήνουν πολλά λεφτά και γιατί κάποια στιγμή το δίκτυο θα τα έπαιζε. Και από το να φτασουμε να έχουμε ταχύτητες Vodafone , είναι προτιμότερο έτσι. Δυστυχώς προσωπικά θα πάω στο unlimited και στο 25αρη γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Σε ταχύτητες 6-7mbps δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω, προτιμώ να μην έχω ίντερνετ από το να πάω σε Vodafone και οι δορυφόροι του Elon θα στοιχίσουν συνολικά αρκετά παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bymas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Είναι απίστευτο πόσοι υποστηρίζουν το καρτέλ (να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα) επειδή τόλμησαν να πληρώσουν 29€+5€ για δύο παροχές ίντερνετ που στην ουσία μόνο το ίντερνετ της δεύτερης σιμ χρειάζεσαι αν σκεφτείς ότι στο κινητό φτάνουν 5-10 γίγα.αν δεν υπήρχε αυτό το πρόγραμμα η επιλογή θα ήταν 29€ για κατοστάρα γραμμή (όπου υπαρχει )στο σπίτι και ότι πακέτο χρησιμοποιείς στο κινητό που στις περιπτώσεις που δε μιλάμε για απαιτητικό χρήστη είναι 10-13€ συν.χοντρικα κανένα δεκάρικο χωρίζει τον απλά και κιμπάρη από τον τζαμπατζη που θα φαληρισει το καρτέλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα