prefuse Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Αν δεν χρειάζεται n the go, θα πήγαινα σε σίγουρη και δοκιμασμένη επιλογή και όχι σε κάποιο με μπαταρία που θα χαλάσει και θα θέλει αλλαγή. https://www.skroutz.gr/s/29788832/ZTE-MC801A-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Gigabit-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, prefuse είπε Αν δεν χρειάζεται n the go, θα πήγαινα σε σίγουρη και δοκιμασμένη επιλογή και όχι σε κάποιο με μπαταρία που θα χαλάσει και θα θέλει αλλαγή. https://www.skroutz.gr/s/29788832/ZTE-MC801A-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Gigabit-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Τι θα χαλασει? Εγω 1.5 χρονο το εχω λιωσει δεν εχει παθει τιποτα ουτε η μπαταρια και αν σε 2-3-4 χρονια χαλασει η μπαταρια υπαρχουν με 10 ευρω να αγορασεις. Ουτε θα χαλασει ουτε αλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, prefuse είπε Αν δεν χρειάζεται n the go, θα πήγαινα σε σίγουρη και δοκιμασμένη επιλογή και όχι σε κάποιο με μπαταρία που θα χαλάσει και θα θέλει αλλαγή. https://www.skroutz.gr/s/29788832/ZTE-MC801A-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Gigabit-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Γιατί δεν προτείνεις αυτό ; https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/diktiaka/mobile-internet/retail/tp-link-nx510v-5g-ax3000-wi-fi-6-router/?productId=20427593&fname=&fvalue= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, Arkin said: Τι θα χαλασει? Εγω 1.5 χρονο το εχω λιωσει δεν εχει παθει τιποτα ουτε η μπαταρια και αν σε 2-3-4 χρονια χαλασει η μπαταρια υπαρχουν με 10 ευρω να αγορασεις. Ουτε θα χαλασει ουτε αλλαγη. Όλες οι μπαταρίες κάποτε χαλάνε, δεν βρίσκω λόγο να πάρει κάποιος mobile router αν δεν το χρειάζεται. Λογικά και υποθετικά, τα σταθερά router, λόγο όγκου, ίσως έχουν και καλύτερες κεραίες και ευκολίες, συν ότι το κόστος κατασκευής, παει στα υλικά και όχι στα υλικά + το κόστος της μπαταρία. Άρα ίσως με τα ίδια χρήματα, παίρνεις καλύτερο προϊόν. 9 minutes ago, dandri said: Γιατί δεν προτείνεις αυτό ; https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/diktiaka/mobile-internet/retail/tp-link-nx510v-5g-ax3000-wi-fi-6-router/?productId=20427593&fname=&fvalue= Εσύ γιατί δεν παίρνεις το άλλο; Την κολοκυθιά θα παίξουμε; Δεν μπορείς να φανταστείς τον λόγο; Απλή λογική, το ένα είναι δοκιμασμένο με πολλές κριτικές. Το άλλο νεότερο μοντέλο με λίγες κριτικές, μπορεί να είναι "καλύτερο" αλλά όχι τόσο δοκιμασμένο. Ότι και να πάρεις είτε αυτά είτε αυτό με την μπαταρία, ευχαριστημένος θα είσαι. Αλλιώς θα είχες συγκεκριμένες ανάγκες να αναφέρεις. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, prefuse είπε Όλες οι μπαταρίες κάποτε χαλάνε, δεν βρίσκω λόγο να πάρει κάποιος mobile router αν δεν το χρειάζεται. Λογικά και υποθετικά, τα σταθερά router, λόγο όγκου, ίσως έχουν και καλύτερες κεραίες και ευκολίες, συν ότι το κόστος κατασκευής, παει στα υλικά και όχι στα υλικά + το κόστος της μπαταρία. Άρα ίσως με τα ίδια χρήματα, παίρνεις καλύτερο προϊόν. Εσύ γιατί δεν παίρνεις το άλλο; Την κολοκυθιά θα παίξουμε; Δεν μπορείς να φανταστείς τον λόγο; Απλή λογική, το ένα είναι δοκιμασμένο με πολλές κριτικές. Το άλλο νεότερο μοντέλο με λίγες κριτικές, μπορεί να είναι "καλύτερο" αλλά όχι τόσο δοκιμασμένο. Ότι και να πάρεις είτε αυτά είτε αυτό με την μπαταρία, ευχαριστημένος θα είσαι. Αλλιώς θα είχες συγκεκριμένες ανάγκες να αναφέρεις. Τώρα έχω το R228t της TCL. Αυτό μου έδωσε η Vodafone. Βάζω την Internet 4 Sharing κάρτα Η Vodafone δεν έχει κάλυψη και το 4G της είναι άθλιο σε ταχύτητα. Σκοπεύω να κάνω φορητότητα στην Cosmote λογω 5G και καλύτερης ταχύτητας, οπότε αναγκαστικά θέλω και ρούτερ. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, dandri said: Τώρα έχω το R228t της TCL. Αυτό μου έδωσε η Vodafone. Βάζω την Internet 4 Sharing κάρτα Η Vodafone δεν έχει κάλυψη και το 4G της είναι άθλιο σε ταχύτητα. Σκοπεώ να κάνω φορητότητα στην Cosmote λογω 5G και καλύτερης ταχύτητας, οπότε αναγκαστικά θέλω και ρούτερ. αν δεν το εχεις δοκιμασει, μην ορκίζεσε κιολας για την cosmote. αν ειναι πολλες συσκευες απο γείτονες κτλ, πεφτει η ταχύτητα δραματικά σε ολα τα δίκτυα. γενικά το οτι πιάνεις πχ 120mbit μια καθημερινή, δεν ειναι εγγυημένα για ολες τις μέρες.. πχ ΣΚ, αν ειναι παραθεριστικό και η περιοχή εχει γεμίσει κόσμο, μπορει να πέσεις στα 3-5mbit.. αληθινό σενάριο Επεξ/σία 27 Ιουνίου από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, prefuse είπε αν δεν το εχεις δοκιμασει, μην ορκίζεσε κιολας για την cosmote. αν ειναι πολλες συσκευες απο γείτονες κτλ, πεφτει η ταχύτητα δραματικά σε ολα τα δίκτυα. γενικά το οτι πιάνεις πχ 120mbit μια καθημερινή, δεν ειναι εγγυημένα για ολες τις μέρες.. πχ ΣΚ, αν ειναι παραθεριστικό και η περιοχή εχει γεμίσει κόσμο, μπορει να πέσεις στα 3-5mbit.. αληθινό σενάριο Την έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 45 λεπτά πριν, prefuse είπε Όλες οι μπαταρίες κάποτε χαλάνε, δεν βρίσκω λόγο να πάρει κάποιος mobile router αν δεν το χρειάζεται. Λογικά και υποθετικά, τα σταθερά router, λόγο όγκου, ίσως έχουν και καλύτερες κεραίες και ευκολίες, συν ότι το κόστος κατασκευής, παει στα υλικά και όχι στα υλικά + το κόστος της μπαταρία. Άρα ίσως με τα ίδια χρήματα, παίρνεις καλύτερο προϊόν. Εσύ γιατί δεν παίρνεις το άλλο; Την κολοκυθιά θα παίξουμε; Δεν μπορείς να φανταστείς τον λόγο; Απλή λογική, το ένα είναι δοκιμασμένο με πολλές κριτικές. Το άλλο νεότερο μοντέλο με λίγες κριτικές, μπορεί να είναι "καλύτερο" αλλά όχι τόσο δοκιμασμένο. Ότι και να πάρεις είτε αυτά είτε αυτό με την μπαταρία, ευχαριστημένος θα είσαι. Αλλιώς θα είχες συγκεκριμένες ανάγκες να αναφέρεις. Οταν χαλασει σε 3 4 χρονια περνεις αλλη μπαταρια με ενα 10αρικο. Υποθετικα οπως το ειπες μιας και εχω πιασει μεχρι 1.7gb ταχυτητες με το 5001 και γενικα παντα εχει το καλυτερο σημα σε οποιο σημειο και αν το βαλω απο οποιοδηποτε κινητο. Και εχεις και την ευκολια απλα το κουμπωνεις με ενα φορτιστη type c και παιζεις μπαλα. Πας εξω το βαζεις τσεπη κουμπωνεις αν θες και power bank και κραταει μερες. Το σταθερο ειναι ξεπερασμενο πια δυστυχως ειδικα οταν μιλαμε για mobile internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Οταν χαλασει σε 3 4 χρονια περνεις αλλη μπαταρια με ενα 10αρικο. Υποθετικα οπως το ειπες μιας και εχω πιασει μεχρι 1.7gb ταχυτητες με το 5001 και γενικα παντα εχει το καλυτερο σημα σε οποιο σημειο και αν το βαλω απο οποιοδηποτε κινητο. Και εχεις και την ευκολια απλα το κουμπωνεις με ενα φορτιστη type c και παιζεις μπαλα. Πας εξω το βαζεις τσεπη κουμπωνεις αν θες και power bank και κραταει μερες. Το σταθερο ειναι ξεπερασμενο πια δυστυχως ειδικα οταν μιλαμε για mobile internet. Αν το θες για το σπίτι το ZTE MC801A 5G είναι σταθερότερη, δοκιμασμένη και πιο αξιόπιστη λύση. Δέχεται και το σταθερό σου τηλέφωνο μέσω VOIP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, prefuse είπε https://www.skroutz.gr/s/29788832/ZTE-MC801A-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Gigabit-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 22 λεπτά πριν, motoboots είπε Αν το θες για το σπίτι το ZTE MC801A 5G είναι σταθερότερη, δοκιμασμένη και πιο αξιόπιστη λύση. Δέχεται και το σταθερό σου τηλέφωνο μέσω VOIP. Είναι Plug n Play ; Επεξ/σία 27 Ιουνίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, dandri είπε Είναι Plug n Play ; Ναι. Βάζεις SIM, έχεις internet. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Για αυτό τι λέτε ; Με SIM εννοείται. https://www.skroutz.gr/s/51139074/TP-LINK-Deco-BE65-BE9300-v1-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-7-Tri-Band-2-4-5-6GHz.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyNinos Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους, μια γρήγορη ερώτηση για Unlimited data σε νησί. Ποιό είναι το ποιο vfm πακέτο αυτή τη στιγμή για routereraki 5g και unlimited data (οχι να πιάνω 2mbps μετά από τα πρώτηα 50gb, ναι είναι unlimited), διάβασα κάτ για προσφορά cosmote και για whatsup είναι όντως χωρίς περιορισμούς; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 3 ώρες πριν, JohnnyNinos είπε Καλησπέρα σε όλους, μια γρήγορη ερώτηση για Unlimited data σε νησί. Ποιό είναι το ποιο vfm πακέτο αυτή τη στιγμή για routereraki 5g και unlimited data (οχι να πιάνω 2mbps μετά από τα πρώτηα 50gb, ναι είναι unlimited), διάβασα κάτ για προσφορά cosmote και για whatsup είναι όντως χωρίς περιορισμούς; Ευχαριστώ πολύ! 6.5 ευρω giga week whats up. Πραγματικα απεριοριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 3 Ιουλίου Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 20 minutes ago, Arkin said: 6.5 ευρω giga week whats up. Πραγματικα απεριοριστο. 28-29€ τον μηνα ειναι σχεδον ενα ταληρο πανω απο την τιμη που δινει προσφορα στο αππ για να κανεις Unlimited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα