Προς το περιεχόμενο

Cosmote gigamax unlimited+ extra sim 4sharing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάμε ενημέρωση!
Μετά την αίτηση φορητότητας στην voda παρέλαβα σημερα τον αριθμό
Έστειλα mail στο cu κα κάνουν άμεση φορητότητα και οχι την κανονική που περιμένεις 14 μερες.
Και από εκεί ξεκινήσαν τα τηλεφωνα.
Πήρε η κοσμοτε και άρχισε να λεει θα χρεωθώ τα τέλη
Τους διαβάζω την ανακοίνωση ΤΟΥΣ και μου λέει ΟΚ δεν θα χρεωθείς άλλα γιατί έφυγες...
Φτάσαμε στο σημείο να μου δίνει 15 ευρω το gigabit 2gb kai 2000 λεπτά? (δεν το θυμαμαι)
Δεν θέλω συμβόλαιο της λέω και δεν με γυρνάτε σε whats up.a
Mε τα λίγα με τα πολλά... Οχι μονο δέχτηκαν να με γυρισουν σε wats up αλλα μου κάνουν δώρο λέει και 1000 λεπτά το μήνα προς όλους και 2gb Ιnternet αν ακυρώσω την φορητότητα...
Δέχτηκα!
Το θέμα ειναι οτι πηρα ενα αυτόματο τηλ της voda για ακυρωση φορητοτιτας αλλα δεν ξέρω αν θα γινει...
Σημερα μου έστειλε η vodafone οτι εγκρίθηκε η φορητοτητα και αυριο θα ειμαι ενεργος...

Απορώ τη θα κανει η Cosmote.

Φαντάζομαι νεα φορητότητα θα μου ζητήσουν...
Πάντως 1000 λεπτά και 2gb για ενα χρονο σε καρτοκινητό σε συνδυασμό με την FROG που εχω για data ειναι πολύ κάλα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/7/2024 στις 4:34 ΜΜ, [email protected] είπε

Πάμε ενημέρωση!
Μετά την αίτηση φορητότητας στην voda παρέλαβα σημερα τον αριθμό
Έστειλα mail στο cu κα κάνουν άμεση φορητότητα και οχι την κανονική που περιμένεις 14 μερες.
Και από εκεί ξεκινήσαν τα τηλεφωνα.
Πήρε η κοσμοτε και άρχισε να λεει θα χρεωθώ τα τέλη
Τους διαβάζω την ανακοίνωση ΤΟΥΣ και μου λέει ΟΚ δεν θα χρεωθείς άλλα γιατί έφυγες...
Φτάσαμε στο σημείο να μου δίνει 15 ευρω το gigabit 2gb kai 2000 λεπτά? (δεν το θυμαμαι)
Δεν θέλω συμβόλαιο της λέω και δεν με γυρνάτε σε whats up.a
Mε τα λίγα με τα πολλά... Οχι μονο δέχτηκαν να με γυρισουν σε wats up αλλα μου κάνουν δώρο λέει και 1000 λεπτά το μήνα προς όλους και 2gb Ιnternet αν ακυρώσω την φορητότητα...
Δέχτηκα!
Το θέμα ειναι οτι πηρα ενα αυτόματο τηλ της voda για ακυρωση φορητοτιτας αλλα δεν ξέρω αν θα γινει...
Σημερα μου έστειλε η vodafone οτι εγκρίθηκε η φορητοτητα και αυριο θα ειμαι ενεργος...

Απορώ τη θα κανει η Cosmote.

Φαντάζομαι νεα φορητότητα θα μου ζητήσουν...
Πάντως 1000 λεπτά και 2gb για ενα χρονο σε καρτοκινητό σε συνδυασμό με την FROG που εχω για data ειναι πολύ κάλα...

Να είσαι πολύ προσεκτικός να κάνεις υπαναχώρηση από την Vodafone εντός 14 μέρες από την έκδοση του συμβολαίου αλλιώς θα σου ζητήσωουν να πληρώσεις πρόστιμο. 

Επεξ/σία από georgerov

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, georgerov said:

αλλιώς θα σου ζητήσω να πληρώσεις πρόστιμο. 

Θα του ζητήσουν... :D

Επεξ/σία από sakis.kom
  • Haha 1

Καλησπέρα παιδιά, απλά να ενημερώσω ότι τελικά σε όσους έχουν απο παλιά extra sim δεν αλλάζει μόνο το κόστος απο 3 euro σε 5 euro αλλά μπαίνει και πολιτική ορθής χρήσης στα 80GB τον μήνα (μετά τα 80GB η ταχύτητα πέφτει στα 512Kbps).

Το συμβόλαιο μου λήγει τέλος του επόμενου μήνα και όταν μπήκα να δώ τις "προσφορές" μου το έλεγε εκεί.

asdf.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, ragnaros είπε

Καλησπέρα παιδιά, απλά να ενημερώσω ότι τελικά σε όσους έχουν απο παλιά extra sim δεν αλλάζει μόνο το κόστος απο 3 euro σε 5 euro αλλά μπαίνει και πολιτική ορθής χρήσης στα 80GB τον μήνα (μετά τα 80GB η ταχύτητα πέφτει στα 512Kbps).

Το συμβόλαιο μου λήγει τέλος του επόμενου μήνα και όταν μπήκα να δώ τις "προσφορές" μου το έλεγε εκεί.

asdf.png

Αν μεταβεις γραφει αν εισαι ηδη στο gigamax συμβολαιο ακομα δεν υπαρχει οριο τουλαχιστον για αυτο το μηνα. Οποτε ειναι για οταν ληξει το συμβολαιο σου αν το ανανεωσεις θα μπει κοφτης. Σε οσους ληγει σε 2-3-4-5 μηνες λογικα δεν θα μπει κοφτης αλλα με αυτους ποτε δεν ξερεις. 

Επεξ/σία από Arkin

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν μεταβεις γραφει αν εισαι ηδη στο gigamax συμβολαιο ακομα δεν υπαρχει οριο τουλαχιστον για αυτο το μηνα.

Νομίζω ότι απο την στιγμή που λήγει ένα συμβόλαιο που έχει ορισμένη διάρκεια πρακτικά μεταβαίνεις σε ενα καινούριο συμβόλαιο και με αυτήν την λογική αυτο που γράφουν εκει πιάνει και εμένα, τώρα δικηγόρος δεν είμαι ούτε συμβολαιογράφος αλλά πιστεύω ότι αν ισχύει αυτο που λες θα μπορούσαν να το γράψουν λίγο πιο ξεκάθαρα ή τέλος πάντων εφόσον δεν αφορά την δική μου περίπτωση να μην το αναφέρουν καν.

Πάντως και στο 13888 που πήρα πριν λίγο την ίδια άποψη με εσένα φαίνεται να έχουν.

Είδομεν, θα ενημερώσω όταν ολοκληρώσω την ανανέωση και κατεβάσω 81GB.. :)

Μόλις τώρα, ragnaros είπε

Νομίζω ότι απο την στιγμή που λήγει ένα συμβόλαιο που έχει ορισμένη διάρκεια πρακτικά μεταβαίνεις σε ενα καινούριο συμβόλαιο και με αυτήν την λογική αυτο που γράφουν εκει πιάνει και εμένα, τώρα δικηγόρος δεν είμαι ούτε συμβολαιογράφος αλλά πιστεύω ότι αν ισχύει αυτο που λες θα μπορούσαν να το γράψουν λίγο πιο ξεκάθαρα ή τέλος πάντων εφόσον δεν αφορά την δική μου περίπτωση να μην το αναφέρουν καν.

Πάντως και στο 13888 που πήρα πριν λίγο την ίδια άποψη με εσένα φαίνεται να έχουν.

Είδομεν, θα ενημερώσω όταν ολοκληρώσω την ανανέωση και κατεβάσω 81GB.. :)

Ναι αυτο το περιμενα και εγω να γινει στη ληξη του συμβολαιου. Εμενα ληγει του χρονου το Μαρτιο οποτε εχω ακομα δρομο μετα θα δω τι θα κανω αλλα παλουκι τωρα ολο αυτο σου λενε η 25 ευρω η τελος τα απεριοριστα. Μπορουν πρακτικα να αλλαξουν τους ορους συμβολαιου μετα τη ληξη του οποτε αλλαζουν και την παλια extra sim στη ληξη. Απο εκει και περα το κοβεις η κοβεις την extra sim η τους διαολοστελνεις οπως ειναι και πας σε αλλη εταιρια. Ελπιζω στη ληξη του χρονου να εχει παει το giga week μεσω whats up πιο φθηνα απο 6.5 ευρω τη βδομαδα γιατι extra sim στα 25 δυσκολα θα πληρωσω. 

7 ώρες πριν, ragnaros είπε

asdf.png

Είμαι σε ίδια φάση αλλά δεν μου βγαζει πουθενά όρους έξτρα σιμ. Μόνο αν πατήσω στη στον αριθμο της εξτα σιμ μου βγάλει ότι το συμβολαίου είναι αορίστου χρόνου. 

Και κάτι άλλο για καινούργιο συμβόλαιο λένε 36,30 με cosmote one και Έμας που θα κάνουμε ανανέωση λέει με cosmote one συμπεριλαμβάνεται 43.5 εμένα,  εσένα βλέπω 44 . Αντί να είναι αν όχι πιο φτηνό τουλάχιστον 36.3. Λουληδες. 

Μπήκα στο app της cosmote και είδα ότι μου δίνει το παρακάτω 

εν τω μεταξύ έχω απλά σύνδεση καρτοκινητής ίσα ίσα για το νούμερο μου (έχω επαγγελματικά με τα πάντα όλα),  με λογαριασμό 18€ το μήνα 

τι φαση ;

IMG_1128.png

• Confused 3

19 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

εν τω μεταξύ έχω απλά σύνδεση καρτοκινητής ίσα ίσα για το νούμερο μου (έχω επαγγελματικά με τα πάντα όλα),  με λογαριασμό 18€ το μήνα 

τι φαση ;

IMG_1128.png

Ω ρε φιλε η προσφορα της δεκαετιας. Την περνεις με κλειστα ματια εννοειται δεν υπαρχει τι σου εδωσαν? Καλοριζικη 2 χρονια θα την περασεις χλιδα αδερφε. 

• Like 1

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Ω ρε φιλε η προσφορα της δεκαετιας. Την περνεις με κλειστα ματια εννοειται δεν υπαρχει τι σου εδωσαν? Καλοριζικη 2 χρονια θα την περασεις χλιδα αδερφε. 

Εντάξει μωρέ μη νομίζεις ότι έχω το χρόνο να χαζεύω 24/7 με ένα κινητό, αλλά φοβάμαι μη το δεχτώ και μου πουν μετά «λάθος κάναμε είναι 48 το μήνα όχι 8» και ξεκινήσει το πανηγύρι με ΣΤΚ και τα ρέστα 

Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Εντάξει μωρέ μη νομίζεις ότι έχω το χρόνο να χαζεύω 24/7 με ένα κινητό, αλλά φοβάμαι μη το δεχτώ και μου πουν μετά «λάθος κάναμε είναι 48 το μήνα όχι 8» και ξεκινήσει το πανηγύρι με ΣΤΚ και τα ρέστα 

Οχι η προσφορα οτι λεει αυτο θα παρεις. Ειναι τσαμπα 8 ευρω το μηνα για απεριοριστα τα παντα. Στην τελικη τη χωνεις σε router σπιτι κοβεις σταθερη και παιζεις μπαλα με απεριοριστα δεδομενα ειναι τρομερη τιμη. 

26 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

τι φαση ;

IMG_1128.png

Απίστευτο..

27 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οχι η προσφορα οτι λεει αυτο θα παρεις. Ειναι τσαμπα 8 ευρω το μηνα για απεριοριστα τα παντα. Στην τελικη τη χωνεις σε router σπιτι κοβεις σταθερη και παιζεις μπαλα με απεριοριστα δεδομενα ειναι τρομερη τιμη. 

Βρε τα λεφτά δε με νοιάζουν προφανώς είναι τσάμπα, απλά κάτι μου λέει ότι θα κάνουν καμία υπαναχώρηση και θα κάθομαι να τσακώνομαι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...