prefuse Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 minute ago, Arkin said: Εφοσον ειναι πραγματικα απεριοριστα απο frog και βρισκει την προσφορα εννοειται ειναι το καλυτερο με 10 ευρω το μηνα και ενα ρουτερακι παιζει μπαλα τρελη. Ε πάρε ένα 🐸 να το διαπιστώσεις και να μας ενημερώσεις εδώ. 😛
Arkin Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Μόλις τώρα, prefuse είπε Ε πάρε ένα 🐸 να το διαπιστώσεις και να μας ενημερώσεις εδώ. 😛 Εγω εχω extra sim με 3 ευρω 1.5 χρονο θα γινει 5 απο 22/7 μεχρι Μαρτιο μετα θα δουμε. Για αυτο δεν ψαχτηκα με frog.
prefuse Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, Arkin said: Επεξ/σία 19 Ιουνίου από prefuse
dandri Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Δεν υπάρχει σταθερο στο εξοχικό μου. Ο χαλκος του ΟΤΕ παμπάλαιος. Τι επιλογές έχω ;
Arkin Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, dandri είπε Δεν υπάρχει σταθερο στο εξοχικό μου. Ο χαλκος του ΟΤΕ παμπάλαιος. Τι επιλογές έχω ; 5G ρουτερ + frog unlimited η αυτο που ειπα με τη whats up καρτα οι πιο φθηνες επιλογες για απεριοριστο ιντερνετ.
ANAGNPANA Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 4 ώρες πριν, prefuse είπε Ε πάρε ένα 🐸 να το διαπιστώσεις και να μας ενημερώσεις εδώ. 😛 Εγώ το έχω πάρει για το χωριό που μένουν οι γονείς μου …. μια χαρα λειτουργεί με πραγματικά απεριόριστα 😉😉😉😉 3
dandri Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Arkin είπε 5G ρουτερ + frog unlimited η αυτο που ειπα με τη whats up καρτα οι πιο φθηνες επιλογες για απεριοριστο ιντερνετ. Frog Unlimited δεν υπάρχει. 5G ρουτερ εννοεις αυτό που δίνει η Cosmote με 300 €, είτε ασύρματο είτε πρίζας.
Lewnidas1995 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 7 minutes ago, dandri said: Frog Unlimited δεν υπάρχει. 5G ρουτερ εννοεις αυτό που δίνει η Cosmote με 300 €, είτε ασύρματο είτε πρίζας. υπαρχει για ενα χρονο 120€ , βγαινει πολυ συχνα εχει ξανα αναφερθει
dandri Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε υπαρχει για ενα χρονο 120€ , βγαινει πολυ συχνα εχει ξανα αναφερθει Προς το παρόν εννοώ δεν υπάρχει! 3 ώρες πριν, Arkin είπε 5G ρουτερ + frog unlimited η αυτο που ειπα με τη whats up καρτα οι πιο φθηνες επιλογες για απεριοριστο ιντερνετ. Ομιλία και sms ;
Arkin Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, dandri είπε Frog Unlimited δεν υπάρχει. 5G ρουτερ εννοεις αυτό που δίνει η Cosmote με 300 €, είτε ασύρματο είτε πρίζας. 249 απο εδω https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/internet-pantou/mi-fi/vodafone-mu50015ghotspot/p-148145/ Οχι το frog unlimited ειναι μονο για δεδομενα κουμπωνεις σε ρουτερ και τελος. Οχι ομιλια η sms δεν χρειαζεται κιολας.
dandri Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Arkin είπε 249 απο εδω https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/internet-pantou/mi-fi/vodafone-mu50015ghotspot/p-148145/ 1 ώρα πριν, Arkin είπε Οχι το frog unlimited ειναι μονο για δεδομενα κουμπωνεις σε ρουτερ και τελος. Οχι ομιλια η sms δεν χρειαζεται κιολας. Το 5G ρουτερ το έχουν αποσύρει τα καταστήματα Vodafone. Θα φέρουν καινούριο. Το 5G ρουτερ που έχει ο Γερμανος είναι ωραίο, αλλά ακριβό. Μακάρι να ξαναβγεί το Frog Unlimited.
Arkin Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, dandri είπε Το 5G ρουτερ το έχουν αποσύρει τα καταστήματα Vodafone. Θα φέρουν καινούριο. Το 5G ρουτερ που έχει ο Γερμανος είναι ωραίο, αλλά ακριβό. Μακάρι να ξαναβγεί το Frog Unlimited. Τιποτα δεν εχουν αποσυρει. Το αγοραζεις αμεσα απο το site το 5001 ειναι ιδιο με της cosmote απλα 50 ευρω φθηνοτερο.
Arkin Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, monoxromos είπε Εγω μόνο δεδομένα χρειαζομαι, τι προτεινεις; Τα εχω γραψει παιδια. whats up με 6.5 ευρω giga week πακετο frog unlimited δεν υπαρχει κατι αλλο σε αυτες τις τιμες. Η extra sim θελει 25 ευρω και προϋποθεση gigamax unlimited+σταθερη. Που εκει πας 3πλασιες τιμες. 1
dandri Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τα εχω γραψει παιδια. whats up με 6.5 ευρω giga week πακετο frog unlimited δεν υπαρχει κατι αλλο σε αυτες τις τιμες. Η extra sim θελει 25 ευρω και προϋποθεση gigamax unlimited+σταθερη. Που εκει πας 3πλασιες τιμες. frog unlimited όταν εμφανιστεί. 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τα εχω γραψει παιδια. whats up με 6.5 ευρω giga week πακετο frog unlimited δεν υπαρχει κατι αλλο σε αυτες τις τιμες. Η extra sim θελει 25 ευρω και προϋποθεση gigamax unlimited+σταθερη. Που εκει πας 3πλασιες τιμες. Στη Vodafone έχω το Business RED Unlimited 35 € το μήνα και η internet 4 sharing δωρεάν, η οποία έχει Πολιτική Ορθής Χρήσης 300 GB το μήνα. Στην COSMOTE το αντίστοιχο πρόγραμμα είναι το BUSINESS GIGAMAX Ultimate με 54,90 € το μήνα, επειδή όμως δεν έχει Extra Sim, αναγκαστικά επιλέγεις το COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED για οικιακούς πελάτες με 30 € + extra sim 25 ευρω και με δήλωση σταθερής = 55 €. Η extra sim δεν έχει Πολιτική Ορθής Χρήσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα