Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 26/7/2024 στις 11:45 ΜΜ, ragnaros είπε

Νομίζω ότι απο την στιγμή που λήγει ένα συμβόλαιο που έχει ορισμένη διάρκεια πρακτικά μεταβαίνεις σε ενα καινούριο συμβόλαιο και με αυτήν την λογική αυτο που γράφουν εκει πιάνει και εμένα, τώρα δικηγόρος δεν είμαι ούτε συμβολαιογράφος αλλά πιστεύω ότι αν ισχύει αυτο που λες θα μπορούσαν να το γράψουν λίγο πιο ξεκάθαρα ή τέλος πάντων εφόσον δεν αφορά την δική μου περίπτωση να μην το αναφέρουν καν.

Πάντως και στο 13888 που πήρα πριν λίγο την ίδια άποψη με εσένα φαίνεται να έχουν.

Είδομεν, θα ενημερώσω όταν ολοκληρώσω την ανανέωση και κατεβάσω 81GB.. :)

Καλησπέρα, τελικά έκανα την ανανέωση και κατέβασα >80GB για να δω τι θα γίνει και όντως δεν είδα κάποια διαφορά στην ταχύτητα. Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι στο μέλλον.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό νήμα αλλά μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα από COSMOTE που απ ότι καταλαβαίνω αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για τις extra sim: ΣΑΣ ENHMEPΩΝOYME ΟΤΙ ΛΟΓΩ TPOΠOΠOIHΣHΣ TOY KANONIΣMOY ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ AΠO THΝ EETT, ΑΠΟ 26/8/2024 ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΣΤΑΘΕΡΗΣ/ΚΙΝΗΤΗΣ), ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΚΙΝΗΤΗΣ/ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΑ Ή ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ. ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΛEΠTOMEPEIEΣ EΔΩ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/tropopoihseis_timologia.html ΚΑΙ ΣΤΟ COSMOTE App: https://cosmote.page.link/openCard_general_terms_changes Tα link παραπέμπουν στα παρακάτω link με αλλαγές στους όρους https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/COSMOTE_Net_Neutrality_v5_T.C_1.pdf https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/eidikoi_oroi_kinitis_COSMOTE_V57TC.pdf

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aeras71 είπε

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό νήμα αλλά μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα από COSMOTE που απ ότι καταλαβαίνω αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για τις extra sim: ΣΑΣ ENHMEPΩΝOYME ΟΤΙ ΛΟΓΩ TPOΠOΠOIHΣHΣ TOY KANONIΣMOY ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ AΠO THΝ EETT, ΑΠΟ 26/8/2024 ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΣΤΑΘΕΡΗΣ/ΚΙΝΗΤΗΣ), ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΚΙΝΗΤΗΣ/ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΑ Ή ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ. ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΛEΠTOMEPEIEΣ EΔΩ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/tropopoihseis_timologia.html ΚΑΙ ΣΤΟ COSMOTE App: https://cosmote.page.link/openCard_general_terms_changes Tα link παραπέμπουν στα παρακάτω link με αλλαγές στους όρους https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/COSMOTE_Net_Neutrality_v5_T.C_1.pdf https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/eidikoi_oroi_kinitis_COSMOTE_V57TC.pdf

Δεν αλλάζει τίποτα για όσους έχουν ήδη Extra sim μεχρι να λήξει το συμβόλαιο. 

Δημοσ.

ξερεις κανεις τι γινεται 10 μερες τωρα και τα δεδομενα σερνουν στο προγραμμα Cosmote gigamax unlimited, απο 50mbps download & upload που ειχαμε, εχει παει με το ζορι στα 1mbps download & upload...το βλεπω απο speedtest online, εγω και τουλαχιστον αλλα 5 ατομα που γνωριζω στο ιδιο προγραμμα εχουμε το ιδιο προβλημα!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nokia3210 είπε

ξερεις κανεις τι γινεται 10 μερες τωρα και τα δεδομενα σερνουν στο προγραμμα Cosmote gigamax unlimited, απο 50mbps download & upload που ειχαμε, εχει παει με το ζορι στα 1mbps download & upload...το βλεπω απο speedtest online, εγω και τουλαχιστον αλλα 5 ατομα που γνωριζω στο ιδιο προγραμμα εχουμε το ιδιο προβλημα!

Μηπως γεμισε η κεραια της περιοχης? Εγω παιζω στα 350mb και 50mb upload μονιμα αλλα σε χωριο μονιμα ετσι ειμαστε. Σε ποιες περιοχες ειστε μηπως λογο τουρισμου γονατισαν? Αν και ειναι πολυ περιεργο απο 50mb στα 1 σε gigamax συμβολαιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Arkin said:

Μηπως γεμισε η κεραια της περιοχης? Εγω παιζω στα 350mb και 50mb upload μονιμα αλλα σε χωριο μονιμα ετσι ειμαστε. Σε ποιες περιοχες ειστε μηπως λογο τουρισμου γονατισαν? Αν και ειναι πολυ περιεργο απο 50mb στα 1 σε gigamax συμβολαιο. 

καθολου περιεργο, κοντα στη νικητη χαλκιδικης προσφατα ετσι ημουν απο 70-120 σε 3-9 λογο τουρισμου

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
Μόλις τώρα, prefuse είπε

καθολου περιεργο, σε νικητη χαλκιδικης προσφατα ετσι ημουν απο 70-120 σε 3-9 λογο τουρισμου

Κριμα το καλο δικτυο που αναφερουν συνεχεια οι της cosmote. Παλι καλα που ειμαι σε χωριο 2500 κατοικων και δεν εχουμε τουρισμο και παει καλα η ταχυτητα ολη μερα. Τραγικη η cosmote καθε καλοκαιρι με τον τουρισμο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο συμβαίνει και στην περιοχή μου τα καλοκαίρια, οποτε κατεβαίνουν οι Αθηναίοι, το δίκτυο γονατίζει. Από 90Mbit που παίζω το χειμώνα σταθερά, το καλοκαίρι πέφτω στα 5 με 9 το πολύ και είμαι και με εξωτερική mikrotik. Το είχα δηλώσει στις αρχές βλάβη, αλλά τελικά όπως με ενημέρωσαν απλά δε φτάνει το bandwidth και ίσως κάποτε δώσουν λέει αναβάθμιση στο σταθμό, αλλά δύο χρόνια τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπομονή και από τέλος Αυγούστου που θα φύγουν όλοι, θα στρώσει.

Επεξ/σία από arvacon
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, arvacon είπε

Το ίδιο συμβαίνει και στην περιοχή μου τα καλοκαίρια, οποτε κατεβαίνουν οι Αθηναίοι, το δίκτυο γονατίζει. Από 90Mbit που παίζω το χειμώνα σταθερά, το καλοκαίρι πέφτω στα 5 με 9 το πολύ και είμαι και με εξωτερική mikrotik. Το είχα δηλώσει στις αρχές βλάβη, αλλά τελικά όπως με ενημέρωσαν απλά δε φτάνει το bandwidth και ίσως κάποτε δώσουν λέει αναβάθμιση στο σταθμό, αλλά δύο χρόνια τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπομονή και από τέλος Αυγούστου που θα φύγουν όλοι, θα στρώσει.

Κριμα τι να πω. Δηλαδη διαφημιζουν το τρελο τους δικτυο 5G το οποιο ειναι ενα 7% πραγματικο 5G στην Ελλαδα και με λιγο κοσμο γονατιζουν σχεδον ολες οι κεραιες. Τραγικα πραγματα γιατι καποιοι πληρωνουν πολλα λεφτα σε συμβολαια και το να εχουν 5mb ταχυτητες το 2024 ειναι τουλαχιστον τραγικο και πρεπει να εχεις θρασος. Βγαζουν καθε τρεις και λιγο τα υπερκερδη τους με τα δικα μας λεφτα και αυτο ειναι το δικτυο που εχουν. Και τα 90mb λιγα ειναι με αδεια κεραια ταχυτητες προ 10ετιας. Και τι να κανει και ο κοσμος να μου πεις ποσο να τους κραξει δεν τους ενδιαφερει τιποτα.

Εγω παρολο που πιανω 300+mb καθε μηνα στελνω στο chat να ελεγξουν την περιοχη μου και την κεραια αν θα αναβαθμιστει σε Ν78 και ποτε. Ακομα στο θα μπει μελλοντικα ειναι ποσους μηνες. Με Ν1 ειμαστε που ειναι το ιδιο με 4G+ που ειχαμε 8 χρονια. 

Δημοσ.
23 minutes ago, arvacon said:

Είχα βάλει εξωτερική κεραία δοκιμαστικά χωρίς να κάνω τρύπες στον τοίχο και δεν είδα καμία διαφορά. Οπότε δεν μπήκα στον κόπο να την βάλω μόνιμα και μου έμεινε.

Επίσης με καρφωμένες κεραίες στο 4g modem παίζει χειρότερα από ότι στο automatic. Στην αρχή με τις ιδανικές κεραίες κάρφωτες έπιανε καλύτερη ταχύτητα, μόλις όμως μπουκωσαν οι κεραίες αυτές κολλούσε η cosmote tv και είχα πολύ χαμηλή ταχύτητα. Ούτε την δική τους υπηρεσία δεν δίνουν προτεραιότητα...το γύρισα σε automatic και σε ώρες αιχμής παίζει καλύτερα έτσι..δοκιμή με 2 διαφορετικά 4g+ router.

Άλλα τα παραπάνω μπορεί να μην ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις και περιοχές.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, prefuse είπε

Άλλα τα παραπάνω μπορεί να μην ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις και περιοχές.

Ναι, εννοειται. Εμεις εδω εχουμε πολυ κοσμο στην Κουρουτα τα καλοκαιρια και γι αυτο κρεμανε οι κεραιες. Μιλαμε βεβαια παντα για 4G, γιατι το 5G δεν εχει την απαραιτητη καλυψη ακομα. Πριν επιλεξω εξωτερικη ως εξοπλισμο, εκανα απειρες δοκιμες εντος και εκτος σπιτιου, αλλα τελικα το σημα εντος ηταν πολυ χαμηλο και ασταθες, οποτε επελεξα τη λυση της εξωτερικης. Ηταν αρκετα ακριβη η κεραια της mikrotik, αλλα τουλαχιστον παιζει σταθερα οταν δεν υπαρχει θεμα με υπερφορτωση δικτυου. Τα 90 που πιανω ειναι επειδη η κεραια υποστηριζει CA μεχρι δυο σημεια, αλλα δε χρειαζομαι και παραπανω η αληθεια ειναι...

Δημοσ.

Εγώ πιάνω από Ν1 lte, όπου έχω κλειδώσει στη band 7 γιατί οι άλλες σέρνονται, αλλά μου είπαν απ την cosmote πως παίζει και 5G στην περιοχή. Δεν έχω όμως εξοπλισμό να το τεστάρω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, arvacon είπε

Εγώ πιάνω από Ν1 lte, όπου έχω κλειδώσει στη band 7 γιατί οι άλλες σέρνονται, αλλά μου είπαν απ την cosmote πως παίζει και 5G στην περιοχή. Δεν έχω όμως εξοπλισμό να το τεστάρω...

H N1 ειναι βαση της cosmote 5G. Οποτε για αυτη λενε οι αθεοφοβοι. Fake 5G Ν1 Ν28 bands ολη η Ελλαδα. Ελαχιστη πραγματικη 5G N78 σε ενα 7% της χωρας. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

H N1 ειναι βαση της cosmote 5G. Οποτε για αυτη λενε οι αθεοφοβοι. Fake 5G Ν1 Ν28 bands ολη η Ελλαδα. Ελαχιστη πραγματικη 5G N78 σε ενα 7% της χωρας. 

Bands 1,3,7,20 βλέπω εδω. Τώρα τι παίζει με το 5G, θα σε γελάσω... Πάντως μου είπαν απ το τεχνικό τμήμα ότι το 4G έχει κορεστεί στην περιοχή και πως αν έπιανα από 5G, θα ήταν καλύτερα γιατί φαινεται ότι υπάρχει bandwidth ελεύθερο εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...