dandri Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, monoxromos είπε Πήγες στον ΟΤΕ για Vodafone ή από Vodafone να συνδεθείς στον ΟΤΕ; Το γράφω ξεκάθαρα: Προσήλθα σε κατάστημα του ΟΤΕ στην Αθήνα, για να κάνω φορητότητα του κινητού μου από τη Vodafone στο Πρόγραμμα Gigamax Unlimited. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskane Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 17 λεπτά πριν, dandri είπε Προσήλθα σε κατάστημα του ΟΤΕ στην Αθήνα, για να κάνω φορητότητα του κινητού μου από τη Vodafone. στο Πρόγραμμα Gigamax Unlimited. Ρώτησα υπάλληλο και για την Extra Sim από 22/07/2024. Μου είπε ότι είναι προτιμότερο να κάνω ένα πρόγραμμα Family Gigamax Unlimited με φορητότητα του αριθμού μου και έναν νέο αριθμό, τον οποίο θα βάλω σε ασύρματο ρούτερ, παρά να πάρω Extra Sim Unlimited με 25 € το μήνα, διότι βγαίνει πιο ακριβά. Επίσης ο ίδιος υπάλληλος πιστεύει ότι η τιμή των 25 € το μήνα δεν θα παραμείνει, αλλά ότι θα μειωθεί. Σχόλια ; πηγα σε γερμανο και μουπαν δεν εχουν ιδεα. γενικα αποτι φαινεται οι εργαζομενοι δεν εχουν ιδεα. αρα λογικα απλα ψαχνει η εταιρια να βρει ποια ειναι η τιμη που θα εχει πωλησεις. και γενικα ειναι ξεφτυλα (ειναι ηδη δηλαδη αρα εχει παραγινει τελευταια) σε εναν κλαδο που θεωρητικα μειωνονται οι τιμες με τα χρονια να αυξανονται ή να ακυρωνουν υπηρεσιες με το καλημερα επειδη δεν τους βγαζει το υπερκερδος που θελουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, hariskane είπε πηγα σε γερμανο και μουπαν δεν εχουν ιδεα. γενικα αποτι φαινεται οι εργαζομενοι δεν εχουν ιδεα. αρα λογικα απλα ψαχνει η εταιρια να βρει ποια ειναι η τιμη που θα εχει πωλησεις. και γενικα ειναι ξεφτυλα (ειναι ηδη δηλαδη αρα εχει παραγινει τελευταια) σε εναν κλαδο που θεωρητικα μειωνονται οι τιμες με τα χρονια να αυξανονται ή να ακυρωνουν υπηρεσιες με το καλημερα επειδη δεν τους βγαζει το υπερκερδος που θελουν. Για την Extra Sim εννοείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskane Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 24 λεπτά πριν, dandri είπε Για την Extra Sim εννοείς ; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Σε Γερμανο Κορυδαλλού που τηλεφώνησα, μου είπαν ότι η Extra Sim από 17 Ιουνίου θα κοστίζει 25 €. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 3 ώρες πριν, dandri είπε Προσήλθα σε κατάστημα του ΟΤΕ στην Αθήνα, για να κάνω φορητότητα του κινητού μου από τη Vodafone. στο Πρόγραμμα Gigamax Unlimited. Ρώτησα υπάλληλο και για την Extra Sim από 22/07/2024. Μου είπε ότι είναι προτιμότερο να κάνω ένα πρόγραμμα Family Gigamax Unlimited με φορητότητα του αριθμού μου και έναν νέο αριθμό, τον οποίο θα βάλω σε ασύρματο ρούτερ, παρά να πάρω Extra Sim Unlimited με 25 € το μήνα, διότι βγαίνει πιο ακριβά. Επίσης ο ίδιος υπάλληλος πιστεύει ότι η τιμή των 25 € το μήνα δεν θα παραμείνει, αλλά ότι θα μειωθεί. Σχόλια ; Και για πες σε τι τιμη ? Το πήρες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Μόλις τώρα, ANAGNPANA είπε Και για πες σε τι τιμη ? Το πήρες ? Δεν υπάρχει η Extra Sim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Μόλις τώρα, dandri είπε Δεν υπάρχει η Extra Sim Εννοώ το πρόγραμμα που μας είπες σε τι τιμή και την δεύτερη γραμμή σε τι τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, ANAGNPANA είπε Εννοώ το πρόγραμμα που μας είπες σε τι τιμή και την δεύτερη γραμμή σε τι τιμή Οι 2 γραμμές συνολικά Family Gigamax Unlimited 58€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Πάντως το 13888 αναφορικά με την Extra Sim και παρά το ότι υπάρχει δελτίο τύπου της 31-5-2024, δεν δίνει προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 ώρες πριν, dandri είπε Πάντως το 13888 αναφορικά με την Extra Sim και παρά το ότι υπάρχει δελτίο τύπου της 31-5-2024, δεν δίνει προσφορά. Extra Sim από 22.7 και μετά. 5 ευρώ με 20gb όριο η 25 ευρώ με απεριόριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 4 ώρες πριν, dandri είπε Πάντως το 13888 αναφορικά με την Extra Sim και παρά το ότι υπάρχει δελτίο τύπου της 31-5-2024, δεν δίνει προσφορά. Αφού μέχρι 22/07 δεν μπορείς να βγάλεις …. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Arkin είπε Extra Sim από 22.7 και μετά. 5 ευρώ με 20gb όριο η 25 ευρώ με απεριόριστα. 1 ώρα πριν, ANAGNPANA είπε Αφού μέχρι 22/07 δεν μπορείς να βγάλεις …. Στο Γερμανό Κορυδαλλού πήρα τηλέφωνο και μου είπαν από 17-06-2024. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Το 17/06 από που προκύπτει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 16 ώρες πριν, ANAGNPANA είπε Το 17/06 από που προκύπτει ; Το Γερμανό Κορυδαλλού ρώτησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα