arvacon Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 4 ώρες πριν, georgezaf είπε Υφυσταμενος πελάτης: πήρα σήμερα για διακοπή προγράμματος καθώς το συμβόλαιο ξεφεύγει στα 60 ευρώ.... Με ενημέρωσε πως μπορώ να φύγω ναι με ΟΡΙΣΤΙΚΗ κατάργηση του τηλεφωνικού αριθμού ατελώς....αν το θέλω καρτοκινητο πρέπει να πληρώσω τα τέλη για μετατροπή....Πραγμα που το θεωρώ απαράδεκτο και δεν ξέρω τι να κάνω.. Ωστόσο αν κάνω νέο συμβόλαιο αυτά που μου δίνουν επειδή είμαι παλιος... 37 ευρώ το μήνα με 1 έξτρα Σιμ δωρεάν τελείως.... Και 33 αν έχω γειτονικό αριθμό δλδ το cosmote one...με 1 έξτρα Σιμ δώρο.... Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Πως μπορώ να φύγω χώρις να χάσω το νούμερο... αντε σε άλλη εταιρία και κάνε αίτηση φορητοτητας από εκεί, οπότε μετά θα σε παίρνουν από κοτε και θα παρακαλανε να μη φύγεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2 ώρες πριν, arvacon είπε αντε σε άλλη εταιρία και κάνε αίτηση φορητοτητας από εκεί, οπότε μετά θα σε παίρνουν από κοτε και θα παρακαλανε να μη φύγεις... Συγκρίνεις προγράμματα, τιμές, πολιτική ορθής χρήσης, κάλυψη δικτύου και κάνεις αίτηση φορητότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgezaf Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου Έκανα αίτηση στην κόκκινη...τους ενημέρωσα και με mail...ακόμα δεν έχω κλήση από αυτούς.... Η κόκκινη έστειλε την sim την περιμένω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) On 22/07/2024 at 18:43, dandri said: Τούμπανο Μόνο στα λόγια έμεινες.. Χωρίς speed test.. On 22/07/2024 at 18:43, dandri said: Τούμπανο Επεξ/σία 24 Ιουλίου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Βλέπω αρχίσουν παίζουν προσφορές για δώρο έξτρα σιμ. Πολύ καλό φαίνεται. Εγω πάντως κατέληξα στο ότι θα πάω Θεσσαλονίκη μια βόλτα και θα περάσω και από φρογκ να ξερω την σιμ με τα 120€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgezaf Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Βλέπω αρχίσουν παίζουν προσφορές για δώρο έξτρα σιμ. Πολύ καλό φαίνεται. Εγω πάντως κατέληξα στο ότι θα πάω Θεσσαλονίκη μια βόλτα και θα περάσω και από φρογκ να ξερω την σιμ με τα 120€. Εύκολο αδερφέ...και εγώ το έκανα μόνο με ταυτότητα και τα χρήματα πληρώνεις κ με κάρτα Θεσσαλονικη! Όταν λήξει σε ένα χρόνο φαντάζομαι νέο αριθμό και το ίδιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Πήγα σε κατάστημα για έκδοση έξτρα σιμ. Με κάλεσαν τώρα και μου είπαν ότι τους είπαν από τα κεντρικά ότι δεν δικαιούμαι για είμαι στο gigamax family unlimited..Τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 13 ώρες πριν, prefuse είπε Μόνο στα λόγια έμεινες.. Χωρίς speed test.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Βλέπω να καταργώ την σταθερή γραμμή γιατί 26€ για 24αρα στη cosmote δεν αξίζει με τη frog sim 120€ για ένα χρόνο και να τη βάλω στο zte 801 ή σε κάποιο 4g router (πάλι πάνω από 24 θα πιάνω) ή στην έσχατη περίπτωση σε κάποιο κινητό σαν hotspot υπάρχει κάποιος περιορισμός σε download από torrent κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaleole Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, dandri είπε Σχετικά χαμηλά παίζεις.. Ψάξε αν έχεις n78 στην περιοχή σου.. Κουμπώνεις σε 5G απ΄ότι βλέπω απο τα λαμπάκια αλλά όχι σε n78 με αυτές τις ταχύτητες (μάλλον σε n1 ή n28). Εδώ που είμαι έχω n78 άλλα και με κλειστό το 5G με 4G+ και τριπλό CA έχω καλύτερες ταχύτητες απο αυτές που έχεις.. (200+ down και 70+ up). Ψάξε για καλύτερο σημείο. 14 λεπτά πριν, dreaming123 είπε Βλέπω να καταργώ την σταθερή γραμμή γιατί 26€ για 24αρα στη cosmote δεν αξίζει με τη frog sim 120€ για ένα χρόνο και να τη βάλω στο zte 801 ή σε κάποιο 4g router (πάλι πάνω από 24 θα πιάνω) ή στην έσχατη περίπτωση σε κάποιο κινητό σαν hotspot υπάρχει κάποιος περιορισμός σε download από torrent κτλ; Κανένας περιορισμός. Frog - mc801a - Voip provider (αν θέλεις να κρατήσεις το νούμερο σου) και γειά σας. Επεξ/σία 24 Ιουλίου από papaleole 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 10 minutes ago, papaleole said: Σχετικά χαμηλά παίζεις.. Ψάξε αν έχεις n78 στην περιοχή σου.. Κουμπώνεις σε 5G απ΄ότι βλέπω απο τα λαμπάκια αλλά όχι σε n78 με αυτές τις ταχύτητες (μάλλον σε n1 ή n28). Εδώ που είμαι έχω n78 άλλα και με κλειστό το 5G με 4G+ και τριπλό CA έχω καλύτερες ταχύτητες απο αυτές που έχεις.. (200+ down και 70+ up). Ψάξε για καλύτερο σημείο. Κανένας περιορισμός. Δεν υπάρχει περιορισμός αλλά οι ταχύτητες δεν είναι καθόλου σταθερές. Ανάλογα το πόσα κινητά και χρήστες είναι κοντά στην περιοχή τόσο πέφτει η ταχύτητα. Τα ΣΚ πχ σε παραθαλάσσια μέρη πέφτει μέχρι και 2-3mbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaleole Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, prefuse είπε Δεν υπάρχει περιορισμός αλλά οι ταχύτητες δεν είναι καθόλου σταθερές. Ανάλογα το πόσα κινητά και χρήστες είναι κοντά στην περιοχή τόσο πέφτει η ταχύτητα. Τα ΣΚ πχ σε παραθαλάσσια μέρη πέφτει μέχρι και 2-3mbit Εννοείτε οτι πρώτα μετράς - ζυγίζεις τα πράγματα και μετά προχωράς... Άλλο θέμα αυτό.. Βλέπεις.... Ποιά έχει καλύτερες υποδομές (voda-cosmote)? Είναι το ίδιο όλο τον χρόνο??? Ναι προχωράς... Οχι? Υπάρχει και το Starlink... Αλλά όπως σου είπα άλλο θέμα αυτό... Δεν ρώτησε κάτι τέτοιο... Δηλαδή υπάρχει παραθαλάσσιο με υποδομές (π.χ. να έχει n78) που να σου δίνει bandwidth 800+mbps καθημερινές και το σουκού να σου δίνει 2-3 που λες? Δεν νομίζω... Επεξ/σία 24 Ιουλίου από papaleole Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 minute ago, papaleole said: Εννοείτε οτι πρώτα μετράς - ζυγίζεις τα πράγματα και μετά προχωράς... Άλλο θέμα αυτό.. Βλέπεις.... Ποιά έχει καλύτερες υποδομές (voda-cosmote)? Είναι το ίδιο όλο τον χρόνο??? Ναι προχωράς... Οχι? Υπάρχει και το Starlink... Αλλά όπως σου είπα άλλο θέμα αυτό... Δεν ρώτησε κάτι τέτοιο... Δεν απάντησα σε κάποια ερώτηση, υπενθύμισα ότι τίποτα δεν είναι χωρίς μειονεκτήματα. Το starlink είναι η έσχατη λύση αν στην περιοχή μας δεν υπάρχει τίποτα από όλα τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Voip provider δεν χρειάζομαι γιατί σταθερό τηλ έχω χρόνια να βάλω σαν συσκευή σε πρίζα. Από τι έχω διαβάζει σε διάφορα θέματα εδώ μέσα η frog είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή γιατί Vodafone k nova έχουν τα 300gb και μετά πέφτει η ταχύτητα στα 12 και η cosmote είναι στα 27 ή 33€ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 3 ώρες πριν, papaleole είπε Σχετικά χαμηλά παίζεις.. Ψάξε αν έχεις n78 στην περιοχή σου.. Κουμπώνεις σε 5G απ΄ότι βλέπω απο τα λαμπάκια αλλά όχι σε n78 με αυτές τις ταχύτητες (μάλλον σε n1 ή n28). Εδώ που είμαι έχω n78 άλλα και με κλειστό το 5G με 4G+ και τριπλό CA έχω καλύτερες ταχύτητες απο αυτές που έχεις.. (200+ down και 70+ up). Ψάξε για καλύτερο σημείο. Παρότι το έχω δίπλα σε παράθυρο. Το σπίτι είναι πέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα