dandri Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου Στις 21/6/2024 στις 8:35 ΠΜ, dandri είπε Δυστυχώς έχεις δίκιο. Επίσης εγώ που είμαι άτομο με αναπηρία δεν με αφήνουν να στείλω κάποιον άνθρωπο να παραλάβει το πακέτο με ταυτότητα δική μου από το gov.gr. Θέλουν φυσική παρουσία. Στις 21/6/2024 στις 12:01 ΜΜ, Lewnidas1995 είπε Με εξουσιοδότηση γίνεται κανονικά. Αναφέρθηκε από πολλά μελη Επαναφέρω και πάλι το θέμα ότι ως ΑΜΕΑ δεν μπορώ να προμηθευτώ το πακέτο Frog. Το κατάστημα της Αθήνας, στο οποίο αποτάθηκα, δεν δέχεται την εξουσιοδότηση, όπως είπε ο @Lewnidas1995. Η μόνη λύση που δέχεται είναι να το πάρει ένας φίλος μου στο όνομά του και μετά να πάει σε κατάστημα COSMOTE να κάνει τη μεταβίβαση στο όνομά μου. Απίστευτη ταλαιπωρία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 6 Ιουλίου Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 3 ώρες πριν, dandri είπε Επαναφέρω και πάλι το θέμα ότι ως ΑΜΕΑ δεν μπορώ να προμηθευτώ το πακέτο Frog. Το κατάστημα της Αθήνας, στο οποίο αποτάθηκα, δεν δέχεται την εξουσιοδότηση, όπως είπε ο @Lewnidas1995. Η μόνη λύση που δέχεται είναι να το πάρει ένας φίλος μου στο όνομά του και μετά να πάει σε κατάστημα COSMOTE να κάνει τη μεταβίβαση στο όνομά μου. Απίστευτη ταλαιπωρία. Με δεδομένη αυτή την ταλαιπωρία, μην μας προξενεί εντύπωση που η Extra Sim έχει 25 € το μήνα. Δεν χρειάζεται επίσκεψη σε κατάστημα. Γίνεται και μέσω τηλεφώνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 27/6/2024 στις 2:00 ΜΜ, prefuse είπε Αν δεν χρειάζεται n the go, θα πήγαινα σε σίγουρη και δοκιμασμένη επιλογή και όχι σε κάποιο με μπαταρία που θα χαλάσει και θα θέλει αλλαγή. https://www.skroutz.gr/s/29788832/ZTE-MC801A-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Gigabit-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ερώτηση: Αυτό το modem είναι συμβατό με COSMOTE 5G+ ; Ή το COSMOTE 5G+ είναι μαρκετίστικο, μούφα ; Επεξ/σία 7 Ιουλίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 12 hours ago, dandri said: Ερώτηση: Αυτό το modem είναι συμβατό με COSMOTE 5G+ ; Ή το COSMOTE 5G+ είναι μαρκετίστικο, μούφα ; Το ZTE-MC801A στηρίζεται στο Snapdragon X55 το οποίο είναι συμβατό με 5G SA (5G+)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Φίλος θέλει να πάρει το ZTE MC888. Το προτείνετε ή επιμένετε στο ZTE MC801A ; Τι διαφορά έχουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Ενημέρωση προς όλες και όλους: Έκανα φορητότητα από Vodafone σε Cosmote Gigamax Unlimited, η οποία ενεργοποήθηκε κανονικά παράλληλα με Extra Sim Advanced, η οποία θα ενεργοποιηθεί 22-07-2024. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 5 ώρες πριν, dandri είπε Ενημέρωση προς όλες και όλους: Έκανα φορητότητα από Vodafone σε Cosmote Gigamax Unlimited, η οποία ενεργοποήθηκε κανονικά παράλληλα με Extra Sim Advanced, η οποία θα ενεργοποιηθεί 22-07-2024. Σε τι τιμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, arvacon είπε Σε τι τιμη; 30 € το Gigamax Unlimited + 20 € η Extra Sim Advanced, τα οποία κούμπωσα σε Cosmote One φίλου μου = 55 € EDIT: 25 € κοστίζει η Extra Sim Advanced Επεξ/σία 18 Ιουλίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvacon Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 4 ώρες πριν, dandri είπε 30 € το Gigamax Unlimited + 20 € η Extra Sim Advanced, τα οποία κούμπωσα σε Cosmote One φίλου μου = 55 € 30+20 ομως μας κανουν 50. Τα υπολοιπα 5 απο που προεκυψαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 59 λεπτά πριν, arvacon είπε 30+20 ομως μας κανουν 50. Τα υπολοιπα 5 απο που προεκυψαν? Συγγνώμη λάθος μου 30 + 25 η Extra Sim Advanced = 55 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KrissssirK Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Έχω συμβόλαιο που εγινε εο 22' unlimited στα 54 μαζί με 3 extra sim πάει 63 κάτι. Σε λίγο καιρό το συμβόλαιο λήγει. Μπορώ να κάνω ανανέωση και να συνεχίσω να πληρώνω 3 ευρώ ανά σιμ? Η υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε καλύτερη τιμή. Θέλω 1 κάρτα κανονική και 2 τουλαχιστον για ίντερνετ unlimited εννοείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 4 ώρες πριν, KrissssirK είπε Έχω συμβόλαιο που εγινε εο 22' unlimited στα 54 μαζί με 3 extra sim πάει 63 κάτι. Σε λίγο καιρό το συμβόλαιο λήγει. Μπορώ να κάνω ανανέωση και να συνεχίσω να πληρώνω 3 ευρώ ανά σιμ? Η υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε καλύτερη τιμή. Θέλω 1 κάρτα κανονική και 2 τουλαχιστον για ίντερνετ unlimited εννοείτε. «EXTRA SIM Standard», μπορούν να καταναλωθούν κατ’ ανώτατο όριο 20GB. «EXTRA SIM Advanced» μπορεί να συνδυαστεί μόνο με «Κύρια Σύνδεση» η οποία είναι ενταγμένη σε πρόγραμμα με απεριόριστο όγκο δεδομένων. Οι συνδρομητές με «Κύρια Σύνδεση» με απεριόριστο όγκο δεδομένων μπορούν να ενεργοποιήσουν έως τέσσερις (4) EXTRA SIM Standard ή Advanced. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει συνδέσεις «EXTRA SIM», σε περίπτωση που επιθυμούν να ενεργοποιήσουν επιπλέον «EXTRA SIM» στην Σύνδεσή τους (έως 4 συνολικά ), θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τους νέους τύπους «ΕXTRA SIM», ανάλογα και με το πρόγραμμα της «Κύριας Σύνδεσης» που διαθέτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Ξημερώνει η ημέρα που θα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε Extra sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 18 ώρες πριν, dandri είπε Ξημερώνει η ημέρα που θα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε Extra sim. Τούμπανο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgezaf Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Υφυσταμενος πελάτης: πήρα σήμερα για διακοπή προγράμματος καθώς το συμβόλαιο ξεφεύγει στα 60 ευρώ.... Με ενημέρωσε πως μπορώ να φύγω ναι με ΟΡΙΣΤΙΚΗ κατάργηση του τηλεφωνικού αριθμού ατελώς....αν το θέλω καρτοκινητο πρέπει να πληρώσω τα τέλη για μετατροπή....Πραγμα που το θεωρώ απαράδεκτο και δεν ξέρω τι να κάνω.. Ωστόσο αν κάνω νέο συμβόλαιο αυτά που μου δίνουν επειδή είμαι παλιος... 37 ευρώ το μήνα με 1 έξτρα Σιμ δωρεάν τελείως.... Και 33 αν έχω γειτονικό αριθμό δλδ το cosmote one...με 1 έξτρα Σιμ δώρο.... Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Πως μπορώ να φύγω χώρις να χάσω το νούμερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα