dandri Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, SOCRATIS1000 είπε Αθηνα ,οχι επαρχια απλα τρομερη διαφορα voda με cosmote..Εχω χρονο να σκεφτω τι θα κανω μεχρι τον νοεμριο αλλα μαλλον θα πουλεψω Γλυφάδα με Cosmote 400-450 mbps.
jimaska Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Εγω παντω Λαγονησι-Αθηνα υποφερω με κοσμοτε σε 4g Αμα ειναι να δωσω 25 και να σερνετε ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες βαζω ελωνα και ησυχαζω
dandri Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, jimaska είπε Εγω παντω Λαγονησι-Αθηνα υποφερω με κοσμοτε σε 4g Αμα ειναι να δωσω 25 και να σερνετε ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες βαζω ελωνα και ησυχαζω Λαγονησι-Αθηνα με Cosmote σε 4g ; Απαράδεκτο.
jimaska Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Ακριβως. Τωρα που σπαει ο κοσμος κατι γινεται. Αλλα εχτες φαντασου εκλεισε εντελως. Ειχα επιλεξει χειροκινητα μπαντα 7 γιατι μονο αυτη δουλευει και γυρισα σε αυτοματο και δεν φορτωνε τιποτα. Καταντια. Ενω με ελωνα θα ηρεμησω. Προτιμω να δωσω 350 για εξοπλισμο παρα να δωσω 300 για ρουτερ 5g και μετα απο 2 χρονια που θα ληξει το συμβολαιο μπορει να μου ζηταει κι αλλα.
arvacon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, jimaska είπε Ακριβως. Τωρα που σπαει ο κοσμος κατι γινεται. Αλλα εχτες φαντασου εκλεισε εντελως. Ειχα επιλεξει χειροκινητα μπαντα 7 γιατι μονο αυτη δουλευει και γυρισα σε αυτοματο και δεν φορτωνε τιποτα. Καταντια. Ενω με ελωνα θα ηρεμησω. Προτιμω να δωσω 350 για εξοπλισμο παρα να δωσω 300 για ρουτερ 5g και μετα απο 2 χρονια που θα ληξει το συμβολαιο μπορει να μου ζηταει κι αλλα. έτσι την πάτησα εγώ πριν δύο χρόνια, έδωσα 350 για κεραία mikrotik 4G, και τώρα η κόσμοτε μας κάνει κόλπα αλλιώτικα...
XristosGr2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αντι να φτιαξουν ενα δυκτιο της προκοπης, ζητανε 25αρια. που θα πανε αυτα τα λευτα οεο? θα κρατησω αναγκαστηκα μια εξτρα σιμ με απεριοριστα για τον ξαδερφο μου που δεν εχει αλλη επιλογη για vdsl σταθερο, παρα μονο adsl 5mbps, εν ετη 2024 !!! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από XristosGr2015
dandri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Με όλα πιστεύω ότι η cosmote είναι καλύτερη στην επαρχία και η Vodafone είναι καλύτερη στην Αθήνα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου από dandri
ANAGNPANA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, XristosGr2015 είπε Αντι να φτιαξουν ενα δυκτιο της προκοπης, ζητανε 25αρια. που θα πανε αυτα τα λευτα οεο? θα κρατησω αναγκαστηκα μια εξτρα σιμ με απεριοριστα για τον ξαδερφο μου που δεν εχει αλλη επιλογη για vdsl σταθερο, παρα μονο adsl 5mbps, εν ετη 2024 !!! Εσυ είχες μοιράσει σε όλο το σόι κάρτες; Ε για αυτό το άλλαξαν γιατί σαν εσένα έκαναν όλοι μοίραζαν κάρτες σε όλο το σοι
bymas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, dandri είπε Με όλα πιστεύω ότι η cosmote είναι καλύερη στην επαρχία και η Vodafone είναι καλύτερη στην Αθήνα. στην περιοχη(επαρχια) μου υπαρχει μονο δικτυο cosm Οποτε και η voda εχει ακριβως την ιδια ταχυτητα με καλυτερες τιμες φανταζομαι αυτο θα συμβαινει σε πολλες περιοχες της επαρχιας 1
dandri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, bymas είπε στην περιοχη(επαρχια) μου υπαρχει μονο δικτυο cosm Οποτε και η voda εχει ακριβως την ιδια ταχυτητα με καλυτερες τιμες φανταζομαι αυτο θα συμβαινει σε πολλες περιοχες της επαρχιας Ακριβώς.
XristosGr2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, ANAGNPANA είπε Εσυ είχες μοιράσει σε όλο το σόι κάρτες; Ε για αυτό το άλλαξαν γιατί σαν εσένα έκαναν όλοι μοίραζαν κάρτες σε όλο το σοι Μα δε τις εκλεψα, τις πληρωνα κανονικα. Δλδ εξοχικο, αδερφη,αδερφο, ειχε απαγορευτικο που θα τα δινουμε? εξυπηρετηση κανω, δεν καταλαβα 1
Witcher1st Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 hour ago, XristosGr2015 said: Μα δε τις εκλεψα, τις πληρωνα κανονικα. Δλδ εξοχικο, αδερφη,αδερφο, ειχε απαγορευτικο που θα τα δινουμε? εξυπηρετηση κανω, δεν καταλαβα Μισό λεπτό επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Η extra sim είναι διαφορετικός αριθμός και μπορεί να έχει unlimited data χωρις να χρειάζεται hot spot από την κυρία sim; Δλδ μπορείς να το δώσεις σε φίλους και να έχουν απεριόριστο ίντερνετ με 5 ευρώ το μήνα; Απλά τρελό, τουλάχιστον για όσο καιρό ίσχυε.
dandri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μισό λεπτό επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Η extra sim είναι διαφορετικός αριθμός και μπορεί να έχει unlimited data χωρις να χρειάζεται hot spot από την κυρία sim; Δλδ μπορείς να το δώσεις σε φίλους και να έχουν απεριόριστο ίντερνετ με 5 ευρώ το μήνα; Απλά τρελό, τουλάχιστον για όσο καιρό ίσχυε. Ναι.
dandri Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimaska είπε Με μια Multisim δεν μπορουμε να κανουμε δουλεια? Η COSMOTE MULTISIM είναι μία πρόσθετη υπηρεσία, που προσφέρει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς το νούμερο σου (κύρια σύνδεση) σε περισσότερες από μία συσκευές (μέσω των SIM καρτών που προσφέρονται) στις δευτερεύουσες συνδέσεις. Με την υπηρεσία COSMOTE MULTISIM, μπορείς να χρησιμοποιείς τα λεπτά ομιλίας, τα SMS και τα ενσωματωμένα MB του Προγράμματός σου, ταυτόχρονα από όλες τις συσκευές σου. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από dandri
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα