dandri Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Στις 19/6/2024 στις 1:09 ΜΜ, Arkin είπε Ναι προφανως απλα σου λεω οτι μιλαμε για 30 ευρω το gigamax + 25 η extra sim + 30 για τη σταθερη παμε στα 85 ευρω Και προτεινω εγω whats up giga week 6.5 τη βδομαδα 26 το μηνα για απεριοριστα δεδομενα σπιτι χωρις σταθερη + whats up και καποιο προγραμμα με 11.5 ευρω + reload it δηλαδη 37 ευρω το μηνα απο τα 85. Στις 19/6/2024 στις 1:12 ΜΜ, dandri είπε Γιατί 2 whats up ; Στις 19/6/2024 στις 1:14 ΜΜ, Arkin είπε Για το βασικο κινητο εννοω Στις 19/6/2024 στις 1:14 ΜΜ, georgerov είπε Η μια για κανονικό αριθμό και η δεύτερη να αντικαταστήσει την έξτρα Σιμ εννοείς μάλλον ο φίλος. Εγω χρειάζομαι την υπηρεσία κλήση διάσκεψης. Όπως είδα το whats up δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα. Ούτε το Vodafone CU που είχα είχε αυτή την δυνατότητα.
syrio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Στις 19/6/2024 στις 12:46 ΜΜ, Arkin είπε Ειναι πανάκριβη γενικά η Extra sim. Χίλιες φορές what's up και giga week τη βδομάδα με 6.5 χωρίς δέσμευση χωρίς τίποτα. Ούτε σταθερό ούτε τίποτα. Συν ένα καρτοκινητο whats up στο βασικό νούμερο με 11 12 ευρώ το μήνα σύνολο 37 ευρώ το μήνα από τα 55 συν 30 η σταθερή που ζητάνε στο παραπάνω. Είναι μια διαφορά 50 ευρώ κάτω. Στο whats up μπορείς να ανανεώνεις μόνο τα δεδομένα ή πρέπει παράλληλα να ανανεώνεις και ομιλία; Επίσης αν η κάρτα βρίσκεται σε ρούτερ για να γίνει ανανέωση πρέπει η κάρτα sim να βγει από το ρούτερ και να μπει σε κινητό ή μπορεί να γίνει η ανανέωση μέσω κάποιας εφαρμογής; Τέλος αν γίνεται μέσω εφαρμογής η ανανέωση μπορεί η εφαρμογή αυτή να μπει σε κινητό Vodafone και να γίνει από εκεί η ανανέωση; Συγγνώμη για τις πολλές απορίες, αλλά λόγω διακοπής της σταθερής γραμμής λόγω τεχνικού προβλήματος προσπαθώ να βγάλω άκρη με internet μέσω δεδομένων. Έχω βάλει ασύρματο 4g της Vodafone αλλά μετά το Πάσχα έχει πέσει σε ταχύτητες 1mbps έως max 16mbps!!!
Arkin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 2 λεπτά πριν, syrio είπε Στο whats up μπορείς να ανανεώνεις μόνο τα δεδομένα ή πρέπει παράλληλα να ανανεώνεις και ομιλία; Επίσης αν η κάρτα βρίσκεται σε ρούτερ για να γίνει ανανέωση πρέπει η κάρτα sim να βγει από το ρούτερ και να μπει σε κινητό ή μπορεί να γίνει η ανανέωση μέσω κάποιας εφαρμογής; Τέλος αν γίνεται μέσω εφαρμογής η ανανέωση μπορεί η εφαρμογή αυτή να μπει σε κινητό Vodafone και να γίνει από εκεί η ανανέωση; Συγγνώμη για τις πολλές απορίες, αλλά λόγω διακοπής της σταθερής γραμμής λόγω τεχνικού προβλήματος προσπαθώ να βγάλω άκρη με internet μέσω δεδομένων. Έχω βάλει ασύρματο 4g της Vodafone αλλά μετά το Πάσχα έχει πέσει σε ταχύτητες 1mbps έως max 16mbps!!! Ναι μπορεις να κάνεις ανανέωση μόνο δεδομένα πχ με το giga week. Η κάρτα μένει στο ρουτερ και κανεις ανανέωση από όπου θέλεις υπολογιστή κινητό μέσω του my cosmote. Η εφαρμογή μπαίνει παντού σε ότι κινητό θέλεις ανεξάρτητα από την εταιρεία.
syrio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 15 ώρες πριν, Arkin είπε Ναι μπορεις να κάνεις ανανέωση μόνο δεδομένα πχ με το giga week. Η κάρτα μένει στο ρουτερ και κανεις ανανέωση από όπου θέλεις υπολογιστή κινητό μέσω του my cosmote. Η εφαρμογή μπαίνει παντού σε ότι κινητό θέλεις ανεξάρτητα από την εταιρεία. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα παραγγείλω μία να αρχίσω τις δοκιμές να δω και την cosmote. Κάτι ακόμη, αν μπει η sim σε ρούτερ που έχει γραμμή για τηλέφωνο το τηλεφωνικό νούμερο της sim λειτουργεί;
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, syrio είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα παραγγείλω μία να αρχίσω τις δοκιμές να δω και την cosmote. Κάτι ακόμη, αν μπει η sim σε ρούτερ που έχει γραμμή για τηλέφωνο το τηλεφωνικό νούμερο της sim λειτουργεί; Αν βαλεις sim που ειναι κανονικα για ομιλια και το ρουτερ δουλευει κανονικα σαν voip θα μπορεις να εχεις και τηλεφωνο δεν ξερω τη διαδικασια ομως. Αν βαλεις καρτα μονο για δεδομενα τοτε δεν θα εχεις καθολου κλησεις θα δεχετε μονο sms.
dandri Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 7 ώρες πριν, syrio είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα παραγγείλω μία να αρχίσω τις δοκιμές να δω και την cosmote. Κάτι ακόμη, αν μπει η sim σε ρούτερ που έχει γραμμή για τηλέφωνο το τηλεφωνικό νούμερο της sim λειτουργεί; 7 ώρες πριν, Arkin είπε Αν βαλεις sim που ειναι κανονικα για ομιλια και το ρουτερ δουλευει κανονικα σαν voip θα μπορεις να εχεις και τηλεφωνο δεν ξερω τη διαδικασια ομως. Αν βαλεις καρτα μονο για δεδομενα τοτε δεν θα εχεις καθολου κλησεις θα δεχετε μονο sms. Ενδιαφέρον αυτό που λέει ο @Arkin για τη sim που ειναι κανονικα για ομιλια και το ρουτερ θα δουλευει κανονικα σαν voip θα μπορει να εχει και τηλεφωνο. @syrio όταν κά;νεις την διαδικασία, ενημέρωσε μας.
ANAGNPANA Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Στις 24/6/2024 στις 2:50 ΜΜ, dandri είπε Ενδιαφέρον αυτό που λέει ο @Arkin για τη sim που ειναι κανονικα για ομιλια και το ρουτερ θα δουλευει κανονικα σαν voip θα μπορει να εχει και τηλεφωνο. @syrio όταν κά;νεις την διαδικασία, ενημέρωσε μας. Εγώ το έχω κάνει με το FRITZ router και χρησιμοποιώ και τις κλήσεις και το Ίντερνετ του προγράμματος μου 1
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Στις 24/6/2024 στις 2:50 ΜΜ, dandri είπε Ενδιαφέρον αυτό που λέει ο @Arkin για τη sim που ειναι κανονικα για ομιλια και το ρουτερ θα δουλευει κανονικα σαν voip θα μπορει να εχει και τηλεφωνο. @syrio όταν κά;νεις την διαδικασία, ενημέρωσε μας. 22 λεπτά πριν, ANAGNPANA είπε Εγώ το έχω κάνει με το FRITZ router και χρησιμοποιώ και τις κλήσεις και το Ίντερνετ του προγράμματος μου Oτι ειπε ο φιλος anagnpana με ενα ρουτερ που υποστηριζει κλησεις με δεδομενα ειναι οτι καλυτερο. 1
dandri Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Στις 19/6/2024 στις 9:46 ΜΜ, Arkin είπε 249 απο εδω https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/internet-pantou/mi-fi/vodafone-mu50015ghotspot/p-148145/ https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/diktiaka/mobile-internet/retail/tp-link-nx510v-5g-ax3000-wi-fi-6-router/?productId=20427593&fname=&fvalue= Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο ;
Arkin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μόλις τώρα, dandri είπε https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/diktiaka/mobile-internet/retail/tp-link-nx510v-5g-ax3000-wi-fi-6-router/?productId=20427593&fname=&fvalue= Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο ; Αν θες hotspot δηλαδη να το περνεις στην τσεπη και να πηγαινεις οπου θελεις εννοειται το 5001. Το αλλο ειναι σταθερο δηλαδη το βαζεις οπου εχει πριζα και μενει εκει. Το 5001 δουλευει με type c δηλαδη μεχρι και με power bank μπορεις να το εχεις να δουλευει δεν καιει τιποτα και οποτε θελεις το βαζεις τσεπη και φευγεις κραταει 10 ωρες η μπαταρια.
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Αν θες hotspot δηλαδη να το περνεις στην τσεπη και να πηγαινεις οπου θελεις εννοειται το 5001. Το αλλο ειναι σταθερο δηλαδη το βαζεις οπου εχει πριζα και μενει εκει. Το 5001 δουλευει με type c δηλαδη μεχρι και με power bank μπορεις να το εχεις να δουλευει δεν καιει τιποτα και οποτε θελεις το βαζεις τσεπη και φευγεις κραταει 10 ωρες η μπαταρια. Εμένα κρατούσε 1-2 ώρες Μαξ γιατί ;
Arkin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Εμένα κρατούσε 1-2 ώρες Μαξ γιατί ; 2 ωρες με full μπαταρια? Οχι ενα 10ωρο στο νερο και παρολο που το εχω 1.5 χρονο παλι με κραταει πανω απο 7 8 ωρες με την ιδια μπαταρια. Ισως κατεβαζες τιποτα με 1.5gb στα τερματα και εφαγε τη μπαταρια τοσο γρηγορα?
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 17 λεπτά πριν, Arkin είπε 2 ωρες με full μπαταρια? Οχι ενα 10ωρο στο νερο και παρολο που το εχω 1.5 χρονο παλι με κραταει πανω απο 7 8 ωρες με την ιδια μπαταρια. Ισως κατεβαζες τιποτα με 1.5gb στα τερματα και εφαγε τη μπαταρια τοσο γρηγορα? Το κρατησα 6 μήνες δεν κρατούσε 400-500 κατέβαζα 1
dandri Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/diktiaka/mobile-internet/retail/tp-link-nx510v-5g-ax3000-wi-fi-6-router/?productId=20427593&fname=&fvalue= Αυτό είναι για πρίζα Σε 5G pocket router από ΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ τι υπάρχει;
Arkin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 2 λεπτά πριν, dandri είπε https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/diktiaka/mobile-internet/retail/tp-link-nx510v-5g-ax3000-wi-fi-6-router/?productId=20427593&fname=&fvalue= Αυτό είναι για πρίζα Σε 5G pocket router από ΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ τι υπάρχει; Το 5001 αλλα προτιμα αυτο απο vodafone ειναι ιδια και εχει 50 ευρω λιγοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα