prefuse Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 hour ago, AristidisZ said: Μπήκα στο app της cosmote και είδα ότι μου δίνει το παρακάτω εν τω μεταξύ έχω απλά σύνδεση καρτοκινητής ίσα ίσα για το νούμερο μου (έχω επαγγελματικά με τα πάντα όλα), με λογαριασμό 18€ το μήνα τι φαση ; καλη προσφορά αν ισχυεί, σε ποιο μενού του app σου έβγαλε την παραπάνω προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, prefuse είπε καλη προσφορά αν ισχυεί, σε ποιο μενού του app σου έβγαλε την παραπάνω προσφορά; Λήγει το συμβόλαιο μου σε κανα μήνα και μου το έβγαλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Λήγει το συμβόλαιο μου σε κανα μήνα και μου το έβγαλε Αν έχεις και Porsche, πάρτη με κλειστά ματια τη προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likos_de Δημοσ. 29 Ιουλίου Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Μπήκα στο app της cosmote και είδα ότι μου δίνει το παρακάτω εν τω μεταξύ έχω απλά σύνδεση καρτοκινητής ίσα ίσα για το νούμερο μου (έχω επαγγελματικά με τα πάντα όλα), με λογαριασμό 18€ το μήνα τι φαση ; Ανέβασε μας τους όρους του συμβολαίου την σελίδα 6 να δούμε το πινακάκι τι λέει. Πάτα συνέχεια και μετά εκεί που λέει αποδέχομαι τους όρους του συμβολαίου αν πατήσεις πάνω στους όρους ανοίγει ενα pdf. Κάνε μας μια screenshot την σελίδα 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 9 ώρες πριν, likos_de είπε Ανέβασε μας τους όρους του συμβολαίου την σελίδα 6 να δούμε το πινακάκι τι λέει. Πάτα συνέχεια και μετά εκεί που λέει αποδέχομαι τους όρους του συμβολαίου αν πατήσεις πάνω στους όρους ανοίγει ενα pdf. Κάνε μας μια screenshot την σελίδα 6. 24,79€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Τα 8 έγιναν 24; πως έγινε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 3 ώρες πριν, teopanta1 είπε Τα 8 έγιναν 24; πως έγινε αυτό; Τι να σου πω ; Στο banner απέξω γράφει 8, στο συμβόλαιο λέει 24 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakos7 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Λοιπόν, επειδή και εμένα το συμβόλαιο σε 2 αριθμούς λήγει τέλος Αυγούστου μπήκα να δω αν μου έχει προσφορά. Μου 2βγαλε και για τα 2 νούμερα προσφορά στο gigamax unlimited με 5,96 το καθένα. Έκανα αποδοχή της προσφοράς αν και ήμουν 99% σίγουρος ότι κάτι λάθος έχει παιχτεί αλλά είπα να ρισκάρω. Τελικά μετά από καμιά ώρα από την ώρα που έκανα την αποδοχή είδα ότι στο ένα νούμερα αντί για 5,96 θα πληρώνω 16 και στο άλλο 18 , unlimited πάντα. Δηλαδή αυτή τη στιγμή πληρώνω ότι και πριν απλά έχω unlimited αντί για 5gb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris231 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Τι μπέρδεμα είναι αυτό τώρα... Πρέπει να έχουν θέματα πάντως....Με φορητότητα από την κόκκινη έκανα συμβόλαιο με τελική τιμή 26 με την προυπόθεση να μπω στο ΟΝΕ με 3 αριθμούς, το ένα το σταθερό το άλλο της γυναίκας μου. 12 Ιουλίου έκανα την μεταφορά και από τότε πλήρωσα ΗΔΗ ένα λογαριασμό 40 ευρώ, ο οποίος ξέρω πως έιναι κατά 3 ευρώ μεγαλύτερος λόγω αναλογικότητας των ημερών μέχρι την έκδοση ΑΛΛΑ υπάρχει πρόβλημα στην δημιουργία σχήματος ΟΝΕ (συστημικό πρόβλημα μου είπαν. ) Κανείς δεν ξέρει να μου πει πότε θα επιλυθεί και μου υποσχέθηκαν πως θα μου μπουν πιστωτικά ποσά στους επόμενους λογαριασμούς. Πως μπορώ να το εξασφαλίσω δεν ξέρω αλλά γνωρίζω πως θα πληρώνω 40άρια μέχρι την επίλυση του προβλήματος. Ψιλοφοβάμαι πως τα πιστωτικά θα τα χάσω. Δεν ξέρω τι να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmous Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Και σε μένα κάπως έτσι ήρθε αλλά στους όρους έγραφε για 6 μήνες , από τον έκτο μέχρι δωδέκατο νομίζω 13 και από 13ο μέχρι 24ο στα 16 και κάτι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Ρε παιδιά που τα βρίσκετε αυτά εγώ έχω καρτοπρογραμμα και μου βγάζει σαν προσφορά το unlimited 10 με 17 ευρώ, βέβαια το συμβόλαιο λήγει 1.2025 λέτε να περιμένω μπας και κάνουν καμία καλύτερη προσφορά εκείνη την περίοδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 52 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Ρε παιδιά που τα βρίσκετε αυτά εγώ έχω καρτοπρογραμμα και μου βγάζει σαν προσφορά το unlimited 10 με 17 ευρώ, βέβαια το συμβόλαιο λήγει 1.2025 λέτε να περιμένω μπας και κάνουν καμία καλύτερη προσφορά εκείνη την περίοδο; Αν δεν κάνεις αίτηση φορητότητας, δεν θα δεις παρόμοια προσφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 ώρα πριν, soul_d είπε δεν κάνεις αίτηση φορητότητας, δεν θα δεις παρόμοια προσφορά Μπορώ να κάνω φορητοτητα μέσω εφαρμογής των διαφόρων εταιριών ή πρέπει να πάω σε κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, teopanta1 είπε Μπορώ να κάνω φορητοτητα μέσω εφαρμογής των διαφόρων εταιριών ή πρέπει να πάω σε κατάστημα; Και τηλεφωνικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 16 ώρες πριν, teopanta1 είπε Μπορώ να κάνω φορητοτητα μέσω εφαρμογής των διαφόρων εταιριών ή πρέπει να πάω σε κατάστημα; Όπως σε βολεύει. Απλώς αν πας σε κατάστημα, θα γίνει πιο άμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα