arvacon Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Μόλις τώρα, Arkin είπε Ειχα ρωτησει πριν τι θα γινει μετα τη ληξη του συμβολαιου και με απαντησε αυτο. Δεν εβαλα την ερωτηση απλα. Οποτε και μετα τη ληξη εφοσον ανανεωσουμε συνεχιζουμε κανονικα με 5 ευρω και απεριοριστα. Χμμ.. Κ' εγω το ιδιο ρωτησα και μου απαντησε αυτο που ανεβασα, οποτε δεν ειναι να βασιζεσαι τελικα στους υπαλληλους της εξυπηρετησης... Οπως και να χει, θα το μαθουμε οταν ερθει η ωρα τοτε.
Arkin Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Μόλις τώρα, arvacon είπε Χμμ.. Κ' εγω το ιδιο ρωτησα και μου απαντησε αυτο που ανεβασα, οποτε δεν ειναι να βασιζεσαι τελικα στους υπαλληλους της εξυπηρετησης... Οπως και να χει, θα το μαθουμε οταν ερθει η ωρα τοτε. Αυτο ακριβως. Μαλλον ακομα δεν εχουν αποφασισει τι θελουν να κανουν. Θα δουμε απο τους πρωτους που θα ληξει το συμβολαιο και εχουν extra sim. Εγω παω για Μαρτιο 2025 οποτε εχω ενα 9μηνο μπροστα μου και βλεπουμε μετα αν μας την κοψουν πως θα κινηθουμε.
georgezaf Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μόλις σήμερα πήγα στην Θεσσαλονίκη και έβαλα frog με 120 ευρώ το χρόνο...Απο αυτά περνώ επίσης κάθε μήνα 120 λεπτά προς όλους και 1200 προς frog...τα πακέτα τους είναι πανφθηνα....σκέφτομαι να περνώ και κάποια ομιλίας....Ο αριθμός δεν λήγει αν δεν περάσει ο χρόνος. Πλήρωσα με την κάρτα μου στο POS απλά θέλει να την βάλεις στο κινητο σου για να μπει το ειδικό πακέτο του καταστήματος. Να ενεργοποιηθεί δηλαδή.... E-Sim μου είπε πως από την επόμενη μέρα (αφού ενημερωθεί το σύστημα ) την κάνεις σε κατάστημα cosmote εύκολα. Στο θέμα μας τώρα...gogamax unlimited... Με έχουν στα 42 ευρώ + της έξτρα sim...ειμαι από αυτούς που για 2 χρόνια είχα το πρόγραμμα με 26....(παλιά.) Για εμένα είναι ευκαιρία τώρα να το κόψω τελείως....έκανα αίτημα σε κατάστημα και περιμένω τηλέφωνο από αυτούς.... Θα το γυρίσω σε what's up καθώς δεν θέλω να χάσω τον αριθμό μου Θα τους πω βάση αλλαγών τιμής των καρτών έξτρα φικαιουμε να φύγω χώρις πέναλτι σωστά; Αυτά από εμένα παιδιά Επεξ/σία 21 Ιουνίου από georgezaf
arvacon Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 27 λεπτά πριν, georgezaf είπε Μόλις σήμερα πήγα στην Θεσσαλονίκη και έβαλα frog με 120 ευρώ το χρόνο...Απο αυτά περνώ επίσης κάθε μήνα 120 λεπτά προς όλους και 1200 προς frog...τα πακέτα τους είναι πανφθηνα....σκέφτομαι να περνώ και κάποια ομιλίας....Ο αριθμός δεν λήγει αν δεν περάσει ο χρόνος. Πλήρωσα με την κάρτα μου στο POS απλά θέλει να την βάλεις στο κινητο σου για να μπει το ειδικό πακέτο του καταστήματος. Να ενεργοποιηθεί δηλαδή.... E-Sim μου είπε πως από την επόμενη μέρα (αφού ενημερωθεί το σύστημα ) την κάνεις σε κατάστημα cosmote εύκολα. Στο θέμα μας τώρα...gogamax unlimited... Με έχουν στα 42 ευρώ + της έξτρα sim...ειμαι από αυτούς που για 2 χρόνια είχα το πρόγραμμα με 26....(παλιά.) Για εμένα είναι ευκαιρία τώρα να το κόψω τελείως....έκανα αίτημα σε κατάστημα και περιμένω τηλέφωνο από αυτούς.... Θα το γυρίσω σε what's up καθώς δεν θέλω να χάσω τον αριθμό μου Θα τους πω βάση αλλαγών τιμής των καρτών έξτρα φικαιουμε να φύγω χώρις πέναλτι σωστά; Αυτά από εμένα παιδιά Μόνο σε κατάστημα frog Θεσσαλονίκη -Αθηνα γίνεται αυτό δηλαδή; Εμείς από επαρχία τίποτα, σε κατουρι πηγαδησαμε;
dandri Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, arvacon είπε Μόνο σε κατάστημα frog Θεσσαλονίκη -Αθηνα γίνεται αυτό δηλαδή; Εμείς από επαρχία τίποτα, σε κατουρι πηγαδησαμε; Δυστυχώς έχεις δίκιο. Επίσης εγώ που είμαι άτομο με αναπηρία δεν με αφήνουν να στείλω κάποιον άνθρωπο να παραλάβει το πακέτο με ταυτότητα δική μου από το gov.gr. Θέλουν φυσική παρουσία.
Lewnidas1995 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 3 hours ago, dandri said: Δυστυχώς έχεις δίκιο. Επίσης εγώ που είμαι άτομο με αναπηρία δεν με αφήνουν να στείλω κάποιον άνθρωπο να παραλάβει το πακέτο με ταυτότητα δική μου από το gov.gr. Θέλουν φυσική παρουσία. Με εξουσιοδότηση γίνεται κανονικά. Αναφέρθηκε από πολλά μελη
georgezaf Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Ναι Αθήνα Θεσσαλονίκη δυστυχώς.... Το θέμα είναι άλλο τώρα...η cosmote δεν με αφήνει να κόψω το συμβόλαιο χώρος πέναλτι.. Γιατι λέει ότι το συμβολαιο αλλάζει μονο στις έξτρα sim...
dandri Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) ΕΡΩΤΗΣΗ: Η Extra Sim 25 € το μήνα για νέους συνδρομητές για απεριόριστα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ; Επεξ/σία 21 Ιουνίου από dandri
papaleole Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, georgezaf είπε Ναι Αθήνα Θεσσαλονίκη δυστυχώς.... Το θέμα είναι άλλο τώρα...η cosmote δεν με αφήνει να κόψω το συμβόλαιο χώρος πέναλτι.. Γιατι λέει ότι το συμβολαιο αλλάζει μονο στις έξτρα sim... Απο γειτονικό forum γιατί και αυτον του έκαναν νερά. Γίνετε ένα μπάχαλο... Δεν ξέρουν τι τους γίνετε. 9 λεπτά πριν, dandri είπε ΕΡΩΤΗΣΗ: Η Extra Sim 25 € το μήνα για νέους συνδρομητές για απεριόριστα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ; Το έχουμε πει 20 φορές... Ξαναπάμε άλλη μια. Απο 22/7 ξεκινάει το πρόγραμμα για τις Extra SIM Advanced= 25€ απεριόριστα Όπως και για το Standard= 5€ 20GB όριο. Επεξ/σία 21 Ιουνίου από papaleole
arvacon Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 2 ώρες πριν, papaleole είπε Απο γειτονικό forum γιατί και αυτον του έκαναν νερά. Γίνετε ένα μπάχαλο... Δεν ξέρουν τ 2 ώρες πριν, papaleole είπε Απο γειτονικό forum γιατί και αυτον του έκαναν νερά. Γίνετε ένα μπάχαλο... Δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Αν όντως διακόψω ατελώς, θα μου δώσουν πίσω την εγγύηση των 100€ που μου ζήτησαν αρχικά για να γίνει το συμβόλαιο;
georgezaf Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Σήμερα του είπα ότι το συμβολαιο είναι ακριβό πλέον και θα φύγω και μάλιστα μου πρότεινε μια έκπτωση ακόμα να πάει δλδ το κόστος από 49 ευρώ που είμαι τώρα στα 48 (3 έξτρα Σιμ) με την νέα πολιτική που θα πληρώνουμε 5 ευρώ...αλλά δέσμευση αλλά 2 χρόνια... Του είπα θα δω και επέμενε για το penalty....περιμένω 22/7 από ότι καταλαβαίνω για να το κόψω...
arvacon Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 1 ώρα πριν, georgezaf είπε να πάει δλδ το κόστος από 49 ευρώ που είμαι τώρα στα 48 Χαχαχα, καταξοδευτηκαν! 🤣
dandri Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κατάστημα του ΟΤΕ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ κάνουν από τώρα συμβόλαιο 24 μηνών με GIGAMAX UNLIMITED ALL=30 € και Extra SIM Advanced= 25 € απεριόριστα με 55 € τελική τιμή. Επεξ/σία 22 Ιουνίου από dandri 1
arvacon Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, dandri είπε Κατάστημα του ΟΤΕ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ κάνουν από τώρα συμβόλαιο 24 μηνών με GIGAMAX UNLIMITED ALL=30 € και Extra SIM Advanced= 25 € απεριόριστα με 55 € τελική τιμή. Τρεξ τε να προλαβετε, προσφορα!!111!!!1!!! 1
dandri Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, arvacon είπε Τρεξ τε να προλαβετε, προσφορα!!111!!!1!!! Αν δεν βγει κάποια καλή καρτοκινητή προσφορά... 12 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Με εξουσιοδότηση γίνεται κανονικά. Αναφέρθηκε από πολλά μελη Δεν μου επέτρεψε ούτε με εξουσιοδότηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα