stefanos1985 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Αυτή είναι η απάντηση που πήρα από το chat 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaleole Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Πάμε άλλη μια... Extra SIM Basic= απο 3,00€ σε 5,00€ απεριόριστα μόνο σε παλιούς. Extra SIM Standard= 5,00€ 20G όριο και διακοπή μετά, νέοι ΑΠΟ 22/7. Extra SIM Advanced= 25,00€ απεριόριστα, νέοι ΑΠΟ 22/7. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από papaleole 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torroan Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παιδιά εγώ έχω πάλι άλλη απορία, έχω συμβόλαιο Gigamax Unlimited από Σεπτέμβρη του 2023 με 3 Extra SIM στα 37,90€ αν δεν κάνω λάθος, το οποίο θα ανέβει στα 43,90€ με την αλλαγή των τιμών των έξτρα SIM στα 5€. Η απορία μου είναι, με τα δεδομένα που έχουμε τώρα, με το πέρας της λήξης του συμβολαίου αν δεν γίνει διακοπή παραμένει ως έχει η χρήση δηλαδή κάθε Extra SIM θα έχει unlimited. Αυτό ωστόσο που δεν γνωρίζω είναι η τιμή του συμβολαίου με την λήξη του θα παραμείνει ίδια (43,90€) ή θα διαμορφωθεί σε ένα υπερογκώδες ποσό (πχ την παρούσα στιγμή χωρίς προσφορά και extra sim το συμβόλαιο κοστίζει 80,35€)? Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Torroan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 8 ώρες πριν, papaleole είπε Πάμε άλλη μια... Extra SIM Basic= απο 3,00€ σε 5,00€ απεριόριστα μόνο σε παλιούς. Extra SIM Standard= 5,00€ 20G όριο και διακοπή μετά, νέοι ΑΠΟ 22/7. Extra SIM Advanced= 25,00€ απεριόριστα, νέοι ΑΠΟ 22/7. Στον Γερμανό Κορυδαλλού μου είπαν ότι αυτά θα ισχύουν από 17 Ιουνίου 2024. 8 ώρες πριν, papaleole είπε Πάμε άλλη μια... Extra SIM Advanced= 25,00€ απεριόριστα, νέοι ΑΠΟ 22/7. Μήπως το Family Gigamax Unlimited με 2 γραμμές είναι καλύτερο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, Torroan είπε Παιδιά εγώ έχω πάλι άλλη απορία, έχω συμβόλαιο Gigamax Unlimited από Σεπτέμβρη του 2023 με 3 Extra SIM στα 37,90€ αν δεν κάνω λάθος, το οποίο θα ανέβει στα 43,90€ με την αλλαγή των τιμών των έξτρα SIM στα 5€. Η απορία μου είναι, με τα δεδομένα που έχουμε τώρα, με το πέρας της λήξης του συμβολαίου αν δεν γίνει διακοπή παραμένει ως έχει η χρήση δηλαδή κάθε Extra SIM θα έχει unlimited. Αυτό ωστόσο που δεν γνωρίζω είναι η τιμή του συμβολαίου με την λήξη του θα παραμείνει ίδια (43,90€) ή θα διαμορφωθεί σε ένα υπερογκώδες ποσό? Την τιμη του συμβολαιου θα την διαπραγματευτεις τοτε στην ανανεωση πανω. Εγω πληρωνω 13.5 gigamax unlimited + 2 sim 19 ευρω ολα μαζι. Προφανως δεν θα με πανε 13.5 για αλλα 2 χρονια αλλα μεχρι 20-25 θα προσπαθησω για ανανεωση κρατvντας τις 2 sim στα 5 ευρω απεριοριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torroan Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Την τιμη του συμβολαιου θα την διαπραγματευτεις τοτε στην ανανεωση πανω. Εγω πληρωνω 13.5 gigamax unlimited + 2 sim 19 ευρω ολα μαζι. Προφανως δεν θα με πανε 13.5 για αλλα 2 χρονια αλλα μεχρι 20-25 θα προσπαθησω για ανανεωση κρατvντας τις 2 sim στα 5 ευρω απεριοριστα. 13,50 ευρώ ακούγεται ονειρικό, αν είχα πάρει χαμπάρι θα έκανα και μία για τον αδερφό μου να έχει πρακτικά ομιλία, sms και internet, δεδομένου οτι συμφέρει περισσότερο από μία ανανέωση καρτοκινητής των 13 ευρώ. Αν επιτρέπεται η διαπραγμάτευση πως γίνεται, εννοώ δεν μπορούν απλά να σου πουν ή πλήρωσέ τα ή ψάξε άλλο πάροχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Torroan είπε 13,50 ευρώ ακούγεται ονειρικό, αν είχα πάρει χαμπάρι θα έκανα και μία για τον αδερφό μου να έχει πρακτικά ομιλία, sms και internet, δεδομένου οτι συμφέρει περισσότερο από μία ανανέωση καρτοκινητής των 13 ευρώ. Αν επιτρέπεται η διαπραγμάτευση πως γίνεται, εννοώ δεν μπορούν απλά να σου πουν ή πλήρωσέ τα ή ψάξε άλλο πάροχο? Ηταν για λιγες μερες η παραπανω προσφορα επερνες ενα τηλεφωνο και στην εκαναν εφοσον εκανες μεταφορα απο αλλο παροχο σταθερο+τηλεφωνο. Η διαπραγματευση που ξερω εγω και την τηρω ολα τα χρονια ειναι μια. Απειλη οτι θα διακοψεις και θα φυγεις. Δεν νιωθουν αλλιως οι εταιριες. Οσο σε εχουν δεδομενο δεν κανουν καμια προσφορα. Μολις το παιξεις δυσκολο ριχνουν το κασε τους οσο δεν παει για να σε κρατησουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SimSoldier Δημοσ. 14 Ιουνίου Share Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό το θέμα. Μετά από καμία συνεννόηση προφορικά μαζί τους στο 13888, στο chat τελικά μου είπαν αυτό: (βέβαια αφήνει ένα ανοιχτό παραθυράκι με το "εαν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση" που σε κάνει να γελάς και να κλαις ) Επεξ/σία 14 Ιουνίου από SimSoldier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου γιατι οι ανακοινωσεις των εταιριων ειναι σαν χρησμους της πυθιας με πολλαπλες αναγνωσεις?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 10 minutes ago, pcos said: γιατι οι ανακοινωσεις των εταιριων ειναι σαν χρησμους της πυθιας με πολλαπλες αναγνωσεις?! μια χαρα απλη και λυτη ειναι η ανακοινωση της κοσμοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε μια χαρα απλη και λυτη ειναι η ανακοινωση της κοσμοτε... Στον Γερμανό Κορυδαλλού μου είπαν ότι αυτά που ανακοίνωσε η Cosmote θα ισχύουν από 17 Ιουνίου 2024. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 15 minutes ago, dandri said: Στον Γερμανό Κορυδαλλού μου είπαν ότι αυτά που ανακοίνωσε η Cosmote θα ισχύουν από 17 Ιουνίου 2024. Αν αύριο βγάλεις έξτρα Σιμ ενημερώνεις. Το πρόβλημα δεν ήταν η ημέρα αλλά τπ κόστος για όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου Στις 12/6/2024 στις 11:38 ΜΜ, dandri είπε Στον Γερμανό Κορυδαλλού μου είπαν ότι αυτά θα ισχύουν από 17 Ιουνίου 2024. 3 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Αν αύριο βγάλεις έξτρα Σιμ ενημερώνεις. Το πρόβλημα δεν ήταν η ημέρα αλλά τπ κόστος για όλους Το κόστος, βάσει αυτών που έχει ανακοινώσει η Cosmote, ειναι Extra SIM Advanced= 25,00€ απεριόριστα, νέοι ΑΠΟ 22/7/2024. Το ερώτημα είναι μήπως το Family Gigamax Unlimited με 2 γραμμές είναι καλύτερο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 23 minutes ago, dandri said: Το κόστος, βάσει αυτών που έχει ανακοινώσει η Cosmote, ειναι Extra SIM Advanced= 25,00€ απεριόριστα, νέοι ΑΠΟ 22/7/2024. Το ερώτημα είναι μήπως το Family Gigamax Unlimited με 2 γραμμές είναι καλύτερο ; Same shit. Εξαρτάται την τιμή που θα σου δώσουν. Γι αυτό και το έκαναν έτσι, επειδή πλέον δίνουν απεριόριστα με 24,90€ σε συμβόλαια (ακόμα και ατομικά) , για να πάψει η κατάχρηση που δημιουργήθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου On 16/06/2024 at 22:20, Lewnidas1995 said: Same shit. Εξαρτάται την τιμή που θα σου δώσουν. Γι αυτό και το έκαναν έτσι, επειδή πλέον δίνουν απεριόριστα με 24,90€ σε συμβόλαια (ακόμα και ατομικά) , για να πάψει η κατάχρηση που δημιουργήθηκε Κατάχρηση είναι το ότι μεχρι πρόσφατα χρέωναν 1γιγα 5 ευρώ και εκτός κέντρου πόλεως πλήρωνες dsl+speedbooster για να έχεις 10-15 mbps (2 από την γραμμή και 13 από τα ντάτα) και αναγκαζόμασταν να κάνουμε σύνδεση unlimited για να έχουμε μία ανθρωπινη ταχύτητα(γιατί mobile internet δεν είχαν χωρίς να έχουν αστεία όρια σε data).Αλλά praise the lord υπάρχει και το σταρλινκ πλέον για εναλλακτική οπότε σιγα σιγα με βλέπω προς τα εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα