Προς το περιεχόμενο

Cosmote gigamax unlimited+ extra sim 4sharing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά συγγνώμη για την ενόχληση, αλλά η μ@@@ η comote πρέπει να τα άλλαξε όλα πάλι για τις υπάρχουσες extra sim cards. Διαβάστε παρακάτω. Μήπως ξέρετε τι κάνουν οι άλλοι πάροχοι; Πλην ΝΟΒΑ γιατί δεν έχει καλό σήμα.

"Β COSMOTE Mobile Internet EXTRA SIM Basic εφεξής « EXTRA SIM Basic»)

Οι «EXTRA SIM Basic» που έχουν ενεργοποιηθεί σε συνδυασμό με Κύριες Συνδέσεις που παρέχουν απεριόριστο όγκο δεδομένων, και για τις οποίες δεν υπήρχε όριο κατανάλωσης GB από την Κύρια Σύνδεση, μετατρέπονται αυτόματα σε EXTRA SIM StandardStandard, δηλαδή ο όγκος δεδομένων που θα μπορούν να καταναλώσουν από την Κύρια Σύνδεση θα έχει ανώτατο όριο τα 40GBGB. Μετά την κατανάλωση του παραπάνω ορίου δεν θα είναι δυνατή η χρήση δεδομένων από την EXTRA SIM StandardStandard. Η παραπάνω αλλαγή αποσκοπεί στην προστασία του δικτύου και στη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για όλους τους συνδρομητές.

Οι ανωτέρω συνδρομητές με «EXTRA SIM Basic» που μεταφέρονται αυτόματα στην «EXTRA
SIM Standard », έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως έως και δύο (2) μήνες, από τη θέση σε ισχύ των άνω τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης της τροποποίησης."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε

Να ρωτήσω; Έχω ανανεώσει πριν δύο μήνες το συμβόλαιο τώρα που έγιναν αυτά με τα έξτρα sim μπορώ να κάνω διακοπή συμβολαίου;

Κανονικα μετα τις 21/11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καταγγελία της σύμβασης αφορά μόνο την έξτρα σιμ ή εννοεί μπορείς να σπάσεις γενικά το συμβόλαιο;

Επεξ/σία από arvacon

2 ώρες πριν, arvacon είπε

Η καταγγελία της σύμβασης αφορά μόνο την έξτρα σιμ ή εννοεί μπορείς να σπάσεις γενικά το συμβόλαιο;

Η extra sim δεν εχει δεύσμευση. Έιναι για όλο το συμβόλαιο. 

• Like 1

Οι λύσεις:

Στην Cosmote Extra Sim Unlimited με 25€. Και με απεριόριστα όλα στο κινητό συνολικά πληρώνω 51 ευρώ.

Στη Vodafone το πακέτο Giga Business Unlimited Ultra με 2 συνδέσεις , αντί για internet 4 Sharing κάρτα, κοστίζουν 35 και οι δύο.

4 ώρες πριν, ribasg3 είπε

Γμστ κατάσταση 

Κ έχω στα 2 εξοχικά τέτοια κάρτα.

Τώρα πλέον τι επιλογές έχουμε;

Το εβδομαδιαιο σε unlimited καρτοκινητο (6,5 ευρω προ φορου καρτοκινητης), για οσο το κρατήσουν και αυτό

Υπάρχει και το δορυφορικο του 'Ηλονα πλέον, οπότε αυτή η τάση να κόβουν παροχές/ανεβάζουν τιμές, θα βρει καπου ταβανι

44 λεπτά πριν, dandri είπε

Οι λύσεις:

Στην Cosmote Extra Sim Unlimited με 25€. Και με απεριόριστα όλα στο κινητό συνολικά πληρώνω 51 ευρώ.

Στη Vodafone το πακέτο Giga Business Unlimited Ultra με 2 συνδέσεις , αντί για internet 4 Sharing κάρτα, κοστίζουν 35 και οι δύο.

Ναι αλλά η Voda δεν έχει όριο κατανάλωσης στα δεδομένα σε αυτό το πρόγραμμα? Επίσης για να κάνεις business συμβόλαιο, λογικά θελουν να έχεις κάποια επιχείρηση, δε θα γίνεται για τον καθένα αυτό...

5 hours ago, dandri said:

Οι λύσεις:

Μπορείς να δώσεις το link γιατί κάτι 70 βλέπω εγώ στο site της Vodafone 

Εγώ μάλλον θα κάνω έτσι

Επειδή χρησιμοποιώ την extra sim Στο router του σπιτιού , 

Θα κάνω double Sim Την βασική κάρτα ομιλίας και την βάλω Στο router Και την έξτρα sim - Θα γίνει eSIM  Για το κινητό 

3 hours ago, efo355 said:

Μπορείς να δώσεις το link γιατί κάτι 70 βλέπω εγώ στο site της Vodafone 

Και εγώ 70 το βλέπω. Έχω ατομική επιχείρηση εάν ισχύει το 35αρι έφυγα χθες. 

1 ώρα πριν, Alekos1304 είπε

Εγώ μάλλον θα κάνω έτσι

Επειδή χρησιμοποιώ την extra sim Στο router του σπιτιού , 

Θα κάνω double Sim Την βασική κάρτα ομιλίας και την βάλω Στο router Και την έξτρα sim - Θα γίνει eSIM  Για το κινητό 

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod3290033_prod&skuId=mtb_605

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...