dandri Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Μίλησα με το 13888 και μου είπαν ότι νέοι συνδρομητές μπορούν από 22-07-2024 να βγάλουν extra sim. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 ώρες πριν, dandri είπε Μίλησα με το 13888 και μου είπαν ότι νέοι συνδρομητές μπορούν από 22-07-2024 να βγάλουν extra sim. Νέοι συνδρομητές; Εγώ που έχω συμβόλαιο από Δεκέμβρη 2023 αλλά δεν έχω έξτρα σιμ είμαι στους νέους συνδρομητές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 3 ώρες πριν, dandri είπε Μίλησα με το 13888 και μου είπαν ότι νέοι συνδρομητές μπορούν από 22-07-2024 να βγάλουν extra sim. Μίλησα και με το 13818, τμήμα εταιρικών πελατών της Cosmote Από σήμερα κόπηκε η Extra Sim κάρτα στα Unlimited προγράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskane Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου αρα δε μπορουμε να βγαλουμε αλλη οσοι εχουμε ηδη; μπερδευτηκα 🥲 2 λεπτά πριν, dandri είπε Μίλησα και με το 13818, τμήμα εταιρικών πελατών της Cosmote Από σήμερα κόπηκε η Extra Sim κάρτα στα Unlimited προγράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 50 λεπτά πριν, hariskane είπε αρα δε μπορουμε να βγαλουμε αλλη οσοι εχουμε ηδη; μπερδευτηκα 🥲 Είσαι εταιρικός πελάτης ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskane Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, dandri είπε Είσαι εταιρικός πελάτης ; οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, hariskane είπε οχι Στους εταιρικούς δίνουν μέχρι τα 20 GB Extra Sim κάρτα, όπως μου είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου On 17/03/2024 at 23:59, dandri said: 300 gb δεν είναι τπτ πάει ακλαφτο το unlimited, ξέρω αρκετά άτομα που έχουν αντικαταστήσει την επίγεια σύνδεση με ένα 4g router μερικοί ακόμη και με 5g, λόγο περιοχής (κυρίος κέντρο πόλης) θα πέσει πολύ κλάμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Μόλις τώρα, Black Demis είπε 300 gb δεν είναι τπτ πάει ακλαφτο το unlimited, ξέρω αρκετά άτομα που έχουν αντικαταστήσει την επίγεια σύνδεση με ένα 4g router μερικοί ακόμη και με 5g, λόγο περιοχής (κυρίος κέντρο πόλης) θα πέσει πολύ κλάμα Αφορά μόνο την internet 4 sharing κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 1 minute ago, dandri said: Αφορά μόνο την internet 4 sharing κάρτα Ε τότε κλαιν, μικρό το κακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaleole Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM νέοι όροι ανακοινώθηκαν 31/5/24 Η ανακοίνωση ΕΔΩ. Συνοψίζοντας για τις EXTRA DATA SIM: Αύξηση στα 5€ το μήνα αντί 3€ από 22/7/24 για τους ήδη κατόχους. Οι νέοι με 5€ θα έχουν 20GB, αλλιώς αν θέλουν unlimited, κοστίζει 25€. Πριν τις 22/7 κανείς που έχει unlimited δεν θα μπορεί να ενεργοποίησει νέα extra SIM. Επεξ/σία 2 Ιουνίου από papaleole 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2 ώρες πριν, papaleole είπε COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED & extra data SIM νέοι όροι ανακοινώθηκαν 31/5/24 Η ανακοίνωση ΕΔΩ. Συνοψίζοντας για τις EXTRA DATA SIM: Αύξηση στα 5€ το μήνα αντί 3€ από 22/7/24 για τους ήδη κατόχους. Οι νέοι με 5€ θα έχουν 20GB, αλλιώς αν θέλουν unlimited, κοστίζει 25€. Πριν τις 22/7 κανείς που έχει unlimited δεν θα μπορεί να ενεργοποίησει νέα extra SIM. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ COSMOTE Όσοι είναι παλιοί εταιρικοί πελάτες και χρησιμοποιούν BUSINESS GIGAΜΑΧ Ultimate, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την Extra Sim απρόσκοπτα. Για τους νέους εταιρικούς πελάτες η Extra Sim δεν παρέχεται εδώ και ενάμιση μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι είναι παλιοί εταιρικοί πελάτες και χρησιμοποιούν BUSINESS GIGAΜΑΧ Ultimate, συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την Extra Sim απρόσκοπτα. Για τους νέους εταιρικούς πελάτες η Extra Sim δεν παρέχεται εδώ και ενάμιση μήνα. Αυτό που βλέπετε εδώ https://www.cosmote.gr/eshop/business/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod3240055_prod&skuId=mtb_600 δεν έχει διορθωθεί και συνεπως δεν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Προσήλθα σε κατάστημα του ΟΤΕ στην Αθήνα, για να κάνω φορητότητα του κινητού μου από τη Vodafone. στο Πρόγραμμα Gigamax Unlimited. Ρώτησα υπάλληλο και για την Extra Sim από 22/07/2024. Μου είπε ότι είναι προτιμότερο να κάνω ένα πρόγραμμα Family Gigamax Unlimited με φορητότητα του αριθμού μου και έναν νέο αριθμό, τον οποίο θα βάλω σε ασύρματο ρούτερ, παρά να πάρω Extra Sim Unlimited με 25 € το μήνα, διότι βγαίνει πιο ακριβά. Επίσης ο ίδιος υπάλληλος πιστεύει ότι η τιμή των 25 € το μήνα δεν θα παραμείνει, αλλά ότι θα μειωθεί. Σχόλια ; Επεξ/σία 5 Ιουνίου από dandri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monoxromos Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Πήγες στον ΟΤΕ για Vodafone ή από Vodafone να συνδεθείς στον ΟΤΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα