Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τον Γερμανό Κορυδαλλού που μίλησα μου είπαν ότι οι εκπαιδευτές τους έχουν πει για 17-06-2024 για την Extra Sim.

Επεξ/σία από dandri
Δημοσ.
Στις 2/6/2024 στις 9:34 ΠΜ, papaleole είπε

COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM νέοι όροι ανακοινώθηκαν 31/5/24

Η ανακοίνωση ΕΔΩ.

Συνοψίζοντας για τις EXTRA DATA SIM:

Αύξηση στα 5€ το μήνα αντί 3€ από 22/7/24 για τους ήδη κατόχους.

Οι νέοι με 5€ θα έχουν 20GB, αλλιώς αν θέλουν unlimited, κοστίζει 25€.

Πριν τις 22/7 κανείς που έχει unlimited δεν θα μπορεί να ενεργοποίησει νέα extra SIM.

Σήμερα μου ήρθε και εμένα το μήνυμα ότι αυξάνεται από τα τρία ευρώ στα πέντε ευρώ. Διαβάζοντας το site βλέπω ότι πλέον υπάρχει όριο 20gb στο βασικό πακέτο. Δεν έχω καταλάβει όμως αν θα ισχύσει και στους   υφιστάμενους συνδρομητές ή θα εξακολουθεί να είναι unlimited η έξτρα sιm

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giokspy είπε

Σήμερα μου ήρθε και εμένα το μήνυμα ότι αυξάνεται από τα τρία ευρώ στα πέντε ευρώ. Διαβάζοντας το site βλέπω ότι πλέον υπάρχει όριο 20gb στο βασικό πακέτο. Δεν έχω καταλάβει όμως αν θα ισχύσει και στους   υφιστάμενους συνδρομητές ή θα εξακολουθεί να είναι unlimited η έξτρα sιm

Ισχυει μονο για οσους παρουν νεες extra sim. 

20gb με 5 ευρω

απεριοριστα με 25 ευρω

Οσοι τις εχουμε συνεχιζουμε απο 3 σε 5 ευρω με απεριοριστα. Και μιλησα και με το chat κατα 99% απο οτι μου ειπαν και μετα τη ληξη του συμβολαιου εφοσον ανανεωσουμε το ιδιο συμβολαιο και δεν εχουμε καταργησει καθολου την extra sim συνεχιζουμε ετσι με 5 ευρω και απεριοριστα. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν πατε στην διαχειριση της extra sim στην εφαρμογη θα δειτε οτι λεει  αοριστου χρονου στην ληξη . Εκτος αν διακοψετε τελειως την συνδεση με την cosmote οποιος ειχε extra sim απο περυσι δεν θα εχει θεμα . 

Φυσικα μπορουν να ανεβαζουν συνεχως την τιμη μεχρι να σε αναγκασουν να το κοψεις αλλα δεν νομιζω . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις βγήκαν οι όροι για τις extra sim 

Ύπαρχουν 3 κατηγορίες.. 

Επι της ουσίας, για να έχει κάποιος την προηγούμενη, απόλυτα unlimited χρήση θα πρέπει τώρα να πληρώνει 25€ ανα νέα  sim 😡

Αυτοί που έχουν ήδη extra sim, θα δούνε αύξηση από 3 στα 5€. Δεν θα υπάρξει αλλαγή στο όριο δεδομένων στις παλιές κάρτες. 

IMG_5913.jpeg

IMG_5915.jpeg

IMG_5916.jpeg

Επεξ/σία από transport_planner
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ισχυει μονο για οσους παρουν νεες extra sim. 

20gb με 5 ευρω

απεριοριστα με 25 ευρω

Οσοι τις εχουμε συνεχιζουμε απο 3 σε 5 ευρω με απεριοριστα. Και μιλησα και με το chat κατα 99% απο οτι μου ειπαν και μετα τη ληξη του συμβολαιου εφοσον ανανεωσουμε το ιδιο συμβολαιο και δεν εχουμε καταργησει καθολου την extra sim συνεχιζουμε ετσι με 5 ευρω και απεριοριστα. 

Σε μένα κιόλας που είναι 18.50€ το unlimited+5€ η έξτρα sim μακάρι να  μου το ανανεώσουν το επόμενο καλοκαίρι στην ίδια τιμη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giokspy είπε

Σε μένα κιόλας που είναι 18.50€ το unlimited+5€ η έξτρα sim μακάρι να  μου το ανανεώσουν το επόμενο καλοκαίρι στην ίδια τιμη

Εγω το εχω στα 13.5 το unlimited αλλα πηγαινε παρεα με ενα vdsl αλλιως δεν το εδιναν. + 2 extra sim. Θα δουμε εμενα ληγει Μαρτιο 2024 οποτε εχουμε ακομα δρομο και 25 να παει το κεντρικο παγιο του gigamax συμφερει μαζι με τις 2 sim. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, transport_planner είπε

Ύπαρχουν 3 κατηγορίες.. 

Επι της ουσίας, για να έχει κάποιος την προηγούμενη, απόλυτα unlimited χρήση θα πρέπει τώρα να πληρώνει 25€ ανα νέα  sim 😡

Αυτοί που έχουν ήδη extra sim, θα δούνε αύξηση από 3 στα 5€. Δεν θα υπάρξει αλλαγή στο όριο δεδομένων στις παλιές κάρτες. 

IMG_5913.jpeg

IMG_5915.jpeg

IMG_5916.jpeg

Εγώ γιατί έχω καταλάβει ότι πρέπει να επιλέξεις μια από τις τρεις κατηγορείς πια;όλες πάνε στα 5 ευρω  και το απεριόριστο γίνετε 20g το μήνα… αν θες απεριόριστα σκας 25….

νεες - παλιές  το ίδιο…

Κατάλαβα κάτι λάθος;;

Επεξ/σία από alexiskara
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexiskara είπε

Εγώ γιατί έχω καταλάβει ότι πρέπει να επιλέξεις μια από τις τρεις κατηγορείς πια;όλες πάνε στα 5 ευρω  και το απεριόριστο γίνετε 20g το μήνα… αν θες απεριόριστα σκας 25….

νεες - παλιές  το ίδιο…

Κατάλαβα κάτι λάθος;;

Ναι διάβασε προσεχτικά τι λέει για τις υφιστάμενες. Απλά πάνε στα 5€

Δημοσ.
3 ώρες πριν, transport_planner είπε

Ύπαρχουν 3 κατηγορίες.. 

IMG_5913.jpeg

IMG_5915.jpeg

IMG_5916.jpeg

Από 31-05-2024 έχουν βγεί 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexiskara είπε

νεες - παλιές  το ίδιο…

Κατάλαβα κάτι λάθος;;

Μονο για τις νεες. Οι παλιες απλα 5 ευρω απεριοριστα και βλεπουμε μετα τη ληξη του συμβολαιου τι γινεται. 

Δημοσ.

Μια ερωτηση,οποτε θελουν μπορουν να αλλαξουν την τιμολογηση τους και εσυ να εισαι κλειδωμενος στο συμβολαιο και αν το σπασεις πληρωνεις προστιμο?Δεν ειναι για τα +2 ευρω ,αλλα πες οτι το κανουν και στους ιφησταμενους συνδρομητες 20 ευρω,πρεπει να δεχτω αυτη την τιμη επειδη εχω αλλο ενα χρονο συμβολαιο?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Μια ερωτηση,οποτε θελουν μπορουν να αλλαξουν την τιμολογηση τους και εσυ να εισαι κλειδωμενος στο συμβολαιο και αν το σπασεις πληρωνεις προστιμο?Δεν ειναι για τα +2 ευρω ,αλλα πες οτι το κανουν και στους ιφησταμενους συνδρομητες 20 ευρω,πρεπει να δεχτω αυτη την τιμη επειδη εχω αλλο ενα χρονο συμβολαιο?

Σου δνει το δικαίωνα να αποχωρήσεις ή να επιλέξεις άλλο πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα παντός με έχουν ενημέρωση από COSMOTE με σιγουριά 100% ότι Όλοι θα πληρώνουν το ίδιο , Δηλαδή 5 € 20gb και 25 € Απεριόριστα.

Είναι απαράδεκτη

Ανά 10 λεπτά έπαιρνα τηλέφωνο το 13 888 συνολικά οκτώ φορές δηλαδή μίλησα με οκτώ διαφορετικούς ανθρώπους Οι πέντε μου είπαν ότι πληρώνουν όλοι το ίδιο με 100 τοις 100 σιγουριά και άλλοι τρεις μου είπαν ότι στους παλιούς απλώς αυξάνεται 5 € αλλά πάλι παραμένουν απεριόριστα.

Μετά από 1 ώρα Με πήραν τηλέφωνο οι άλλοι τρεις που με επιβεβαίωναν ότι έξτρα sim θα ισχύει για όλους το ίδιο με ενημέρωσαν ότι τελικά για τους παλιούς ισχύ όπως ήταν και πριν.

☹️☹️☹️

Επεξ/σία από Alekos1304
  • Like 1
Δημοσ.

Με λιγα λογια δεν θελουν να δωσουν σε αλλους εξτρα σιμ..Οποιος θελει ατομικο μια σιμ ,αν θες δευτερη σου λενε περιπου τα ιδια με νεα συνδρομη

Για να μην φυγουν οι παλιοι το αφηνουν το ιδιο

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...